Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haller26
tag
-
malacka87
őstag
Ennek a petes wd-nek ennyire kell a paragon szint? Megvan minden cucc de alig sebeznek. SeasonP600.
-
Edge
veterán
+ solo rekord is, ha már a leg gemeken tudtam húzni:

az előző party gr88-at itt lehet megnézni:
http://www.twitch.tv/czpitti/v/37399785
02:06:00-tól -
Edge
veterán
Elkezdtük komolyabban tolni 4p-t nsbe, ma eddig jutottunk:

folyt köv
-
SQX_Barto
addikt
Na, egyetlen Conquest valaszt el a plusz ladahelytol.
Probaltam DH-val a solo 45-ot, hat mar az elejen full minuszban voltam es elment tole a kedvem.
Anci magefist, sima Cindercoat multishotos cuccok (anci Yang, sima Dead Man's Legacy, sima bracer)
Szoval epp probalom szervezni az 1 ora alatti questet.
-
Ellia
addikt
Na csak rászántam magam a season-ra
Szóval kérés/kérdés: monkot indítottam - lényegében azért mert eddig sose próbáltam - így nem is vagyok képben a buildeket illetően. Nézegettem párat de nem igazán tudok dönteni. Talán az uliana ami így elsőre bejön de szívesen meghallgatnék pár ötletet
Köszi! -
SQX_Barto
addikt
-
Reinhardt
őstag
Fel tudna vki huzni SHC-n? aBejla#2353
-
_ocsisajt
őstag
Nem tudom, hogy a PICSÁBA lehet megcsináni a speed racert, komolyan... 1 óránál jártam Find imperiusnál, ami a hab a tortán be is bugzott... egy óra felesleges pörgés, remek... (danetta DH)
egy konkveszt kellene, hogy meglegyen a láda... minden szettet törtem (van egy mara meg Multis persze, de se shadow se másik kaszt idegen szet, másik karit most nem indítanék), mert gondoltam az 1 órás vagy a gr45 noszettes cuccokkal leküzdöm valamelyik második konkvesztet... a gr45 noszet iszonyat kínlódás... pedig próbáltam multishottal, clusterrel meg strafe-el is
lehet bennem van a hiba, de én most kicsit kiégtem 
(HC ugye) -
férfiállat
tag
Gondoltam indítok 1 crusader-t
erre lvl11-n esett egy ilyen
http://us.battle.net/d3/en/item/heart-of-iron
295%-al
aztán fegyverbe ment egy maxos sárga gem
azóta nagyon könnyen megy t3 (meg se haltam semmi.)
kb 1 óra alatt majdnem 20 szint
illetve megvan mit kell betenni a cube-ba amig nem lesz meg a nagytestvére
-
SQX_Barto
addikt
válasz
LélekVándor
üzenetére
Na ott meg non seasonban sem jartam

Szerencsere mar meglett a goblin, szoval vege.
Most a solo 60-ra hajtok, 55-os gemekre, meg meg egy Conquest kell a ladahoz.
Valoszinuleg a 45-os solo lesz set nelkul.
58as solo 8 perc alatt megvolt 48-as gemekkel, szoval menni fog a 60is. -
tibee77
őstag
válasz
nagat0r
üzenetére
Azt probäld meg ki amit en mondtam, hogy a mäsodikra tekersz az ad helyere +10% dmg-et.Sok különbseg nem lesz a 2 fegyver dmg-e között, viszont lenn a bonuszban 3%-kal több a sebzes a mäsodiknäl mint a 3.näl.Es ha mondjuk 7 twister van kinn az mär 21% dmg különbseg a mäsodik javära.De persze ez mär csak szörszälhasogatäs, a lenyeg azon mulik, hogy ne halj meg magas gr-en, nem az, hogy picivel több legyen a sebzesed, mert ugye halott ember nem ad le dps-t.

