Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz quex #23544 üzenetére

    Ezt nem osztom, szerintem ez ellentmondas. A jatekelmeny es a jatekkal toltott ide nagyon is osszefugg. Engem a D2 majd 8 evig folyamatosan lekotott hoszabb rovidebb idoszakokra. Pontosan amiatt hogy elmeny volt vele jatszani, es eltartott 5-6 evig mire minden jo set es legendary itemet osszegyujtottunk. A maradek par ev meg arra ment el hogy ezekt a fullos cuccokat varialtuk es oltoztettuk a karaktereket mint ovis kislany a barbi babat :D Ha nem kotne le dobbenetesen a jatekelmeny akkor keptelen volnek eveket szanni ra.

    A gear-rol: mindenkinek olyan gear-je van amit talal, meg amilyent venni tud maganak. Az ne a Diablo-t minosite mar, hogy van aki ot evig lelkesen tolja es minden cucca talalt targy, meg vett/eladott targy. Ha valaki goldot vesz hogy gyorsabban elerjen egy szintet egeszsegere. Van aki elmegy paragon 50-ig mp 4-6 on abszolute maga talalta cuccokban, mire eleri mondjuk a 300K DPS-t. Van aki meg vesz goldot, felfejleszti a karakteret, es alapbol 300K DPS-el tolja a kovetkezo 2 evben. A vegen mindket jatekos ugyanugy 2 evet jatszott es mindkett elvezte..

    Nagyon is jo jatek a D3, es ezen most kar spekulalni, az ido el fogja donteni. 1999-ben vagy 2000-ben kezdtem el D2-t jatszani, es akkor meg csak nem is volta hive azeknek a megutom-kiesikbelole jatekonak. Meg 2009-ben is fent volt az osszes karakteremmel az aktualis gepemen, pedig akkor mar olyan brutalisan idejetmult grafika volt.. :D Titan Quest-et is nyomtam par evig es meg az se birta kiolni a D2-t pedig is atkozottul jo game volt..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák