Hirdetés
- Mobil flották
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
tPedro_
üzenetére
Biztos, hogy van ra taktika, meg gondolom 4 fos partiban a legvaloszinubb, szerintem ez mar regebben is volt a conquest-ek kozott, keress ra Youtube-on, tuti lesz ra valami. (csak most hirtelen rakerestem, nem is angol, de biztos lesz jobb is)
Meg egyedul is megy!
Sok dolog azert kihagyhato es lehet eleg celiranyosan haladni (en meg nem probaltam megcsinalni elozoben sem, de majd meglesem, lehet) -
tPedro_
őstag
Tegnap este meg gondoltam tolok par riftet t8-on. Sikerult kifognom egy 4 fos public csapatot, benne egy 1250 koruli paragon szintu ww barbarral, akinek profilban 2.5m dps-e volt, gyakolratilag one shotolt minden pakkot es a guardianok se tartottak 1-2 mp-nel tovabb.
2 perces runokat tolt (azert csak o, mert mi harman csak loholtunk utana es szedtuk fel a dropokat), mire kipakoltam a varosban es mar a kovetkezot csinalta. Kb 2 ora alatt annyi alapanyag meg shard gyult ossze, hogy csak na. Sajnos ertekelheto legendary vagy set nem esett, de igy is elmeny volt.

Hajnal h2-ig tudtam maradni, aztan lepnem kellett, ok meg folytattak.
Mas:
Season5 conquest: Clear the entire campaign mode in under 1 hour.
Erre van valami taktika? Elsore eleg lehetetlen kategorianak tunik. -
Tibe
aktív tag
Most akkor mikor lesz patch? Holnap délelőtt?
-
_ocsisajt
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
hátizé ezzel már régen is bohóckodtam(tunk)... de most ugye a "mester" újra felfedezte a spanyolviaszt (meg a sok paragon)

persze volt azóta pár változtatás, de ezt ismertem
-
MegalodonS
őstag
D3: One Punch Monk (2.4 | T10 Speed | Season 5) na ez igazan gyors
kizarolag ,rift,bounty es uber !!! -
Bird
addikt
Egy kis hogyan csináld segítség, valamint a teljes evangélium....

-
jookomak
őstag
Asszem pénteken indulok én is szezonban, csatlakozom szívesen bárkihez egy cruzzal, kb este 11, éjfél környékén. Ha van kedvetek, vegyetek fel: jookomak#2756
Illetve szeretnék kérni egy kis tanácsot, hogy hogyan is álljunk neki. Bounty, vagy sima rift? Vagy szezon elején csak story mód van? Milyen nehézségen érdemes kezdeni? -
granini
őstag
válasz
Bahama
üzenetére
Bahama baratom isten hozott ujra koztunk

Mivel alapvetoen dexes kasztban utazom a monk nerf utan en is leporolom a DH-m olyannyira hogy nullarol tolom S5-ben. Kn olyan DH-t fogok osszerakni ami elsore sikeredik (ha a hallowed esik ki elobb akkor megy a Thrawn kollega altal javasolt ma is letezo Fire Multishotos..) aztan azert az M6-ot is ki fogom probalni. Valahogy az impala nem vonz, de ha talpon marad es kesdobalassal lead 40000% wpn dmg sebzest akkor lehet magas GR-re az lesz a jo, nemtom.. Orulok a DH-nak, mert vagy 1 porosodik..En sosem az LB-hez merem magam hanem a sajat limitalt lehetosegeimhez.. S4-ben monkkal GR62-ig jutottam es lvl 75-os gemmeket tudtam felhuzni. A 0-24 kockak megerdemlik a GR100-at, de ugye nekik nincs is mas oromuk az eletben.. en azert a tavasz bekoszontevel valszeg outside leszek tobbet, uh ha elerem a GR70-et szoloban, es a klannal meg a korabbi rutin 70-72, mazli 74-75-rol fel tudunk lepni a rutin 80 es mazli 85-re akkor en elegedett leszek..

Sok sikert a DH-hoz, majd ertekezunk itt.
-
Thrawn
félisten
We have a philosophy of launching patches between Season transitions, and not while a Season is currently active. This leaves a window of possible patch dates; sometime between Season 4 ending and Season 5 beginning. We also, typically, deploy patches on Tuesdays (for North America). However, deployment dates can suddenly shift, including down to the last minute. Technology can be a fickle mistress, and unforeseen circumstances can arise.
This is why we don't provide firm patch release dates. However, we know a lot of players want to plan their time around new content or the start of the new Season. Announcing a more firm Season date is a way to meet in the middle.
Mivel itt EU van így holnap jön a patch a szokásos szerdai karbantartással.
-
pckownz
őstag
Sziasztok,
Xbox360 utan kezdtem el pc-n jatszani tegnap.
Van valami 101 leiras Season-okkal kapcsolatban?
Jol gondolom, hogy ez gyakorlatilag a D2-bol "ladder" neven ismert rendszer, par ujdonsaggal?Gondolok itt olyasmire, hogy kell-e 70-es szintu karakter hozza, kell-e questelni a karakterrel stb.
Koszonom
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Bahama
üzenetére
"némi apró CD itt-ott elkél" azert az az "apro kb 50 % magassagaban van

Kell a kockaba az uj sapka is, ami egy dmg red-es runat is ad a Vengeance -nek.
Valami uj gyuru is lesz, de arra nem emlekszem, mit tud. Lehet gyurunek marad a Convention.En reszemrol, hagyom DH-m ugy, ahogy van, fokepp ugyis bountyzni hasznalom, nem akarok CDR-t vadaszni a DPS rovasara, de persze mindenki jarja azt az utat, amelyiket szeretne

-
Thrawn
félisten
válasz
granini
üzenetére
TX-re fire-multishot ha már DH-zni fogsz

-
Bahama
aktív tag
válasz
granini
üzenetére
Hali!
Így a patch közeledtével én is visszanézek ide néha.
Granini barátom, személyes tapasztalatom az, hogy nekem a DH-m (mi más...) ami unhallowed , a 63-as GR(előző era) eredményével, az új patchben a 73-t is szinte elsőre kivitte. Annyi hogy új dead mans tegeze volt neki. De pl gemekkel nem voltak turbózva a cuccai.
A maraudernek is néztem több változatát, de nekem azokkal is simán kiment a 70-es szint. Ugyanúgy gemelt cuccok nélkül.
Ami kb kötelező lesz az a vengance skill használata, és cubeba pedig a dawn, ami szinte annyira leszedi a CD-t hogy fixen fenn lehet tartani (+némi apró CD itt-ott elkél)
A lényeg hogy minden settel értelmesen lehet játszani, kinek mi tetszik. És 70 fölé sem lesz nehéz menni.
Sőt szerintem a 80 lesz az átlag a gemelt cucokkal, és a 100 körül lesz az eleje a dolgoknak.Úgy irány a TOP10 ebben az idényben is

-
Shamy
tag
Ez még csak a patch, vagy már kezdődik a Season is?
-
granini
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Hali, nagyon koszi ezt a doksit, szuperjo osszefoglalo.. Ez alapjan kb el tudtam donteni hogy DH-t inditok S5-ben, es abbol is Mara/Clustert, T10-re meg GR-re is jo lesz.. Egyebkent ha GR60 vagy esetleg 70-ig el lehet jutni "onerobol" meg support nelkul, akkor en azzal beerem.. akkor szepen felhuzom a gemmeket is 60-ig mondjuk.. azzal mar el lehet karistolgatni.. Ha meg nagyon szolozni akarok akkor az impale buildet is meg lehet probalni.. koszi meg egyszer a megosztast!

-
Rison77
senior tag
Volt már ilyen, hogy be sem jelentették, és egyszer csak most restart lesz és patch. Bár most több kékben is kiemelték, hogy jelezni fogják. Szerintem logikus lépés lenne tőlük, ha pénteken aktiválnák a patchet is. Mivel nincsen semmi season specifikus item, így minden jelenlegi build elérhető lesz azonnal. Kirakják a patch-et most, mindenki belemerül annyira az újdonságokba, hogy pont nem érdekli őket a pénteki season. Lassan hajnali 1 van PST szerint.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
_ocsisajt
üzenetére
bnet support oldalan talaltam egy Scheduled Maintenance menupontot, ott csak WoW es SC van...
Majd pentek reggel megkapjuk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Sárpac
üzenetére
Dfans-on...
Patch 2.4 will likely be released tomorrow!
Igen, ez nekem k#$%@ hivatalosnak tunik.
Es hol az isten haragjaban van a blizzard sajat kommunikacioja...
Epp errol beszelek.US serveren majd abbol tudjak, meg, hogy "elesedik" a patch, hogy kiirja a jatekban, hogy mentsd el a cuccaid, mert 1 ora mulva lelojuk a servert, vagy mi az isten???
Ha elvileg EU kesessel kapja meg a patchet meg elonyben is vagyunk, mert legalabb az US-bol tudni lehet, hogy akkor jon ide is.
A kommunikacio totalis hianya...
-
SQX_Barto
addikt
Engem marhara zavar, hogy a patch ideje meg mindig nincs lekommunikalva sehogy. Az s5 mar december kozepe ota kobe van vesve, mindenhol lo nagy betukkel hirdetve. Ehhez kepest a patch elesiteserol siri csend es hullaszag... Mintha meg mindig foldozgatnak es majd utolso pillanatban "beesik"

