Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
S10-nek milyen karival érdemes nekikezdeni?
Conqueror lenne a kitűzött cél, szóval casual. DH-m nincs, azzal jól lehet haladni? -
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Belegondoltam, és lehet aluláraztam a 10 EURral.

Néha eszembe jut, hogy az egyetlen helynövelő megoldás az lenne (stashok már megvannak), hogy a RoS-t Digital Deluxe Editionné lehetne upgradelni. Ez ugyebár jár transmoggal (abból már van elég amúgy), többi játékkal kereszt promóciós cuccal (vagy megvannak azok a játékok, vagy a semmiért fizetsz), és a lényeg +3 kari slot. Szóval mindez upgradeként 20 EUR. A 3 kari slot. Ennyit nem ér meg nekem. Inkább zúzom bele a cuccokat.
Ehhez képest a Necro ad 2 stash fület, 2 kari slotot, 1 új karit, ha jól rémlik kezdetben 4 setet, meg tárgyakat a classhoz. Szóval ez komolyabb, és így már bele sem gondolok, mennyi lesz az ára.A javaslatod érdekes.
(#96494) astorre19: Kevés az idő, de olyan szinten vannak az emberek a szezon végén, hogy igen hatékonyan tudnának segíteni.
Itt egy összefoglaló. A Chapter 4-et ha betudnátok fejezni péntek délutánig (akkor zárul a szezon), lenne egy teljes szeted, sok cuccod, és egy peted is, ami szedné a goldot. Így hónap végéig hatékonyabban tudnád gyakorolni a játékot, akár több szeted is lehet addig, lehetne próbálgatni. Mondjuk a ládahely szintje már nem jönne össze.Ha minden igaz, délután ráérek, ha gondolod segítek.
-
astorre19
aktív tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Köszönöm szépen a felajánlást,nem nagyon akartam ezt a sesont elkezdeni,úgy gondoltam tanulom a játékot hónap végéig non seasonban,és majd a következő seasonba szállok be.
De átgondolom még,4-ig melózok úgyse tudok játszani.
Neked is köszönöm DjDanee87

-
DjDanee87
addikt
válasz
astorre19
üzenetére
Ha magasabbra szeretnél jutni mindenképpen szükséged lesz valamelyik full setre (vagy 5+rorg). Farmoljj olyan torment nehézséget ami megy viszonylag gyorsan, 10 percnél ne legyen hosszabb egy rift, inkább vedd vissza a szintet! Aztán ha lesz majd bármelyik setből 4 esetleg 6 darabod az adott sethez állítsd a skilleket.
icyveinsen találsz mindenféle buildről leírást, ha valami kiindulópont kell.
-
mikromanus
veterán
Upgradeltem a korábbi cluster bomber projektet. 7/13 ancient itemmel, ótvarfos ancient itemekkel T IX hozza az elvártat (olyan GR 43-ig kb most megy az 1 hit cél, felette könnyű, de ott már sorozni kell az ellent és ez kívül esik az alapkövetelményen). Tudom-tudom. nem versenyképes GR 314-en, de ez van. Alacsonyak az elvárásaim.

Diablo 3 - Demon Hunter Cluster Bomber fun build - T IX (GR 40) fast run -
astorre19
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni mit kellene változtatnom?Tormet V az simán megy,a VI az már nehézkesebb,ha figyelek nincs gond,csak lassú a haladás,de egy egy elit pakk meg tud szivatni.
A setekhez sem értek igazán, a Thal Rasából meg van több minden mint ami fennt van,meg a Firebirdből is,illetve nézegettem karikat ahol aThal rasa/Vhyri kombináció van,az miben lenne másabb?Vhyriből is megvan pár cucc.
Első lépésként ki kellene farmolnom a ring of royal grandeurt gondolom mielőtt komolyabb setes kombinációt össze tudnék rakni?
Ja és a skillezés se tudom megfelelő e így
-
MegalodonS
őstag
Neked lesz igazad,draga lesz,mert nem kell nekik olcson adni,nincs ilyen jellegu konkurencia!!A Nekro egy unikum es nagyon sok olyan ember jon majd vissza,akiknek meg nagyon paragon pontjuk sincs,csupan a hangulatert!Aktiv jatekos allomanyt nem nagyon fog emelni,inkabb,a profitot es hangulatot!!
En is 20 + ra araznam!!(#96487) reelc
Mindenben egyettertek!A druid az 100% mert a nekro utan,a toplistan van.Tehat akkor meg is tetted a bejelentest,itt a PH-n
A Blizzcon 2017 a druid mind az uj dlc.A Blizz mindent megtehet a Diablo vilagaban,keves a konkurencia,tobb eros termeloszal mellette,igy ok mindig raernek 
Irtam a blizznek egy javaslatot,hogy az armoryba miert nem tudnak,bemasolni-kivonni, az anchi set cuccokat+ a gemeket,mint a kockaba a leg powert.Tehat ugye az osszes main stat osszeadodna,a set bonus adott.A geart felul lehetne irni,ha jobb cuccot kapnank.A rengeteg hely,egybol felszabadulna a ladaban.
-
malacka87
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Köszi a válaszokat! :-)
-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Innentől kemény találgatás lesz.

