- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haller26
tag
Valaki feltenne egy no set45-s buildet wiznek? Szeretném megcsinálni zárás előtt még a a bonusz ládahelyet. Ti mivel indultok S6ban? DH és crusader az amivel a legkevesebbet játszottam ,lehet majd ezeket fogom erőltetni.Bár éppen szabadságon leszek 2hétig és inkább a a wizardot kellene erőltetni.Arról van vmi infó hogy az XP kérdés hogyan fog alakulni?
-
-
SQX_Barto
addikt
A season zarasnal megvan ugye a plusz karakter es a plusz hozza valo follower(ek) ott atmegy a cucc, pont neztem is PTR-en, viszont rebirthnel nincs, mivel ugy nonseasonba megy at a cucc "postan" es nincsenek meg a followerek, szerintem le kell szedni roluk a cuccot es elrakni a ladaba. En alapbol mindent leszedtem mert ugy egyszerubb, de megjonnek a karakter cuccai rendesen, followerre nem vennek merget.
#D5: Nem olyan nehez az a lada, Set Dungeon Mastery-nal meg minden karakternel van legalabb egy ami tok egyszeruen teljesitheto. (Na meg segitseget is kerhetsz mastol, hogy leoldosse a tobbi ellenfelet, ha vegeztel a fo feladatokkal)
-
Muton
addikt
-
SQX_Barto
addikt
Nem kell ezt tulbonyolitani.
Vagy sok GFes cuccban publik T10 riftezel, amig találsz egy Golden Gibron-t, vagy osszeszeded a ládákat, ami T10 spli bountyban nem tart túl sokáig...
Azért némi eröfeszités kell az extra ládahelhez, ne légy lusta
Lehet harc közben cserélni, de ha elöbb leölik, mint átöltözöl, cseszheted, érdemes alapból abban lenni. -
D5
aktív tag
Próbálom az avarice-t tolni, de nem könnyű (még a bountykkal is sokáig tart. A GF mikor érvényesül: mielőtt legyakom a goblint, vagy már elevel GF cuccba kell az első sebzést bevinni neki?
-
SQX_Barto
addikt
válasz
J0shu4M1ll3r #89823 üzenetére
On normal mode, ez a nem HC-t jelenti, azt hiszem benne van a Conquest leirasnal.
A Conquesteknel mindnek van egy HC megfeleloje. -
D5
aktív tag
Végre, basszus, sikerült.
A játékon belül kellett átállítani a region-t EU-ra.
Hogy mit össze szenvedtem. -
D5
aktív tag
Na itt akadok el, még mindig....
-
AnginaP
aktív tag
válasz
J0shu4M1ll3r #89814 üzenetére
Nem mondod, hogy HC-ból megadja a simában is?
Ha ezt tudom nem unom halálra magam.
-
SQX_Barto
addikt
a HC es a sima karakterek cuccai kulon vannak, tehat mindket fajta karakternel kulon osszegyujtod a 100-at, akkor meg is van a ket 50 millios kuldetes (petet szedd ki es vigyazz hogy ne szedd ossze veletlen a felet mondjuk. (En nem igy csinaltam, szoval mastol kerdezd a reszleteket)
-
D5
aktív tag
-
lytani gyürü bonusza minden ancientes után adja vagy csak akkor ha minden ami rajtad van ancientes?
köszi a választ
-
pimpi001
tag
ptr s6 leader hogy alakul most? mik lesznek a dps kasztok? solo illetve party.
/barb a mainom álltálában/ -
Joezyka
senior tag
ha pl a d3-ban belépve kér email+jelszót, akkor általában amcsi szerverre dob be. Nálam is néha előfordul, hogy a battle.net app valahogy nem továbbítja a felhasználói adataimat, ilyenkor kicsit "játszani kell vele" hogy EU szerverre dobjon vissza, vagy az appból addig próbálkozni, amíg nem a megfelelő régióba dob.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Medence topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest