Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Én nemrég váltottam 44milla sc goldot 20 milla hc goldért, (hc-n 0 goldom volt), most p8as a wdm, még él. Nagyon durva vagyok!
-
czpitti
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Okay.Nah az a vége a kutyusoskázásnak hogy tetszik.Adjatok dps-t hozzá még egy keveset

-
mikromanus
veterán
válasz
schwartz
üzenetére
"2. Tapasztalatról beszélsz mégis 5szörös áron szeretnéd váltani a goldot
Nekem ennyit er. Tudom mit lehet kihozni belole mindket oldalon."
Neked ennyit ér. A "szabadverseny" alapján (pénzes feketepiac):
HC gold 1 milliárd: 126.45 EUR
SC gold 1 milliárd: 46.66 EUR
(mindegyik EU)Kereslet alapján kb háromszorosa a HC gold értéke/ára (valójában 2,71-szeres a szorzó). Te meg annyiért adod amennyiért akarod. Jó így? Amúgy rossz topic. Ez nem a Diablo 3 trade. Innentől szerintem hagyjátok lecsengeni a témát!

-
schwartz
addikt
Megnyugtatlak, hogy Buher barbija vagy a Te 120misis geared meg a kozelembe sem szagol.
Soloban MPL10-en a trash mobok elolvadnak, elit csapattal most egy kicsit tobb a szarakodas mert lecsereltem a SOJ-nt de az is egy perc korul van Mindezt ugy, hogy a Fury pool-om gyakorlatilag folyamatosan full-on van hammerezes kozben is, es nullarol feltolteni 3.14-es AS-el egy ket masodperc Halni csak akkor szoktam ha elalszom jatek kozben. Ne gyere nekem itt az ilyen Immortal set-es karakterekkel mert lassu mint a csiga. Masodpercenkent 3szor utok a hamerrel ami 2millio bevitt DPS-t jelent, mindezt folyamatosan tudom leadni anelkul, hogy nagyobb gondot jelentene a Fury utantoltese. A VV es tornado tick frekvenciam sem elhabyagohato, ha ugyan mond ez neked valamit. Plusz brawler passzivot hasznalok nem mint ahogy a profik a lifestealt ... 
-
czpitti
senior tag
Semmi ilyesmi.Ha belekezdtetek rendezzétek is le.engem is érdekel a téma és nem tudom eldönteni kinek van igaza.
-
-
schwartz
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most a beleolt idon kivul mibe kerul SC-on egy ilyan MPl -1es karakter?. Egy ido utan dropbol megvan, meg AH-zni sem kell hozza. (ugye itt nem lenyeg hanyszor halsz meg kozben). Ha visszallitanak az eredeti Inferno nehezsegi szintet (meg az 1.3-as elottit) az akkori itemekkel ugy mar mas tal teszta...
Most komolyan..azt próbálod elhitetni velem hogy HC-n olcsóbb karaktert csinálni?
Kozel sem ezt akartam de lenyegesen olcsobb kihozni egy halhataltan MPL 0--5 os HC karit mint egy top SC MPl 10-est. Mert kb ez a ket polus ami kiemelkedo mindket oldalon.
-
Sirandrish
legenda
válasz
schwartz
üzenetére
Nézzük más oldalról.
Tegyük fel hogy ugyan olyan karaktert szeretnénk építeni csak te HC-n és SC-n..de a cél közös..MPL1en ne tudjon meghalni.
Neked az 60M, SC-n ugyan az a karakter megvan 10 de maximum 20M-ből..Most komolyan..azt próbálod elhitetni velem hogy HC-n olcsóbb karaktert csinálni?
Te HC-zol és én magyarázzam neked?
Válassz ki 5darab szerinted MPL1 biztos cuccot és keress rá mindkét AH-ban.
"Nekem ennyit er. Tudom mit lehet kihozni belole mindket oldalon."
Azt elhiszem és megértem hogy neked annyit ér..gondolom nem volt egyszerű összeszedni.
De csodákat ne várj..ha mindenki 1:2be, vagy max 1:3ba váltja és teszem azt még referenciája is van, akkor neked sem fog sikerülni 1:10be..De mondom..ez full rád tartozik..te goldod, te dolgod

Karid: nem rossz a karaktered, sőt.. de szerintem 900M-ből meg lehetne azt rendesen tuningolni

F-ECT$ Igazad lehet

-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Indits egy HC karaktert, hozz ossze 500M folos goldot majd gyere vissza es mondd el, hogy oda adnad-e egy a kettohoz.
Hagyd, nem érti. Ilyen az, amikor érzelmet próbál valaki az üzletbe vinni. Hiába nem 2x nehezebb egységnyi HC goldot összehozni, hanem 5x, ha a piac csak ekkora szorzót ismer el.
-
SLYM
veterán
válasz
schwartz
üzenetére
szerintem nézegesd meg mit érnek a mostani itemeid AH-ban, Buher egész gearje kevesebbe volt, mint amiből te "nem tudsz fejleszteni", aztán jobb, mint a tied. de az én 120 misis gear-em is csak kicsit rosszabb, pedig ha a 70 paragon különbséggel a 200 dexet, meg a 150 vitet is hozzászámolom, akkor kb ugyanott vagyunk. hidd el az SC gold is ér valamit, nem kerül minden cucc milliárdokba
-
schwartz
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vegyuk a ket szoban forgo karaktert (az en 60millas HC karim es a te 60millas SC-karid) A Tieddel vigan nyomulsz MPl6-on, igaz? Es akkor mi van?
Egy SC MPL6-os karakter? Nagy szam... Viszont egy HC kari ami MPl 0-1-en gyakorlatilag halhatatlan az sokaknak meg parszaz ora befektetessel sem jon ossze. ( szamold a sok halott majd ujrakezdett karakterbe beleolt idot is) Szerintem egy olyan HC kari igenis jobbnak mondhato.2. Tapasztalatról beszélsz mégis 5szörös áron szeretnéd váltani a goldot
Nekem ennyit er. Tudom mit lehet kihozni belole mindket oldalon.
Szerk: 900M-ből szerintem bármelyik itemedet le tudnád cserélni
Persze csak osszesegeben sokat nem nyernek vele.
-
Sirandrish
legenda
válasz
schwartz
üzenetére
"Mi olyan nehez megerteni azon, hogy HC-n a playerek 90%-a MPl 0-5 kozott jatszik es oda epit karaktert az adott osszegbol mig SC-on mindenki minnel magasabb DPS-re meg MP levelre gyur."
Magyarázd már el kérlek...könyörgöm..ki állította ennek az ellenkezőjét?
Te..nem én..TE azt állítod/állítottad hogy HC-n jobb karaktert lehet építeni azonos mennyiségű goldból mint SC-n.
Nah ez nem igaaaaaz..
Tök mindegy hogy azért mert a HC-n MPL1-re fejlesztesz, vagy azért mert SC-n tele van az AH cuccokkal.
Ez teljesen irreleváns a tárgyat illetően." Tapasztalatbol tudom milyen vasarloerteke van a HC goldnak, veled ellentetben. Indits egy HC karaktert, hozz ossze 500M folos goldot majd gyere vissza es mondd el, hogy oda adnad-e egy a kettohoz. "
Ehhez csak két dolgot fűznék hozzá.
1. Nem, nem indítok HC karaktert mert nem érdekel..
2. Tapasztalatról beszélsz mégis 5szörös áron szeretnéd váltani a goldotHozzáteszem, ez a te dolgod...azt csinálsz a goldoddal amit akarsz, csak olvasd már el kérlek amit írok és értelmezd..
Szerk: 900M-ből szerintem bármelyik itemedet le tudnád cserélni

-
schwartz
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mi olyan nehez megerteni azon, hogy HC-n a playerek 90%-a MPl 0-5 kozott jatszik es oda epit karaktert az adott osszegbol mig SC-on mindenki minnel magasabb DPS-re meg MP levelre gyur. es tobbnyire azon is jatszik. Szamomra teljesen erdektelen mit lehet osszehozni 50-100milla SC goldbol meg olyan itemekbol amivel tomve van az AH.. Tapasztalatbol tudom milyen vasarloerteke van a HC goldnak. Indits egy HC karaktert, hozz ossze 500M folos goldot majd gyere vissza es mondd el, hogy oda adnad-e egy a kettohoz.

(#23784)
Nem csupasz, de hulye fejjel eladtam rola egy csomo itemet (tobbet kozott egy 1200+ DPS 900LOH EF-t es az 5 CHC Mempot majd a goldot elvertem szarsagokra) Most ott tartok, hogy van 900M SC goldom es nem tudok hova fejleszteni belole. -
-
Sirandrish
legenda
válasz
schwartz
üzenetére
De gondolom a PL100as barbid nem csupasz.
Márpedig egy új karakter mikor felér 60ra kb az..és azért az nagyon nem mindegy.Nem tudom mióta játszol (PLv100as karival gondolom nem ma kezdted), de gondolj csak bele hogy 1.3nál vagy 1.4nél milyen karik voltak a jellemzőek..
Aztán nézd meg most hogy a friss infernos karakterek hogy néznek ki..elmúltak már azok az idők mikor csak a legkeményebbek mehettek ACt3-ra és nekik is enragelt 5elitből 2..ProEvo: Vótmá

-
ProEvoFan
nagyúr
Na végre egy okos Blizzard döntés.Igaz, fél évet elkéstek vele

Sirandrish
Visszafele csak 20 hsz-ig jutottam.
-
schwartz
addikt
válasz
persil
üzenetére
Szamomra irrelevans mert 120 millabol en mar nem epitek a PL100-as barbimon es az sem cel, hogy abbol a penzbol egy uj Tescos karakterrel bohockodjak SC MPL 0 es 10kozott.
HC-n csak egy cel van, hogy ne halj meg. (hogy ez mennyibe kerul kulonbozo MP levelen az mar mas kerdes) -
Rankerz
senior tag
válasz
whabaky
üzenetére
Régen lehetett acc visszaállítást követelni, de mivel túl sokan indokolatlanul tették HC ban soha nem állítanak vissza karit már.
DC esetén 10-45 sec intervalllum közötti idő alatt rakja ki a játékost a partyból. Ha oylan a karid hogy ennyit képes úgymond afk ban túlélni akkor a HC se annyira nagy cucc, de pl ha tripla elit pakk minden jósággal és ott megy el a neted. Hát akkor pápuszi általában(ha nem barbár az ember meg főleg
) -
SLYM
veterán
válasz
czpitti
üzenetére
kutyarobbantós builddel nem nagy kaland, viszont durván idegesítő nézni és kényelmetlen is, a macikkal meg fene tudja mibe kerül egy ilyen. én most adtam el a WD-mről a 13-ból 8 cuccot és ezek ára volt a piacon 400-450 milla, összesen 500 fölött lesz a vége, ezzel soloba MPL8 se ment igazán és MPL8tól még messze van MPL10, ha haladni is akarsz
LOH-os, acidos builddel egyébként 2000 LOH-al már kb halhatatlan vagy, ha elég mana regened van, MPL10 brutál lassan, de halál nélkül menne egy kb 500 misis gear-el, de tényleg ilyen lófasz DPS-el, mert mindent be kell áldoznod a manáért és a LOH-ért
macis buildel nagyon nehéz lesz életbenmaradni és valszeg baromi drága is, de én nem látok másik alternetívát, ha számít a kényelem is valamit neked. skorn alap 6% LS-el és a lehető legtöbb manát adó skille. én így terveznék
-
Sirandrish
legenda
válasz
schwartz
üzenetére
"Azert tudsz fele annyi goldbol kemenyebb SC karit epiteni mert azok az itemek a kutyanak sem kellenek mar, tele van veluk az AH... "
Ez mégis hogy jön ide? Most komolyan..mi köze van ennek ahhoz, amiről eddig beszéltünk?
Egyébként nézted te mostanában a gold AH-t?
Azért 50-100M-ből igen jó kis karikat össze lehet dobni, ha nem feltétlenül szeretnél a TOP playerek közé tartozni, vagy csak ha szimplán nincsenek milliárdjaid
-
schwartz
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azert tudsz fele annyi goldbol kemenyebb (nem feltetlenul jobb) SC karit epiteni mert azok az itemek (kis tulzassal) a kutyanak sem kellenek mar, tele van veluk az AH... Akinek van goldja az top vagy top kozeli itemet akar akinek nincs az meg nem fog venni 500M HC goldot semennyiert...

-
whabaky
tag
válasz
persil
üzenetére
Rendben, köszönöm a válaszod (meg persze (#23771) Sirandrish-nak is). Tehát a disconnect nem jár auto karakter halállal, ez megnyugtató és köszönöm a megerősítést (mert eddig nem volt tiszta számomra és tartottam tőle, hogy lehet nem így van)

szerk.: jaja, helyfüggő és amíg elvesztem a kontrollt a karakter felett (beáll a képernyő, disconnect stb) addig ha leölik, az számít, nem a disconnect maga
szerk 2. ((#23776) persil): okés, köszi a tanácsot

-
persil
nagyúr
válasz
whabaky
üzenetére
"Esetleg ez attól van, hogy a mobok ölik le, mert nem látom és nem tudok elkattintani?"
Igen. Ha városban történik, akkor semmi baj, ha a legnagyobb csata közben, akkor sanszos, hogy meghaltál, mire belépsz. De akkor sem 100%, mert ha valami overpowered karit karistolnak a fallenek és amúgy sem tudnának megölni, akkor nincs nagy baj, hacsak nem fél órára ragad oda be a karakter.
Amúgy eltelik egy kis idő, mire ténylegesen bomlik a kapcsolat, tehát, ha épp lecsóban ácsorogsz, amikor elveszíted a kontrollt, akkor nagyon könnyen előferdülhet, hogy az a pár másodperc halálos.
Tehát a kérdésedre röviden: nem 100%. Helyzet(hol vagy, éppen mi történik stb), meg persze szerencsefüggő is.(meg azért egy 100k hp-s barbár könnyebben túléli azt a 4-5 másodpercet, amíg bomlik az egész kapcsolat, mint egy 30k hp-s dh)
-
SLYM
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
bazz, te újrakezdtél egy barbot? minek?

-
whabaky
tag
Sziasztok, látom HC a téma és olvasgattam a dolgokat.
Tehát, ha megszakad a netem, elmegy az áram, vagy bármi ilyesfajta történik aközben, hogy játszok (HC karival), akkor alapból bukó a kari? Esetleg ez attól van, hogy a mobok ölik le, mert nem látom és nem tudok elkattintani?
Azt láttam, hogy nincsen visszaállítás, ezt már az elején el kell fogadni, ha HC karit indít az ember.Szóval példa kedvéért jelenleg 56-os a HC monkom, játszok és elmegy a net (disconnect stb) --> Ez esetben 100%, hogy bukom a karit, tehát kalap-kabát? Semmi esély, hogy visszaállítsák, vagy bármit tudjak tenni?
-
persil
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak mint mindig, most is él a köztünk lévő információs kapocs

-
Sirandrish
legenda
válasz
schwartz
üzenetére
Nem beszélünk el egymás mellett..linkeltél egy karaktert ami 60Mbe került..és hozzátetted hogy ez, a mi szerintünk 1:2s arányt követő gold ár mellett SC-n semmire sem elég.
Erre én linkeltem egy karit ami nem hogy nem került annyiba, de még jobb is volt.
Ennyi..
Írtam..tudom hogy HC-n nem MPL10 a cél..azt is tudom hogy sokkal többet adnak a deffenzív abilitásra, de ennek a témához kb semmi köze."Egymas kozti (piaci) ertektol fuggetlenul mas a gold ingame vasarlo erteke."
Ezt mindenki tudja..ezért nem cserél gazdát 1M HC gold 1 M SC goldal, mert nem 1:1 az árfolyam..
Attól most tekintsünk el hogy te az eddigi legnagyobb váltószámnál is több mint kétszeresen szeretnéd váltani a goldodat, mert ez a te dolgod..annyiért adod amennyiért akarod.
persil Ezek szerint érthető voltam...köszönöm

-
schwartz
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elbeszelunk egymas mellett. Te azt nem erted, hogy HC-n mas iranyokat kovetsz igy teljesen ertelmetlen osszehasonlitani a SC es HC karaktert az arakat vagy a megcelzott nehezsegi szintet. Egymas kozti (piaci) ertektol fuggetlenul mas a gold ingame vasarlo erteke.
-
P00By
nagyúr
Ha már WD, erről a buildről mi a véleményetek?
Valószínű itt linkelte már valaki, lehet beszéltetek is róla, de nem emlékszem rá!
-
JSaN
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
O ertem.

Az armort en idozitem, mikor berohanok tomegbe, elotte pillanatban nyomom el. Es igy pufolhetnek nem erzem, de addigra mig le jara 8 sec mar szet durrantom reg oket.
A hex malac jo pofa vittem en is sokaig, bar velem az encsi lany van igy o gondoskodik hogy legyen mindig csirke vacsorara.
-
Thrawn
félisten
Nálatok működik rendesen a diabloprogress? Fél napja nem tudok profilt frissíteni

-
schwartz
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
HC-n nem MPL10 a cel .
Egyébként a Gear mitől lassú?
A SC barbimhoz viszonyitva nekem lassu az a buld. (es akkor tekintsunk el az AS-tol)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish
üzenetére
gyakorlatilag igen. onnantól, hogy az ember el tudja kezdeni farmolni a3mat, onnantól elég jól jön be a pénz.
más kérdés, hogy pontosan amiatt, mert HCben könnyen veszik a kari, a pici plvl9es kb 10m geares HC DHm arányaiban kb ott állt, mint a 16k heroscoreos SC DHm. ez azért eléggé sokat elmond arról, hogy mennyien HCznek szerintem.
-
Sirandrish
legenda
válasz
schwartz
üzenetére
AZ egy dolog hogy neked mennyire tetszik, de a karakter keményebb és a számításaid alapján fele annyiba SE került..
"Szeretem ha a trash mobok elolvadnak MPL10-en es ha az elitekkkel sem kell nagyon sokat vacakolni."
Ez HC-n kb 45MRD-be kerül..50 lett, maradhat?

Egyébként a Gear mitől lassú? Ugyan annyi MS van rajta mint a te általad linkelten..és a buildben általában a Sprint is benne van

-
schwartz
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ne haragudj, de az a karakter nem az en izlesem szerint van felepitve. Szamomra lassu...
(ugy a build mint a gear) Szeretem ha a trash mobok elolvadnak MPL10-en es ha az elitekkkel sem kell nagyon sokat vacakolni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De mondtam, ne hasonlits ossze HC es SC karaktert mert nem egy iranyvonal szerint epited. SC-n nem sokba faj ha elhasalsz egyszer ketszer... -
Thrawn
félisten
válasz
killerjohn
üzenetére
Naugye, nem hiába írt ennyit Sárpac a dupe-ról, csak kijavítják végre ezt a blamát...
Az 1.0.8 a többit elnézve már nem is annyira várós :-/F-ECT$: Ha már nála van egy nem általa dupe-olt cucc, külön nem büntetném, de remélem az ilyen gyanús itemek a jelenlegi gazdájuknál lesznek majd zárolva.
-
Gorneck
legenda
válasz
killerjohn
üzenetére
Végre...
-
Sirandrish
legenda
válasz
killerjohn
üzenetére
Most ezen meglepődtél?

Jaja..hallottam..Boundos lesz a motyó

-
killerjohn
addikt
LINK
though, and are currently planning to do a PTR.
The item changes mentioned in the Itemization blog are not going to be in patch 1.0.8, and we don’t have any additional information regarding when they'll be implemented. We know people are eager to know more about when they can expect those changes, though, so we’ll be sure to keep you updated as soon as we have more details.nice, tehát csak a szokásos
- a beígért cuccok negyede se jön
- az is PTR-ben
- ami majd soon jön
- ami majd soon lesz kész
- és a maradék 3/4 még csak nem is soongyerekek...
ja, viszont vége a dupe-nak:
LINK
Starting on Tuesday, April 2, all character equipment including weapons and armor restored via the Diablo III rollback service will become bound to the restored account. -
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ok, wd-m nincs, de max 7-8 óra alatt lehetne
Mellesleg azért nincs, mert hiába van 60-as barbárom és dh-m, nem igazán jött meg a kedvem pár 10m-t sem rájuk költeni, mert tudom, hogy a wizzel fogok többet játszani.#23711: Ok, majd egyszer bepróbálom, bár mpl10-re csak über miatt szoktam menni.
#23712: Gondolom ugyanúgy, mint SC-ben: flippel, mákkal és gold vétellel.
-
Sirandrish
legenda
válasz
schwartz
üzenetére
Ez a karakter kb 40-50M SC goldba van eddig..
MPL6-ig simán jön de a 8at is bírja..
Szóval ha 1:2be számolunk ez fele annyiba került viszont sokkal keményebb
-
schwartz
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez a kari 60millaba fajt es MPl 3 sima ugy volt az elso disconnectig.
Mpl0-an meg kibirt barmit... Ha 1:2-es gold paritast veszunk akkor ez 120M SC gold. Abbol mit rakok ossze? A kezemet? 
-
F-ECT$
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Kevesebb GF, kevesebb MF, kevesebb stat. Azért nem mindegy, hogy belépek és kapásból 200 MF-fel indítok vagy 0-val. (Tudom, valaki nem hisz benne, de én igen
) -
mikromanus
veterán
NO, megvan minden kasztatl az inferno Diablo kill. Nem nagyon erőltettem eddig, de már illett

