Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
& (#96974) bodry123: köszi mindkettőtöknek, a bodry123 féle megoldásra gondoltam.
Nézegettem különböző leírásokat, adatokat, hogy milyen gyorsan érik el egyesek a LVL70-et.
Van egy monkos, aki azt állítja 2 órán belül megcsinálta a szintezést. Élesben lenyomja és majd utána publikálja.Nekem ezen akadt meg a szemem, kínlódós, de akár 1 vagy több főnél is működik. Ha valakit nem borít ki a sűrű elhalálozás, és a teljes monotonítás, és nincs csapata lehet érdemes bepróbálnia.
Érdekes megoldás ez a T6-on a Halls of Agony 1-en lévő pengék használata.
1,45 óra szép eredmény, eredetileg 2,29 volt az eredménye (0-70).
Úgy néz ki nem lesz csapatom, lehet elszórakozom ezzel, amíg bírom.
-
malacka87
őstag
Primal ancient csak main statokban jobb igaz? Ezen a necken semmi se jobb mint ami nekem van sima ancientben.
-
DaveHutt
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Első kommentben benne volt, ha görgettél volna.
-
MegalodonS
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
2.6 az mar nincs azert messze

(#96987) aerosmith
Azert ezt igy nem mondanam,en biztos azzal kezdek
nezd meg ezt a videot!!Diablo 3 - Fast Class Primal Unlock? Season Journey? S10 Patch 2.5 Build
(#96994) Ribi

-
DjDanee87
addikt
válasz
LélekVándor
üzenetére
Az brutál darab, másoknak nincs ekkora szerencséjük:
Kíváncsi vagyok nekem milyen lesz az elsőm. Nem játszok NSben, majd S10ben jön az első

-
Ribi
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
Rangsor jelzéseit megláttamrögtön a one punch man jutott az eszembe

-
DjDanee87
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Azért az feltűnő lesz kis szinten is ha ray of frosttal mész

-
mikromanus
veterán
Ha kell valahova
ágyútöltelék+1 ember nyugodtan hívhattok engem is. Wizarddal fogok S10-ben nyomulni én is. A végcél persze (kis mértékben) antiszociális build lesz, de az nem fog most még kibukni.
-
Phausto
tag
válasz
CsigaGyilkos
üzenetére
Hali. Én leszek. Vegyél fel nyugodtan. Wiz-zel fogom tolni.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
aerosmith
üzenetére
Milyen szempontbol sehol sincs?
Arakyr Firebat WD a kihagyhatatlan trash-killer 120 csillio GR-ben, es van egy Zunimassa Guardian killer, bar az ilyen 100-105-on bohockodni. Soloban 90-100ig elmehet, cuccoktol fuggoen. Szoval nem ertem a sehol sincs temat
Nem kapott patchben semmi ujat, a Barberral nem tudom kezdtek-e valamit, de gyanitom nem, mivel nem igazan vannak ra epulo buildek
Ja kozben leesett, abban a top buildes listaban....
-
mikromanus
veterán
válasz
aerosmith
üzenetére
A WD lelóg a ranglétráról annyira OP.

Nem kell ám túl komolyan venni ezt a listát. A crusader Supagud build pl eléggé glasscannon. Elég kérdéses mennyire bírja az ultramagas GR-t. Mondjuk ez lehet faék lista. Azonos magasságot mi bír gyorsabban/jobban. Mennyire zero a balance a játékban lista.
-
aerosmith
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Elkeserito hogy a WD megint sehol sincs...
-
SQX_Barto
addikt
Most hogy kezdodik a season....
Ki marad nonseasonban?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Keresek par embert nonseason GRekre, 95-100 es folotte, meg nemi wizardos speed 85.
(Seasonba majd egy honap mulva bekapcsolodom talan) -
Bennyboy
őstag
Aki season hc-t kezd az írjon rám. Kb fél 8-tól leszek és wiz-t kezdek.
-
mikromanus
veterán
válasz
DaveHutt
üzenetére
Tekintve hogy egy rakat kaszt specifikus alacsony szintkövetelményű item nincs bent a listában ezt a hajadra kenheted. Persze lehet csak azok vannak bent amit a "Köznép" buildjeinél kockába szoktak rakni és az nem ami csak szimplán kell a buildekhez. .
(gyűrű, fegyver őv, meg "egyéb lényegtelen apróságok" hiányoznak csak így)(#96983) ooooobi
A firebatos staff esetleg? -
Üdv kedves Diablo társak!
Keresek játékostársakat az új season 10 -be délután 17 órai startkor már ott leszek! Ismerem a seasonoket, nem most kezdem el a játékot. Wizard, vagy Barbarral fogok startolni. Már beindítottam a visszaszámlálást.
Jó játékot kívánok Mindenkinek!
-
DaveHutt
őstag
Felfedezted azt az effektet is, hogy miután k. ritkán kiesik egyfajta legendary utána elkezd záporozni rád a lavina ugyanabból. Figyeld meg mennyi idő múlva lesz belőle használható ancient.
Mikromanus: tekintve, hogy a level requirementek nem változtak, nagyonis reális a link. Más kérdés, hogy az 5-10 db buffolt gyűrű/fegyó nincs rajta.
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Övnél hasznos lehet még a kis szint, mert ott jó sok eshet lvl70-en már. Wizardnak hasznos lehet ha nem esik a célitem. Meg barbinak az eq-s öv sima ügy lvl8-on.Mondjuk ez épp nem olyan ami kockában szokott lenni, de ha megszorul ideiglenesen valaki... Hammeredinnek meg a Johanna shield és a johanna flail effekt begyűjtése a könnyű
(#96976) bodry123
Nem, nincs ott. Ez a link "older than internet" diablos viszonylatban.
-
DaveHutt
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
A linken ottvan az összes.

-
mikromanus
veterán
válasz
DaveHutt
üzenetére
Kasztspecifikus bracik ha kellenek effectbe , akkor összeszedhetőek könnyen. Chest armornál is növelhetőek az esélyek ezekre:
Heart of Iron 8
Aquila Cuirass 20
Cinder-shi mizu: 31 (5 féle legendary eshet itt már)Kesztyűben a Magefist, vagy St. Archew's Gage szedhető könnyen össze így...
Biztos sok ilyen "könnyű" van, de azért a többség potyog rendesen alapból is. -
reelc
veterán
-
Cadal
őstag
Indulásnál keresd Billy-t, meg talán Pero is vele indul. Tegnap beszélgettem vele, elvileg neki sincs fix csapata. De Wizarddal kezd, szóval lehet tudtok segíteni egymásnak loot share-rel. Godolj csak bele, esik neki low lvl-en két manald...

Bird: Nálatok ki lesz a 4. játékos? Vagy Thrawn tud DH-val gyakrabban jönni?
-
Edge
veterán
thx
amúgy azon alapszik, hogy unalmamba utóbbi 1 hétben hc-ztam és para 330-ig egyetlen egy mh ringet se láttam hiába kadaláztam + kockáztam, húzott kari volt így a szórás nagy volt.
Azt kicsit se frusztráló az ilyen.
S10 miatt olvasgattam leírásokat és monknak javasolják a lvl1-es shard költést mert a crudest boots-ot a kadala adhatja már akkor is és az kötelező item neki vmi speed buildhoz.
Mondom hoppá az mh ring hányas is? és innentől már meg is volt az elmélet.Annyival egészíteném ki hogy úgyis partiba riftezés van lvl1-70-ig szal a wizardok a shardot lvl24 után csakis ringre költsék amíg nem ad mh-t.
De ha nem ad akkor jöhet az a verzió amit fentebb írtam.
Pitti: nekem még csapatom sincs
sza'l ... -
Edge
veterán
Tipp wizardal indulóknak:
A manald heal az ugyebár mandatory igen, viszont akár szenvedés a is lehet mire kiesik, de a kockába is jó és mindegy milyen az elején csak legyen.
A lényeg: lvl24 a lvl reqja tehát kell egy másodlagos kari amit elviszünk lvl24ig és a 70es karival szerzett BSt a 24essel elkadalázzuk ringre, lvl24ig wizardnak csak a leoric és a manald eshet.
Win
-
SQX_Barto
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Csak jonne mar...

