Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
""black damage"
Ez meg mi?"Azt hívják így ezek a népek, amelyiken teljesen fizikális típusú a sebzés, nincsen rajta elementál.(a dps szám háttere fekete, nem színes...)
-
mikromanus
veterán
válasz
VanDaal
üzenetére
"black damage"
Ez meg mi?általánosságban:
- main hand: mace, vagy axe a jobb. Ez alapján passzívból szerezhetsz egy egészséges adag chc-t. Több crit, több proc az into the fray-en. Az meg furyt ad. WW-hez és minden fury spender skillhez jó ez (hammerhez is). Ha két egykezes fegyverrel dolgozol, akkor az echoing fury nagyon jó tud lenni. Egyrészt elég gyors önmagában is, másrészt azt hiszem az offhandre is hat a +attack (0,21-0,25 közt hozzáadódik az alaphoz). Opcionálisan lehet kard is (több damot adhat), vagy mighty weapon is (ez meg több furyt ad, de szerintem nem éri meg)
- Offhand fegyver: egy gyors fegyver szokott lenni. A legjobb a dagger, vagy sword. Magasabb sebzéssel és jó statokkal sword-ok vannak csak.
Mindkét fegyvernél hasznos a chd és a socket + esetleg némi main stat. Furyn a socket olcsóbb, de a socket chc, vagy socket life steal kombó irreálisan magas. Ha olcsón akarod megúszni, akkor a dupla "kiemelt" elemzősek nem férnek bele.Skillekkel kapcsolatban (bár aki többet pörgött majd kipótolhatja/javíthatja, ha valahol tévedek):
- a ww támadásainak számát és sebzését a main hand fegyver határozza meg
- a sprint forgószelei (ha ezt használsz majd) az offhand fegyveres támadások számával kalkulál, azaz ez határozza meg, hogya azonos idő alatt mennyit "üt" a forgószél. Több ütés - több crit - több furyEgyébként armory alapján 80k az unbuffeded

edit: búgócsiga barbinak hasznos tud lenni némi élettöltés is. Gyors fegyvernél a LoH is jó, magasabb sebzésnél a life steal egyre hasznosabb lesz. Ez szerezhető fegyveren, vagy gyűrűn-ringen (LoH), vagy övön és skillel (life steal). Nem dt-ww barbinak nem olyan kiemelt fontosságú. Ha rend-et használsz és a passzív életszívó skillt, akkor nagy sebzés mellett is elvagy nulla élettöltéssel a felszerelésen.
-
Bird
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Egyetértek Veled, teljesen rossz irány, egy közelharcos barbárnak a sebzésre kell a legnagyobb hangsúlyt fektetni, mindezt a lehető legtöbb resist mellett. Erre majd 1x Ő is rájön!

-
VanDaal
csendes tag
Sziasztok!
Segítenétek nekem kicsit tisztábban látni ezt a main hand/off hand témát?
Barbárommal szinte folyamatosan kétkezessel mentem, ami tiszta sor volt. Eddig leginkább HotA-ztam, de most próbálnék átállni WW-re. Skornnal 100k unbuffed dmg környékén mozgok, de két egykezessel ezt megközelíteni sem tudom. WW miatt próbálgatom az egykezeseket, mert ahhoz nem érzem tökéletesnek a Skornt.
Érdemes egyáltalán keresgélnem, ha max kb 10 milliót szánnék rá, és nem szeretnék dps-t veszteni?Kérdésem az lenne tehát, hogy mire figyeljek miközben fegyvert keresek?
-main handnél tudom, hogy előny a black damage, de offhandnél is az a jobb?
-offhandnél is számít azért az alap sebzés is, vagy inkább csak a tulajdonságai (crit dam, socket, attack speed, life steal...)?
Nem is igazán értem sajnos, hogy két egykezesnél hogyan számítódik a sebzés. Volt már olyan is, hogy egyenesen csökkent az alapsebzésem egy második fegyver hozzáadásától...Tudom, hogy 1000-szer lerágott csont, de megmondanátok azt is, hogyan tudok AH-ból bemásolni tárgyakat magamnak, hogy le tudjam ellenőrizni, javítanának-e a karakteremen?
Örülnék, ha segítenétek kicsit tisztábban látni

-
persil
nagyúr
A személyidet amúgy sem kell "megadni"... Arra gondolt radi8tor, hogy nem Kummantós Alfréd(ha valakit így hívnak, akkor bocs) néven regisztráltál, hanem a valódi neveden. Ha meg hülyeséget írtál be a valós neved helyett... nos, az hülyeség, és így jártál, máskor legyél okosabb.

De, ha már beállítottad az sms protect-et, akkor nem kell foglalkozni semmivel, csak ráböksz, hogy ki vagy zárva az account-odról és az sms feloldást választod. A kapott kódot beírod és puff.
Szrk.:
Amúgy, ha support-os lennék és valaki azzal jönne, hogy zároltatta magát valami hülyeséggel, de fals adatokkal regisztrált, akkor a válaszlevélben csak beszúrnék egy ilyet és odaírnám, hogy HA-HA! -
Qru
MODERÁTOR
Mi van akkor ha lezárolták a Dio 3 profilom? Másik gépről akakrtam megnézni a battlenet acc-om, de nem engedett be. Zárolta a fiókot, mert hogy máshonnan akartak hozzájutni a fiókomhoz.
Ha otthonról logolok be akkor automatice felszabadul? Vagy mi a túrót kell csinálni ilyenkor?Nincs autentikátorom (még)...

-
SLYM
veterán
komoly ez az armor meg resi mennyiség rajtad, alakulgat a karakter. nem gondolom, hogy nagy problémáid lennének a túléléssel, de a passzív skilljeid közül a Nerves Of Steel-t beáldoznám a helyedben a Bloodthirst-re. ez life stealt ad, méghozzá 3%-ot, ami fegyveren aranyárban van, nem kell neked az a plusz armor már, inkább ezt használd helyette
-
xavix13
őstag
válasz
tatabánya
üzenetére
Amúgy azokkal a gatyákkal tényleg nincs minden rendben.
Mindegyik kraftolt, lvl62-es és kivétel nélkül 360 armor van rajtuk.
Ha 150 mainstat 200 vit 60 all res 2 soc helyett, 140 mainstat 190 vit 50 all res 2 sockettel keresek rá akkor már feltűnik egy-két nem dupeolt darab.
Azokon teljesen más az armor, meg általában nem ugyanúgy néznek ki. (Nem lvl62-esek) -
tatabánya
senior tag
-
Face8814
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Márpedig valakinek sikerült.

Mondjuk jelen esetben én csak örülök neki hogy "occsón" hozzájutottam, de ha igaz az hogy mindezt egy ember csinálja (Sárpac elmélete szerint) akkor tuti valami bugot használ ki, mert ilyen cuccokat ilyen mennyiségben nem lehet normál játékmenet szerint lecraftolni.
Az ár meg tényleg egy vicc. Nézegettem a többi hasonló nacit, de az mind 20-30 milliós tétel volt. Sőt..... -
Vismajor01
addikt
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Engem tegnap ölt meg act4 plan-warden HC-ban, normalon, lvl 34en. 4.5k lifeal rohangáltam, 1k+ dmg, mindenkit egy hiteltem, a warden jött, látott, győzött. Sírtam is miatta, pont amit te irsz, mi a *********ért vannak bent, ahol nem is dobhatnak semmit.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Face8814
üzenetére
azert az meleg, hogy ezt valaki lecraftolta...

amit eddig sajat szememmel lattam, az az elozo accomon vett (anno kb. 300M) brutal 1H axe volt*... amikor szepen hatradolven csodaltam kedvenc karimat, akkor rugott pofan a teny, hogy valaki irtozatosat makolt szinten crafttal

*1098.4 DPS, CD 55%, 2.9 LS, lik, meg meg 2% immobilize

-
mikromanus
veterán
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Ez még mindig az MP szintre vonatkozik (bekapcsolt/elérhető MP-re) és nem a valorra. Ugyanott van ilyen is:
"The Keywardens will appear in their designated areas on all difficulty levels, but can only drop the keys on Inferno, and only to players with 5 stacks of Nephalem Valor." -
válasz
sunnymarcell
üzenetére
sunnymarcell... te véletlenül nem d2jspztél anno?

ismerős a neved -
sunnymarcell
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Egyes források azt mondják, 5%, mások azt hogy 0%.
http://www.diablowiki.net/Infernal_Machine : "At MP0 there is a 5% drop rate."
-
válasz
mikromanus
üzenetére
Igen, igazad van, ne haragudj de elég fáradt vagyok