Az is kicsit aggaszto, hogy meg most erkezett update a PTR-hez (nem ugy volt reggel 7kor lelovik CET szerint? )Bar most nezem, hogy mar nem tudok belepni PTR-re.
US server meg vigan megy, semmi jele, hogy maintenance kovetkezne.
-
Edge
veterán
válasz
Joezyka
üzenetére
Hát mindenesetre ha megy vki irja be ide thx.
Egyszerre jön mindegyik régióba? Nem értem hogy de ok. Eddig kedd este usa, szerda reggel eu volt a menetrend, mostmeg mindenhol egyszerre? Az időeltolódás miatt sem lehetséges, vagy vmit benéztem?
Hm nincs is betervezett leállás most olvasom, na lehet akkor mégis átvariáltak vmit a patch élesítéssel. -
_ocsisajt
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
neeeeeeeee holnap 24-ben vagyok, VILÁGOS!

-
Sárpac
nagyúr
Most akkor holnap patch? Vagy péntek?
-
T. M.
aktív tag
válasz
DerStauner
üzenetére
Az alapjéték a Diablo 3, ehhez jön a RoS kiegészítő. Meg kell venni mind a kettőt, hogy teljes legyen.
A játék tartalmát javarészt a RoS teszi ki, úgyhogy érdemes megvenni azt is.
-
DerStauner
senior tag
Sziasztok!
Letöltöttem a Diablo 3 starter edition-t. Tetszik, és frissíteném is. A kérdésem az, hogy a Reaper of Souls az maga az alapjáték + 1 kiegészítő? Ha az interneten rákeresek a Diablo 3-ra, kettőt találok: Diablo 3 és Reaper of Souls. Szóval ha a Reaper of Souls-t veszem meg, akkor azzal a teljes játékot veszem meg?
-
KubanitoS
veterán
Előreláthatólag melyek lesznek az új OP karik S5-re? Én jelenleg a thorn crusaderrel szemezek.

-
Gorneck
legenda
válasz
Thrawn
üzenetére
Azért arra kíváncsi lennék, hogy mikor a Blizzz megálmod 1-2 dolgot...mint Tyúknyessz 1-1 setnél, akkor a kasztok setjeit vajjjon egymás mellé állítja? Vagy jó us cég módjára semmi kommuniké nincs?

Ha ez megy partyba...akkor aszhem a napszemcsim is be kell készítenem...iszony az a lila pulzálás...

-
reelc
veterán
válasz
AnginaP
üzenetére
Ha már loot a téma.
A fő karim a DH, többszáz órát öltem már bele. Tegnap esett egy tárgy, azonosítás után kiírta, hogy New Transmog. Gondoltam a smart lootnak köszönhetően megint egy másik kaszt cucca esett.
Hát nem.
The Demon's Demise esett, amivel ezek szerint most találkoztam először.Thrawn: Köszi a korábban linkelt Patch 2.4: ULTIMATE GUIDE for Season 5!-t. Hasznos volt, majd amennyire tudom, betartom.
-
Klemice
senior tag
A set dungeonokat elmagyarázná valaki? Nekem most esett le, hogy kasztonként 4 db van, minden set-re eddig azt hittem, hogy csak ahhoz a set-hez van dungeon, amit a szezonális zacskó ad.
Azt tudom, hogy non-seasonban is meglesz ez a set dungeon cucc.Ha teljesíted akkor kapsz valamit, vagy csak acsit?
-
Edge
veterán
válasz
DioRobber
üzenetére
Azóta már fossá nerfelték. Fbvel jó ha 75 összejön. Még a firerasha is jobb már.
Thrawn: saccra 110+os gemekkel, ptren sokaknak az van fb exploitból maradt, amikoris 110+os greket mentek.
Én am. ilyen wizt fogok csinálni.
Aw pedig speedrift és bountyra jó, most élesen is.Rayner: kb 1 hónapja ezzel a buildel megy mindenki ptren... itt is lett linkelve min 5x

-
_ocsisajt
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
kb 6-7en maradtunk klánon belül aktívan (seems like) de már abból 2/2 arányban visszajeleztek, hogy wizardozni akarnak majd... többiek még nem nyilatkoztak

hc-n számolható low 1K+ paragonnal a GR70? szerintetek?
solora tuti invokeres sadert fogom erőltetni, partyba meg őőőőő (fejet vakar) őőő 'nemtom valami LON-os balhé