-
SQX_Barto
addikt
válasz
Thrawn
üzenetére
En biztosra mentem, azelott volt goblin keves Gold finddal es azt hiszem 37 milliot kaptam.
Szerencsere meglett, nem is neztem mennyi lett, a lenyeg vegre felleptem a Conquerorba.
Most vagy csapatba az 1 oras Questet kell megcsinalnom, vagy a set nelkuli solot. Na meg persze meg van par masik is mellette, 60as solo, 1.5 perc alatt Diablo kill T10en.#zsotesz81: az elejehez nem kell Mastery-re de a kesobbiekben kell majd egy Set Dungeon Mastery (mar nem emlekszem melyik Chapterben)
-
zsotesz81
senior tag
Season journey chapter 1 -ben a set dungeon-ös feladatnál nem kell teljesen megcsinálni a dungeont? Tegnap a firebird-össel szórakoztam, de olyan nem volt, hogy minden pipa lett, egyszer megvolt minden csak kifutottam az időből nem öltem meg minden monstert, most meg nézem, hogy season journey chapter 1 complete.
-
SQX_Barto
addikt
Itt is megirom, ha valaki Gilded Baron-t lat (sarga goldos goblin) vagy goblin shrine-t esetleg, kerem szoljon!
Van 10k Gold Find-om es kellene egy goblin, hogy kidobjon 50 millio aranyat a conquest-hez.
Publik riftezek is sokat de meg nem volt szerencsem. -
Joezyka
senior tag
-
dargelot
senior tag
Ma este vége sikerült egy szép kis eredményt összehozni. Gr77 lement egész jól. Két nyitásból meg is lett a gr, s életem legjobb eredménye toplistán. Igaz toplistán tegnap óta vagyok csak.
A legjobb az egészben, hogy ezt para 800 alatt sikerült megcsinálni.
-
nagat0r
tag
Tibee77, Edge, köszönöm a tanácsokat. Mivel közben esett két újabb lyukasztó, akár mind a kettőt meg tudom csinálni.
Edge: Ennyire nem számít az AD?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Roland861010
üzenetére
nincs ancient yangod, az a baj.
-
Shadowguard
senior tag
Ha nem nagyon szemtelen kérés valaki lenne olyan jó és ma vagy holnap este nyolc után segítene nekem némi geart szerezni nyomi kis wizardomra (season)?
Hihetetlen mennyire nincs szerencsém a droppokkal és nagyon nyögvenyelősen haladok ezzel a firebirdes döggel. Már kezdem bánni, hogy wizt indítottam szezonban 
-
Roland861010
veterán
Még mindig keresem a megoldást arra ,hogy ezzel a karival én ,hogy a csudában tudnék jobb köröket menni jelenleg Gr 67 a rekordom 10perc alatt viszont a 68 már olyan mintha 20 szinttel nehezebb lenne van hogy fél óráig ott szenvedek ....
A másik amit nem értek ,hogy nem esik cucc se a fejes se nadrág nem akar ki esni se normálban ancientben meg főleg , próbáltam kockázni is de úgyse ... kicsit el ment a kedvem a diotól . -
AnginaP
aktív tag
Sziasztok!
Olyan észrevételem lenne, hogy az elitek néha harc közben megnövekszenek, és van, hogy akár többszörösre nőnek az eredeti méretükhöz képest. Ez most csak kinézet, vagy történik velük valami? (erősödnek, nő a védelmük etc...) Haverokat kérdeztem, ők csak pislogtak, mert nekik bő egy év diablo-zás alatt nem tűnt fel, h néha megnőnek az elitek. (óriás póknál szokott nagyon feltűnő lenni, h irgalmatlan nagyok jönnek.)
Olvasgattam is fórumokat, meg a diablo wiki-t, de sehol nem láttam említve ilyet, mindig csak az elite affix-eket elemezgetik.Ha valaki tud választ, azt előre is köszönöm!

-
-
Thrawn
félisten
válasz
férfiállat
üzenetére
Összehúzod vele egy kupacba a mobokat.
-
férfiállat
tag
ÜDV
a mostani whirwindes support barbárnál az ancient spearnak mi a funkciója?? -
Sárpac
nagyúr
Erős multishoot dht(kat) keresek TX 3perc-es journey (s5) küldetés teljesítéséhez.
Ki tudna jönni? -
Bennyboy
őstag
wizz tream on:
http://www.twitch.tv/benny_stream -
diegho
nagyúr
-
T. M.
aktív tag
válasz
diegho
üzenetére
2.3-as (!) patch óta nem jött össze egy all res-es hammerdin csizma anciban, az összes shardot, alapanyagot beletoltam és semmi.

