Hirdetés
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dargelot
senior tag
Nálam olyan rossz a hellfire amu arány, hogy 50db-ból 2! lett anci és abból csak az egyiknek volt jó statja, bár nem a legjobb passzívval. Most félre van téve úgy 55 amu készítéséhez anyag, de majd a 2.4 alatt lesz belőle valami.

-
SQX_Barto
addikt
válasz
pruzsi
üzenetére
Hat, akkor lehet Te nem igazan vagy szerencses, vagy csak en voltam makker. Eddig eleg jo volt nalam az amu arany, viszont en gyuruvel vagyok nagyon rossz viszonyban. Akartam csinalni valami jo kis univerzalis gyurut, de csak zuzom be oket, mert olyan szarok...
Milyen valtozas lesz?
Vagy csak az hogy nehol jobb lesz a gyuru amu set? (fejbol nem tudom a nevet) -
pruzsi
őstag
válasz
férfiállat
üzenetére
Jó bizony bár most a 2.4 ben lesz változás,ln ha gyártok egy kasztnak akkor legalább 30-40 darabot szoktam abból 2-3 értelmes....
-
férfiállat
tag
Amuletből a hellfire amulet a legjobb?
már gyártottam vagy 10-t de eddig egy se volt jó!
Csak azért kérdezem mert minden profin azt látom -
T. M.
aktív tag
válasz
malacka87
üzenetére
Én csak félig vagyok meg vele, meg gemeket kell húznom meg le kell cserélnem sok mindent

Meg múltkor annyira belelendültem a takarításba, hogy törtem olyat is, amit nem kellett volna
(#86291) csabiuvb szerintem egész jó lesz oda is, majd kiderül hamarosan. Kell egy -két hét mire kiforrja magát, hogy mi lesz jó partyba, mi nem, nagyon nem találgatok előre...
-
-
T. M.
aktív tag
A thorn buildhoz physical skillbonus kell. Az invoker braceren azt mindenképpen át kell pörgetni majd arra.
A karilapot nem látom, de a fegyver dps-e lényegtelen lesz például. Chc, meg chd sem fog kelleni az Invokerhez.
Vit, str, as, cd red, annyi def, ami a csövön kifér, meg jó magas block% lesz a lényege a buildnek.
Jó kis build lesz, nekem nagyon tetszik, széjjelszólózom az agyam crussal majd
-
2.4 után ami a ládikóban tárolt inna sett az is megújul ilyenkor, vagy ezeket már most törhetem be? Bocsi ha nagy baromságot kérdeztem

-
Vikus
tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Köszi-köszi...

Jól van, akkor nem lesz para.. minden marad a karin.
a szezonos itemeket már behúztam ns-be, mikor vége lett másnap, szóval elveszni nem fog. Csak a karakteren lévő cucc miatt paráztam.
Istvan kardot meg hagyom, hátha esetleg kiesik a párja majd valamikor ....egyszer.... ha ilyen ritka.... talán a jövő században...

-
SQX_Barto
addikt
Az s4-es karakter szerintem s5 indulasaig marad "leveles" ,de en mar bezuztam az s3-as karakteremet, szoval ezt mas talan meg tudja biztosabban mondani. Semmi sem tunik el, ha Te nem torlod a karaktert.
(Viszont zaras utan egy honapig maradnak meg a levelezorendszerben maradt dolgok, szoval erre figyelj, hogy semmi se maradjon ott!)Az Istvan kard es tarsa mindig is nagyon ritka volt, sot szerintem sokaig "bugos" is volt es egyaltalan nem esett a jatekban. Ha sarga sword-bol csinalsz legendary-t kockaban, TALAN van egy KIS esely ra, hogy lesz belole zold kard, bar ha nagyon ritka, lehet nem kene ra materialt pazarolni.
Egyebkent ha valami season only legendary (de ez a kard sosem volt az), akkor az az adott season zarasa utan mar eshet non season-ban is!A crusi kerdesre majd T.M fog valaszolni szerintem

-
Vikus
tag
Sziasztok!
Csak pár kérdés erejéig "zavarkolódnék"

