Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
600 körüli paragon és normális gear a minimum hozzá. No meg hogy olyan riftet kell nyitni amiben nyílt terep van és nem látni a mobrengetegtől. Mi úgy csináltuk hogy egy ww barbi aki berántotta a mapot, én Juli monkkal facepalmoztam, és a maradék ember meg egyedül volt olyan kemény mint mi együtt, szóval ő ment egyedül és irtott. Mikor elindul a bossfight, a leggyengébb tag jó ha hazateleportál, hogy ha meghal a boss egyből tudja zárni a riftet. Sokszor másodperceken múlt :s
No és a legfontosabb: senki nem lootol semmit. Nehéz otthagyni a sok legót és dupla Death Breath-et de ha sikerül akkor megérte. -
diegho
nagyúr
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Jó kérdés, igazából a CDR és a fury life töltése sem tökéletes, sokkal jobb lenne ha vitality és 10% dmg lenne, nem sokat toltam SS barbárral, de én a life töltést tekerném át 10% dmg-re, hiszen RCR-el nagyjából 10-13 furyt költesz egy ütéssel, ami ~22k life / ütés, de ugyebár lassan ütsz. A CDR meg talán jobb a perma WOTB-t fenntartani.
-
_ocsisajt
őstag
na skacok! ezen mit tekerjek?
[fejvakaros smile]
(elso korben CDR-> 10 dam-ra tippelek... nemtom... MINDÉG ilyen neszesemmifogdmegjol szarokat dob
)szerk: ize most verszomjas HF amum van azon a heron... szal onnan jon a lifeperfury elvileg (cold18, tekert 94CHD, 8chc) de estere ki van adva ukaz HF anyagot "KELL" gyujtenem, szal...
mindegy sokat nem akarok rajt gondolkodni, mert ugy is elhajintom nemsoka... tul szep ahhoz, hogy nekem legyen egy decens fegyom

-
Smite
tag
3 perces TX achira mi a nyerő taktika / felállás?
-
-
JSaN
addikt
válasz
shotika
üzenetére
2 db: Amikor a Haunt egy ellenségen landol, újra besebzi és 120 sec-ig azonnali Haunt damaget oszt le.
4 db: A Soul Harvest megkapja az összes rúnát és csökken a cooldownja 1 sec-el minden elhasznált Haunt vagy Locust Swarm után.
6 db: A Soul Harvest a damagedet fogyasztja majd a megmarad sebzésedet azonnal leosztja sebzésként méghozzá 300 sec-ig. -
granini
őstag
válasz
kökény
üzenetére
Amikor eloszor nyultak hozza utolag szettbonuszhoz en azota nem zuzok be (ancient) szettet elvbol.. NS-ben van Invokerem meg Shadow szettem is elrakva, meg asszem maxos Earth szett is.. oke hogy ha S5 akkor semmit nem er mert ujra ki kell farmolni, de legalabb ki tudom probalni a ket Season kozott hogy akarok-e Shadow DH-t..
Raktam el par maxos traveller+kompaszroz parost is dexes meg strestr mer nehogy kitalaljak nekem hogy a legfullosabb combo lesz itten egesz 2016-ban ez a ket cucc amit manapsag kb unid zuzunk be..
szoval ez nagy tanulsag, szettet tessenek bespajzolni..A nagyobb stashnek is orulok mert az is nonszensz vhol hogy 12 karakterem van (a 15 slotbol..) es abbol 3-4-el jatszom aktivan es a tobbinel hegyekben all a cucc amit nem mertem betorni.. ezekbol parat tuti torlok mert pl NS van 3 monkom asszem S5-bol meg hozok at zaraskor meg 3-at azert 6 monk nem kell helo.. (plane nem ha uveg szar lesz mind
) -
kökény
aktív tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Nem a stash hely hiánnyal volt a gondom, rajta is hagyhattam volna a karin vagy egy fegyverhordozó karit is csinálhattam volna, áá nem, nekem kellett gyorsan az FS ezért ész nélkül betörtem a legokat...oké nem ancik voltak, de tanultam belőle, amúgy meg igaz, nem nagy kaland újra farmolni őket

