Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Edge
veterán
válasz
czpitti
üzenetére
jaja tudom én, csak most ezt árnyékolta az hogy márc végén read only lett a PTR feedback bnet fórumon, ehhez képest újabb patch verzió, így hogy a pibe teszteljék a pplek az új változásokat ha nincs feedback? Faszkalap hozzáállás ez...
sarp: a csudás szárnynak is bye-bye
-
KubanitoS
veterán
válasz
Zsiráfnyál
üzenetére
Valahogy sokkal élvezetesebb volt azt gearelni, mint a "szettes" buildeket.
Ezzel egyetértek. Azzal, hogy sokkal nehezebb is felcuccolás, így mindig benne van a pakliban, hogy jobb és jobb cuccok eshetnek. Egy sima set build esetében kiesik minden viszonylag egyszerűen, upgréd meg szökőévente egyszer ha esik (de attól sem lesz a kari feltétlenül sokkal jobb).
Amúgy szerintem azt is meg kell érteni, hogy egy LON build nem arról szól, hogy az összes összefarmolt materialt minden egyes alkalommal el kell verni, amint van rá lehetőség. Ilyenkor általában úgy sem sikerül beszerválni a szükséges cuccot és csak frusztráció a vége. Játszani kell és majd kiesik minden szépen sorjában.
-
Gorneck
legenda
Nem hinném bármi beérné, mivel a többi kaszt skillek/védelem nélkül nehézkesen lenne képes annyi sebzést leadni...
S6 átalvós...
S5 bebizonyította, hogy ott se tudtam játszani senkivel, pont emiatt hagytam abba elég korán...és ahogy látom most se lesz másképp...választhatok mellik supp akarok lenni 3 közül... 
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Zsiráfnyál
üzenetére
Nekem a LoN WD volt az elso es utolso LoN buildem, lehet akarmekkora op (bar most PTR alapjan mar a HT a meno), de amennyi materialt en arra elszortam es meg ugyis csak GR70 ment le vele, meg egyszer ezt nem jatszom el...
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz
czpitti
üzenetére
Ja, én is eldöntöttem előre a PTR buildek alapján, hogy mivel akarok majd játszani az s5-ben, aztán teljesen más lett a vége. Nem lehet ezt előre elég pontosan megjósolni.
Remélem lesznek LON buildek, s5-ben a bombardment crusader nagyon bejött. Valahogy sokkal élvezetesebb volt azt gearelni, mint a "szettes" buildeket.
-
-
roncatto
csendes újonc
Itt egy ptr-es videó 4playeres, gr111: [link]
~120ig ment fel kb max, de átlagosan 80-110 körül mozgott a firebird stack. A stack dmg saját magával additív és minden mással multiplikatív. A 60 és 100as stack között 64% dps különbség van. Szerintem még mindig erős build, groupban nagyobb érvágás lesz a nerf, mint soloban, de legalább most nem nyírták ki a buildet mint az előző seasonben
-
Cadal
őstag
S6 kezdésre egy kis érdekesség/ötlet, hogy hogyan lehet fontos itemeket összeszedni a Kanai kockába. (legalább is remélem jól értem mit akar, ha nem javítsatok pls)
For example. If you need leorics crown. Level up secondary character to level 8, and buy all your bloodshards on helmets to get it asap. (megj: asap: As Soon As Possible)
És ha jól értem ez is hasonlót magyaráz: Season 6 - Kadala Starter Trick for Monks & Barbarians
-
Edge
veterán
válasz
roncatto
üzenetére
pókos pályán voltál már? ott simán van 200+ mob de más nagy sűrűségű pályán is a suppok összeszednek annyit. Nem akarok vészmadárkodni, de 1600% multiplikatív dps bónusz difi van 60 és 100 stack között(és a 100 az nem a plafon volt), ha ez nem vészes akkor nemtudom miaz.
-
roncatto
csendes újonc
Azért szerintem ennyire nem vészes a helyzet