Vedd figyelembe, hogy nem kiegészítő, nem jön új act, stb. Szóval kb. annyi melójuk lehet vele, mint annó a Crusival (tudom a RoS tartalmazza, de most konkrétan kari-kari munkamennyiségre gondolok).Lehet lassú a 3-4 szezon 1 DLC, de most a Blizzről beszélünk, a RoS óta nem volt komoly, fizetős tartalom. Gondolom a Nekro teszt is lesz az új üzleti modellre (Diablo - DLC).
3-4 szezon majd DLC... mint írtam kevesebb meló, és ha jól csinálják megveszik az aktív játékosok, esetleg az inaktívak is visszajönnek. Ha jó lesz, adja magát a következő, és miért ne lehetne pl a Druid? Azt is sokan hiányolják. Így újra kijátsszák a régi D2-ősök nosztalgia faktorát. Aztán lehet 3-ik már nem is kell, mert benyögik majd, hogy már dolgoznak a Diablo 4-en (ez 2018 vége, Blizzcon). Ekkor már nemigen csinálnak új DLC-t, de még fogják támogatni a játékot, a D4 megjelenése után már kevésbé, menjenek át rá az emberek
Ekkor már ott járunk, hogy a 2012-es Diablo 3 életét a 2 DLCvel + 2 évvel kitolták, 2019-2020 körül már a kutya se játszik vele, csak a D4-gyel, mert addigra csak kijön még az ő tempójukban is. 
(#96486) JSaN: Nem tudom. Nem ismerem az SC heroeseket. Miből állnak?
A kiegnek jelenleg 20 EUR az ára. Szerintem alatta kell lennie majd.
Amúgy mindegy, én nem adok ki bármekkora összeget. Annyit nem ér nekem. -
MegalodonS
őstag
válasz
czpitti
üzenetére
Igazabol valtozott a vilag,a trend stb,stb.A tobbi jatek kevesebb raforditassal,iszonyatos profitot termel,ha ugyan azt csinalnak mint a poe,meg a grimm,fizetos tartalmakkal sem tudnak meg megkarcolni sem a wow,heartstone,overwatch profitjat.Igy marad a fanatikus rajongoknak,az ingyenes tartalom amiert azert halasak lehetunk,mert sokat kaptunk ingyen!!
A nekrot kaptuk az evfordulora,meg hogy jovore is mehetunk az oreg tristba,a semminel tobb azert![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
En nem ismerem a szot hogy mit,szeretnek,mert en mindig tudom mit akarok
!!(#96484) reelc
10 euro??Azt nagyon olcsonak tartanam
de legyen igazad
.A kovetkezo dlc,azt el tudom kepzelni,csak ez a mai vilagban,nagyon,nagyon lassu mar,ujra 4 szezon meg 1 dlc,hanyszor lehet eljatszani?? -
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Szerintem is sokat fog hozni a konyhára, és sokan megveszik majd.
Az ára? Abból kiindulva, hogy a Starcraft 2-höz 5 EUR egy Commander (bármi is legyen az), a Nova Covert Ops 7,49 EUR/db ami nyilván komolyabb dolog, mint egy Commander, én olyan 10 EURt tippelnék a Nekrora. A fele a mostani alapjáték vagy RoS árának.Nem hiszem, hogy csak szezonba lehetne először, mert ha jól rémlik egyetlen feltétel a RoS megléte. Na meg hogy megvedd a DLC-t.

Én az őszre gondolok. Legkésőbb október vége felé, még a Blizzcon előtt legalább 1 esetleg 2 hónappal. Mert ugye a rendezvényük hatalmas reklám, és akkor már a jövő évi terveket kell reklámozni (az idei visszatekintés mellett). Akkor már tudnának áradozni milyen nagy siker a Nekro, mennyire szeretik az emberek, és be is jelenthetik a következő DLC-t.
Aki nem veszi meg, annak is lesznek tovább az ingyenes patchek. De az aktív játékosok úgyis megveszik.
(#96483) czpitti: Hiába 20 év, ha mostohagyerek, és már nem hoz pénzt. Csak viszi (szerver, support, patches emberek, stb.). Az emberek a Nekrotól várják a megváltást, mint új tartalom (ha már új kieg nincs). Ha sokan megveszik, nyilván lesz folytatása... de a legjobb az egészben, hogy nem kötelező megvenni.
-
czpitti
senior tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Tehéntrágya amit remélem a fejukre is huznak.Mit szeretnétek még?Miben hisztek?Eddig se tortént semmi az évfordulora SE hoztak semmi érdemlegeset.
-
MegalodonS
őstag
En sem,mert nem is biralatnak ertelmeztem
Sokat fog hozni szerintem,bar nem tudom mennyit lesz az ara(engem nem erdekel mennyi,en megveszem!!) de nem fogjak olcson adni es miert is tennek,hiszen sokan mar csak azert is megveszik majd!Mikkora idozitik,valamihez vagy semmihez.En nem lepodnek meg azon,ha a szezonban lehetne eloszor jatszani ,hogy vegig vigyed es jatsz abban a szezonban es utana menne at, normalba(ez lehet nem tul logikus
A kerdes hogy behozzak e nyarra,amikor mindenki nyaral,lehet en sem tennem.Biztos lesznek akik,nem fogjak megvenni,de akkor azoknak a jatekosoknak,mi ujdonsag lesz a tovabbiakban??Konzolos hireket nem tudom
A diablo-t probaltam xboxon,de szamomra remes elmeny volt!!A meg nagyobb kerdes,mi lapul a 2017-es Blizzcon cilinderben??
-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Nem teljesen értettem miért írtad a kommented elejét, nem bíráltam én őket.

Csak annyit írtam, hogy akkor ismertették az 1 éves tervezetüket. Amúgy mikor máskor, ha nem a nagy saját rendezvényen? Amúgy ott nagyon hangsúlyozták, hogy a Nekro fejlesztésének még az elején járnak.
Egyetértek, itt az ideje, hogy ez a játékuk is termeljen pénzt, mert végülis a RoS óta mindent ingyen kapunk, és a játékból már nemigen van jó bevételük.
Valószínű, hogy a Nekro - igaz független a szezonoktól - 2 szezon között fog kijönni, hogy annak az érának az LBjét már ne bolygassa meg. Persze bármikor megveheti bárki, de én így kezdeném árulni. Amikor a legnagyobb roham várható (a megjelenés első 2 hetében) kezdhesse a vásárló az új szezont a Nekroval.Amúgy nem tudom volt-e róla infó, hogy a Nekro konzolra is jön majd? Elvégre most karolják fel a jelenlegi PS és XBox gépet, S10 már jön rájuk. Így logikus lépés lenne, ha konzolra is jönne, és az is, hogy jövőre meg a következő DLC jönne hasonló konstrukcióban mint a Nekro.
-
MegalodonS
őstag
Igen es mi maradt nekik ezenkivul,ami esetleges bevetelt kreal ebbol a jatekbol!!A Blizz penzt is akar,azert nem csak szezont-a szezonhatan,bar ezt is megteheti mert a tobbi jatek boven termel nekik!!
Igen abban igazad van,hogy a masodik felev ami ugye 3 honap es eddig tartjak a menetrendet
(#96477) SQX_Barto
A Nekro annimaciojat megenezed ,sima dh-ra,huztak a nekro karakter kesz a skilleket,meg a targyait mar akkor teszteltek, mielott bejelentettek volna.Semmi extra max a petek iranyitasa meg a tobbi klasszal valo szinkronizalas

-
Peppo
őstag
S12 lesz az szerintem is. Nagyjából a Blizzconra meglesz.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
En a blizzard tempojat ismerve inkabb s12-re tippelnem...
s10 kezdodik marcius 31 junius 31 lenne a vege, de gondolom megin rovidebb lesz. julius elseje meg a 2017 masodik felenek legelso napja. Nem hiszem, hogy ilyen hamar osszedobnak a necrot... -
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Az 1 éves, az egész 2017-es tervezetet ismertették akkor. Persze lehet 11, mert az már második félév, de a Blizzt ismerve inkább a 12-re tippelek.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
DaveHutt
üzenetére
Arachyr szettből sapka+cipő nem esett, manajuma fegyver nem esett, ancient fegyverből 3 esett összesen a szezonban, két trash és ez. Szóval semmilyen gearem nem lett végül. Sem magas gr, sem bounty, sem speed gr. Ritka rusnya szezon volt nekem, még ilyen nem is volt soha. Ancient cuccom a fegyveren kívül nincs is, csak az a felemás WH. Még a megfelelő rollokkal sem estek normálban, nem hogy ősi...
-
DaveHutt
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Ööö, miért nem Manajuma Set+csirke Garggal? Gyorsabb mint az Ingeom variáns, GR60 speedig nekem elég volt alap 50-es augmentekkel. Utána Sacred Harvesterrel meglett a lvl70 gemek acsi, befejeztem a sezlonyt Para650. Hiányzik egy db Conquest, de már nem érdekel. Inkább Xboxon barbározok.
Összességében aWD-t megszerettem, csak ne az Arachyr lenne a puah set.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Mást se csináltam mint farmoltam és kockáztam. Ebben a szezonban nem jött be, 1x sem. 72-es riftet ebben a cuccban lenyomtam, de már nagyon hiányzott a crit chance. Igazából próbáltam még két accountot belevonni a dologba, és így 3 accounttal nem esett semmi lootshare-ben. Paragon 150-200 körül szoktam ilyen cuccokban lenni mint amiben most befejezem. Ez szezon kezdés után kb 1 nap, de volt hogy szombat reggel para 400-zal mentem aludni és messze jobb gearem volt.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Igaz, en eleg sok idot beleoltem ebbe a seasonba, sokat GReztem, de azert osszeraktam egy viszonylag eros crusadert
Ha valami nagyon nem esik, akkor erdemes kockaban forgatni, csak ugye ahhoz meg farmolni kell a materialokat.Meg legfokepp mindenkinek azt tudom tanacsolni, foleg a maganyos farkasoknak, hogy keressenek tarsakat, lehetoleg erosebbeket, akik segitenek nekik fejlodni.
#malacka87: 2017 masodik fele, elvileg ennel pontosabb info meg nincs, de blizzardot ismerve nem kapkodjak el es lehet szilveszterkor beesik
Mondjuk szerintem a Halloween meg kicsit stilusos is lenne, valamennyire kotheto a necrohoz 
-
malacka87
őstag
Van valami info mikor jön a "dlc"?
-
astorre19
aktív tag
Köszi az infókat,próbálok tájékozódni,hogy kicsit összeszedjem magam,de rengeteget kell olvasni,és inkább játszok amikor időm van egyelőre

165 milla goldom van most,jól állok szerintem,annyi craft anyagom még úgysincs,hogy elverjem az összeset ,mire meg lesz addig gold is gyűlik szépen még.
3szor forgattam sárgából a kockával,meg 3 szor esett azt hiszem.Szóval elég jó az arány.
-
reelc
veterán
válasz
astorre19
üzenetére
Ha majd jobban elmélyedsz a játékban... a Kanai kockával van lehetőség sárga tárgyból legendaryt csinálni. Így akár Puzzle ring is összejöhet, ha a játék is úgy akarja.
Mivel voltál Vaultban esnie kellett egy Boon gemnek. Fejleszteni kell majd rajta és T szint farmolás közben több goldhoz jutsz, nem kell várni Puzzle ringre.
Hasznos lehet a Goldskin is, ha elbírja a builded, és a nehézségi szint.
Ha Vaultba mész érdemes a Broken Crownt is vinni, ha van lehetőséged. +1 olyan színű gem esik, amilyen benne van. Később átszínezhető. -
mikromanus
veterán
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Jé, ez statokban hasonló, mint a hobbi "nuke" DH-m. Kicsit több toghness, meg harmadannyi recovery, de amúgy mint két tojás.

Mondjuk az enyém NS karakter és amióta ancient item eshet, azóta pár nap lehet benne. Látszik is. 5-6 ancient item hibádzik és ami van az se épp tökéletes darab. Így olyan TIX-TX (GR 40-43)-ig megy az egyhit mindenre. Ilyen lomokban GR 51-ig próbáltam. Pár szint benne lehet még, de a lényeg az, hogy mindent agyoncsap azonnal, az meg magasabban már nem érvényesül GRsokon. Mindenesetre muris a játék vele. Csak úgy röpködnek az atomok és beleég a retinádba a napalm színe.

Az új seasonban lehet gyúrni talán Rimeheart mellé cold buildekre is. 10% eséllyel se volt rossz, de 20% mellett stabilabb lesz a haladás (hm... korábbi PTR patchen nem 30% volt?). Még a végén bevállalok én is pár napot valamivel. Valami agyament fun build ötlet a következő s10-re? Nem baj ha hosszú távon nem életképes. Nem vagyok elég hardcore diablos mostanság...

-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Én is ezt "éreztem" , szevedtem a wd-vel mint disznó a jégen.

-
Lézerparaszt
őstag
No ebben a szezonban elég későn kezdtem el játszani, de azért megosztom tapasztalataimat. Paragon 586 ERRE volt elég... Körülbelül azt használom mindenből ami elsőre esett ennyi idő alatt. A mh fegyverből ősi nem esett, és a gearből is hiányzik 23% crit chance. Nagyon rossz volt ebben a szezonban a loot, a trash legókon kívül nem is esett semmi más, a rajtam lévőkből is csak 1-1 példány esett. Remélem a következő szezonra alakítanak valamit mert így nem poén.
-
astorre19
aktív tag
Én olyan buggal találkoztam már kétszer is 1 hét alatt ,hogy a Vaultban 1 legendaryt az istennek se tudtam felszedni úgy esett a láda.akármit csináltam csak a ládát nyitogatta.Más is találkozott már vele?
Először még azt hittem én bénázok,de másodjára is? -
-
SQX_Barto
addikt
Talaltam uj bugokat a jatekban...
Eloszor a sok Alt tabolas utan a GR-ben eltunt mindenki a minimaprol, se a tarsak, se a pylon se a boss, semmi nem latszott.... (szerencsere speed volt) Eleg szopas ez egy support barbarnak, meg a zaszlot se lattam a terkepen
A masodik pedig egy "cseles" Guardian volt... Csatornas palyan vegeztunk a rifttel, level 6-on, erre lehozta a Guardiant level 4-en...
-
reelc
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Igen, azt a részét elszúrtam.
Ok, náluk nem ment le a GR115, de lehet pl. a 113 lement, és nézd milyen Paragonokkal, statokkal. A DH meg Wudijo.

Lehet ezt már linkelte valaki. Nem tudom mennyire mérvadó a dolog, nem ugyanazokat az RG-ket ölték le a kísérlet során. A DH volt az utolsó.
Szóval ha ezekre épül a DH lehet meta lesz dolog, én arra tippelnék, hogy nem lesz az. Ha csak megnézed milyen durva + pontjai vannak augmentálásból és Paragonból. Persze szükséges is erre a szintre mindenkinek.
Egy ügyes Wizard erősebbnek és ezért költséghatékonyabbnak tűnik.
De majd kiderül, mi lesz.
-
reelc
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Leechem is volt.
Ha minden igaz olyan 35m volt az alapérték, Shadow, Vault, Visage nélkül. 249m mindezekkel.
Mondjuk most nézem (élesben, a PTRt már töröltem), hogy figyelmetlen voltam, Dexes kövek voltak bent, nem allresesek.
Most beraktam allresest, így 44m, az alap, 314m lett volna.
A Leechet nem tudom megmondani mennyit dobott rajta.
P1300 volt, augmentálás nélkül.
Örültem a GR78-nak.
Lesz idő próbálgatni patch után.
Bent maradtak a dexesek, mostanában T8 szinten Sage+ Shadowval farmoltam DB-t.
-
reelc
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Elitek voltak a kicsik, előttük meg elég sok mob. Mindez a GR bejáratánál. Szóval mire elintéztem a trasht, a nyakamon voltak. Ez van.
Tovább vaultozni nem akartam, nem tudtam milyen tömegbe futok bele, azok meg követnek. Úgyhogy pár kísérlet után kiléptem a pályáról a nagy időhátrány miatt.Köszi a tesztet, hasznos volt, ügyes vagy.

-
proci985
MODERÁTOR
ha a gyorsan mozgó kis ellenfelek ütnek le shadowval, akkor valamit nagyon rosszul csináltál.
csináltam egy próbát átlag 60-70es gemekkel (bracer nonanci, többi jellemzően decens ancient). GR85 még lement elsőre (70-75-80-85) körből, ott már 13:30 körül voltam szóval 90 valószínűleg nem ment volna ebben a gearben. p1160, 16k DEX. gearen reszelés és a kb 60-80as kéznél lévő gemek talán még hoznának pár szintet.
nekem olyan 350-680m kozott mozgott a toughnessem. azon kívül, hogy közepesen unalmas vele játszani más baj nem volt vele. m6hoz képest egy tank.
85nél a damja kezdett kevés lenni, de egy megfelelő riftben ezzel a 90 is talán lement volna.
-
TeeBee73
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Csak, hogy kötekedjek, (pálinkáztunk haverokkal):
A Megalodon csecsemő korában keresztbe nyelte volna le a mostani legnagyobb fehércápát...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondjuk, nem tudom miért írtam.
Sorry az újabb OFF-ért. -
diegho
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
Ezt alátámasztom. Amikor bejött a Wastes szett barbárnak pár éve. Akkor 3IK+5WW felállással toltam. Volt egy nagyon jó IK fegyóm fear-el és egy lényegesen szarabb fear nélkül. +2 riftet tudtam tolni a fear nélkülivel. Elég idegesítő volt a fear-el, amikor jött a sárga elit és azonnal futott is el, vagy amikor kifutott a tömegből.
-
MegalodonS
őstag
Egy erdekes video support monkal jatszoknak es a csapatanak!!
Az elkerulendo masodlagos affix,ami sokat ronthat,,de gondolom a profik mar ezt mind tudjak!!
Ami ne legyen senkinek a kesztyun,ovon es a fegyveren:
Fear on hit
Blind on hit
Hiaba van jobb statos anchi fegyvered,oved,kesztyud,ha ilyen affixek vannak rajta,pushnal, magyarul semmit nem er!!
A miertje csupan,mert kimozdul a Boss,Elite es ebbol dps es aranyosan ido veszteseg jon.
Ami lehet : Freeze on hit
Immobilise on hit
Stuns on hit
-
diegho
nagyúr
Én is monkozni akartam, mondván kipróbálom, amit még nem játszottam, de nem az én világom ez. Szerintem maradok a barbárnál.
-
grimm2015
senior tag
Volna olyan, aki tudna segíteni a T13 15seces butcherban? (köv. szezonban majd visszasegítem valahogy)
Köszi!
-
reelc
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Befejeztem a PTR-t.
A 78-at még kivertem a Shadowból, de szenvedés volt. A 80-ast meg feladtam 3x még az elején, jöttek a gyorsan mozgó kisméretű monsterek, és nem sokra mentem velük. Amúgy kevésnek éreztem már a sebzését ilyen szinten P1300-zal augmentálás nélkül.
Klántárs GR82-őt vitte vele P1985-tel 11 perc alatt. Csak hogy ne az én bénázásom legyen csak itt, hanem másféle eredmény is.
Szóval szezonban augmentálva egy ügyes ember P800 körül GR80-at meglépheti vele. Van benne erő, használt a 3 pengés megoldás, de ettől még nem lesz pl. metába alternatíva.Wizard hydrával: GR70. Elég kezdő wizes vagyok, pár hete foglalkozom csak a Tal/Vyrrel. Valahogy nem jön át az egész. Ha kijövök Archonból halok durván. A Hydra annyit javított, hogy Black Holeval használva kevesebbet halok. De most nincs kedvem tovább foglalkozni vele.
Monk Inna EP: GR60-nál abba is hagytam (60-on szoktam kezdeni a tesztelést). 10 percen belül lement, de valahogy nem érzem azt, hogy jó játszani vele. Az elmúlt hónapban kipróbáltam mindenféle monk buildet, de igazából az Ulianán kívül egyik sem jött be, hiába vannak erősebbek. Farmolásra az LTK igen, de GRben túl sokat haltam vele. Pár hete valahogy lehoztam egy GR76-ost Ulianával. A többi buildet (Generátor, stb.) vagy nem is értem, vagy nem tetszik.
Te ügyesebb vagy próbálgasd a Shadowt, mert jó a stílusa, jó vele játszani, de ha eredményt akarsz, akkor szerintem a Wizzel indulj szezonban.