-
MegalodonS
őstag
Ne buslakodj,sokkal konyebb lesz a gem upgrade miatt.Most elveszik az xp-t mashol meg visszadjak mert siman gr80-at fogjak farmolni az emberek!!
A szezon vege,december vege korul az uj szezon meg februar eleje,mert az mondtak hagynak egy kis idot a ketto kozott,de nem vagyok benne biztos!!
Season Length
Season 4 will end in late December
Season 5 will be 3 months long, quite possibly the length for all future SeasonsThere will be a few weeks of break between S4's end and the start of S5 (Christmas break, anyone?)
En kifogtam egy csapatot,GR68-72 farmolassal,minden gr elott poole gyujtes,de ok mar gr75 toljak masokkal!!!
-
JSaN
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
En meg ennel is messzebb vagyok, 740 at kerul a 600+ melle meg igy is messze leszek 800tol.

Amugy mikor is indul a 2.4 live? es azok a setek amik modosulnak, modosul nalam is visszamenoleg? (gondolok pl dokikent a jadera) -
MegalodonS
őstag
válasz
kökény
üzenetére
Igen ezert jo a stash mert megtartod a cuccokat soha nem tudhatod

Nekem sok el van teve,de a DH.Crus-t mind Anchi volt betortem,de ma mar nem nehez semmit kifarmolni es velem sokszor megesett,hogy partiban senkinek nem kellettek az anchi monk cuccok!!A gem az gyors a paragon lassu
nekem meg 22 paragon es akkor szezon vegere osszesitve,meg lesz a 900
Viszont itt a ph-n sok embereke 1000+ lesz
GZ nekik 
-
AnginaP
aktív tag
válasz
schwartz
üzenetére
Igen, én is furcsállom ezt a stratégiát, és nem értem miért nem lehet a többi kasztot a mostaniakhoz felhúzni csak szimplán.... miért kell visszabutítani skilleket pl? (a botolókat vissza fogós ötlet nekem sánta, mert ők ezután is úgy hagyják a gépüket és nyelik az xp-t meg a nyersanyagot....)
Írták is a patch notes-ban blizz-ék, hogy annyira kíváncsiak arra, hogy miket hozunk ki az új setekből, buildekből. Öhömm-köhömm, ha meghagynák a monkokat ilyen erősnek (meg a tárgyakat is), és mellé húznák a többit, akkor máris több lehetőség adódna magas GR-ekben (ha nem is push-olásra), máris változatosabb lenne a játékmenet, és talán granini álma is valóra válna.
(amikor egy wizz, egy DH, egy barb meg egy crus lemegy a melegbe veszetten hadonászni....
) -
kökény
aktív tag
Ilyenkor szidom magam, miért törtem be DH/Crusi settjeitt
remélem ütősek lesznek és megint elő lehet őket venni én ezt csipázom amúgy, mert majd mindegy melyik kari a menő, mert talán WD kivételével mindet szeressem 
Mikorra várható a peccs? Rengeteg dolgom van még addig gem felhúzás, DH/Crusi settek kifarmolása,P800 elérése
-
_ocsisajt
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
en meg a thorn sadert! ja ninja DH is fun lesz... de a legjobban a nightmare szetringeket! VEGRE lehet majd megint agyalni a kombinaciokon (Amig valaki ki nem fullozza a kombinaciokat)
kentvéjt!
-
MegalodonS
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Jaa,majd jon egy uj set kombo aztan ennyi
Amikor az U6 monkot kirugdostak a Hota barb miatt,jott a static,senki sem ismerte es utana a barbok gyorsan atmentek suppba!!Vagy emlekez vissza a generator buildre meg mindig,nagyon eros,az ok hogy nem statikus,de 65+ Ami ha masra nem gemek huzasara tokeletes,de arra az U6 is jo lesz!!Majd Azsia meg Quin69 megoldja ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindig lesz valami rejtett dolog,amit meg nem latunk,aztan valaki kihuzza a zsakbol

En nagyon varom a '' NINJA '' DH-t
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Edge
veterán
válasz
AnginaP
üzenetére
Igen, de nincs olyan set ami rá épül viszont van sok coldos item van, de lehet az új set ringes móka jó lesz neki hogy ha nincs rajtad egyéb set akkor nő a damod / anci item.
emmm:
Firebird's Finery (reworked)2 pieces: When you die, a meteor falls from the sky and revives you. This effect has a 60 second cooldown.
6 pieces: Your damage is increased by 100% for each enemy that is burning. Elites that are burning increase your damage by 1500%.nem kell hf amu mert endless walk kell:
Endless Walk
2 pieces: While standing still, damage dealt is increased by up to 100%.] [While standing still, damage dealt is increased by up to 100%. (reworked from bonus Vitality and % Crit Damage) -
_ocsisajt
őstag
muhahahaha: de tetszenek a monkos valtoztatasok

legjobb elso hsz fanson: "LOL nice change to static charge and mantra of healing ! in 3 2 1 crying monks incoming"

-
Thrawn
félisten
válasz
MegalodonS
üzenetére
NS-ben kapsz egyet rögtön patch után, tehát lesz 6 tabod. A többi 4-et csak és kizárólag seasonban szerezheted be, seasononként egyet. Aki nem tolja a seasont az nem fog többet kapni, neki 6 lesz a maximum.
-
-
Thrawn
félisten
válasz
MegalodonS
üzenetére
Ezt írtam én is, szóval?

-
MegalodonS
őstag
-
Thrawn
félisten
Blue postban helyretették a stash spacet. Az van (lesz) hogy mindenki kap egy új tabot patch után. A Season Journey teljesítéséért is jár 1 db, ami azonnal elérhetővé válik NS-ben is. A következő seasonokban is 1-et lehet szerezni amíg el nem éri a max 10-et.
Egyrészt örüljünk neki, hogy nem volt hiába a sok sírás-rívás a helyszűke miatt és kapunk több helyet. Azt a békát ellenben már nehezebben nyelem be, hogy ehhez Seasont kell letolni, ami ugye egy év...
-
granini
őstag
válasz
Sárpac
üzenetére
Hat.. vegul is ha a nagy tomegben ide oda mozogsz es min 1x megutsz minden egyes mobot akkor lehet mukodni fog.. de az mar nem lesz ugyanaz.. ha meg csak az fog sercegni amelyiket eppen konkretan utod (mondjuk az a harom aki elotted all..) akkor ebben a formaban ez igy kuka ahogy van..
-
Smite
tag
válasz
granini
üzenetére
"harman ujjazzak a Static monkot hogy elelvezzen.."

A mostani patchben szerintem pont az volt a jó, hogy a partyban együtt kellett mozogni és dolgozni a többiekkel. De ha visszaemlékezem a diablo 2-re, ott az volt amit leírtál: ment a darálás, a talpon maradást meg oldja meg mindenki maga, ahogy tudja

Én arra leszek kíváncsi, hogyan lesz megoldva a gyakorlatban az életbenmaradás, a most a kieső kb 1M life/sec nélkül, úgy hogy továbbra is 75-öt tudj farmolni. Vagy 85-öt ha marad az eddigi kb +10 szint patchenként trend. Vagy a szörnyek sebzésén kell visszavenniük, vagy jelentősen megdobni mindenki recoveryjét.
Amúgy várós a 2.4, igazából minden patchel kapunk egy tök új játékot
-
kökény
aktív tag
válasz
granini
üzenetére
De állat vagy,de csak egyetérteni tudok veled, a száraza ujjazzuk a static monkos kifejezéseden fetrengek

Én sem bánom egy cseppet sem, pont másik fórumra én is azt írtam, hogy egy szebb jövőre álmodok, amikor magas GR-en 4 különböző kari csépeli az ellent, no supp/healing csakis dps...mert ez a játék tényleg erről kellene, hogy szóljon. Egyszer találná már meg Bliz az egyensúlyt, mert most megint nem ez körvonalazódik, hanem ami jó volt nerfeljük, ami xar, azt felhúzzuk, ergo balance megint felborul, de mi fanatikok ezt lexarjuk, úgy várom én is a 2.4-et, mint egy hülye kisgyerek
-
granini
őstag
válasz
kökény
üzenetére
No surprise hogy a monkot megint kinyirjak.. dehat ez mar csak ilyen.. minden patchel jott uj build ami kvazi kukazta a regit.. oszinten szolva az xp es a heal nerf is varhato volt.. ettol meg persze a botolas nem lesz megoldva, mert az nem arrol szol alapvetoen hogy hogyan kell maximalizalni az xp farmolast adott korulmenyek kozott (mert az lehet bot nelkul is..) , hanem arrol hogy hogyan kell ugy maximalizalni az xp farmolast adott korulmenyek kozott hogy kozben nem is ulunk a gep elott.. ennelfogva a botolok ujra meg fogjak talalni a modjat az megvaltozott korulmenyek kozott is hogy annyi xp-t farmoljanak amennyit csak lehet.. ha 30% helyett csak 3% akkor annyit..
Regi vagyam / elmeletem hogy alapvetoen rossz az a felallas hogy support kaszt is van a partiban. A Diablo arrol kene szoljon hogy van 4 dps karakter, aki mind tud hozni mondjuk 1 passziv meg 1 aktiv skillt a csapatnak defensre, es amugy meg mindenki oldja meg maga hogy talpon maradjon, es adja le a dps-t kozben. Errol kene szoljon a jo 4-es felallas, nem arrol hogy jon a WD es allora hexeli a mobokat. Aztan ezt megszuntetjuk mert hu ez nem jo es helyette jon a monk meg a barbar es full eletben tartja a partit.. Ja de ez nem jo ugyhogy jon a barbar meg a monk meg a cruz es mindnek csilliard tafnesze van es nulla dps-e es harman ujjazzak a Static monkot hogy elelvezzen.. oriasi.. ezman mekkora kurvajo jatekmenet..
Hat tolem mehet is a kukaba az egesz.. akarok latni 4 (barmilyen osszeallitasu) karaktert GR75-ben akinek mind van 3 millio dps-e es kis ugyesseggel kikerulve a lecsot talpon tud marani es 2-3 halallal le tud hozni egy GR-t.. monjuk vannak ketelyeim nekem is hogy Blizzard ezt meg fogja tudni oldani, de az egeszseges ez lenne.. magyarra leforditva az a feladat hogy megoljuk a mobot mielott nagy trutyit pakolna le.. ha meg lepakolta futunk mozgunk helyezkedunk.. ehelyett allunk a lecsoban, utunk mint a gep, es a hp-nk felso 35%-as fel le liftezik, kafa..
Ezzel egyutt csodalatos esteket toltunk manapsag egyutt es elvezettel nyomom a static monkkommal amig mukodik, aztan megujulunk mint eddig is mindig.. Szivesen visszamegyek DH-ra ha az lesz az uj monk.. elvegre korunk p*naja a segg..

-
kökény
aktív tag
Aranyidőszaka volt a monknak, most ennek vége, de sztem ezen senki nem csodálkozik, én is szeretek vele játszani heal monk is bejött, de most ez a korszak véget ért, lásd DH fénykorának is annyi lett a 2.3 peccsel.
Apropó DH, én nagyon bízok az új Marauderbe, nekem bejön a sentrys build, remélem megint ütőképes lehet magas GR-ken is
Amúgy meg barbi és kész, nem kell ezt túlvariálni

Úgyis kialakul melyik build (supp/dps) lesz ütőképes, aztán majd mindenki beáll a sorba vagy nem, különcök mindig vannak
-
Rayner
őstag
Én 99% solozok a gyerek miatt, nekem (pl az hogy soloban jobban fog jönni az XP mint eddig) jobb lesz
main stat buffnak köszönhetően emelkedik a farmolható GR szint is, és egyenlőre azt látom hogy 2.4-ben megint a dmg-en lesz a hangsúly nem pedig zDPS supportozásban
Wizard egyenlőre kakukktojás deahogy nézem eddig Wizard+Crusader lesz az S5 favoritja aztán persze majd jön 3-4 PTR patch és más lesz minden
-
emmm
őstag
Mi lesz amúgy a firebird szettel? Sajna melóhelyről nem érem el a diabloprogresst.

A channelinges rész nagyon tetszik, mindig is szerettem csak elég gyorsan használhatatlan lett. E mellett viszont lesz értelme a hellfire amunak is, oda már jöhet unwavering will, conflagration/cold blooded is.
-
Smite
tag
válasz
Rayner
üzenetére
Ezt valszeg azért csinálják, mert megunták, hogy a botosok 2000 körüli paragonnal szaladgálnak seasonban...
Az a baj, hogy ezzel inkább azokkal szúrnak ki, akiknek nincs sok idejük játszani
Ez megint egy ilyen "a fürdővízzel együtt a gyereket is kiöntjük" megoldásnak tűnik 
Na de majd meglátjuk milyen lesz a 2.4. Majd PTR-en kitesztelik.
-
Smite
tag
válasz
Thrawn
üzenetére
Akkor most a monknak annyi:
Heal monk - kuka
SWK - kuka (új Songoku szett miatt)
Static monk - kukaHeal nélkül nem tudom hogyan lesz itt magas GR, nem ártana akkor a recovery oldalon hozzátenni vmit...
Jah és XP gear szintén kuka...
Azt hiszem én a maradék szezonban addig paragonolok, amíg lehet
-
Rayner
őstag
Na XP gear is nerf

Cain's Fate
3 pieces: 3% (down from 30%) bonus experience at level 70.
Cain's Destiny
3 pieces: 5% (down from 50%) bonus experience at level 70.
Born's Defiance
2 pieces: 2% (down from 20%) bonus experience at level 70.Thrawn: "Növelik ja, 50%-kal. Az XP gearben meg volt 227% is." ...ez is a múlté
-
Edge
veterán
válasz
shotika
üzenetére
Na ez már érdekes:
-While channeling Whirlwind, Rapid Fire, Strafe, Tempest Rush, Firebats, Arcane Torrent, Disintegrate, or Ray of Frost, you deal {c_magic}[{VALUE1}*100]% increased damage and take 25% reduced damage.
-Your Arcane Torrent, Disintegrate, and Ray of Frost also cast your other damaging Arcane Power Spenders every second.
-Reduces the Arcane Power cost of Arcane Torrent, Disintegrate, and Ray of Frost by {c_magic}[{VALUE1}*100]%{/c_magic}.
Végre faszák lesznek a channeling spellek, utolsó kettő sztem a solrak madness wandon lesz.
Új endless settel
Endless Walk
2 pieces: While standing still, damage dealt is increased by up to 100%.] [While standing still, damage dealt is increased by up to 100%. (reworked from bonus Vitality and % Crit Damage)és firebird settel a fire rúnás disintegrate nagyon ott lesz a szeren, solrak+kockába meg serpenttel pl., cindercoattal... hmmm mégiscsak várós a 2.4

MegalodonS: thx

-
Edge
veterán
Hátakkor amíg még lehet proccoljunk, most épp wizard-al, thx többieknek a tesztekért:

érdekes észrevételünk lett, hogy elitekre sokkal jobb mint thrashre, de úgy értem elitekre nagyon jó, rg is gyorsabban ment le, volt rg-re kb 2-3 perc és megvolt, míg egy static+swk+suppbarb+monk esetén erre több idő kell ha jól rémlik. Persze pont ezért nem olyan speed a gr mert ugye a thrash az sok progresst ad többet mint elit. Így tapasztalatból mondom a static+swk+suppbar+suppmonk felállás ezért gyorsabb, azzal volt már 8 perc körül is a gr72. Mindenesetre érdekes a procwizzel gamelni
-
shotika
őstag
"Reduces the Hatred cost of Cluster Arrow by {c_magic}[{VALUE1} * 100]%{c_magic}."
"Locust Swarm gains the effect of the Pestilence rune and deals {c_magic}[{VALUE1}*100]% increased damage."
"Rapid Fire no longer has a channel cost."
"No Escape Now also increases the damage of Seismic Slam to enemies more than 15 yards away from you. (new)"
"Diseased Swarm : Enemies killed while affected by Locust Swarm leave behind a cloud of locusts that deal 750% (up from 75%) weapon damage as Poison over 3 seconds."
-
Thrawn
félisten
Olvasgatom én is a datamined infokat

A PTR már él, egy kisebb patch jött is rá de még nem a 2.4 volt.Én most ezen hümmögök:
ItemPassive_Unique_Ring_680_x1: Shadow Power gains the effect of every rune and lasts forever.Az új Shadow set 4p bónusza pedig:
Shadow Power gains the effect of every rune and lasts foreverJa igen, a heal monknak annyi...
Mantra of Healing Heal amount increased by 7% your Life per Second (down from 30%).
Sustenance : Heal amount increased by 7% your Life per Second (down from 30%).
Inner Sanctuary - Safe Haven : Heal amount increased by 7% your Life per Second (down from 30%).
Mystic Ally - Enduring Ally : Heal amount from the Mystic Ally increased by 7% your Life per Second (down from 30%). -
T. M.
aktív tag
Úgy néz ki lesz még kis plusz a hammerdin számára:
Blessed Hammer
Crushing Blow : Slows enemies it passes through and has a chance to explode, dealing Physical (changed from Cold) and stunning (changed from freezing) enemies withing 6 yards for 1 second.
+
Hammer Jammers - Enemies take 300-400% increased damage from your Blessed Hammers for 10 seconds after you hit them with a Blind, Immobilize, or StunHa a kombó nem válik be, még mindig ott a Limitless. A Flurry mozgás akadályozása mondjuk nem tudom, hogy megfelelő e a nadrág bónuszához, de a Part the Clouds még mindig ott van és az garantáltan stunol.
-
Rayner
őstag
Na alakul ... mondtam hogy nerf lesz ebből:
Fists of Thunder
Static Charge : Now only procs when enemies are hit by your attacks! (REWORKED from working with all attacks)erre kíváncsi leszek:
P4_ItemPassive_Unique_Ring_039: While channeling Whirlwind, Rapid Fire, Strafe, Tempest Rush, Firebats, Arcane Torrent, Disintegrate, or Ray of Frost, you deal {c_magic}[{VALUE1}*100]% increased damage and take 25% reduced damage.
-
MegalodonS
őstag
Nallam sem adta be lvl70 gem upgrade- 60% eselynel,nagyon sokszor!!!Akkor kb mar meg tobb 70+gem lenne de igy a vegen mar alig mertem probalkozni

(#84630) Rayner
Igen,de nem fogjak,ha megnezel egy gr80 farmolo P1500 kariknal,350millard goldok vannak a gold az harmadlagos!!
Szerintem nehezitettek a gem huzason!!Most ugy erzem 1%-ra nem,nagyon adja mar ezt Quin69 koszonhetjuk

-
Rayner
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Igen tudom, és a % jobb lenne pl minél több goldot tolsz bele annál nagyobb esélyed van upgrade-re, mert így kb kavargatjuk megint a kakát, de előrébb nem leszünk
-
AtHoS
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
Inkább a %-os esélyt dobnák meg, mert utóbbi időben 60%-ra 1-nél többször nem igazán adta be az upgrade-et. Mi lesz 30%-nál akkor? 3 GR-ből 1 upgrade? Valahogy nem jól pörög nálam a szerencsekerék