Invoker crussal 65+-os gr-eknél az elitek 70%-a shieldinges...
Annyira faék az Invoker, hogy már fáj, t10-re meg lassú...
Össze kéne raknom egy Ik-Raekor barbárt, tudom sokan utálják, de olyan jó aktív buildnak tűnik
-
tibee77
őstag
válasz
diegho
üzenetére
Örülj neki, hogy nem vora-t kapod folyamat bossnak.Na az az a boss, ami kb. instant leave az orb-os wizznek, meg az amikor minden elit a pälyän coldos mallet lord.En is sokat kaptam szopatos ellent, de toväbb kell nyomni, mert ugyis jön egy map, ahol fasza mobok vannak.
-
diegho
nagyúr
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Gemeket akartam húzni, azért volt a sok speedgr, de bosszantó, hogy ennyiből semmi. Ez konkrétan minimum 300 leget jelentett.
-
diegho
nagyúr
Kezd felhúzni ez a randomnak nevezett szopatás.
Mentem 72db 60-as riftet wizard-al és 0 db uppot találtam egy olyan gearre, ahol van összesen 2 anci ruha... az összes shardot kezesre és sapkára költöttem el, egy dmo kezes sem jött, viszont kaptam 3 non anci sapkát, az összes többi szettből legalább 2, de sokszor 5+ anci van mindenből.
Oké rendben akkor csináljunk GR progress-t. 70 semmi gond, 71-en csak olyan pálya van, amin szúnyogokat kell ölni, ha éppen kapok melléjük jó mobokat és gyorsan érek RG-hez, akkor az Blighter, minden esetben kivétel nélkül, amikor volt 2 percem RG-re, akkor az Blighter volt. Ez azért elég vicces úgy gondolom. -
diegho
nagyúr
Azzal lehet valamit csinálni, hogy ha éppen használok egy skillt folyamatosan, akkor egy másikat ne 15 és végtelen között kelljen lenyomni ahhoz, hogy aktiválja? Tehát mondjuk disi chanell közben bubit elsőre lerakja, ne kelljen megállnom.
-
G@be22
tag
Set Dungeon pfffffff

-
Gyuri27
félisten
Sezlonyba ha valaki magas t-n elvinne überezni az ne fogja vissza magát.

-
tibee77
őstag
Összejött ma a 79 az orb-os wizzel.Azt hiszem egy kicsit megpihenek, mert erzem, hogy paragon miatt csak nyögvenyelösen menne innen mär az ut toväbb...

Ja es lenne valahol hely egy kezdö twisteres wizznek?Vegre megvan hozzä minden, most mär csak skill kellene.Ha lennenek itt nehänyan ahova becsatlakozhatnek annak örülnek.
Persze nem 80+os gr-re, mert oda meg keves a skill. -
SQX_Barto
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Szia, szerintem erdemesebb, ha elindulsz Seasonban, ott "ingyen" megkapsz egy setet es azzal joval konnyebb haladni. Konkretan minden cuccodnak Set (zold) vagy legendary (barna) itemnek kell lennie, hogy magasabb szinten is tudj haladni. Szoval meg nagyon az elejen vagy