A season 4 vége után megkaptam azt a kevéske kis farmolt cuccot, amit gyűjtögettem, karakterem átment ns-be, ki is osztottam neki a para-kat. Viszont a Blizz online felületén, ahol megnézhetem a profilomat, még ott van a kis zöld levelecske, utalva rá, hogy season kari, nem úgy mint a többinél, ahol a para pontok vannak.
Na én már nagyjából bekészítettem a crusámnak a meglévő cuccaimat, fel is pakoltam rá, skilleket is beállítottam, ami majd kelleni fog a patch után, de nyugtassatok meg, hogy ez a karakter nem fog törlődni, mert akkor gyorsba vissza ládába minden cucli.
Ugye megmarad csak ns-be?Másik, hogy találtam egy ilyet: http://eu.battle.net/d3/en/item/little-rogue ezt is áthoztam szezonból, de azóta se pottyant. Ez season only item lehet? Vagy csak nekem ilyen béna a loot? Ha szezonos cucc, akkor sok értelme már nincs nyilván, mert sajnos set, és csak 1 db van belőle.
Egyébként ehhez kapcs: látom, hogy a set neve: Istvan's Paired Blades. Elképzelhető, hogy valami magyar vonatkozása is van ennek a cumónak? Csak szimplán érdekességképp kérdem..
Jah.. és még Crusaderes mesterektől! Menni fog normálisan, ha a kari "holy skill"-ekre van pörgetve? Csak mert az Involkeres bracer-em és a fegyóm is holy damage-os? Vagy újra farm és újra roll?

Kösziiiiiii

-
SQX_Barto
addikt
A rebirth funkcio annyit takar, hogy az adott karakter neve, es a vele jatszott orak megmaradnak. (na meg nem foglal el plusz egy karakterhelyet)
A seasonban teljesen 0-rol indulsz. Nem hogy kocka recepetek, de kocka sincs
Epp ez a lenyege a seasonnak. Mintha megvetted volna a jatekot es elkezdened. Azzal az egy kivetellel, hogy nem kell szerencsere questtel kezdeni... -
JSaN
addikt
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Pont az ujrakezdes orme stb, kell a ver frisites ujra kezdes tiszta lappal karakter epitgetes stb. NSben mar nagyon szettoszlott a mezony a para pontok miatt. Pentek este mindenki egyforman indul, jo erzes lesz hogy akkor mindenki egy szinten lesz meg quin is. (de csak pentek este, utana elhuznak)

You dont fell it?

-
_ocsisajt
őstag
válasz
czpitti
üzenetére
nekem most gusztustalanul sok matim van (sima sárga-kék stb.) inkább beletolom kockába

persze teamben + társaság az okés... nekem mostanság a társasággal van a gondom/hiányom... remélem patch után visszatérnek azok a tagok akik "ígérték", hogy jönnek és akkor lehet ilyen banti napokat tolni nálunk is

TS nem lenne rossz... ha valaki tudna nekem segíteni free szobát adni pár embernek(HC-s ismiknek), azt megköszönném

-
czpitti
senior tag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Nincs.Pont egy itemet kell adnia abbol amibol porgetek,az is anci legyen és jo rollokkal.inkább fs-bol ott az item adott "csak" ancinak kell lennie és "csak" jo rolloknak.buntyialapanyagom van még.Mindenbol van igazábol csak a fs fogyott el pedig volt belole.buntyi csakis teamben.Mi ugy csináltuk a teammel hogy reggel rávettuk magunkat hogy aznap csak buntyi.az a szokásos játékidovel ( 15-16 ora) elég termelékeny tud lenni.Csak ugye ts mellett jobb mert eldumálunk az amugy kibirhatatlanul unalmas farm mellett.Máshogy azt szerintem nem lehet kibirni.Részemrol az a legunalmasabb része a dionak.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
czpitti
üzenetére
nem van több értelme, ha db-sárga-kék-fehérből pörgetsz legót? Nekem túl drága a matiigénye a rerollnál... FS van szarásig itt is, nem gond, viszont a bantikat farmolni... hát izé, gyakorlatilag 1 komplett banti (sokat szólozom, nekem waste of time a banti) ami ad T7-en nyolcat az 1.6 tized pörgetésre elég... comeoooon

-
czpitti
senior tag
válasz
granini
üzenetére
Eltocskoltem hajnalban az OSSZES forgottenemet már az elokészuleteknél pár itemre hogy anci legyen belole és persze jo statokkal...Félre van téve egy-egy ládafulnyi bukapályanyito meg puzoring minden accon amit majd peccs napján eltolok az uj itemek miatt.Addig egy kicsit elment a kedvem a farmolástol.
Mindig pozitiv vagyok hozzáállásilag de most inkább unicum. -
SQX_Barto
addikt
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Kapsz "utkozben" egy ajandek setet az adott karakternek, ha vegigtolod Conquestig a Season Journey-t, akkor plusz ladahely elvileg.
Conquest: Solo GR60, egy Set Dungeon Mastery, 3db 55-os kavics, meg meg par aprosag, T10 boss killek, 3 perc alatt rift meg ilyenek (de azok mind csapatban konnyebbek)Sot most a Rebirth funkcio miatt uj karit sem kel inditani, egy elozo karakter ujjaszuletik, es megmaradnak az eddig jatszott orak, a rajta levo cuccokat, meg megkapod a levelezorendszeren.
Elvileg 3 honapos lesz minden season mostantol, es a seasonok kozott 2-3 het szunet. Annyi, hogy arra az idore szunetel a non season.Az eddigi season only itemek rakenyszeritettek jobban az embereket a seasonra.. En speciel nem tulzottan orultem neki. Eddig minden seasonban csak felhuzattam egy karit valameddig. De most, hogy nincs ilyen kenyszerites, van kedvem vegigtolni ezt a seasont, a Conqueror-ig mindenkepp.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
sőőőőt ha meghalsz akkor többet nem használhatod a HC részét! ohh wait...
amúgy úgy lenne korrekt, hogy sc-n ha riftben/GR-ben meghalsz, akkor buktad az aktuális riftet (nem, nem taknyolunk el 5 percenkent, mert az gay)

-
granini
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Hat gyanús hogy pitti aki a háttérből adja az instrukciókat, és hát.. ö.. gondolom.. én lennék a munkás aki most érkeztem kora reggel farmolni és szállok ki az autóból és utána találok egy fém kétszázast az árokban..?

-
granini
őstag
válasz
czpitti
üzenetére
Bajor (rip) Imre "mondom az uramnak, Tibi.." kezdetű mondatát kizárólag a te kedvedért a következőre módosítanám: "monkom az uramnak, Pitti.."

Értitek ránkszól az öreg hogy mérnem farmolunk..
óriási.. kávémat még megihatom..? Vagy inkább.. ["hol a mob, főnök?!"] 
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Cheesy
üzenetére
még mindég nem frissült a béneted (dupla item usage, kocka)
-peros gemek -> AR-re (vagy hybridben is jó, csak érd el az 1100-1200 körüli AR-t)
-Zöld trapped, Elites gem (szerintem trapped jobb TX-en), meg túélős gem: vagy regenes vagy a demidzs csökkentős fajta
-Beltre: Fury healt rollolj!
-Bootson legyen str, vit, AR, kalpi(szóljatok, ha tévednék!)
nekem igy HC-n prímán ment TX
aztán kaptam egy géprestartot (no hiába, melós gép) junóódöreszt 
-
SQX_Barto
addikt
-
czpitti
senior tag
Hihetelen.Mindenki alszik ahelyett hogy matikat farmolna.Fel vagyok háborodva csak ugy jelzem

-
Cheesy
őstag
Köszönöm a válaszokat!

Nem solo a cél, a buildet sem lehet Unityval followerre alapozni.
Most ott tartok, hogy mára már elegem volt a játékból, csináltam 2 új hellfire amulettet, de kaka mindkettő, nem érdemes átváltani pedig az egyik ancient lett. Csak épp haszontalan passzívval.
Most már T10 sima riftben is előfordul, hogy rámlehellnek és azonnal döglök. Nem elég a life per hit sem.

-
-
tPedro_
őstag
válasz
tPedro_
üzenetére
Köszi mindenkinek.

Valahogy úgy érzem, hogy a ww barb után, az erősebb statok ellenére a crusaderem baromi gyenge, ezen kéne valahogy változtatnom.
Rolandosból pl. a sweep attack mennyire rős?
Hammerdinból pedig ezt találtam.
Ezeken kívül más amivel érdemes foglalkozni?
A LoN setet miért érdemes használni? Ja hogy majd a patch után lesz az. Így már világos.
-
Cheesy
őstag
-
Cheesy
őstag
Segítségeteket kérem.
Adott egy barbár karakterem.
T50-nél feljebb már nemigen akaródzik menni.
Szoktam nézni és elemezni a többi játékos barbárjait, hogy mivel tudnék még fejleszteni, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy pl. ehhez és ehhez a karakterhez képest hol tudnám hozzátenni azt a +30-50% DPS-t.Válaszotokat előre is köszi!

-
Cadal
őstag
Legacy of Nightmares set gyűrű páros.

2,4 patchben:
Has been redesigned(2) Set Bonus
While this is your only item Set Bonus your damage dealt is increased by 100% and damage taken is reduced by 4% for every Ancient item you have equipped forrás: [link] -
Tom5
addikt
Mi az a LoN?

-
_ocsisajt
őstag
most ez direkt van igy, vagy tenyleg nem ad sima beltbol kocka IK-t??? ez azert szenyosag, mert WD analogiaban a sima helmbol tudsz gyartani WD-s sisakot :=(
ne kerdezzetek meg hanyadik rollnal "esett le" hogy itt bizony nekem nem fog IK-t adni... -
Edge
veterán
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
most próbáltam ki triumvirate-n, ugye ezen a skilldam lesz több és nem lett belőle nagyobb skilldamos reforge után, sz'al trium kilőve.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
tPedro_
üzenetére
T.M / Weasel ebben a szakerto, szerintem meg a Roland-os buildek is eletkepesek bizonyos fokig, de amig nem jon ki a patch, addig fokepp a Hammerdin buildek talan a legerosebbek. Patch utan ott lesz meg a kibovitett Invoker set, meg az Akkhan set is kap kis javitast es kiegeszito legendary cuccokat.
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
WW barbár után gondoltam, hogy belevágok a crusaderbe. Sajnos alapból 2.1m dps és 27m toughness ellenére t8-9en csak esek kelek.
A neten nézegettem buildeket, a Blessed Hammeres tetszik, még 1 set item kell hozzá.Van még ezen kívül más életképes dps build?
-
dargelot
senior tag
Ez hol van? Most komolyan, elment 15-20k bs egy anci Swampland gatyóra, ami így is rossz lett (poison dmg 15% lett) és erre a Depth Diggers lesz a nyerő? Ha ez tényleg igaz, (bár nem tudom elhinni) akkor a toplista csak dart wd lesz. Egyébként meg kéne ehhez változtatni a leírását a Dept Diggers-nek, mert wd-nél egyik primary skill sem generál manát, csak kapsz pár rúnával on hit-en. Teljesen más. Egyébként most ha jól tudom Dept Diggers nem is esik wd-nek, s a ptr patch notes-ban sem olvastam hogy ezen változtatnának (bár lehet hogy csak én hagyok ki
). Valami nem stimmel. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
-
MegalodonS
őstag
PTR servers will be brought offline on Monday, January 11 at 5:00 p.m. PST
(#86224) _ocsisajt
Latod,ereztem az erot tudtam en,hogy jo lesz az

-
Bennyboy
őstag
Egyre nehezebben bírom, h ne diózzak de most már remélem kibírom péntekig. Hiányzik

-
_ocsisajt
őstag
válasz
Janusz001
üzenetére
siman tolteni fogja a manat (nem ketszer), de nem fogsz vele ketszeresen sebezni, ez mar jo ideje nerfelve van WD meg Wiznel

(minden szignatura szpellnel, tokmindegy, milyen runaval varialod)
---
mas tema:masnak is igy adja?
uj rekord... reggeli session -> KETTO es FEL ora alatt* 3, azaz HAROM likaszto ding-dong

*jovanna, hetvege, hatkor mar levaltottam kollegat, na, nem vagyok olyan koczka (f*szt nem)

-
Bennyboy
őstag
Mi az értelme átvinni egy karaktert seasonba ha lvl-1es lesz itemek és paragon nélkül?
-
SQX_Barto
addikt
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
A listaban hol a Dawn es a Manticore pl?
Elvileg minden, ami uj leg affixet kap, abbol az elozo verzio kuka, ami csak jobb dmg-et kap, pl Sentry dmg, azt lehet reforge-olni...
Bar nekem pl van egy jo anci Bombardier-em, amin csak a plusz sentry dmg kellene, ha azt reforge-olom, benne van erosen a pakliban, hogy egy rakas szart csinal belole es majd az n+1-edik reforge-ra csinal belole egy jot... Inkabb hasznalom a regit es majd kiesik/kraftolom az ujat.Hozzateszem meg sosem reforge-oltam semmit, lehet ki kellene probalnom, de a sima tekerest alapul veve, szepen megcsappanna az amugy sem tul nagy material keszletem.
-
T. M.
aktív tag
-
-
Edge
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
Igen, mert fazula öv kap buffot, jelenlegi 20 stack helyett 50 lesz az induló stack amit ad. Azaz 120% dps, 20% as, 20% armor 20% ar helyett már 300% dps, 50% as, 50% armor, 50% ar, amint belépsz archonba.
Ptren s5öt teszteltem és amint megvolt a vyr+chantodo+fazula+zodiac, kocka nélkül leg gem nélkül, non anci cuccokkal, fisifosi endless walk settel már t6 kompatibilis lett a wiz t6 rift 2 perc alatt ment solo. -
_ocsisajt
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
nem akarom nagyon letorni a lelkesedesed, de a depth diggers nem ad semmi pluszt WD-nek (meg wiznek)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MegalodonS
őstag
-
solyomb
tag
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sanci-2368/hero/65114630 épül már a lonos dart wd

Patch után a sapka és fegyo meg a gemek jönnek a mostani dartos cickányról és jöhet az armor és bracer "farm"
-
pruzsi
őstag
Kipróbáltam még ma ptr-en a
DMO Energy Twister + Disintegrate wiz buildját tetszik
Marauder Chakram buildot tetszik szerintem ez a legerősebb dh nak
Dh Shadow impale
nem tudom használni 
-
KubanitoS
veterán
Ezen mit érdemes tekerni?

köszi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fuji 35 1.4 R - még 1 év fotoplus gari
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval akkor farmolhatok majd megint rendesen.. pont rollozva van már rajta, úgyhogy bukta.

Ugye megmarad csak ns-be?

Mindig pozitiv vagyok hozzáállásilag de most inkább unicum.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)