Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Igen.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Pontosan, az 5-ös valor mindenképp kell hozzá, továbbá növeli az esélyt a magasabb mp szint is.
-
ImpersonatoR
addikt
A Keywarden csak akkor dobhat kulcsot ha 5 os valorom van anélkül 0% ?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
most dia ellen kipróbáltam, őt nem nyelte le, de gondolom 1-2 boss ellen hatásos (mint a malacka Kulle ellen, vagy a fear Maghda ellen)
egyébként meg nem annyira jó, mert közben nem lehet ütni az ellenfelet, akit lenyelt (a klónomat le tudta nyelni, de se én, se a kutyák nem támadják)spider queen+pyrogeist+flaming dart esetleg nem rossz egy durva kétkezessel, vagy mace/spear+offhand kombóval.
überek ellen esetleg nem rossz a tripla primary skilles WD, mert a legtöbben úgyis ki szoktak fogyni manából, és főleg csak poison dartot tolnak, emellé meg mehet a +mana cost/+dps passzív is. -
Bazzzs
senior tag
Az mitől van, hogy AH-ban megvettem egy 20 milliós kesztyűt és visszakaptam 1.2 millió aranyat? A kikiáltási és a kivásárlási ára is egyaránt 20 millió volt.
Szerk.: Megvan a válasz... hülye vagyok
Pont a megvétel pillanatában kelt egy általam árult holmi 1.2 millióért. -
mikromanus
veterán
A hülye kérdések órája keretében egy alkalomhoz illő kérdés:
A WD béka skilljének óriásbékája hatékony az überek és bossok ellen is? Megnézném ahogy benyeli diablot, vagy Siegebreakert ha igen
(Plague of Toads - Toad of Hugeness)
Szerintem sajna ezekre nem müxik. Akkor mire jó?

-
Cyberbeni
addikt
lightning res állandóan megtalál... [link]
armory megint nem frissül azonnal, pedig 2-szer is kiléptem (még játékból is, nem csak logout)
összkép, amúgy itt van: [link]
(összesen 1020 DE-t kraftoltam el eddig, ebből mondjuk 200 vit-es kesztyű, de utána rájöttem, hogy trifecta mellé inkább 330 dex, 100 vit, 80 all res-t akarok, nem 300 dex, 330 vit-et, hiába több ehp az utóbbi) -
jpeetr
aktív tag
van überre 3 machinem, akinek lenne kedve jönni, vegyen fel
-
czpitti
senior tag
Kifutottam a szerkesztésből : a kis socket nélkülit akartam..Bekukkantottam ah-ba 20 milláért egész baráti kardok vannak ls-dex-socket-chd-vel.
-
czpitti
senior tag
válasz
Thrawn
üzenetére
lifesteal.Mp7 sima ügy lenne vele.resid bőven elég oda,mp10-re 500 kell..Egyet tudok adni kezdésnek egy 877-es socketes-chd-s ls-es butchert.Már látom hogy az kevés lesz...a fury helyére legalábbis.Mivel kevés a dps-ed és magasabb mp-n is akarsz játszani kelleni fog két ls-es fegyver.Ha ilyen alacsony marad a dps akkor nem sokat segít.A lényeg: először a kis socketes ls-est cseréld lehetőleg nagyobbra amin van ls,socket és chd.(Ha módodban áll )
-
Thrawn
félisten
A DH-mat egy időre pihentetem és összeraktam egy monkot. A használhatóbb cuccokat megkapta róla, de craftoltam neki újakat is. A többi magatalálós, egyedül a most nála lévő furyt kaptam kölcsön tegnap. Van helyette egy kb ugyanolyanom, csak sajnos socket nélkül. A build egy ezer éve monkkal nyomuló srácé (kösz Balu!
) és nekem is használhatónak bizonyult.A skilleket egyelőre megtartanám, de ha valakinek van javaslata jobbra azt szívesen meghallgatom. Gorneck összehúzós buildje is tetszik, de még nem próbáltam. Attól tartok (és ez játék közben érződik is), hogy magasabb MP-re (7+) a jelenlegi gear kevés, de eszetlenül nem szeretnék goldot költeni rá. Ti mit javasoltok, mit cserélnétek első körben? Szeretnék vele stabilan állni mindenféle zöld trutyiban, 1-2 arkán sugárban vagy 2-3 desecrator tócsában, mert most sokszor ki kell belőlük állnom ha már nagy a katyvasz.
-
czpitti
senior tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Én megpróbáltam.Volt egy idő amikor sokalltam a két egykezesre a goldot és átálltam skornra.Volt maxközeli skornom,meg rengeteg as-em de csinálhattam akármit akkor is lassú volt.mp10 halál
( lehet az is hogy előtte megszoktam már a két egykezest de nekem sehogyse volt jó.Így maradt a kaszabolás kettővel ) -
törölt tag
tankwiz

