Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vikus

    tag

    Sziasztok!

    Csak pár kérdés erejéig "zavarkolódnék" :D
    A season 4 vége után megkaptam azt a kevéske kis farmolt cuccot, amit gyűjtögettem, karakterem átment ns-be, ki is osztottam neki a para-kat. Viszont a Blizz online felületén, ahol megnézhetem a profilomat, még ott van a kis zöld levelecske, utalva rá, hogy season kari, nem úgy mint a többinél, ahol a para pontok vannak.
    Na én már nagyjából bekészítettem a crusámnak a meglévő cuccaimat, fel is pakoltam rá, skilleket is beállítottam, ami majd kelleni fog a patch után, de nyugtassatok meg, hogy ez a karakter nem fog törlődni, mert akkor gyorsba vissza ládába minden cucli. :Y Ugye megmarad csak ns-be?

    Másik, hogy találtam egy ilyet: http://eu.battle.net/d3/en/item/little-rogue ezt is áthoztam szezonból, de azóta se pottyant. Ez season only item lehet? Vagy csak nekem ilyen béna a loot? Ha szezonos cucc, akkor sok értelme már nincs nyilván, mert sajnos set, és csak 1 db van belőle.
    Egyébként ehhez kapcs: látom, hogy a set neve: Istvan's Paired Blades. Elképzelhető, hogy valami magyar vonatkozása is van ennek a cumónak? Csak szimplán érdekességképp kérdem.. :)

    Jah.. és még Crusaderes mesterektől! Menni fog normálisan, ha a kari "holy skill"-ekre van pörgetve? Csak mert az Involkeres bracer-em és a fegyóm is holy damage-os? Vagy újra farm és újra roll? :W :F

    Kösziiiiiii ;) ;)

Új hozzászólás Aktív témák