-
JSaN
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Egesz jo, bar en mikor uberek, elitek, bosok ellen megyek akkor hex helyet a slam dancet vinnem. 30% damgae az 30% (a tribal miatt amugy is csokkentet cd-el megy ilyenkor), nem keves es csapatban is nagyon jol jon. Grasp of the dead helyet meg a horryf a +100% armor runaval viszem, es akkor nem kell futkosni maradhatok egy helyben es mehet a robbantas ezerrel.

bosokbol csak izual es kule, valamint uber kulere hat. ez keves, igy nem viszem a hexet.
-
persil
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
De ez természetes valamilyen szinten, eleve máshogy vannak öltöztetve, a dps csak sokadlagos.
Én tényleg örülnék, ha sc-n is olyan lenne a helyzet.
Amúgy... A kasztonkénti kvázi tök felesleges topikok helyett lehetett volna HC-nak nyitni egyet. Na mindegy

-
mikromanus
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Az idézés és robbantás animáció alapján úgy tűnik számít a sebesség sajna. Lomha és fürge fegyver közt érezhető a különbség. Az meg nem mindegy másodpercenként hány kutyulit tudsz az ellen arcába robbantani

Lehet lomha fegyverrel is menne ugyanaz a sebzés, de a globe-ok és a kutyák utáni élettöltés miatt is sokat számít a robbantásszám.Más:
Izuál infernon érzékeny még a malackavarázslatra? Ezdegáááz. Diabló is meghívható disznóvágásra?
-
persil
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát most ki lehet ragadni XY itemet persze és igazad is lesz, de összességében szerintem, ha olyan helyzet lenne sc aukciósban, mint hc-n, akkor kezünket lábunkat összetehetnénk

"olyan fegyvereket adnak el 500K-1M-ért amiket SC-n lehetetlen lenne eladni még 5K-ért sem"
Igen, és ez jó, mert van "élet" a piacon, el lehet adni a szajrét. Viszont a top cumók meg "olcsóbbak"(Persze a 300 vitás szajréért mindig ki fogják fizetni a hatszázmilliárd eurot hc-n
) -
Thrawn
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
Erről nem tudtam, csak beléptem az előbb a játékba és láttam, hogy nekiestél infernónak WD-vel. A videóról lemaradtam, de most pótoltam

-
persil
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
"főleg hogy HC-n mindennek 20szoros ára van "
Amúgy nem.
Persze ettől még neked van igazad és az életben nem fog elmenni 1:10 arányban a zsozsója. Csak mondom, hogy nem ez a helyzet. Sőt, az egész sokkal jobb, mert nincsen 69csilliárd arany, meg sok botter meg csaló beszabadulva a piacra. Sokkal normálisabbak az árak, és a cuccokat is jobban el lehet adni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
schwartz
üzenetére
"Fillerekbol is osszerakhatszsz egy MPL10-es karaktert. Es akkor mi van?"
Hát SC-n 2MRD-ből 10szer jobb karit összerakok mint HC-n 500M-ből..főleg hogy HC-n mindennek 20szoros ára van
"Nem erdemes osszemosni a SC es HC arakat mert koszonoviszonyban sincsenek egymassal."
Senki sem mossa össze..1:2-1:3ba cserélik..nem 1:1be

