Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Megnéztem mit esznek a népek a wizardon:
Az armory nem frissül, pedig jó lenne tudni min kellene még fejleszteni (az amun kívül).
-
granini
őstag
válasz
malacka87
üzenetére
Erre tobb jo megoldasom is van:
a) kenyelmes tempoban setalj vissza.. addigra halalra fogja idegeskedni magat hogy hol a p*csaba vagy mar, 10:30-ra volt kiirva a meccs..

b) mivel a GR nem arra van kitalalva hogy csak ugy lebecoljunk benne jo esellyel ez amugy is olyan boss akinek nem gond hogy legvonalban 50 yard, egyebkent meg 12 km tavolsagban vagy, siman rad for teleportalni mer csak..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
c) teleportalj haza, gyere le ujra az eredeti rift portalon es b* seggbe meglepetesszeruen..
Hat.. gondolom sokat segitettem..

-
Edge
veterán
válasz
haller26
üzenetére
Attól függ hova:
tx rift: trapped+powerful+boon
gr: trapped+powerfull+taeguktaegukot könnyű fentartani mert bármelyik skillre amit nyomsz stackelődik(teleport, crystal shell pl.)
tx-es setupom, hegesztőszemüveget fel mert a woh-om retinaégető
-
Invoker Crus cuccait érdemes telenyomni gemekkel? Thorns neki a lényeg és a strenght "mellékes" így most elbizonytalanodtam kicsit.
-
haller26
tag
Sziasztok! Milyen gemeket használtok a speed wizardhoz?Tudom, minek játszom vele ha hüle vok hozzá (:
Feltettem a BOTH+BOTT+Teaguk kombót,de utóbbival nem tudom fenntartani a stacket(minden skill auto-ra van állítva).Használjak inkább WOL gemet a taeguk helyett? Sajnos még elég alap a gearem és még 35% körüli a CDR,akinek van tapasztalata a flash fire wizarddal azt kérem ossza meg velem. Köszi -
Shadowguard
senior tag
Megvan a stash
Kicsit felpörgettem a dolgokat, betettem egy Aether walkert és csak végigszaladtam a rifteken. Mikor végre meglett a goblin (potom két órába telt) óvatosan kitakarítottam a környékét és mentem a gf gearért. 10454re dobott 81 milliót a nyavalyás, ezzel úgy érzem elég is lesz a szezonból egy időre 
-
granini
őstag
válasz
PunkZoli
üzenetére
Nem, nem
.. En is igy tudtam, de a meglepo az hogy Neked kell aktivalni a dungeon portalt abban a szettben ami kell hozza, de utana barki belephet veled a dungeonba barmilyen kaszttal es builddel. Ez nem tilos, amikor vegul kesz a dungeon a kis achievement ablakban ki is fogja jelezni hogy "helped by xy" tehat latni fogod hogy nem egyedul csinaltad meg.A lenyeg, hogy a tarsak akik segitenek ne rontsak el a dungeon questet, tehat ami kaszt spec. neked kell megcsinalni benne azt nem tehetik meg helyetted, de sebzest kaphatnak helyetted, es a maradek mobokat is kitakarithatjak..
Pelda: agyidegzsabat kaptam a Marauder dungeonban a random felbukkano fergektol, es ugye nem kaphatok be fatal dmg-et, plussz legyen lent fixen 3 sentry, plusz idore oljek le minden mobot. Szoval elorekuldtem klanunk egyik invoker cruzat, aki egyreszt utotte a mobokat lefele, masreszt elocsalta a fergeket es igy nem engem tamadtak, es igy full siman elsore lehoztuk a mastery-t..

Peldaul amit DioRobber csinal dungeon ott abban nem tudok neki segiteni hogy adott skillel talaljon el 12 fele kulonbozo mobot vagy mit, de abban tudok neki segiteni hogy idore meg legyen a dungeon es kitakaritsam a maradekot amikor mar minden mas feladat completed.. Sztem ez nem ciki, egyik masik dungeon iszonyat szivatos lett, es nekem nem a solo mastery volt a fontos hanem a plusz stash ami megvan. csaacsaaaaa..