Szeretnem S11-et azzal kezdeni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bar azt hiszem, akkor ki kell talalni egy 4 necro-s metat, mert a fel jatekoskozosseg azzal fog nyomulni
#Lézerparaszt: Majd gondolok ratok melo kozben, ha raerek..

-
Lézerparaszt
őstag
Holnap délután 5-kor kezdődik az új időszámítás? Készítek be 3 napi hideg élelmet.
-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Egyrészt azt írta, hogy az egyik legjobb DH eredmény a topikban, úgy tudja.
Mondjuk én nem tudtam. De nagy szórásban tűrhető vagyok. 
Másrészt hogy megtérüljön a belém vetett bizalma
, egy nagyon mákos pályán lett az előbb egy ilyenem:(Remélem rendben megnyílik a kép, ez az első feltöltésem, és nem lesz rendszer belőle.
) -
EVL2
aktív tag
Igen!
Persze ezek fele akkora rituálék sem mint amiket csináltam annó WoW-ban loot-olás előtt.
szerk: a T-Rex természetesen 1:1 arányú csak ez törpenövésű tudományos nevén ez volt akkoriban a TacskóRex valószínű ezért rövidítik ma T-Rexnek. Nem hinném hogy azért mert T-shirt-öt hordott volna magára. Szóval csak ez lehet a tudományos válasz a nevére.
-
-
rumkola
nagyúr
Én már régóta csinálom, hogy pörgetés vagy kadala előtt lecserélem a skilleket randomra. Lehet csak placebo, de én azt érzem előbb és könnyebben kapom meg azt amit akarok. Szerintem ezt most jó eséllyel kilőtték az armory-val (mivel így skill csere esetén is tudja figyelni armoryból, hogy mi kéne, mire gúrok).

feketemágia -
mikromanus
veterán
Találtam ilyet is. Hátha hasznos:
Season 10 (2.5) Wizard Leveling Guide -
DaveHutt
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Nekem pont ellentétes volt mindig a sorrend, ha wizardoztam. A használható wandokból először Fragment of Destiny és vagy Unstable Scepter, utána Aether Walker/Starfire, és a legritkább egyérrelműen a Wand of Woh. Lehet azért mert mindig Explosive Bast buildre indultam.

-
mikromanus
veterán
válasz
DaveHutt
üzenetére
Nekem esett "normál" és alsó-közép kategóriás ancient is WoH-ból. 3-4 napot játszottam szerintem wizarddal a season zárás körül és után. A teleportos és a fragment of destiny volt nagyon ritka nekem. Egy darab esett a fragmentből végül, amit végül 10-15 reroll után benyomtam a kockába. Teleportos villa/fűgereblye még mindig hibádzik. Meg második darab sincs a fradment of destiny wandból,
-
Tombi
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
nagyon jó, akkor már én is fogok tudni nyomulni

kis wizzardommal leirtok majd mindent
-
need
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
én magamat rekordozom.. ezzel a Leapquekkel már meg van a LV71 ami arra is jó hogy tudom húzni a köveket..a másik barbáromnak..
kösz a tanácsot..

-
-
Ribi
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Nekem esett teleportos wand kockából marék szám, bár az is inkább csak bizonyos szint után.
Szerintem is vannak beépített szabályok, hogy bizonyos szint alatt bizonyos itemek csak 100-ad akkora eséllyel esnek. Woh wandra vadásztam már kitudja mióta, de semmi. Most meg kiesett köz mobból.
Tegnap próbáltam fejleszteni kavicsot és 12 60% rollból 2 success. Na ott mentem aludni. -
DaveHutt
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Az a legjobb, amikor Inttel meg Dexszel esik Ancient Hack.

-
mikromanus
veterán
Nekem esett 1-2 ancient hackból. Nem egy perfect rollos semelyik, de esett. Amúgy számít ennél egyáltalán a sebzés? Vagy a statpont miatt jó? Mert amit láttam másoknál az az volt, hogy a damage volt az első amit áttekertek valamire, azután ott maradt a fegyver névlegesen 3-500 sebzéssel. A thorns-ra épülő konzervdoboz-buildek (crusader) már csak ilyen furák.