-
schwartz
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Fillerekbol is osszerakhatszsz egy MPL10-es karaktert. Es akkor mi van? Teszed itt az ertetlent mikor nagyon jol tudod, hogy mirol beszelek.
Nincs HC karim, nincs ilyenben tapasztalatom, de általában úgy látom ha valami 20M, azt nem viszik el 100ért...a franc se érti ezeket
Nem erdemes osszemosni a SC es HC arakat mert koszonoviszonyban sincsenek egymassal.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Szóval szerinted egy 20% ias kés a legjobb fegyver? Mert már másnál is láttam 0cd wd-t ilyen fegyverrel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mikromanus
veterán
válasz
Thrawn
üzenetére
Nem tudom miről beszélsz. Az infernot ezzel a builddel nyomom már egy ideje. Már amikor a wd-vel nyomulok, akkor ezzel. Elkezdtem MP10-en. Act 2 Kulle kill előtti kriptafisztogatásig azzal mentem, scak mikor módosítottam az MP szintet az Arcanumból visszadobott waterfall-oázisos részhez és nem volt türelmem tökölni. Mp3 és faceroll 85K DPS-sel. Most tartok Izualnál. Diablo kill meglesz egy órán belül.
Van is fent MP10 Bözsi kill youtube-on. Elmulasztottad? Akkor linkelem még egyszer:
Diablo 3 - Solo Witch Doctor - MP10 - Act2 Maghda kill quest - Sacrifice Zombie Dogs build
Nemár kimaradjon...
Diablo kill után rágyúrok esetleg kicsiarakás WD-re (0 cd wall of zombie).
-
Rankerz
senior tag
válasz
schwartz
üzenetére
Figy én majd fél évig HC ztam ,többért senki nem fogja megvenni akárhogy erőlködsz. Az az 1:4 is már nem aktuális ahogy elnézem inkább 1:3 és alább számíts ha el akarod adni.
Ha meg félsz hogy átcsesznek ne adj elsőnek, ha van némi referenciád kereskedőként nem lesz para vele.
-
persil
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
válasz
schwartz
üzenetére
Hát 2MRD-ből SC-n olyan karit húzok fel ami MPL10 képes lesz..és még marad is belőle jócskán

Mellesleg szerintem te itt sokaknak pont olyan ismeretlen vagy mint "John02" egy külföldi forumon..
Ergo rád sincs semmi garancia és még mocskos drágán is adod
Nem mondtam hogy szaréhugyé add...tőlem 1:20ba is próbálhatod..
De sajna ha a realitás talaján szeretnél maradni, és teszem azt szeretnél is üzletet kötni akkor biza nem 5szörös áron kellene próbálkoznod...szerintem
Nincs HC karim, nincs ilyenben tapasztalatom, de általában úgy látom ha valami 20M, azt nem viszik el 100ért...a franc se érti ezeket

-
JSaN
addikt
válasz
RockHaRD
üzenetére
megnezhetnem a robbantos WD-d adatlapjat? kivancsisagbol.
En fel eve ezzel nyomulok, akkor meg tudtam venni mibol. Pedig akkor sem volt olcso, azota kb 50k goldom van. Igy semmit nem tok venni es fel eves cuccokban jarok. Bar el vagyok, de azert kivancsi vagyok mit valtozott azota ez a build. -
schwartz
addikt
válasz
Rankerz
üzenetére
1:2 meg 1:4 jo vicc... 1-2milliard SC goldbol mondhatni semmi erdemlegeset nem veszek mar, viszont 500M HC goldbol meg feloltoztetsz egy fullos karaktert MPL5-re. Nem erdekel mennnyiert adjak mashol, ismeretlennel semmi garancia. hogy nem nyulja le az aranyad.
(#23714) Sirandrish
Nem, majd odaadok 500M HC goldot valakinek "szare-hugye."
-
persil
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
"Amúgy már le is zártuk és eddig is mindenki tisztában volt vele, hogy mi kell hozzá."
"igen van, tudom.. csak nem akkora"
Igyál egy sört. Ha pesti vagy, fizetem.
-
mikromanus
veterán
válasz
persil
üzenetére
NE! Fogjatok le, mert nekiesek! A billentyűzetnek. Szerinted ha valami korlátlanul tehetsz meg, vagy 2 másodpercenként egyszer, akkor az ugyanaz? Istenkém. Ezt komoylan godnoltad, vagy bedobsz egy-két "témaindító hozzászólást" (trollkodást) és élvezed a műsort?