régóta ki akartam próbálni, még stormshield is volt a kezében. -
czpitti
senior tag
És a múltkori wkl vs két kardra belial wkl-el és két kard Pocok256: ez olyan odafingok style.De jó

-
davidsz
senior tag
Vettem egy Skorn-t. Gold levonva. Sehol nincsen.
Ilyenkor mi a teendő
(#22576) persil :
Nem volt még velem ilyen. Látszólag minden rendben. Nincs mögötte piros felkiáltójel, mert olyanba már belefutottam.
40M levegőben
Francba. -
czpitti
senior tag
-
MrCsiT
addikt
"Energy twister helyett mit szoktak archon wiz-ek használni? (nekem nagyon nem szimpi,lehet sokat sebez,de nekem soha nem arra megy amerre akarom)" - mert nem megfelelő rúnával használod : wicked wind-del nem megy semerre, oda kerül, ahová TE rakod.. (ettől még lehet nem szimpi, pláne, hogy cm wiz skill, nem archonos..) szerintem, archonosnak , ami dps-wiz erősen, valamelyik meteor lehet még jó, mert az brutál nagyot sebez..
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Beférnék valaki/valakik mellé Überre? Jól jönne egy HF ring.
Itt tartok. -
czpitti
senior tag
Ha valaki megy mp10 vault-ot : mennyi idő ha kényelmesen teszi azt?Töltök fel róla videót ha nem tart túl sokáig az én runom

-
Helmoras
őstag
válasz
donsimon72
üzenetére
hát maximum megdobál kakival
hogy elárultam a titkot, nem saját ötletemként állítom be, csak megosztottam. -
donsimon72
tag
-
Helmoras
őstag
válasz
donsimon72
üzenetére
Gratula

a gyors fejlődés módja mp 10 arreat crater 2 csak a skorpiók pörgés yetiben
ha hadi titok volt bocsi hogy elárultam 
-
Muton
addikt
-
Zan
aktív tag
válasz
donsimon72
üzenetére
Igen,az a 90+ misis útvonal + gear engem is érdekelne..!

-
opzozi
tag
Ez meg mi????
Valaki magyarázza meg, ha tudja ....

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
donsimon72
üzenetére
Világbéke lemaradt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gratula!

-
donsimon72
tag
Sziasztok!paragon 100
,
,
,
Először is köszönet CherokeeZ-nek és monkjának,aki oda bassz
harangjaival ahova kell
,és a +dmg-nek!!
Másodszor és nem utoljára Mikó-nak( optimalizált és űber brútál )barbárjának!!
,nélkülük nem jöhetett volna létre ,és persze Páromnak Anitának türelméért!
!!
ui:és még egyszer köszi Mikó ötleteidért amit tökéletesre fejlesztve:sikerült 90 Milla+ xpt összeszednem 1 óra alatt,ami nálam a rekord 99.9 milla xp / óra lett
,nélküle 90 para szint feletti 10 szint nem lett volna ilyen hamar meg
!!!
A másik köszi az elfogyhatatlan/halhatatlan örök jeti (WOTBT-nek)és a folyamatos átalakulásért, és furiért

-
ProEvoFan
nagyúr
-
Crowent
tag
-
Amur
addikt
Csak a build-et néztem a szerkót nem,de azóta alakítgattam rajta,hallgatva F-ECT$-re,és nézve a te karid!
Ime ez lett:
Merlinetta
nyertem 40k sebzést.
Még mindig olcsó cuccok,de majd keresse meg magának az árát,akárcsak a barbim. -
Szatesz.
aktív tag
Sziasztok!
Error 3003 as hibakóddal nem enged connectelni. Mi a teendő?
-
Amur
addikt
válasz
Valkűr
üzenetére
Nem értesz mit hogyan kell fejleszteni.
Te magad írtad!
Egyébként 46-os szinten nekem sem tudott többet 20k sebzésnél.
Aztán elértem a lvl60-at és elérhetővé váltak azok a cuccok amelyek igen sokat dobtak a karin és 100k felé ment pár milla goldból.
Nem kell ide sok pénz.Sőt egyáltalán nem kell pénz ha okosan játszol..ennyi..
nem kell rögtön kritizálni akinek jobb karija van mint neked.. -
tatabánya
senior tag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
akkor ebből se lesz új cipője a kislánynak