-
mikromanus
veterán
Mindegyik jó. Használjad azt, ami jobban kézreáll. A Bash nagyobbat csap, több furyt tud szerezni és van területsebző rúnája is. A frenzy meg gyors és jó kis dam buffot tud adni a megfelelő rúnával. Meg fürgébb. csak épp egy célpontot támad.
(#18268) fahrii
Az a 0% az 0%. Amire te gondolsz, az esetleg a bekapcsolt Monster Powernél a "no monster power" szint (MP0). Vagy tévednék? Ha nincs 5 nv, nincs kulcs és nincs organ sem. -
Amur
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Akkor jobban járok a frenzyvel? AS miatt szimpibb,de ez így hatékonyabbnak tűnt.
Persze igaz amit írsz.. nézek sebzést,melyiknél kombónál jobb,elvégre az a lényeg. -
válasz
mikromanus
üzenetére
5% az a 0%
-
Mr.White
senior tag
egy wizardnak milyen skilleket ajánlotok milyen rúnákkal?
-
mikromanus
veterán
5 NV alatt garantált 0% esély van a kulcsokra.
HA ez megvan, akkor MP szintenként 10% az esély. Tehát Mp5-ön fele-fele arányban, MP10-en garantáltan.
Bash mellett meg természetes, hogy majdnem kihasználod teljesen a hammerezési lehetőséget. Franzy nélkül nincs 75% AS bónusz. Kevesebbet tudsz csapni, könnyebb a 100% kihasználtságot elérni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sunnymarcell
aktív tag
Amúgy nem akarják normal, nightmare, és hellből kivenni a keywardeneket?
Iszonyatosan erősek, a WD-vel alig bírtam lenyomni nightmaren, egy kevésbé gearelt hardcore karit nagyon simán megölhet. -
Amur
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Köszi a tanácsokat,bracerst már cseréltem is chc-sre.
+3k alapsebzést hozott.Gloves-on tényleg többet ér 9% attack speednél pár százalék chc?
-
Vismajor01
addikt
Ne haragudj, én csak a karakter alapján következtetek.
Értem, hogy teljesen az életbe maradásra mentél, de ez teljesen rossz irány.
Sőt, minél több a DPS, annál könnyebb életben maradni, lévén a LifeSteal ősi találmányának. Természetesen továbbra is törekedni kell a resist és az életek megtartására, de már közel sem annyira, mint az általad is említett nerfek előtt. Nézd, az én barbáromnak most van kb 500 allrese, nulla block, ~6-7k def, 35-40k life, és emellé 200k buffed dmg, ami már tényleg elégségesnek mondható.
De ettől függetlenül, még az életben maradást is szem előtt tartva, nem tudom mi vett rá, hogy cc nélkül vegyél bracerst vagy glovest, amiken kb musthave stat a CC. Ráadásul CD-t viszont halmoztál,aminek cc hiányában abszolút semmi értelme. -
Amur
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Akkora baj azért nincs,mert buffal 80k-ig megy a sebzés,és MP10-en is lenyomtam a kulcs örzőjét.
Nem sebzésre mentem az látszik.
Ismerem a rendszert csak nem arra mentem rá.
Amikor "építettem" a barbit még nem volt ilyen fosgyenge az inferno,akkor a védelemre kellett ráállni hogy ott halajd.. Jópár hónap kihagyás után tértem vissza,és próbálom a változásokhoz igazítani a barbit!Azért teljesen hülyének ne nézz,mert nagyon az jött le a hsz-ből..
-
Vismajor01
addikt
Ember, azért itt van bja, nem is kevés!
Van 168% chd-d a ...mennyi? 15-20% cc-re? Az NAGYON kevés. hiányzik a ringről, a kesztyűről,a bracersrtől, az amuról, mindenhonnan. 49k sebzés? Azzla még mp0n is kényes kényelmesen haladni, nemhogy mp10en
Remélem ismered a chd+cc rendszert a diablo 3ban, ugye? Máskülönben el nem tudom képzelni, mi alapján építetetted ezt a barbárt.. 15 milla goldból egy komplett barbárt építek neked ennyi dpsel, de inkább 100kval. -
Blizz
őstag
Nephalem Valor stacks will now persist through Acts
Ez azt jelenti,hogyha kilépek a játékból (mondjuk act1ben) és belépek act2be ugyanúgy ott lesznek a stackek? Tehát nem kell hozzá csapat se,lehetek egyedül is
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Kell hozzá az 5-ös valor, anélkül nem dobja.Ezt olvasd át, hasznos.
Ennyire kevés dpsel nem időhúzás mpl10?De az. -
Amur
addikt
Rájöttem hogy 15milla gold 1100ft,annyit beáldoztam hogy ne szenvedjek a jobb cuccokért sokat.
Ezt rá is költöttem,egy kis immortal king cuccra,egy jobb mempo sisakra.
Lett olyan resistem(igaz vitality rovására) hogy ihaj.. 820 warcry nélkül.A strengh-em amúgy is durva volt
(most 2707),így igazából már a magasabb MP szintek sem gond,csak kicsit sok idő a 10milla életerős eliteket legyakni,mert még mindig csak 49k a sebzésem.
a frenzy-t lecseréltem bash-ra,így gyakrabban tudok lecsapni a hammer of ancienttel(szinte non-stop).
Ahogy néztem a chd és chc cuccok már elég húzosak,arra majd később kell áldoznom hogy dps-t tudjak növelni.
Ilyen most a barbi (várok még tanácsokat):
konenbarbimásik kérdés,azok a hülye kucsok nem MP level szinthez vannak kötve(esély szempontjából)?
mert kettőt úgy gyüjtöttem be hogy nem is akartam MP3-mason kihullottak elsőre ac1-ben és act3ban,
de mikor a dalgur oasisba visszamentem az ucsó kulcsért hiába emeltem már MP7-esre,két napi farmolás után se dobta a kulcsot a nagy majom erőteres örzője.. -
Face8814
őstag
Hála Sárpac kolléga oknyomozó munkájának, sikerült addig túrnom a AH-t amíg 5,4millióért be nem szereztem a jelenlegi nacimat: [link]