-
kecz
aktív tag
Srácok, rengeteg 3005-ös és 3007-es errort kapok. Egyszerűen kidob a game.
Csináltam egy pathpinget és ha jól értelmezem, akkor van egy budapesti elágazás, ahol elvész a adat, meg egy Frankfurti. Nálatok nincs gond?
:\WINDOWS\system32>pathping 185.60.112.157
Tracing route to 185.60.112.157 over a maximum of 30 hops
0 Brutus.local [192.168.0.18]
1 192.168.0.1
2 catv-37-191-31-254.catv.broadband.hu [37.191.31.254]
3 catv-89-135-215-157.catv.broadband.hu [89.135.215.157]
4 hu-bud02a-ra3-ae24-2016.aorta.net [84.116.241.106]
5 84.116.137.78
6 ae-4.bar2.Budapest1.Level3.net [4.68.127.49]
7 ae-2-70.edge3.Frankfurt1.Level3.net [4.69.154.71]
8 ae-2-70.edge3.Frankfurt1.Level3.net [4.69.154.71]
9 level3-gw.neterra.net [62.67.36.74]
10 37.244.12.33
11 * * *
Computing statistics for 250 seconds...
Source to Here This Node/Link
Hop RTT Lost/Sent = Pct Lost/Sent = Pct Address
0 Brutus.local [192.168.0.18]
0/ 100 = 0% |
1 0ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% 192.168.0.1
0/ 100 = 0% |
2 14ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% catv-37-191-31-254.catv.broadband.hu [37.191.31.254]
0/ 100 = 0% |
3 14ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% catv-89-135-215-157.catv.broadband.hu [89.135.215.157]
0/ 100 = 0% |
4 --- 100/ 100 =100% 100/ 100 =100% hu-bud02a-ra3-ae24-2016.aorta.net [84.116.241.106]
0/ 100 = 0% |
5 19ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% 84.116.137.78
0/ 100 = 0% |
6 24ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% ae-4.bar2.Budapest1.Level3.net [4.68.127.49]
0/ 100 = 0% |
7 36ms 1/ 100 = 1% 1/ 100 = 1% ae-2-70.edge3.Frankfurt1.Level3.net [4.69.154.71]
0/ 100 = 0% |
8 35ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% ae-2-70.edge3.Frankfurt1.Level3.net [4.69.154.71]
0/ 100 = 0% |
9 --- 100/ 100 =100% 100/ 100 =100% level3-gw.neterra.net [62.67.36.74]
0/ 100 = 0% |
10 34ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% 37.244.12.33Trace complete.
-
reelc
veterán
válasz
hyperspace
üzenetére
Konzolon sok a csaló, ezt már hallottam én is. GR150... a PC még a közelében sem jár.

Szerintem neked is segíthet a Diablofans. Keresd meg a karidhoz milyen buildek vannak, és aszerint állítsd össze a cuccokat, és a skilleket. Gondolom ez konzolon sem különbözik.
Nem ismerem a konzolos változatokat, de gondolom nincs olyan sok különbség, ha már a Blizz energiát (idő, pénz) fektetett abba, hogy a Season 10 jöjjön az új konzolokra is. -
DaveHutt
őstag
válasz
hyperspace
üzenetére
Konzolon a játék offline tárolja a karakter fájlokat, hackelik a cuccokat. Keress legit only partykat, xbox one-on 5000 fős társaság van.
Más:
Diablo 3 Season 10 érkezik konzolra. Keresek játszótársakat xboxo n.

-
hyperspace
őstag
Sziasztok,
PS4-en játszok, nincsenek jól gearelt karaktereim. Tegnap egy játékos egy elég durva karakterrel csatlakozott bounty közben hozzám, és elvitt 150-es szintű greater riftre (meg is ugrott a paragon szintem
). Számomra felfoghatatlan cuccok voltak a karakteren. Ma is találkoztam hasonlóval, ráadásul átadott 3 dolgot, köztük ezt a fegyver, egy gyűrűt, és egy csuklóvédőt. A képen látható felső gemmel nem találkoztam eddig. Eddig úgy gondoltam, hogy minél magasabb a szint, annál jobb cuccok esnek, de 150es riftben sem esett olyan, ami jobb lenne. Hogyan lehet ilyen geart összeszedni? -
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Mindenki játsszon úgy, ahogy örömöt okoz neki, én így gondolom.
Kicsit visszaraktam a PTR-t, kipróbáltam az általad linkelt Shadow buildet.
Nem emlékszem pontosan, talán GR65 körülit tudtam korábban lehozni a Shadow szettel, elég szenvedősen.Most a PTRen a felújított tegezzel GR75 12 percen belül megvolt. Haltam vagy négyszer, de ez van. Sosem voltam túl jó a Shadow szettel, éppen ezért elég jónak értékelem amit lehoztam vele. P1300-zal, semmim sincs augmentálva, és jó messze van a cuccom a tökéletes felszereléstől.