-
MegalodonS
őstag
válasz
Thrawn
üzenetére
En is az elobb lattam,azert nem raktam be mert nehez build,kizarolag szolo jatekra es nem minden boss-ra jo mert melee, ha o ilyen cuccban csinalta a GR88-at akkor ,-10-15 szintet levehetunk belole nyugodtan.Persze nem fikazas csak eszrevetel!!Viszont ha GR75 visz,lehet jo lesz gem huzasra

-
Thrawn
félisten
-
DioRobber
tag
bár most látom, hogy 85-ösbe ezzel tolják:
[wizz] -
diegho
nagyúr
válasz
SQX_Barto
üzenetére
A reforge nagyon jó, ha fegyver kell. Mondok egy példát, kellett Aether Walker a wizemnek, sárgából csináltam kezdésnek 5x20-at, egyik sem lett az, aztán elkezdtem így 1-2 hetente 20-at csinálni, kb 2 hónap! után jött az első, amit 18 reforge-al tudtam ancira csinálni. Ha azt vártam volna, hogy sárgából lesz egy anci, szerintem onnan mentem volna nyugdíjba.
-
Gorneck
legenda
válasz
solyomb
üzenetére
Én azt pont szeretném elkerülni...egyébként ez amit most linkeltem...kipaskolja a LoN petes buildet...de ha már denevér vagy darts is van, akkor azok az erősebbek...nagyon durván, ami mondhatni eléggé elszomorító...mert a többi klassssz saját setjével elhozza azt amit mi nem nagyon tudunk.
Amúgy vicces, hogy házon belül is iszony durva védelmi különbségek vannak...nem csak a többi klasszhoz képest...
HTval klántárs kb nem hal...Én Zunival szenvedek...kb minden egyhitel és ehhez 70 fölé se kell mennem...
HT-val magas szinten kb minden 1 hiteli a WD-t, ahogy nézegettem a vidiket...
Akkor hogy gondolták, hogy a Zuni+Pók set védelmi buffja elég lesz bármihez...Kb az összes WD HT-vel fog nyomulni...még aki eddig pókkal szaladgált...manajuma set pracliba, skill be...és fuss Forest fuss...és T10-en úgy rongyolsz, hogy fáj nézni...immortal modeba kb...
Ennek mondjuk örülök...DB/Bounty miatt. -
SQX_Barto
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Amiota kocka recept van, azota szerintem az a jo megoldas, hogy ami set cucc, az Kadala/Grift/rift, ami meg legendary, azt pedig sargabol kockaban megcsinalni.
Ez a reforge, meg szerintem a legnagyobb baromsag, egy rakas alapanyagot elkoltesz ra es lehet a 88.adik sem lesz olyan, amilyent szeretnel. A sima tekeresnel is sok probalkozas, mire az jon, ami kell, es az csak egy tulajdonsag, egy targy.
Teljes random ujratekeresenel meg 6/7 affix van, aminek passzolnia kell (egy hibazhat, azt meg tekerheted utana) Szoval szerintem a reforge funkcio az az FS es a tobbi alapanyag ablakon kidobasa. (Foleg, ha az ember olyan maximalista, mint pitti
)Persze ez csak az en maganvelenyem, mivel az osszes FS-em nincs 2000 felett, ezert meg egyszer sem probaltam, de en csak a sima tekeresbol logikazok, mert azt sokszor megszalottan uzom

(lehet sok volt benne a szerintem, de hangulyozni akartam, hogy ez a maganvelemenyem)
-
-
Gorneck
legenda
válasz
solyomb
üzenetére
Ezt...egész szimpi build bár meddig lesz az nemtom, annyira sose bírtam a petes megoldásokat...de inkább ez, mint a never ending darts, amihez nemtom mikor lesz gearem (denevérekhez is uaz kell)...
Persze még kell hozzá egy alkaros...illetve van jobb garg gyűrűm és persze kell hozzá egy HF amu...
-
Gorneck
legenda
Sztem fel is gyújtották volna a Blizz székházat, ha nem...
Bár jobb örültem volna meg is teszik... 
(#86303) solyomb: Próbálom összekaparni denevérekhez ami kell, de vmi elképesztően fájdalmas...sztem maradok a HT-s WDnél...oszt ha vmi csoda folytán ki fog esni ősibe ami kell, majd kipróbálom...
-
nepszter1
addikt
Hali! Pontosan mikor jön a season 5? Lehet neki kezdek a játéknak újra hátha leköt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Samsung S32F351FUU 32" LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó egy Pixel 7a
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kizarolag ,rift,bounty es uber !!!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Doki kilőve sezlonyban, mert a cél a tárhely legrövidebb úton történő megszerzése...

Európában pedig keddi napon érkező jóságra nem emlékszem.