Tételezzük fel, hogy nerf előtt átlagosan 100-as stackünk volt (50égő mob átlagban az szerintem sok, de számoljunk most ezzel). Firebird akkor 100*40=4000% dmg-et növelt. Most ez max 2400%. 41/25=1,64. Ez 64% dmg.Greater riftben 17%-kal növekszik a mobok hpja, így ha nem rontottam el a matekot ez a nerf kb 3-4 greater riftet jelent.
-
Edge
veterán
-
Edge
veterán
válasz
roncatto
üzenetére
bármeddig...
elite-ek akármennyi is van csak egyet számol és az eleve 50 stack. Tehát mostantól 1 elite és 10 db trash mob, míg eddig 1 elite és akár egy egész képernyőnyi trash is éghetett a stack felment simán 100+-ra.
2.4-ben is eljátszották az fb-vel hogy eleinte badass volt azt a végére úgy le nerfelték hogy csak bad maradt... most megint -
-
Edge
veterán
+: Fixed an issue that caused the Firebird's Finery (6) Set Bonus to grant its Elite bonus damage when a Rare monsters minions were ignited
nemtudom így elég lesz-e magas gr-be party dpsnek de valszeg nem.
viszont egy csomó primary skillre ható cucc multiplikatív lett, depth diggers simplicity gem meg ott az enforcer is, lehet a köpi wd megint feltámad.
enforcer miatt lehet a hydra wiz is, én örlülnék neki. -
D5
aktív tag
válasz
dgabor80
üzenetére
Nekem is kb. 5 óra alatt lett meg a 100 cache partyban. Közben meg ugye ott is van esély goblinra. (Én mindig magammal hurcoltam kb. 20 cache-t az inventoryban, hogy ha esetleg jönne egy goblin, és kevés lenne az arany, amit dobna, akkor kiegészíteni, de nem került rá sor.)
Az is igaz, hogy a cache tárolás miatt egy pár cumót le kellett selejteznem.
-
Edge
veterán
asszem ennyit az fb archonról:
Firebird's Finery
(6) Set Bonus
Damage bonus for each enemy burning increased from 25% to 40%
Damage bonus when an Elite is burning increased from 600% to 2000%
Note: This damage bonus is now limited to a maximum of 60 stacks -
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz
dgabor80
üzenetére
Nekem anno az 50 milliós úgy lett meg, hogy elkezdtem gold find geart gyűjteni vaultra, aztán közbe tök random kidobott 50 milliót egy sima gr úgy, hogy 0 gold find volt rajtam. Szóval semmi értelme foglalkozni vele, ha eljutsz egy relatíve magas gr-re, ott magától meglesz.
-
Muton
addikt
holnap délelőtt ha vki szeretne, akkor lehetne 70 körüli grifteket tolni (én DH-val megyek, ue vagy m6), emellett van vagy 5 puzzlém, ami el fogok lőni, ha vki szeretne jönni, akkor keressen