"BTW 0 és 1 sec között meg már majdhogynem különbség sincs hatékonyságban."
Folyamatosan tudod idézni és robbantani. Lenoymod az idézést és csak kattingatsz a jobb egérrel, aztán foylamatosan robban. Minden olvad szépen-gyorsan egyszerűen. 1 secnél max akkor jó, ha be vagy lassulva és szereted követni a robbanásokat. Szépen egyesével! Ne tolongjunk vazze'
-
persil
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Jó, tudjuk mind, hogy mennyire szeretsz szőrszálhasogatni, de mondjuk 0 és 2 sec között kurvára nincs akkora különbség, minth azt, ahogy most előadod, csak utóbbitól nem lesz ínhüvelygyulladásod.
Amúgy már le is zártuk és eddig is mindenki tisztában volt vele, hogy mi kell hozzá.Azt meg te magad is leírtad, hogy 20-as homu helyett 18-assal több százmillát meg lehet spórolni.
BTW 0 és 1 sec között meg már majdhogynem különbség sincs hatékonyságban.(igen van, tudom.. csak nem akkora)
Szóval: MENJÉL FAR CRY-OZNI!

F-ECT$
Sokszor van olyan, hogy szólóban nem halsz, partyban meg nagyon is, mert egyszerűen szólóban hamarabb megölöd a népet, minthogy bántanának. Na most party-ban rengeteg ax extra hp, ha véletlen nincs ott a társad, másik mobot üt, vagy szimplán gyengébb mint te és nem álltok arányban az extra hp-val, akkor onnantól az neked is nehezebb. -
schwartz
addikt
500M HC gold cserelheto SC goldra. (a SC gold mostani gyenge vasarloertekere valo tekintettel, egy a tizhez arányban) Akit erdekel, privat uzenetben megkereshet.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez ok, de ha soloban nem halok, akkor ez: Vaultba megnéznélek MPL10-en 3 DHval a hátad mögött... mitől más?
Btw ez a para level dolog 1 valami miatt rohadt idegesítő: szívesen nyomulnék most egy picit a barbárommal vagy a dh-mal, de nincs kedvem rájuk költeni, mert tudom, hogy nem lesz időm rendesen felszintezni őket. Az lenne üdvözítő, ha mondjuk hetente 1x át lehetne adni a megszerzett para szintet egy másik kariknak. Mivel már nincs verseny a para 100 megszerzéséért, és olyan ember is van, akinek mind az 5 classból megvan a para100, ezért nagy hátrányt nem okozna senkinek, viszont a gazdaságot és az játék élvezhetőségét szerintem felpörgetné.
-
mikromanus
veterán
válasz
persil
üzenetére
Ha ki akarod próbálni milyen is autót vezetni veszel egy biciklit. Logikus...

A build lényege a 0 cd. Ha tescosítani akarod, akkor veszel a 3 helyett 5 itemen hozzá tök(él)etlen verziós speckó jellemzős változatot. Játéktechnika tesztre működik is és nem kell kiherélni a buildet hozzá. És még spóroltunk is. Ööö... Az más reklám, nem tescos. upsz

-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak a smoke screenező kígyók, meg a ww barb klónok a durvák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Linux kezdőknek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Soloban MPL10-en a trash mobok elolvadnak, elit csapattal most egy kicsit tobb a szarakodas mert lecsereltem a SOJ-nt de az is egy perc korul van Mindezt ugy, hogy a Fury pool-om gyakorlatilag folyamatosan full-on van hammerezes kozben is, es nullarol feltolteni 3.14-es AS-el egy ket masodperc Halni csak akkor szoktam ha elalszom jatek kozben. Ne gyere nekem itt az ilyen Immortal set-es karakterekkel mert lassu mint a csiga. Masodpercenkent 3szor utok a hamerrel ami 2millio bevitt DPS-t jelent, mindezt folyamatosan tudom leadni anelkul, hogy nagyobb gondot jelentene a Fury utantoltese. A VV es tornado tick frekvenciam sem elhabyagohato, ha ugyan mond ez neked valamit. Plusz brawler passzivot hasznalok nem mint ahogy a profik a lifestealt ... 

)