Robi: este lezuzzuk neked is, simaliba.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kökény
aktív tag
NS-ben keresnék dps kari(ka)t GR75+-ra, mert most nagyjából egy helyben topogok, megvan solo70, DH-val68 és itt most megállt a tudomány, van supp monk és globe barbi is, szeretnék gemeket húzni és komolyabb GR-et tolni, ha valakinek van kedve szóljon, köszi!

-
DioRobber
tag
Tegnap úgy 6szor futottam neki az akkhános dungeonnak, hát agyrém, főleg az hogy oda kell figyelni, hogy 12mobot robbants fel, amellett hogy a malek lord miklos rád ne vágjon egy akkorát, ja és mellesleg meg kell ölni mindenkit a mappon idő előtt, az utóbbi a legnehezebb mert egyszerűen elbújnak a kis mobok-a legközelebb akkor jártam amikor 20mp maradt hátra és 1mob maradt, de nem találtam meg

-
AtHoS
nagyúr
válasz
granini
üzenetére
Gratula...
Én Gilded Baron-ra vadásztam TX riftben solo-ban Delsere Wizzel és nemrég beadta. 10526 GF-el 105 millát sikerült kiütni belőle, szóval 1k GF kb 10 milla. Még gemeket kell picit upolni (2-2-3 szint) és meglesz a stash tab.
Most már csak anci cuccok kellenének, mert az nagyon nem akaródzik esni setből és kadala sem igazán dobálgat set cuccokat nekem /kb. 2k shard / 1 set cucc /
-
SQX_Barto
addikt
válasz
granini
üzenetére
Gratulalok!

Nekem meg majdnem minden hianyzik a Guardianhoz, A Malthi kill meg a 3 perces T10-es rift megvan mar.
Conquestnel meg egy solo 55-os setes GR hianyzik. Invokerrel most 64nel vagyok, ott mar haltam is, de 12 perc alatt meglett, 55-os gemekkel, kell majd meg fejlesztenem rajta.
Egy ideig filoztam rajta, hogy Shadow DH-bol osszehozni egy solo 70 kepeset, de amikor csinaltam vele a solo 55-ot azt mondtam, hogy ez nekem nem gyere be. Kesobb ment is a gearje a kukaba. Natalya-nak is nekialltam aztan inkabb elraktam mielott instant bezuzom azt is
Roland es az Akkhan kozott vacilalok, de jo lenne a 70 fele is jobban kozelitenem, mert ugye az is kell az utolso portrehoz.Meg a 697-es paragon a cel season 5-ban (abba valoszinuleg bele fog ferni a multishot-os DH-m 70ig fejlesztese is), mivel zaraskor annyi utan meglesz a non season 800.
-
granini
őstag
Eredményes napot zártam. Megvan a +stash

Letoltam solo 45-öt szett nélkül (multishot dh cinderrel, DFansról lestem..)
Aztán már csak 1 conquest kellett, úgyhogy goldos buildben (50-es gem, Goldskin, squirt amu + 50% paragonból) végigmentem szólóbanT10 Fields of Misery-n.. valami 8300% GF volt rajtam, meglett.. végig tudtam ölni és haladni, a fa meg szedte a goldot. Egy ponton volt necces a vége felé amikor már fogyóban volt a map meg a mob, ott kellett egy nagy cigánykerék a hajrában..
Ja és lement Gr55 szóló Natalya builddel is.. hát keserves egy fos az a build, valami 14.30-ra lett meg.. azonnal legeareltem és kuka..
Részemről még egy szóló 70 van hátra impala meg multishot DH-val és minden pipa amit kitűztem magam elé S5-ben.. innentől már hepizek meg support monkozok..
-
malacka87
őstag
Épp próbálgatom a cluster maraudert 4p van meg de már most nagyobbakat lő mint a fullos multishotos buildem! :-) Pedig ott megvan minden.

-
_ocsisajt
őstag
válasz
pckownz
üzenetére
enyém (jánytittta, vékonyabb) is fekete-fehér, több a fekete a testén, meg a pofija kicsit "zorrósabb"
de olyan rossz nézni csórikámat, majd áttransmogolom 
Próbáltuk ma 79-et és már nem a túléléssel van a gond, hanem a kevés damage-el outputban, illetve ha végre esne/adná konvert már neki solanium, akkor frankon működne gruesome, így leesik sajna

de szerintem így is jók vagyunk, mert nem nagyon látok WD/monkot topban... a barb/wiz, barb/sader, barb/barb trendi megy HC, SHC-n is...
Bejla: TY!

-
spae
aktív tag
Hali!
Tudna valaki segíteni, hogy mit rontok el/nézek el?
Van a 3. season chapterben a watch me araneae-neae küldetés, elvileg 70. szint, és master nehézségi szint kell legalább neki, én 70(39) és torment 1-en vagyok, megöltem a queent, és semmi! Mi nem stimmel? -
Reinhardt
őstag
Este lenne vki egy SHC riftre, hogy felrantson 56-rol 70-re? 50-es gem of ease/cain/born/piros ko/hf ring, szoval elvileg fel vagyok keszulve. aBejla#2353
_ocsisajt: Grat!
-
dargelot
senior tag
válasz
errorcode06
üzenetére
Ha jól tudom, csak 2 fajta szárnyat lehet megszerezni pénz fizetése nélkül. A set dungeonos szárnyakat, amihez meg kell csinálni mind a 24 dungeon-t akkor kapsz egy zöldes szárnyat, ha masterre csinálod meg mind akkor meg a sárkányszárnyat. A többi szárny mind valamilyen collectors edition része.
-
errorcode06
őstag
Srácok!
A szárnyakat meg lehet valahol külön nézni? Nem nagyon találtam ilyesmit, és érdekelne hogy mit hogy lehet megszerezni.
-
-
reelc
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
A Rolanddal könnyen meglett a GR55, pedig korábban nem foglalkoztam vele. Kevés ellenfélnél, ill. a Rift Guardinnál hajlamos volt kifogyni, de szépen lement.
DHból megcsináltam a Natalyával, pedig nem szeretem.
Shadowval pedig képtelen voltam. Ehelyett csináltam Hammerdinnel.(#87552) T. M.: Én kb. ezzel próbálkoztam, csak teljes Invokerrel. De valahogy nem jött be. Biztosan azért, mert nem vagyok nagy Crusaderes, és a Multishotos DH-t szántam T10-re.
-
T. M.
aktív tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
A hammerdin egyetlen gondja, hogy nagyon törékeny. Szeretek néha menni vele. A napokban a solo 70 szépen lement vele.
Más: crusnak tud valaki valami jó gyors t10 rift buildet? Gondolkozom a bowmen, meg a hintalovas buildben is, utóbbihoz a fegyver + pajzs setten kívül nem tudom mi kell... -
SQX_Barto
addikt
Nekem csak a build megertesevel vannak meg gondjaim

"Ertem en, hogy gozgep, de mi hajtja?"
Addig felfejlesztem, hogy osszejojjon az 55, aztan nekem annyi eleg.
Utana meg ott a Roland meg az Akkhan is... alternativa meg a DH-nal a Shadow/Natalya meg van egy majdnem teljes Arakyr set is, ha mar nagyon tanacstalan leszek... -
reelc
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
A másik 2 gemem 56-os és 59-es volt. 2 ancis tárgyam volt, egyik sem fegyver.
Viszont volt annyi nyersanyagom, hogy előtte áttudtam tekerni mindent a megfelelő értékre.
Volt 2 pylon, meg vagy 4 halál.
Nekem nem jön be ez a Hammerdin dolog. Nem volt egyszerű.
Sok sikert. -
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Bobrooney
üzenetére
Csak egy Season Journey van, ha 6 karakterrel csinalod meg, akkor is csak egy van, amit megcsinaltal mar azt nem kezdheted elorol. Van par kulon conquest a Seasonal HC karaktereknek de annyi,
#reelc: Akkhan nem tul nepszeru mostanaban, viszont a masik set meg eleg papir tud lenni, bar hozzaertok sokat kihoznak belole, lasd Weasel...
-
TBT
addikt
Ezt a Set Dungeont nem tudom melyik találta ki, de innét is csókoltatom.
DH-val a Shadow Mantle dungeont egyszerűen nem tudom megcsinálni. Folyton kifutok az időből. Csessze meg a Blizzard a hülye ötleteit. Gondolom, addig nem is tudok a következőre menni, amíg ezt meg nem csinálom... -
reelc
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Köszi a tanácsot, korábban is olvastam ilyesmit.
Nekem a Natalya szett okozott majdnem instant idegbajt
nem szeretem azt a szettet. Valahogy megcsináltam vele a GR55-öt. Most mentem a Shadowval és látom, hogy azzal nem tudom teljesíteni a GR55.
Marad a Crusader Akkhan és Seeker of the Light. Melyikkel lenne érdemes? -
SQX_Barto
addikt
Full party-ban a Gold-ra is van bonusz, nem hiaba ott a legegyszerubb ezt megcsinalni, szerintem ez joval egyszerubb, mint barmi mas. Kukazol barmilyen geart, amin gold find van, es publikon varod, hogy legyen egy goldos goblin, egyszeruen csak ott vagy, meg lehetoleg utsz bele egyet kettot, es bumm, keszen van.
Persze ha mar megvan annyi setes solo 55, akkor nem muszaj ezzel vacakolni.En most a Guardianra hajtok es meg csak 3 setnel tartok a solo 55-tel, szoval nekem van meg dolgom boven...
Na meg persze a solo 70 sincs meg meg, akar UE DH-val, akar Invoker crusival csinalom, kell meg azokon is fejlesztenem...Valaki segitene majd felhuzni egy SHC-s crusit?

-
reelc
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Háromszor is úgy jártam, hogy belefutottam az arany goblinba, és nem volt elég a Gold Findom.
Egyedül voltam, egyszer T7-en, kétszer TX-en. Kymbo nyakék, Goldskin, meg Boon gem maxon, 1-2 cuccon +gold, nem volt elég. 300-500e goldon múlt. Olyan 7000+ körül volt a Gold Findom.
A Corvus pályát is próbáltam, de valahogy nem jött be az a módszer sem.
Végül a GR55-ösök mellett döntöttem, még 1 szettes menet hiányzik, és meg is lesz a stash végre.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Shadowguard
üzenetére
En azt csinaltam, hogy DH-val osszekukaztam a stash-embol 10k gold find-ot es mentem publik rifteket, es az elso goldos goblinnal meglett. Persze fos gear volt, mivel nem voltak set bonuszok meg semmi, de a masik harom ember gyilkolt helyettem en csak mentem utanuk. Valtani Gold Find-os gearre szerintem nem mindig lehet, mert ha pl egy multishot-os DH-val mesz, az messzebbre ello, mint amit lat a kepernyon es lehet mar ki is nyirta a goblint, Te meg kapsz mondjuk 47 misit es eszed a kefet...
Mondjak meg azokat a metodusokat is, hogy a Field of Misery-t kitakaritani az Avarice Band gyuruvel meg persze rakas Gold Find-dal, de ott ugye folyamatosan olni kell, hogy ne szunjon meg a szamlalo, nekem ahhoz nem volt turelmem, a Corvus ugyanez, bar ott meg ugy szoktak, hogy lehetoleg DH-val vegigmennek teljesen rajta es utana hazatp, GF fel es hajra nyirni mindent. Ha 3-4 masodpercig nem kapsz goldot, mar meg is all a szamlalo
-
-
-
SQX_Barto
addikt
válasz
DioRobber
üzenetére
Menj T10 publik rifteket full Gold gearben. Es az elso goldos goblinnal meglesz, az csak szerencse kerdese.
En is mentem szerintem 10-20 riftet legalabb. De meglett.#DerStauner:
- a kovács meg az ékszerész szintjei 12. Hogyan tudom növelni? Azt írja, hogy ez a maximum szint. De kell lennie tovább is, mert pl ezek a greater rift kövek 25-ös szintet is emlegetnek.
- időnként összeszedek ilyen kis "kockácskákat". Mik ezek? Mire valók?12 a maximum szint mindegyiknel, azt nem tudod emelni. A Greater rift kovekhez nincs koze (azok mar megszuntek egyebkent
)Ha erre a kis kockara gondolsz, azzal socketet tudsz tenni pluszba fegyverbe. Tehet eggyel tobb tulajdonsaga lesz. Ha alapban van socket a fegyveren, azt el tudod tekerni masra, mert csak socket nelkuli fegyverben hasznalhato. Erdemes csak ancient fegyverre elhasznalni, mert altalaban nem esik tul sok. (Persze, ha az ember allandoan 90-es Greater Rifteket tol partiban lehet surubben esik
) -
DerStauner
senior tag
Lenne pár kérdésem:
- a kovács meg az ékszerész szintjei 12. Hogyan tudom növelni? Azt írja, hogy ez a maximum szint. De kell lennie tovább is, mert pl ezek a greater rift kövek 25-ös szintet is emlegetnek.
- időnként összeszedek ilyen kis "kockácskákat". Mik ezek? Mire valók?Köszi.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
DioRobber
üzenetére
Ennek a forumnak az osszefoglalojaban ott van a 2.4 Ultimate Guide. Es abban benne van a Season Journey fulon.
Conquerorig kell eljutni. Fent a jobb sarokban van egy kor alaku gomb, arra kattintva latod, hol tartasz a Season Journey-ben jelenleg. Chapter 4 utan a kovetkezoket mindig el kell fogadni ra kattintva, ha az elozot teljesitetted.3 db 55-os szintu gem, GR 60 solo, 2 db conquest T10-es sima rift befejezese 4 perc alatt, Diablo kill T10-en 1.5 perc alatt, Greed (a Vaultos foboss) megolese T10-en.
A conquest-ek kozott lehet valsztani, de ketto mindenkepp kell a plusz stash-hez.
Az 50 millio arany es a solo 45 set nelkul talan a legkonnyebbek.diablofans.com -on van egy csomo build mindegyik karakternek a solo 45-hoz, szerintem a crusader-e eleg konnyu.
-
DioRobber
tag
Help me !
Tulajdonképpen mik azok az acsik amik kellenek a bónusz stash megkapásához? Nekem még nem világos ez.
Set dungeont megcsináltam invókerrel, csináltam alap objektiveket, mik kellenek még?
Köszi -
SQX_Barto
addikt
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Mondjuk a HC acsiktol az "riaszt" el, hogy huzamosabb ideig kene HC-zni, amihez nem sok idegezetem van.
En mindig csak azert HC-ztam, mert volt valami okom ra (legfokepp a HC elites acsik)
3 settel mar megvan a solo 55, lehet maradok azon a vonalon.Azert HC-n nem ugy mukodik, hogy lof#$z gearben beugrok TX-re goblint kergetni es majd felszednek haromszor utkozben