Nálam ügyesebbek, erősebbek
majd lehoznak többet.
Szerintem szezon zárás után egy supp monkkal megnézem, egy 80-asra van-e ereje a karimnak?Ilyenkor eszembe jut az, hogy kár hogy nem lehet egyéni csúcsot visszanézni szet szerint: az adott érában melyik szettel mit tudtál lehozni?
-
MegalodonS
őstag
válasz
LélekVándor
üzenetére
Latod,mar itt a Pitti mint egy bebi capa
siman belekot a nagytesoba

(#96427) czpitti

(#96428) reelc
Igen,igazad van,de nallam ez mar tradicio a szolo

Igen es meg novesben vagyok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#96429) need
Sokxor rad irtam,koszontem,akartam segiteni,de lattam nem kommunikalsz ezert tortent.Engem az soha nem erdekelt,ha segitek, tudsz e jatszani vagy sem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
need
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Kedves 1 személyes klán..
én sajnálom hogy töröltél az ismerőseid közül..

egyszer smint hálás vagyok neked az elején az első igazi játék élményt neked köszönhettem..

persze azóta fejlődtem.. nem vagyok már olyan kis bénaság.. -
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
A Nekro szerintem nem lesz kipróbálható.
Én szeretek szezont kezdeni csapatban, túl kell esni a 0-70-en, utána majd egyre jobb lesz, amikor már minden vacak hasznos lehet. Nem csak nyersanyag szinten.
Pl. elég hasznos ha hamar esik egy chakram vagy rapid firés tegez, esetleg egy Goldskin, mondjuk még 70 alatt.Megértem, hogy egyszemélyes klán vagy, te vagy a nagyhal.

-
czpitti
senior tag
válasz
LélekVándor
üzenetére
Nem várjuk mer nemjon

-
LélekVándor
tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Nem tudom hol tartassz szezonban most, de ha megvan a plvl1000 akkor szívesen látunk a HE-ben. Mindig örülünk a jó játékosoknak^^
-
MegalodonS
őstag
Remeljuk minnel tobben es tobben!Szerinted a Nekro kiprobalhato lesz,vagy csak ha megvetted??
A szezonkezdes az mindig kritikus pont,en pl mindig szolozok 70-ig es nem erdekel,hogy masok akkor mar para 50-100 elonyuk lesz,majd behozom,a tobbieket azokat nem lehet behozni

En amikor olyan P150 vagyok,ha kernek akkor boostolok, elotte minek
Mivel a klanomban egyedul vagyok,nincs szemrehanyas sem 

Lassan en is elkezdem,keresni az embereket az Elite Club-klanba
Mindenki johet ,aki akar,aki az elitbe akar tartozni 
Az utolso harom szezonban wd-t inditottam, mert nagyon konnyu vele elerni a guardiant es most is a wd es supp monk(elso szezonom volt vele,megerte) kombo lesz nallam a nyero!!
-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Nem bántásból írom, de az illető kérdéséről eszembe jutott 1-2 dolog.
Vajon a játékosok hány %-a tudja, hogy van PTR és mi a funkciója? Te olyan szépen leírtad.

Majdnem minden szezonkezdés után előfordult klánban (ahol éppen voltam), hogy vasárnap délelőtt jöttek játékosok, és 0-70 húzást kértek, másrészt mi most a meta kérdésre akarnak választ.

Ha azt találom mondani, hogy biztosat még nem lehet tudni a metában, változhat, az okos tudja, hogy már mindig lehet tudni az első napon.Ami meg a 0-70-et illeti... azokhoz tartozom, akinek ha van lehetősége, szezon kezdéstől tolja, és a hétvégén is, ahogy sikerül. Az ilyen embereknek sokkal több ideje van a játékba ölve az elején, mint akik x nap múlva megjelennek húzásért. Még az is előfordul, hogy fel vannak háborodva, miért nem húzza őket senki. Olyanok ellen, akik azért húzzák meg az elejét, hogy végre meglegyen a T6 erősség, és akkor jobban jön a leg, és másoknak is jobban lehet segíteni. Ja és annyi eszük nem szokott lenni, hogy összeálljanak a többi 0-70 emberrel, és nyomják partyban. Úgy élvezetesebb, jobban lesz nyersanyaguk, stb. Ezt is mondani kell nekik.

Eddig majdnem mindig UE DHval kezdtem, és amikor már ment valahogy a T6 húztam is másokat. De ez alatt a szint alatt szerintem kínlódás húzni mást. A húzás alatt azt értsétek, hogy még 0-70 az illető, és a partys xp bónusz se aktív, mert a rift ajtajánál leparkol, mert ránézésre hal.
Persze tisztelet a kivételeknek. De ezeket nem egyszer tapasztaltam. Olyanokkal akik már játszottak, szóval nem kezdőkkel. Akkor egy szavam nem lenne.
Gondolom ti is tapasztaltok ilyesmit. -
Rick3D
senior tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Köszi , valahogy ebben a válaszban reménykedtem

Nem köszönöm

-
Rick3D
senior tag
Valaki letudná nekem írni hogy pontosan mi a tök*m lesz a wizardal ?
Olvastam patch notes amiben ha jól emlékszem 25% nerfet kap a proccolás esélye. Néztem róla videót és a csávó lemérte hogy pl 2.0 atks 15helyett 13procc lesz , ő azt állította hogy -2gr lvl a különbség nem kell aggódni. Külföldi fórumokon már látom nagyban megy a sírás és itthon már arról megy a csevej hogy nem lesz meta class a nerf után.
Csak azért érdeklődők mert a main classom a wizard és szeretnék tisztán látni már amennyire lehet. Hátha van itt olyan aki jobban tudja mint én![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dekuator
tag
Sziasztok. A manald heal archon builda tud valaki segiteni? Az angol nem megy valami jól és nem valami pontosan értem buildet. Pontosan mikor kell archon formába váltani és hogy azt a forgoszelet ki lehet e cserélni teleportra? A writsre mit tegyek be mer sok fajtát olvastam már . A cooldown reductiont 60 % fölé kell vinni ha jol értelmeztem. Előre is köszi.
-
reelc
veterán
válasz
moongoose
üzenetére
A Conduit Pylonhoz képest töredék az ereje, és nem is folyamatos, de létezik hasonló a Wreath of Lightning leg gemben. Nem éri meg használni, a többi leg gemmel többet nyer az ember. Néha T szint farmoló buildekben fordul elő a haladási sebesség növelő másodlagos tulajdonsága miatt.
-
Electrocute conduit megtalálható valamely item-en, vagy csak shrine-ban található meg?
-
DaveHutt
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
1999 óta létezik a Diablo 2 és a nekromanta karakter. Régen, kis hugyosként még középiskolában olvastam ezt a lore-t először a sulinetes Pentium 2-eseken. Az emlékek, atyám.

-
D5
aktív tag
A karim cuccai folyamatosan veszítenek durability-t. Hiába javítom meg, kb. 15 sec múlva megint csökken 1-et valamelyik, pedig csak állok a Haedrig előtt. Más is tapasztalt ilyet? Mitől van ez?
-
MegalodonS
őstag
-
reelc
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Nekem a Grim Dawn jött be ebben a stílusban.
-
DaveHutt
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Informatív oldal, egyébként d2 óta ismert háttértörténetet tartalmaz (kb. 17 éves
. -
mikromanus
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Most kicsit szűkiben vagyok a biteknek. céges mobilnettel nyomulok mert kifogtam Budapest internetes "lakatlan szigeteinek" egyikét az albérlettel. No sebaj. 2-3 hónap és jön újra a korlátlan net meg a költözés:

Ha már diablószerű "valamikisizé" kellene multis környezetben, akkor szerintem Lost Ark, vagy Lineage Eternal-ra gyúrnék... csak még nem jelentek meg. Addig meg marad az Archeage (lassan leépítem, mert pénzéhesköcsögbanda a Trion és mindent elcseszett az új szerveren isszokás szerint amit egy félkegyelmű 20-as IQ-val se tett volna). esetleg a Black desert, mert az "ingyen" van. csak nagy a patch és nincs most szabad 20-40 gigám épp töltögetni. Sose gondoltam hogy lesz még inség a neten nekem.
Szóval lehet marad a Diablo majd időtöltésnek egy pár napra/hétre season 10 körül... EZ legalább pici és ártalmatlan... (vagy nem) -
MegalodonS
őstag
Milyen jo magyar oldalrol hirt kozolni

Nekromanták helye az univerzumban.Magyon sok uj dolog,amit meg en sem tudtam eddig!!
(#96402) mikromanus
Ajanlom neked a Guaridans of Ember-t neked is adnam,ha lehetne,dio klon es ultragagyi

-
mikromanus
veterán
Ahogy nézem a következő sezlony picit "késve" érkezik. Addig lehet nézelődni és pihenni. Esetleg Vikings: Wolves of Midgard valaki? amikor láttam kapásból a Diablo jutott eszembe valamiért. Aggódni nem kell, hogy elvesztek a diabloból, mert azt hiszem (kétszemélyes) coop módban ki is merül a "Multi" rész. De season 9-10 közt jön, így épp jó lehet ha valaki hentelni akar és picit kizökkenni

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de legyen igazad
.A kovetkezo dlc,azt el tudom kepzelni,csak ez a mai vilagban,nagyon,nagyon lassu mar,ujra 4 szezon meg 1 dlc,hanyszor lehet eljatszani??
Sokat fog hozni szerintem,bar nem tudom mennyit lesz az ara(engem nem erdekel mennyi,en megveszem!!) de nem fogjak olcson adni es miert is tennek,hiszen sokan mar csak azert is megveszik majd!
A diablo-t probaltam xboxon,de szamomra remes elmeny volt!!

Mondjuk nekem,kimaradt a regi Diablo korszak.Nekem mar a D3 volt a kezdet.Igy ezert jelent nekem ujdonsagot,talaltam is meg regi,nekem uj ''Nekro'' infokat persze angolul.Ami fontosabb,azt majd leforditom es bovitjuk a Nekromanta informaciokat!!
.