-
Valkűr
addikt
Mennyi pénze van az embereknek, hihetetlen...Mégis mindig csak panaszkodnak. Már értem honnét az a sok irreális fejlesztés
Erre költik a fizetésük? Való igaz, h nem értek hozzá mit hogyan kell fejleszteni, és elég sokat játszom vele, de fegyver és a ruhák sem többek 100-200-as erősségnél a 46-ös szinten. Mitől lesz itt több ezres erősség? Kinyitok mindent, végigjárom az összes pályát... -
tatabánya
senior tag
sziasztok!
ez ér valamit? nem dobott találatot az aH túl sokat kellett kivennem a tulajdonságok közül mire megjelent valami.

-
Amur
addikt
Nektek müködik a friends fül a battlenet profilon?
Megnézném pár wizard buildjét,de már tegnap óta hiába kattintok a friends fülre a saját karijaim tölti újra...
Energy twister helyett mit szoktak archon wiz-ek használni? (nekem nagyon nem szimpi,lehet sokat sebez,de nekem soha nem arra megy amerre akarom) -
Sárpac
nagyúr
Hullott egy ilyen inferno 5-ön:

Lvl57 hogy a fenébe lehet?
-
F-ECT$
titán
válasz
buherka
üzenetére
Akkor lehet ez okozza az eltérést. 0 LOH esetén, azaz ha csak az LS gyógyít (a life regen kívül), akkor tényleg mindegy lenne, hogy gyorsabb de kisebbet sebző fegyverrel, vagy lassabb de nagyobbat sebző fegyverrel mész azonos dps esetén.
A LOH esetén viszont mindegy a sebzés nagysága, csak a gyakorisága számít, tehát egy gyorsabb fegyverrel sokkal többet tölt.
-
buherka
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Hja...sorry...félreolvastam.
Igen. Az amun van 525 LOH....meg ugye ott az 1600 life reg is.
-
buherka
addikt
válasz
Thrawn
üzenetére
Fene tudja...én is azt hittem, hogy a Manti.-nál nagyobb sebzés nagyobb visszatöltést jelent.
De Slym is látta hogy Mantival nem bírom annyira se a refit se a mérget.
Ez van...de amúgy mostanában Mantival megyek farmolni.
Eleresztem a Ball Lightning-ot a tömegbe és mindenki lefekszik.De azért a Wind-et el nem adom...az tuti.