WD-k, a pokos settel mennyire nehez a solo 55?
Van meg egy majdnem teljes set elpakolva, lehet az is benne lenne a 6-ban akkor... -
_ocsisajt
őstag
válasz
Shadowguard
üzenetére
nekem ~~43 volt átlagban (biztos volt máshol is GF még random) de ráraktam a goldskint meg talán zöldet raktam a fejbe oszt következő gilded gobó TX riftben (beraktam kockába rorgot, adja hatos szettet) szépen meg is adta a konkvesztet
Úgy kb max negyed óra alatt meglett 
-
Shadowguard
senior tag
Az 50 millió goldhoz mégis mekkora gold find kellene?
Parapontok rá vannak téve, tegnap sikerült is találni egyet TX-en, de alig 37 millát dobott 2 fős partiban. Előtte amikor szólóban mentem 39... Elég távolinak érzem az 50et...
Esetleg valami alternatív megoldás nincs rá? -
Bennyboy
őstag
D3 hc stream on:http://www.twitch.tv/benny_stream
-
_ocsisajt
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
goldos nagyon ííízi, konkrétan a noszetesen 2x pár másodpercen múlt, hogy megvan aztán harmadszorra csattantam a bossznál és meglett volna... de csak volna... ez a kockáztatsz és vagy megvan... vagy "füstös képernyő"*** ez DH-val volt
szóval* olyan lájtos sírógörcs határán voltam, aztán monkkal egyből meglett, sokkal iiiziiibb volt (linkeltem a képet korábban)

*ja igen erről tudni kell, hogy az 1 órás speed racert is kétszer próbáltam(tuk)... szóval jó hangulatban voltam, mert csak az választott el az extra stashtől (mármint egy fakultatív konkveszt)...
***Bejlától lecopiztam, tetszik a megnevezés és ja ismerős sajnos
-
SQX_Barto
addikt
-
KubanitoS
veterán
Ezen a szépségen mit érdemes pörgetni?