-
SQX_Barto
addikt
válasz
Beretvás
üzenetére
En feldobaltam a DH-mra mindent, amin volt/tudtam tekerni GF-et, osszelapatoltam 10K Gold Findot. Total fos volt a kari, mert volt kb 2 Natalya 2 Mara meg mindenfele random cuccok, de publikon csak rohantam a tobbiek utan, elso goblinnal meg is lett.
Csak turelem kell a goldos goblinhoz. Lehet a 30. rift utan jon, de talan meg igy is gyorsabb, mint oszelapatolni 100 cache-t. -
KubanitoS
veterán
válasz
dgabor80
üzenetére
Miért nem próbálkozol a Ruins of Corvus-ban? Itt egy videó róla. Torment 7 nehézségen bőven elegendő a dolog. Ahogy nézem van egy barbárod, azzal simán meg lehet csinálni.
-
KubanitoS
veterán
Ha már potion: arról nincs hír, hogy a legendary potionoket elég lenne végre csak berakni a "Q betű" feletti poti ikon helyére és ezzel eltüntetve azt az inventoryból?
-
SQX_Barto
addikt
válasz
dgabor80
üzenetére
Ha kiszeded a potit, akkor 30 cache fer el nalad egyszerre.
Sokan csinaltak sok Gold Find-dal olyan palyan ahol sok az enemy es fokozatosan felszedegetve a goldot, pl Field of Misery-n, vagy az Act 5-os egyik palyan. Ha egyszer kiesel a ritmusbol es mondjuk "elfogy" a gold 40 millional, akkor meg megy a mergelodes. Elvileg a bocis palyan is osszejohet, de ha kb 5 masodpercig nem szedsz fel aranyat megall a szamlalo. Annyira nem ismerem mennyire jo erre az ugralos barbar... -
SQX_Barto
addikt
válasz
dgabor80
üzenetére
A teljes Quest 1 óra alatt normálon is mehet, de nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik, egyszerűen annyi terepet kell végigjárni, hogy nem fer be az időbe. Mi párszor 4es partiban nekifutottunk, de az elso Act részidejét sem tudtuk teljesíteni es így inkább hagytuk a fenébe...
50 millió nem nehéz, vagy összedobsz cuccokat, amin GoldFind van, mondjuk osszehozni 7-8000%-ot minimum, es publik riftben T10en vadászni a goldos goblint, vagy pedig összegyűjteni 100 cache-t T10en es egyszerre kibontani úgy, hogy egyszerre vedd fel az összes aranyat (52milliot ad, ha mindent kibontod). -
dgabor80
tag
-
JSaN
addikt
válasz
Zsiráfnyál
üzenetére
HE - Hungarian Elitists erdemes megnezni, sok magas szintu jatekos es gr partyk, valamint teljessen magyar.
En se vagyok koca jatekos, de hozzajuk kepes meg en is csak sereg hajto vagyok, csoda hogy meg nem raktak ki.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Ismer valaki jó magyar klánt / community-t, amiben értelmes, tájékozott emberek játszanak aktívan, és el is lehet velük menni rendszeresen magas GR farmra ?
Nagyon elegem van a chates LFG spamelésből, a public meg használhatatlan, ezért próbálok az s6-ra valami viszonylag állandó csapatot keresni, lehetőség szerint magyarokat.
-
schwartz
addikt
válasz
roncatto
üzenetére
Az a gond, hogy már 1dps karival is szétlaggolja magát a szerver magasabb grifteken így nincs értelme még1et vinni
Ne haragudj, de ez igy marhasag. Leszarom kinel miert lag-ol, a Blizzard oldja meg mert ez a dolga. A multiplicative buffok meg nem azt a retardalt felallast kellene szolgalljak, hogy 1 DPS meg 3 farokfenyezo support.
-
roncatto
csendes újonc
Az a rész szarkasztikus akart lenni
Redditen terjedt ez el, hogy az ilyen bugokat nem fixeli egyből a blizzard, hanem majd ha jön az új season, akkor lesznek kijavítva és feltüntetve patchnoteban mint ugye feature. Ami a kieget illeti, nem tudom lesz-e, sok a találgatás (tavaly is az volt). Jót tenne a játéknak az biztos, én játszanék azzal is 
-
roncatto
csendes újonc
válasz
Gorneck
üzenetére
Értem amit írsz és félreértés ne essék én sem szeretem a support buildeket. Most volt az a season mikor legkorábban abbahagyták az ismerőseim a játékot (és így én is), pont ez a 3support 1 dps meta miatt. Az meg már tényleg szánalmas, hogy egy ilyen cég mint a blizzard nem csinál semmit az ellen, hogy az egyik játéka játszhatatlan bizonyos körülmények között. Újra kellene írni az egész kódot gondolom, de már nem folyik be pénz a játékból. Sebaj majd beteszik az új kiegbe mint feature

-
savior
őstag
Ha megcsinalom non hc es hc-ban az 50 millios conquestet, akkor kapom az extra ladat, vagy non hc es hc-ban is kulon-kulon kell 2-t teljesiteni?
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Joezyka
üzenetére
Remélem nem akar wowot csinálni belőle a Blizzard, mert lassan már csak a kameranézet más. Legközelebb mi lesz? Hetente egy legend, meg a greatereken 1 hetes lock? xD
Egy kis más: ha van esetleg aktív guild, ahova ha felmegyek akkor vannak is fent emberek, és esetleg a hobbi és agyatlan paragon farm közötti szinten játszanak, akkor csatlakoznék, support nélkül természetesen

-
Joezyka
senior tag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
nekem van wizzem és a kedvenc karim, de paragonnal lemaradtam kb 200-al az elején és onnantól kezdve pont leszarták, hogy wizz vagyok-e vagy sem. aztán a paragon szakadék csak nőtt, mindenki a High GR-t akarta csak tolni, a "low" 75-80-at meg kutya se, mert "ilyenekre nem pazarlom az időm". Ha nem vagy egy klikk tagja akkor ugyanott vagy ahol a part szakad, teljesen mindegy, hogy van-e az adott szükséges kasztból vagy nincs. Ez a support oldalra is vonatkozik. azóta én is félre tettem a d3-t, inkább játszok mással.
-
AnginaP
aktív tag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Akkor mi nagyon mázlisták vagyunk!
Van egy kis baráti kör, és marha jót pörgünk úgy, ahogy vagyunk.
Tegnap pl 70-eket mentünk: archon wizz, arcane orbit wizz, invoker crus, multi DH. Élveztük, szerettük, laggolt, röhögtünk.
Paragon? Most hajtunk 800 ill. 900-akra, de leszarjuk.
Max kövi szezonban indítunk fun-ból toppos metát, hogy az is legyen egy kis gyors plusz paráért, aztán sz@runk az egészbe. 
Jó társaságban még a gyapotszedés is cool...
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Én is pontosan ezért szólózok. Mennék partyba? Csináljak supportot vagy wizardot. És DH jó partiba? Nem, kezdjek wizardot vagy supportot. Supportot minek? Paragon farmra? Farmoljak 20000 paragon szintet? Minek? Hogy még jobb support legyek de ha alapanyagot akarok farmolni akkor 20 perc leölni egy elitet? Ez a Diablo3? Ha nem akarok support lenni és nem az aktuális dmg builddel vagyok akkor party szóba se jöhet? Ez kezd már ultragáz lenni. Azt hittem az új szetes gyűrűkkel millió build el fog terjedni, annyi féle képpen lehet majd játszani hogy nem győzi majd az ember farmolni a cuccokat. Ehhez képest a tengerből lett egy csepp víz. Mentem volna múltkor publicba (mert ugye minden ismerős abbahagyta emiatt) greaterezni. kb 20 percig ment a ki-belépkedés mert valakinek mindig szúrta a szemét hogy DH vagyok, nem wizard. Aztán meguntam. Kerestem normális guildet (nem progresst) és ott is csapat karaktert kértek. Wizard vagy support, anélkül ugyan felvennének de partiba nem hívnak....
Egy szó mint száz, teljesen átérzem amit te, ennél az agyatlan paragon farmnál még a régi AH-s Diablo is sokkal jobb volt.
dgabor80: aki terelgetni szeretne az szerintem menjen ki a mezőre és terelgessen birkákat pulinak álcázva
Lehet hogy sokan szeretik de nekem agyf*sz. -
dgabor80
tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Csatlakozom! Amint a dps karik elfogynak 70-80 grift korul...csak a sokszor unalmas supp marad...bár supp reakor barb-al nagyon porgos...hogy a toxint vagy ice-ot osztogassa az ember raekorral, de globot is usson ki, meg csalogassa es terelje a mobokat, es a dmg reduction mindig mindenkin aktiv legyen...nekem legalabbis gr 90+ igy mar eleg izzados...
Ami meg zavaro a folytonos gem csere...es hogy nem lehet barmelyiket upgradelni..faraszto a sok cserebere... -
Gorneck
legenda
válasz
roncatto
üzenetére
Ez pont, hogy nem értelme van e kérdésnek kéne lennie, hanem élvezni szeretném a játékot faktornak kéne lennie. Nem holmi buzi metának amit a blizz önkényesen csúszkával állítgat...miközben egyszerűen csak húzza az időt...hogy alapvető problémákat javítson a xarjába...
Pl ne kelljen már 25 karit tartanom, hogy beférjek egy teambe...illetve ne kelljen már azt a napi 2 óra szabadidőmet belevernem kőkeményen, hogy a megfelelő para is meglegyen...Én kiszálltam ebből a xarból igen hamar...mivel egy ideje megmondja a blizz mivel játszak...de mostanra nem elég, hogy megmondja mit tartsak...min 2-3 support karit, de még legyen hozzá para szint is...máskülönben a season negyedétől már kutya se fog behívni partyzni, mert 500 ponttal le vagy maradva...
De abban mi az élvezet, hogy úgymond sokadik season ahol nincs más opciód, mint follower. Igazi komoly élvezeti faktortól esik el az ember...hacsak a szétpüfölöm a gombot agyhalottkéntet nem nevezhető annak. Egy dbig elment, de most már rohadtul unalmas...főleg annak aki nem nagyon szeret solozni...
-
roncatto
csendes újonc
válasz
schwartz
üzenetére
Az a gond, hogy már 1dps karival is szétlaggolja magát a szerver magasabb grifteken így nincs értelme még1et vinni. Főleg úgy, hogy a blizzard tovább erősíti a supportokat(multiplikatív buffok, hello) én nem látom, hogy az 1dps + többi support metát le fogja valami váltani a közeljövőben, de ne legyen igazam

-
D5
aktív tag
Úgy döntöttem, a S5 hátralévő idejében inkább a cow level-re mennék, de nem akarja beadni a bovine bardiche-ot. Cube-ban upgrade-elem a kovács egyetlen polearmját, de mindig ugyanaz a kb. 4 db-ot dobja.
Van esetleg jobb ötletetek hozzá? -
haller26
tag
Köszönöm Dani.Majd megpróbálom megemészteni így éhgyomorra amiket leírtál.Próbáltam tegnap haverral(supp Wd),Szinte mindenem anci és 52% cdr + 1200 para.Gondolom sima libának kéne lennie,de 80N estem keltem. Lemásoltam egy bildet és abban ezek voltak KOcka: furnace-swami-zodiac Gemek: Bottraped-stricken és gogok(50s). Gondolom tuti én vok a balfac,mert ptrn 8-900s parával jóval feljebb jutottak. Van vmi különbség solo és csapat parti között?

-
Edge
veterán
válasz
haller26
üzenetére
Stackelni kell. Első lépés egyből archonba mész stackeled magad: minél több mobot érintesz meg a lézerrel annál jobb. Aztán archon lejár stackeled a chantodot, 20nál vissza archonba goto10. Legjobb ha úgy indul el az újabb stack hogy még az előző is megvan, így a kettő buffja össszeadódik.
A lézerrel csak tauntolsz, a balklikkes földet csapkodós skillel killelsz + nyomod az 1es gombot veszettül az arcane robbanás miatt.
Min. 50%cdr kell karilapon+zodiac kockába hamar le lehet nyomni archon cdt.
Lényegében mindig mozgásban kell lenni és mobokat támadni mert mobhitre jön a stack meg killre, nameg az fb a felgyújtott mobokra damot ad ugye. Kisebb mobkupacokat skippelni, party meta nem változik: tömeget kell összeszedni. -
haller26
tag
Sziasztok!
Én is szeretnék egy wizardot,ma kipróbáltam,de fogalmam nincs hogy is kellene vele játszani.Aki tudja ,akár te is Dani
ír(d)játok meg pls. Nálunk SC klánban sokan NSben fognak játszani,de én szeretnék S6ban indulni,mert lehet én vok hülye,de jó mindig előlről egy szál gatyában újrakezdeni.Dhban is gondolkodom,de még nem tudom mit indítok.Tippeket várok tőletek,hátha kiokosítotok : További szép estét ,sziasztok ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zoona
aktív tag
válasz
DaveHutt
üzenetére
Én is Crusaderrel kezdtem a seasont és tetszett is, viszont amikor so-so kimaxoltam az Invoker geart már nem tetszett, hogy a még magasabb GR-ekhez a LoN-gear kell így abba is hagytam a Crusadert. Volt próbálkozás tornádós wizzel de nehéz volt összeegyeztetni a csapatot ismerősökkel.
Így átmentünk HC-ni és ott ragadtunk (pedig csak conquestnek indult a dolog). Ott összeraktam egy jó pet WD-t Helltooth settel és lement vele a gr72-is így még leaderboard is lett. Itt sem tetszett az, hogy LoN-geart kellene összerakni (nem akartam még egy setet felupgradelni gemekkel és ennyi időt nem is jatszottunk - mindig kipukkadunk a season végére).
Kövi seasonba is sokat gondolkodtunk, a többiek Monkozni akarnak nekem elég volt most a WD egy ideig így vagy marad Invoker crusa vagy Mara DH - de megmaradunk HC-ba szerintem megint.
-
DaveHutt
őstag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Hogy legyen egy ellenvélemény is, én ebben a seasonben crusaderrel kezdtem, solora nagyon adja, sajnos a meta meg leszarja. Barb, dh ment mellette soloban, szerettem mindkettőt de már unom, egyedül a LON Bombard érdekel még.

Úgyhogy monk leszek köv. seasonben, az remélem groupra is jó lesz, meg solora is. Néha group gr-t is kipróbálnék már.dgabor: GR45 simán megvan, mondd milyen karaktered van, csak találunk neked egy buildet rá.
-
Zoona
aktív tag
válasz
dgabor80
üzenetére
Non-set 45 illetve HC Goldos Conquest. Nekem is ezekkel lett meg, bár lassan zár a Season, nemtudom, hogy a HC-gold mennyire lehet opció még, mennyit tudsz játszani, vagy van-e 3 ember aki keres neked egy goldos goblint (igaz azért goldfind is kell hozzá).
A Non-set 45 az meglehet simán és akkor azon kívül kell még egy?
-
dgabor80
tag
Sziasztok, segitsetek legyszi. En is a extra tarhelyre hajtok. Olyan jo tanacsokat adtok, segitsetek kerlek nekem is.
Csak a conquest kellene mar..az 50 millan kivul mi a lehetoseg? Rifteknel? 6 set 55 mar immortal es earth-el is megvan..most non set 45-ot probalnek majd hota-val.... -
Beretvás
veterán
én már nem is tudom... nagyon tetszik a DH is, viszont a crus a nekem valo, minden mmo ban tank karival tolom azt szeretem, de ezzel meg a z abaj , hogy kimaradok a group GR böl... crus a kutyának nem kell oda. igy meg a para is lov szinten zárul...még a 800 közelében sem vagyok... nem tudom igazán mit inditsak. DH jolenne magas pt gr re de az meg papirka...

-
Norbee87
tag
Sziasztok 395002 hibakód után mi a teendő nem tölti be a hősöket ....
Köszönöm az érdemleges választ
-
kökény
aktív tag
Supp barbi is van, de nem azt mondtátok, h az megy a levesbe a Solanium kiherélése miatt, és akkor inkább suppDH?
wizz: a franc megeszi, pont FB settből állok xarul, nem minden anci belőle
mindig megszivat a Blizz, ezért szeretem ezt a játékot, nekem mindig ad vmi kihívást

-
SQX_Barto
addikt
válasz
kökény
üzenetére
PTR mostani allasa szerint a Firebird + Chantodo setes wizard lesz a meno

Mellette sup barbar/dh/monk/wd (kulonbozo felallasokat latok PTR-en, szoval van egy nagyon minimalis szabadsag ezen a teren, a lenyeg, hogy marad a 3 sup + wiz felallas, csak a wiz setje valtozik fokent.
Vicces, hogy nonseason PTR-en Mara settel van a support DH, seasonban, viszont U settel van, eleg hasonlo skillekkel.#Joezyka: support WD-m megvan, kesobb talan support DH-t is osszerakok, majd meglatom, akkor a support monk es a wizard meglenne, meg kell egy ember support barbarral/dh-val esetlegesen.
-
kökény
aktív tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Jelen!