-
DerStauner
senior tag
Sziasztok!
Elértem a 70-es szintet:
Hogyan juthatok ilyen set-ekhez? Addig játszak, amíg majd csak jön egy?
És mit javasoltok, mit javítsak a karakteren? -
solyomb
tag
válasz
dargelot
üzenetére
Lon dart wd es HT pet wdm is van NS-be, eleg jo cuccokkal talan.
Solo tapasztalatok:
Lon dart: 75ig vittem -de van benne meg kakao, viszont nagyon papir. Sokat kell ugyeskedni hogy ne boruljon fel azonnal... Volt megint 1-2 nap mikor amfetishek el-elfelejtettek loni, igy letettem.
HT pet wd: 78 vagy 79 ment le vele. Szerintem dpsbe jobb es az uteseket is jobban birja. Ami itt problemas lehet az a dps fokuszalasa, mivel a peteket kb csak ujraidezessel tudod iranyitani kb.
Most seasonba - kapas-kaszas cuccokkal 72nel jarok.Partyba szerintem ha tudnak rad vigyazni a dps fokusz miatt a dart jobb lehet a ketto kozul. A firebatet meg nem neztem
-
dargelot
senior tag
No kicsit ráfeküdtem a wd buildekre, hogy mégiscsak melyik felé menjek el. Jelenleg HT pet-el megyek s a 72 lement 12 perc alatt úgy, hogy csak egy tárgyamban van új receptes + intelligencia. Az alternatíva ugyebár a LoN féle darts, firebat s a petes build. Többet nem láttam gr75 felett. Na most szerintem nem a HT pet fog a legjobb build lenni, ámbár még nem kristályosodott ki mi a legjobb. A bajom csak az, hogy a LoN-hoz mindennek ancinak kell lenni, s azon belül is jónak. Kipróbáltam ma a LoN féle petes bulid-et s a firebateset is. 1 anci híján mind mindenem az volt, s a gr66-ot mindkettő felállás kb 11 perc alatt vitte nekem. Valaki innen próbálta már a LoN féle wd-t? Ha igen kíváncsi lennék a véleményére melyik fog a legjobban teljesíteni gr-ben, miután többen ráfekszenek, illetve a season is utoléri a ns-t.
-
Thrawn
félisten
Shadow set bug:
The bonus damage provided by CoE only applies during the Physical Phase of CoE, regardless of the rune picked or the elemental damage type on your weapon.
Én meg lövöm amikor lgtn van, hogy a befőtt tegye el őket
-
Rayner
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
nem csak írtam valamit amit még nem írt le senki

-
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Hivatalos guide szerint armor helyett life% de areadmg maradjon, szoval sztem vidd a jobb oldalit, vagy tekerd at az ancin az armort ad-re.
-
haller26
tag
válasz
kökény
üzenetére
Be kell látnom ,hogy nekem is NS-t kell nyomatnom.,mert nincs időm szezonozni ): (bár nem adom fel a reményt).Ma megpróbálom megcsinálni a witardot és este 9 után tolhatjuk,lehet hamarabb.Akinek van kedve vegyen fel.Diablo fans-n rengeteg build van fenn.Engem érdekelne magyaroktól videó mert nem nagyon találtam youtubon.Valaki tudna segíteni-linkelni oldalakat ehez?
-
2.4-es supp Monk és Barbi buildet tud valaki? Szeretnék a Crus mellé majd csinálni egy suppos karit is, ha a csapatnak kéne a támogatás.
-
kökény
aktív tag
válasz
savior
üzenetére
Eléggé kibalanszolta erre a peccsre a blizz a karikat, eléggé egyforma erősek, mondjuk jah a monk pont nem az igazi, kicsit kiherélték, a wizz nagyon op, de a többi sincs lemaradva annyira, mint az volt az előző peccsekben
Innetől egyéni ízlés, melyiket választod szerintem
-
zsotesz81
senior tag
Aether walkert melyik rare wand-ból lehet upgrade-elni?
-
Non seasonba ma 17:00-tól akinek van kedve becsatlakozhat játékba. Van 10 goblinos gyűrűm, szívesen megosztom. Utána GR65 nyomatni.
Battletag: McNamara#2263
-
Joezyka
senior tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
nekem tegnap úgy lett meg, hogy az leroic volt rajtam meg parapontból az 50%, és egy 13-as horadik. Észre se vettem hogy hol volt a goblin, csak mentem a loot fele és 58 millát szedtem fel. Azon kívül volt még 4 goldos goblin amivel találkoztam, 1x volt még 52 milla, a másik 3nál meg 40 milla körül. Nem tudom hogy mik voltak a különbségek, mert a cuccom parapontom nem változott köztük (folyamatában rifteztem, nem változtatgattam).
Amúgy meg klán csatira írd be, hogy aki goldos goblint lát, jelezze. Ha jelzik, mész, és öltözöl és boldogság!
-
savior
őstag
Melyik kasztok op-ok most es milyen buildel?
Olyanok erdekelnenek, amik a songoku monknal erosebbek.
Elore is koszi a valaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lehet bennem van a hiba, de én most kicsit kiégtem 

A legjobb az egészben, hogy ezt para 800 alatt sikerült megcsinálni.
Hihetetlen mennyire nincs szerencsém a droppokkal és nagyon nyögvenyelősen haladok ezzel a firebirdes döggel. Már kezdem bánni, hogy wizt indítottam szezonban