(#96934) oxox: ha jól értem, akkor jól érted és így van. Annyi még a megkötés, hogy soloban kell teljesíteni egyszer a GR70-et. A party nme játszik itt...
(#96936) bodry123: ez így van. Annyi még a kiegészítés, hogy minnél kevesebb item kell a teljes buildhez annál kisebb az esélyed a sikerre a dropnál és kadalázásnál és a rare reforge-nál, hogy azt kapd amit akarsz. A stunra sebzéscsökkentős braci volt nálam ilyen, amire vagy 10 000 (vagy 20k is volt?)shardot és 750 DB-t vertem el mire esett egy. Most már csak a teleportos wand kellene, de az se túl sanszos. Se az nem esik, se a fragment újabb darabja. Egyikből pedig ancient kellene az optimális kombóhoz...
-
-
oxox
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
thanks

tehát ha jól értem. non szezon HC-n ha tolok egy WD-vel gr70-et, akkor onnan bármelyik non HC karaktertemnek (kasztől függetlenül) eshet primal?
sounds good. gr70+ os karakterem több is van (vagy legalábbis régen birták) -
EVL2
aktív tag
válasz
HellGreg
üzenetére
Lehet hogy nincs ilyen, de érdekes hogy a Hack nekem sem akar sikerülni ancient-re. Vannak Tárgyak amik az istenért sem akarnak ancientelődni.
Aquila Cuirass... Nekem abból viszonylag sok esik ancient minőségben. Lehet hogy tényleg csak simán egy szerencsétlen vagy.ui: A szerencse forgandó (talán)

-
mikromanus
veterán
Gondnak csak nem gond. Egy kis sebzés mindig jól jön. Mondjuk talán jobb az Area damage a vállason picivel. Magasabb GR-en lehet talán valami "életmentő" roll a jobb, de szerintem ezeket inkább legendary affixeken szedegetik össze a játékosok, meg a skilleken. A magas GR-t inkább meghagyom másnak értékelésre, mert én T12-13-akat, vagy GR 60-65-öt nyomok inkább fastrunban. Franc se fog görcsölni negyed órát és fene se fog kihajigálni sok-sok jó damot. Mondjuk a GR70-et illene már feloldanom. Kicsit szarabb gearben GR67-ig mentem csak...
azt' holnap sezlonyTen?

-
lafaty80
addikt
primal anci eléréséhez privat game-ben kell gr70-et hozni, vagy ha úgy csináltam meg hogy public-ban nem volt más csak én, akkor feloldhatta?
Tegnap valahogy sikerült a DH-mal megcsinálni (örültem is 74x-es parával), aztán nagy pofával egy másikba indultam, de csúfosan elbuktam, legkinkább az idővel, meg úgy 6-7 halállal

-
need
addikt
Sziasztok...
Van egy LeapQueke barbárom.. lassan elérem vele a Para800-at.. vamivel nem vok tisztába
a vállasba és a torzóba Increase Earthquake damage 15% van beforgatva..nem gond ha mind a kettőbe ez van vagy felesleges...?! -
HellGreg
őstag
Sziasztok,
Van valami korlátozás bizonyos legendary tárgyaknál, hogy pl. nem lehet belőlük ancient? Például a Hack nevű fegyvert már kb 25x reforge-oltam (elb...tam rá az összes forgotten soulomat) de az istennek sem akar ancientet adni belőle. Ugyanígy az Aquila Cuirass... persze vannak cuccok amiből mindennap több ancientet is találok, de azok nem kellenek a buildemhez. Felettébb idegesítő