+4% dmg többet érne, mint +140-150 int?
Lyukasztóm van.
-
Reinhardt
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Ismered szerintem az erzest, hogy "na mire visszatolti a jatekot ott lesz e meg a kari vagy csak a fustos kepernyo koszont?" Most meg csak nem is aggodtam, de a gold az hianyzik, 1/6 ment a levesbe. Mondjuk van 3 puzzle ringem, es egy karim ami DC alatt is megoli Greedet T10-en

-
Rayner
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Akkhan hoz blessed shield sima ügy
a seten kívül kell hozzá 2 fegyver 1 kovkába 1 kézbe(ide az egykezes 0 warth), bracer van hozzá és pajzs
amu+gyűrű a setes, másik gyűrű lehet kb bármi.
sok CD-red a perma akarathoz ami 6-os bónusszal 450%dmg, a jeweller set +100%dmg
épp ezen dolgozok mert a set megvan és GR45 miatt meglett hozzá minden legend is -
SQX_Barto
addikt
válasz
Mirman
üzenetére
Szerintem sima riftben vegyel fel minden szart es tord be. Nekem pont forditva van gondom, feher sarga kek viszonylag van, de a DB-m mindig fogytan, ha epp kockabol akarok valamit (folog a kocsog Blood Brothert...)
Bonutyban is akad azert eleg cucc, ha nem rohansz, hanem szepen az adott helyeket kitakaritod.
Feher mati farmolasa meg meg egyszerubb, mert van jo par hely, ami tele van allvanyokkal es ott be lehet pakolni. Ruins of Corvis, Road to Alcarnnus, a Butcher elotti resz. Ha van eleg puzzle ringed, akkor ott a matis goblinokkal is osszefuthatsz parszor, na meg a bocis palyat is ha teljesen kitakaritod ott is esik eleg cucc, amit be lehet torni.Crusader szakikat kerdezek, hogy milyen build a celravezeto Akkhan settnel a solo 55-hoz?
En egy sima bowman-est talaltam, de az meg eleg gyenge, bar van is meg mit rajta csiszolni. -
Mirman
őstag
válasz
petya1992
üzenetére
Valószínűleg ne vetted meg a kiegészítőt ( ami nélkül a játék 99%-ról lemaradsz) ezért nem találsz embert a keresőben.

Más: Mi a legjobb módszer material farmra (kék , sárga, fehér) ? Ez már egyszerűen szánalmas hogy 1000+ death breathem van , de nem tudok a kockában forgatni mert a többiből meg alig alig.

-
petya1992
tag
Sziasztok!
Diablozik itt még valaki? mert nekem sose talál 1 embert sem
-
pckownz
őstag
HC karakter eseten is elerheto lesz a free set, ha mar kivettem nonhc-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo - 99 hó garancia - Bontatlan
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 12 hó garancia
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
3 Harapás volt a peteknek. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ma már a 3.
Kicsit felpörgettem a dolgokat, betettem egy Aether walkert és csak végigszaladtam a rifteken. Mikor végre meglett a goblin (potom két órába telt) óvatosan kitakarítottam a környékét és mentem a gf gearért. 10454re dobott 81 milliót a nyavalyás, ezzel úgy érzem elég is lesz a szezonból egy időre
.. En is igy tudtam, de a meglepo az hogy Neked kell aktivalni a dungeon portalt abban a szettben ami kell hozza, de utana barki belephet veled a dungeonba barmilyen kaszttal es builddel. Ez nem tilos, amikor vegul kesz a dungeon a kis achievement ablakban ki is fogja jelezni hogy "helped by xy" tehat latni fogod hogy nem egyedul csinaltad meg.

enyém (jánytittta, vékonyabb) is fekete-fehér, több a fekete a testén, meg a pofija kicsit "zorrósabb"

Parapontok rá vannak téve, tegnap sikerült is találni egyet TX-en, de alig 37 millát dobott 2 fős partiban. Előtte amikor szólóban mentem 39... Elég távolinak érzem az 50et...