(#22501) F-ECT$ ...LS van a Mantin.
(#22502) radi8tor1 ...Főleg Echoing Blast-al jó a Manti...Veszett nagyokat sebez, ha critel.
(#22507) Rém...én is így voltam...Mantival hullottam az elején, elég sűrűn. De simán szokható. Most ezt az 1300-ast nem adom el. Hol ezzel hol azzal megyek. Kis változatosság.
-
F-ECT$
titán
válasz
szallasi007
üzenetére
Régebben voltak fekete listák, illetve streamelték a cserét. Olyan is volt, hogy találtak egy mindkét fél számára megbízható embert, aki pár %-ért cserébe lebonyolította a tranzakciót.
-
F-ECT$
titán
A Trium 3x5-6% bónusza akkor hozza a legtöbb dps-t, ha a fegyver full fizikai. Azért képzelhető el, hogy a Chantodo Force több dps-t adott, mert a Will-en van Fire dmg is, nem csak fizikai. (Meg persze az avg dmg mennyisége sem mindegy.)
A Chantodo Willen nem sokat ér az LS, mert ez a wand főleg CM wiznek jó, aki meg inkább AS-t, socketet vagy CHD-t keres rajta.
Van itt a PH!-n is pár Archon wiz, érdemes a gearjüket megnézni, mert több hónap tapasztalattal építették, és nem véletlenül van rajtuk az, ami.
-
Amur
addikt
kezd a sisakkal.
egy Mempo-t 1 milla alatt találsz ami socketes ad ugyanennyi allrest,igaz AS lesz rajta nem chc.
Viszont 170-180 str lesz rajta.
chestből is belefér egy gyengébb immortal king eternal reign.
ha veszel mellé egy IM övet is(azt bagóért lehet,talán a szett legolcsóbb darabja,és mindegyiken találsz valami barbár skill bónuszt,nézz olyat amit használsz is-mondjuk frenzy,cleave,rend meg kalapácsdobálos rémlik hogy szokott lenni rajta.) akkor már van szett bónuszod.Ja és az öveden lesz LS is!
Ennyi jut eszembe hirtelen,de csak kapkodva! -
Amur
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Ha Archon akkor Andariel, vagy ha kevés a hp/res, akkor Mempo. Fegyvernek egy full fizikait válassz LS-sel és sockettel, mellé meg egy Triumot. Legyen 2 Zunid: csizma + pox vagy csizma + mellvért. (Talán az előbbi jobb dps szempontjából, mert vértből a Tal a legjobb, csak drága belőle az all reses kellő hp és int mennyiséggel.) Nyakláncnak szintén Tal, ha van rá keret, akkor 7+ chc-val. Öv: witching, a több szabadon választható
Látszik hogy abszolút barbárban tudok csak gondolkozni(van DH-m is lvl60,de életképtelen infernon,nem is foglalkoztam vele..).
Triumot éppen most adtam el a hsz-ed előtt mert a chantodo force +9000 sebzést adott hozzá képest(na meg a szett bónuszt a will miatt.aminek szintén örültem,mert bár socket nélküli de 300k-t megért pláne hogy van rajta Life steal!
egy fizikai sebzéses kardot,tört akkor nézek ha megéri a chantodo-t lecserélni. tényleg? -
Ifju
aktív tag
válasz
szallasi007
üzenetére
nyilván annyit sosem fog eladni, pláne mióta mindenki gemeken keresztül vesz 2-3x annyi goldot...
én folyamatosan pakolgatok be aranyat reggel-délelőtt, de így is alig megy el.
csak csipcsup 5-10-20m-kat visznek, 10ből 1x.
szóval 3 hét alatt eladtam kb. 100m-t, nagy teljesítmény
inkább vadásszon az ember ritka-jobbfajta tárgyakat, és azt pakolja ki. ráadásul kisebb adóval.
persze ekkor is szerencse kérdése az eladás.a gold infláció miatt ma 20mrd aranyat meg lehet venni ~800 €-ért. ez egy teljesen egészséges összeg egy top20-as embernek egy top tárgyért, akit úgy képzelj el a való életben, hogy luxusban él (nem viccelek).
1 óra alatt beszerzi az aranyat szemrebbenés nélkül ilyen holmiért... -
mikromanus
veterán
válasz
Vismajor01
üzenetére
Nincs 4* anyni HP-juk. Épp a csapatjáték érdekében kisebb mértékű a HP növekedés. Az 1 hit cél meg csacsiság. Ha ez a célod, akkor alacsony MP és solo. EZ igaz. Hasonló kaliberű emberekkel viszont magasabb MP-n is jól haladsz. AZ MP 0-t felejtsed el. Annak semmi értelme. Az előreszaladást is felejtsd el! Csapatban nem lesz több XP ha valaki nem tudja osztani a halált mert lemarad vagy elhull menet közben. Mondjuk nálunk melee karakter kombókkal a sebesség sose volt gond. Én épp igen ritkán játszok csapatban és kb lesz*rom az XP-t, de 2-2 monk-barbi, vagy bármilyen melee karakter kombó iszonyat gyorsan irt mindenütt. Gondolom a többi karakter is ugyanígy van, csak olyan kell aki túl is éli az adott szintet. Azonos karaktereknél megvan az az előny, hogy a "közös" skilleket (warcry, mantra) elég egynek hoznia. A többi jobban ráálhat CC skillekre, vagy DPS skillekre. Veszett sokat számít ám egy extra Overpower, vagy egy jó kis stomp az elitek arcába. Próbálkozz hasonszőrűekkel (DPS, para level) és esetleg hasonló kasztokkal vadászni falkában! Lehet így árnyaltabb lesz a véleményed

(#22513) szallasi007
Tegnap 100-ból elment 11 milla. Előtte kb semmi. Hétvégén talán elmegy valami. Mondjuk nekem akkor se ment a múlt héten. Talán majd most. Kizárólag lejáratnál megy el bármi is. Előtte sose ment el a gold. Itemból talán egy soj mehetett el az SC2 kieg kiadása előtt 2 nappal. Épp időben.
-
Ifju
aktív tag
válasz
szallasi007
üzenetére
trade ablak.
ha bárki csalni akarna, és módosít valamit, 3 másodpercig nem lehet acceptre nyomni.
most már teljesen biztonságos, ha az ember józan. -
szallasi007
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Hát most akartam megkérdezni, hogy az elmúlt 1 hónapban adott e el valaki goldot, mert most lenne 280m amit eladnék juróért.
20 mrd gold 5400 euró rmahba, beteg?

-
mikromanus
veterán
Újabb barbár skill teszt. Nem ezt akartam először felvenni,d e ha már így összejött egy event és egy warden, akkor miért ne?:
Diablo 3 - MP10 Act 2 run- Keywarden + event - Low-fury -No WotB - DPS build - solo barbarianÉlettöltős rend beállítása után a skillezésben nagy szabadság van már

-
Vismajor01
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Nem csak mp1re, bárhova. Nincsenek über karijaim, átlagban kábé olyan 200k dmgot tudnék mondani(barb buffed 260k, dh 180k, wd buffed 230k) de még sosem éreztem az xp-t haladósabbnak ha csapatban megyünk, sőt. Soloban 50-60m-t szoktam velük összeszedni, wd és dh mp0n, barb mp5ön, erre csapatban maximum akkor van esélyem, ha hasonló kaliberű karikkal megyek mp0n, mert ott már akkor is 1hit ha 4x annyi hpjuk van. De magasabb mpn engem csak maximum kulcsozni hívnak, de inkább csak überezni. xpt/mfet mindenki soloban nyomja.
-
mikromanus
veterán
válasz
szallasi007
üzenetére
Gondolom eladják ojróért feketén. Bár a 250 euró RMAH-ban eladva is valójában 2 milliárd feletti goldot ér...
-
Rém
tag
válasz
buherka
üzenetére
Nekem a mantimon van 3% ls és hozzá magas As is. Mióta kigyúrtam rendesen allressel és armorral, adtam még neki vagy 45k életet meg betettem a malackát simán tudok tankolni mp7-8-ban is. Gloomot csak legritkább esetben kell használni. Szerintem is a fegyver gyorsasága csak az életvisszatöltés adagolhatóságában játszik szerepet, ha megszoktad, hogy egyszerre egy nagyobb adagot kapsz, simán jó a lassabb fegyó is. Amikor átálltam Calamytiről Mantira estem kelltem!
-
mikromanus
veterán
válasz
Vismajor01
üzenetére
Ha neked Mp0-1 farm a kedvenced, akkor oda minek csapat? Máshol meg normális csapattal lehet jól haladni. Csak a sebességet kell szinkronba hozni. Vagy mondjuk úgy, hogy csapatban magasabb MP-n is elég hatékony a farm. Már ha nem az van, hogy ott álsz 300k unbuffed sebzéssel a 80-90k buffed DPS-es haverokkal.

Mondjuk mikor Mp4 célskillezés és célzatos item választásnál beugrottak még hárman, akkor biza' belassultam én is. Mondjuk 86% MS + soJ és elit vadászatra kihegyezett itemeknél és skilleknél nem hasznos ha a többiek lemaradnak, vagy érzékeny valamelyikük a fehér mobokra és azt is irtani kell. Lomha karakterrel jobb lett. Hát még ha beraktam volna a rendet is. Csak makacskodtam

Ellenpéldának meg a dupla barbár runt hoznám fel korábbról. Ugyanúgy "betársulós" volt. Nem maradt le és kb egymás elől vadásztuk le az ellent. Ott meg ez volt a bosszantó. Ott lehetett magasabbra állítani az MP-t kényelmi szempontból
A legtöbb über run jó ellenpéldának. MP7-10-en is hasítunk, míg soloban azért nem lenne olyan gyors. Az überek meg soloban még stresszesebbek. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pont a megvétel pillanatában kelt egy általam árult holmi 1.2 millióért.

Kéne egy jó kétkezes akkor azért jobban haladnék én is
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

( lehet az is hogy előtte megszoktam már a két egykezest de nekem sehogyse volt jó.Így maradt a kaszabolás kettővel )

!!