Nem volt egyetlen szezonos karakterem sem, közelítek para1000 felé, de utolsó 1 hónapban csak egyedül nyomom wizzel a Gr-ket és igen maradok megátalkodott NS player, szóval ha fent vagyok zaklathattok nyugodtan, van monk, ami supp-ra jó lehet meg wizz is van, de ott nem tudom mi lesz a "menő" de el van rakva neki a Archonos sett is...de supp DH összetákolásán is gondolkodok.
Szóval, csendesen, de jelen vagyok
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Joezyka
üzenetére
Szerintem lehetne célzottan embereket találni (főleg innen a fórumról is akár), akik szívesen visszamennek játszani nonseasonba. Előző seasonnál pl kökény rémlik, aki megátalkodottan nonseasonozott (talán nem is csinált s5 karit, nem tudom)
Mostani seasonban season only voltam, mert kitűztem a paragon 1000-et zárasra célként, es nem volt két perc (nekem) elérni, de a következő seasonban csak a láda, esetleg a Guardian a cél, ami nem egy túl hosszú folyamat, főleg PTR-t nézve.
Szóval én mellette nagyon szívesen non seasonozom, van egy support WD-m, ami még passzol is a 4 emberes metába.Valakinél láttam a Ph klánban, hogy van egy "T6 rift partner" címkéje, olyant ki es hogyan tud/jogosult csinálni?
Hasznos lenne, a GR szerepeket feltüntetni mondjuk, hogy "nonseason support WD" meg ilyenek. -
Joezyka
senior tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
én egy crusadert tuti indítok, az s3-ban is bejött.
wizz-t imádom, de az archon játékstílus valahogy nem áll kézre nekem sehogy sem, így lehet ez is egy wizz mentes season lesz.
amúgy én is úgy vagyok vele, hogy megcsinálom ami a ládához kell, és csókolom, aztán ugyan az lesz mint ami most is: mindenki seasonba van, te meg matyizhatsz kb egyedül NS-be... majd meglátjuk mi lesz. -
SQX_Barto
addikt
Elso gondolatom az volt, hogy csinalok egy Mara DH-t, gyorsan letolom vele a ladat es lesz@#$om a seasont, de aztan most ugy vagyok vele, nincs crusaderem monkom es wizardom, ezekbol valasztok egyet.
Erosen hajlok a wizard fele...
DMO nem rossz kezdo set, ha csak arra alapozok, akkor is boven eleg letolni a ladat, de ugye ki lehet vele farmolni a Firebird-ot es esetleg megprobalni egy eros DPS karit csinalni belole szep lassan (ami megint azt jelentene, hogy majdnem vegigtolom az egesz seasont, mint s5-ot)
(PTR alapjan most ugye a Firebird+Chantodo a kiraly)
Esetleg csinalni melle egy support karaktert, ami passzol a mostani 4es metahoz, ahogy neztem PTR-en barbar kiesett helyere valamilyen DH kerult. Es bar blizzard valtoztatni akart, a helyzet megint pepitaban ugyanaz, mint s5-ben, hogy 3 support nyalja a wizard segget.... Szerencsere a support WD megmaradt majdnem teljesen valtozatlanul, szoval ha lesz nonseasonos emberke, akkor ott a nem rossz WD-m.Csinalsz valaha masik karaktert is?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

furcsa hogy mindig monkozol amikor ekkora barbar vagy..

Én is játszanék vele.
)
Köszönöm Dani.Majd megpróbálom megemészteni így éhgyomorra amiket leírtál.Próbáltam tegnap haverral(supp Wd),Szinte mindenem anci és 52% cdr + 1200 para.Gondolom sima libának kéne lennie,de 80N estem keltem. Lemásoltam egy bildet és abban ezek voltak KOcka: furnace-swami-zodiac Gemek: Bottraped-stricken és gogok(50s). Gondolom tuti én vok a balfac,mert ptrn 8-900s parával jóval feljebb jutottak. Van vmi különbség solo és csapat parti között? 
(pedig sokkal elvezetesebb vele jatszani mint a twister-el ) Ha assist-ra nincs buff akkor masik DPS kari meg nincs mit keressen mellette. Nyomorek Blizzard...