-
MegalodonS
őstag
Ahogyan Thrawn leirta

(#84627) Rayner
Igen,de a gold az csak a lehetoseget adja meg,a'' % '' eselyt nem noveli meg!!
Empowered Rifts
You can now spend Gold before starting a Greater Rift to empower it
When beating and empowered GR, you will get one additional upgrade chance for your Legendary Gems
Gold cost depends on GR level: GR 1: 159k, GR25: 4.6M, GR50: 49.9M, GR 63: 172M, GR75: 540M
-
T. M.
aktív tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Ez a goldos gem upgrade hogyan fog működni?
-
kökény
aktív tag
Kíváncsiságból a d3planneren hozzáadtam jelenlegi barbim adatához 2500 (10 ancim van lvl50-el számolva) str-et, a 2,1M dps-ből lett 4,7 misi

Azért ez jelentős fejlődés, jól láthattam?Nagyon komoly... -
Rayner
őstag
válasz
kökény
üzenetére
Azt azért ne feledjétek, hogy 2.4-ben 50m goldért lehet gem upgrade-re kiváltani.
S4-ben jelenleg van 6.5 mrd Goldom, szóval ez sem lesz probléma, de van gold leg gem és vault is szóval ha akar az ember akkor 10-20-30 mrd nem jelent gondotEmpowered Rifts
You can now spend Gold before starting a Greater Rift to empower it
When beating and empowered GR, you will get one additional upgrade chance for your Legendary Gems
Gold cost depends on GR level: GR 1: 159k, GR25: 4.6M, GR50: 49.9M, GR 63: 172M, GR75: 540M -
kökény
aktív tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Na erről beszélek,h S5-ben előröl kezdeni- minden tiszteletem a tiétek - de én biztos nem (nincs ennyi időm rá sajna) .
NS-ben is kell egy jópár GR, mire 50-60-kal leszek tele, de itt legalább a ládikóba van elfekvő készlet olyan 30-40 rankosak, szóval nekünk az elején könnyebb dolgunk lesz
-
-
kökény
aktív tag
válasz
diegho
üzenetére
Így van kicsit tessenek számolni
Nyilván a 70 közeli gemeimet nem fogom "kockázni" hanem upgradelem 50-60-ra azokat, amiket a kutya sem használ,csak kezd idegesítő lenni, amikor70% esélynél egyszer adja be
Lassan amúgy minden kaszt ugyanazt a 3 leg gemet használja... ez is dúrva 
-
diegho
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
65-re Solo fel lehet húzni a gemeket komolyabb probléma nélkül, az pedig már 65x5x12 vagy 13 main stat növekedés, ami barátok között is laza ~800 para szint emelkedéssel ér fel.
-
MegalodonS
őstag
(#84594) Cadal
GZ!! Pont akkor leptem ki amikor toltatok,drukkoltam hogy sikeruljon,sikerult!!
(#84601) kökény
Igen,ez ok de a lvl70+ gem-et,megeri e felhasznalni,mert meg most 60-ig ok,de utana mar nehezebb felhuzni a gemeket mondjuk 70+-ra!!
(#84610) emmm
Mi a nem vilagos??
Igen uj primary stat jeleneki meg,amit a gem hataroz meg!!Amikor ujat teszel ra,mondjuk dex helyett,vit-re valtasz a dex felulirodik,magyarul mindig radirozod a regit 
(#84609) Cadal
En tegnap a ladabol osszedobtam egy heal monkot,anno az istvan cuccokat betoretem,igy marad a pajzs de GR60 elsore,GR65 meg utana siman ment,ra is terek az sc utan,nagyon keves heal van neha!!
-
kökény
aktív tag
-
emmm
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Nekem ebben még az nem világos, ha olyan stat van felrakva ezzel a recepttel, amilyen még nincs a tárgyon, akkor felveszi, mint új primary stat? Az világos, ha még egyszer ellövöm ugyanarra a tárgyra, akkor törli a régit, ezzel megelőzvén, hogy pl. mindegyik statot feltegyem egy itemre (pl. str/dex a wizre, armor miatt).
-
Cadal
őstag
válasz
kökény
üzenetére
Te peccsnél majd a Strickent kezded el szépen huzogatni nulláról, mikor minden NS-be beeső S4 játékos már az LB-t fogja újraírni.