-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Köszi hasznos.
Már több szezonhoz volt hasonló, csodálkoztam is hogy még nem futottam bele a mostaniba.Úgy néz ki elértem a Shadow DH-m határait. Cseréltem pár cuccot, van amit augmentálni is tudtam... végül eljutottam GR87-ig, picit több mint 14 perc alatt meglett (az LBhez nem elég, de nem baj). A GR88-at bukom 2 perccel, ahhoz már kevés a Paragonom.
-
Ribi
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Hammerdin brutál glasscanon és mivel be kell ugrálni a tömeg közepébe így nagy szívás.
A másik igen idegesítő tényező, amikor beugrasz, a mobok már oda fokuszálnak ahova érkezel és lövik el a spelleket és ütéseiket. Nem egyszer volt, hogy ugrok valahova, majd 15 mob fordult arra és még le sem értem a földre de a spellek áradatába azonnal belehaltam. Mint többször írtam igen kiábrándító, hogy az elvileg legtankosabb karakter a legpuhább...
-
mikromanus
veterán
Ahogy nézem szépen felszívta magát a "hammeredin" build is most. Setbónusz, fegyver, shield, bracers buff... Lehet nemhiába rakta ezt a legjobbak közé a korábban linkelt youtube-os arc.
Kérdés: a steed charge idejének duplázása (swiftmount effect kockában)a fegyver-shield set (Norvald's Fervor) idő hozzáadás után történik, vagy a set a duplázott időhöz ad 2 másodpercnyit még?
Azaz ha a 3 sec-re bővítő rúnát vesszük, akkor ez így együtt:
(3+2)*2,=10 vagy 3*2+2=8 másodperc? -
reelc
veterán
válasz
Outblast
üzenetére
Igen, a Marával is jól lehet haladni, bár farmolásra majd helyette inkább az UE-t ha összejön.
(#96892) lafaty80: A ruházatba jobb a Diamond ennél a buildnél.
Ha DHval indultok, érdemes a Natalya szettet is kigyűjteni. Az egyik legkönnyebb Set Dungeon az övé a játékban.
Ha lesz másik karitok is, a Season Journeyben érdemes a Years of Wart (GR55 with 6 sets) megcsinálni, a 4 DH szettel nem nehéz még vacakabb cuccokkal sem.
On a Good Day (3 Gems ot 65) az meg megy magától, ahogy GReztek. -
Peppo
őstag
válasz
lafaty80
üzenetére
Hogy milyen követ raksz a páncélba, egyéni ízlés és a gear kérdése. Alaphelyzetben persze emerald, mert a DH filozófiája, hogy előbb leütöd az ellenfelet, mint az rád tudna nézni. Csak hát ez nem mindig működik a gyakorlatban, és főleg új karakternél könnyen lehet, hogy annyira papír szegény, hogy azonnal halsz ha egy villám eltalál vagy alád rak valaki egy mérgező tócsát. Ilyenkor jól jöhet ha telerakod inkább diamonddal a páncélt. Nem buksz vele olyan sok sebzést, ellenben a toughnesst érdemben tudja javítani.
Fegyverbe nyilván emerald, tegezben meg jó esetben nem lyuk van, hanem valami hasznos stat.
-
mikromanus
veterán
válasz
nonsen5e
üzenetére
A rúnát és a passzívot nem teszteltem, de az öv mellett (The Shame of Delsere) adja a jobb sebzést ütésenként.
szerk: 2016 elején egy topic alapján Prodigyre nem vonatkozik. Korábbi bluepostban meg "filozofáltak"? hogy a sinature nem generátor és ezért nem működik rá. Mer' többet sebez mint a normál primaryk másoknál. Azt' lóf@szt se úgy van

-
nonsen5e
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Mármint a Depth Diggers akkor megadja wizardnak is a bónusz sebzést, ha az adott signature képességhez AP generáló rúnát teszek be?
-
-
Outblast
tag
válasz
AnginaP
üzenetére
Quiver + shouldersre kellene a cooldown hogy legyen allando Vengeance, sapira kellene impale dmg (+ quiverre is bar az nekem sincs) bracer + quiver Lightning dmg!! Pain enchancer gem helyett gogok of swiftness.
Most csinaltam egy anci fegyot, igy lement 970 paraval nemesis bracerrel es 50-66 kozotti gemekkel a GR80 12 perc alatt.
-
oxox
addikt
mostanában levezetésként néha felnézek, és egy régi ismerősnek hála nem is olyan unalmas.
kérdés ezek a max rollos primal cuccok non szezon alatt is eshetnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Macska topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nezd meg ezt a videot!!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(gyűrű, fegyver őv, meg "egyéb lényegtelen apróságok" hiányoznak csak így)

).