Granini: "klanon belul (ket klanon belul..)" Ott baszarintottuk el, hogy Te tetted el a tegnap kiesett István pengéket holott Attisnak kellett volna. Őneki kellett volna Istvanhealer monkot építeni, suppbarb van kettő is rajta kívül én meg tudtam volna pacsival jönni. Csak így lehetne magunk közt megoldani az esti partyt. És nem kívánságműsor, hogy ki mivel nem akar játszani!
Ezt esetleg megmondhatnád Attisnak is! :-) -
granini
őstag
válasz
Sárpac
üzenetére
Es akkor a tobbieket miert nem ugy irja ki..? Mindenki masnak a user neve / account neve latszik.. nostehatnos..?
kokeny: "Egyértelmű, már most érdemes gyúrni 50-60-as gemekre, ne a peccskor kelljen még ezzel is foglalkozni" - sztem aki S4 elott GR-ezett NS-ben annak tuti van 1-2 szett 50-60 kozotti gemmje.. szamomra akkor kb ez volt a plafon, NS-ben nem volt magasabb gemmem mert nem tudtam huzni oket.. most minden gemmem S4-ben 75 vagy feletti, szal ami megmaradt NS az zuzhato. Problem ott lesz hogy ha indulsz S5-ben akkor megint semmid nem lesz.. de ha marad ez a tempo hogy a 70-es GR kb alap lesz 4-es partiban akkor nem lesz gond 60-as gemmeket sorozatgyartani..
-
granini
őstag
erre csak beirok mar 2 sort.. hat nagy menet volt.. igaze Aranyapam..?!

(Aztan utana bevagtunk egy 76-ost ami szinten siman lejott volna csak nemvotjo a Rift..)Egyik szemem sir azert.. mert ugye a 75-ot szerettuk volna klanon belul (ket klanon belul..) lehozni, de egyelore ez a legjobb felallas (nem player szinten hanem kaszt / build szinten) ez a 2 sup + pacsi + static.. es monkunk nincs eleg..
ez az a pont ahol valamelyest revidialom korabbi allaspontom - a jelenlegi eredmenyeket tekintve - es azt mondom hogy ja, kicsit le vannak osztva a szerepek, es rad van kenyszeritve hogy mivel menj ha jot akarsz csapatni..But, amint lehozzuk ugyanezt a 75-ot pacsi+hotaval, vagy 3+1-ben cruz supporttal akkor visszavonom

Bonusz kerdes: az hogy lehet hogy Tibe nevet mashogy irja ki a game..? a Chaten meg a portre alatt Tibe, a screenshoton meg Tiberina..
ez naontud valamit ezagyerek.. 
-
kökény
aktív tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Egyértelmű, már most érdemes gyúrni 50-60-as gemekre, ne a peccskor kelljen még ezzel is foglalkozni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szoval ez nagy tanulsag, szettet tessenek bespajzolni..

remélem ütősek lesznek és megint elő lehet őket venni én ezt csipázom amúgy, mert majd mindegy melyik kari a menő, mert talán WD kivételével mindet szeressem
Csakmert en S1-et es S3-at nemtoltam, viszont S2-t meg S4-et igen, tehat ha jol ertem nekem 2 konrtetan elveszett es mar sose kapom meg..? En leszek az egyetlen nyolctabos?!?!

Akkhan sett mi is lesz? Heavens Fury build return?
ez az a pont ahol valamelyest revidialom korabbi allaspontom - a jelenlegi eredmenyeket tekintve - es azt mondom hogy ja, kicsit le vannak osztva a szerepek, es rad van kenyszeritve hogy mivel menj ha jot akarsz csapatni..