Ha nem hívja fel a figyelmet hogy ilyen olcsón is meg lehet venni hasonló cuccokat, akkor az életbe nem merek keresgélni sem ezek között a "jégeralsók" közt. Thx mégegyszer.
Továbbá hallgatva az itteni tanácsokra sikerült a life-ot is 10k-val növelni, valamint a DPS-en tornáztam nagyjából 17k-t. Most már csak az all resit kellene valahogy emelni, de asszem erre a projektre gyűjtögetnem kell némi gold mennyiséget.....

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor kidobom 25-be aztán meglátjuk. Max aztán meghirdetem újra kevesebbért.
mpierre: Na majd megyünk egy kört..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagyságrendileg? 25 milláért tegyem ki? Vagy mondjuk 35-ért... AH-ban néztem de nem nagyon találtam hasonlót és azok között is elég nagy a szórás...
-
Qru
MODERÁTOR
Ez a stukker kb mennyit érhet? Jó ez egyáltalán? Baba fronton nem vok otthon...

-
simsi
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azért még van pár szépség a ládában amik várják az 1.7 petchel remélhetőleg visszatérő nagy dohányosokat.
Csak nem borzolom vele itt a kedélyeket. -
simsi
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Utálom a furyt, ezért csak nagy ritkán pattintóm fel. De azért kölcsön adom egy körre szívesen a will-t.

-
simsi
csendes tag
válasz
DIMITRIUS
üzenetére
Nem vagyok OP, WD buff segít. jól összeválogatott skillekkel lehet erősítjük egymást.
200~340k unbuff között tudok öltözni. Aztán még ott vannak a dps skillek a wizzardnak.
De inkább a 200k környékét tartom leoric gyűrűvel és xp farm. A kis csapat elég ritkán áll így össze sajnos.
Progresses linkehez képest még ez volt rajtam.
Ahogy Andrish mondaná hiénáztam és haszonnal tovább adom.
Goldra meg mindig akad vevő. Annak meg nem látom értelmét, hogy 10 seccel hamarabb végezzek egy elittel mp10en.
Amíg nincs értelme nagyobb szintet farmolni addig feleslegesek az ilyen cuccok.
Pár hónap és fele annyit nem fog érni egyik ilyen jelenlegi maxos cucc, emlékezzünk csak 1.4ről 1.5re való váltásnál.
Így meg kényelmesen megkeresem a heti 50-60.000 ezret AH traddel. -
proci985
MODERÁTOR
mp0 változó, mp5ön runonként azért legalább egy valami esik.
nem biztos, hogy nem brimstone lesz, de általában esik. meg nagy a szórás, pl ismerősnek elege van a nat cloakokból (talált három brimet két hét alatt), nekem meg esett eddig egy ami el is ment 20mért (140+dex és perf discipline).
utóbbi két hétben mondjuk majdnem annyi esett, mint előtte összesen, de ebbe valószínűleg erősen belejátszik, hogy mp5 keyfarm/alkaizerre nagyon gyors a kari az mpbónusz a 130as szint miattival pedig már egész kellemesen megdobja az mfet.
-
Rayner
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
Nálam nincs gond esik körönként 1-2.
Amúgy lehet hogy csak nálam de, ha pl nem esik mp1en 3 körig semmi utána megyek egy kört mp6-7-8-on (kb 5-6 elitet lecsapok) vagy ott fent magas mp szinten hullik 1, ha ott nem is akkor azutáni mp1-es körben garantáltan esik.
Pár napja volt hasonló hogy nem esett semmi mp1-en már 3. vagy 4. körben, felmentem mp8-ra 5 elit + azmo után 2 óra alatt 6 legend és 2 set esett mp1-en....kb 10-15m értékben (para96 vagyok) -
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
WD mivel buffol?

szerk:
(#18222) SLYM:
Köszi
-
tatabánya
senior tag
én is így vagyok vele bár még messze a para 40-től, de semmi se pottyan sárga eladható se... AH-ban meg egyszerűen nem értem, fele/harmad annyiért rakom be a cuccokat és rajtam marad még így is... mondjuk tegnap valami legend gyűrűt (nevére se emlékszem) sikerült eladni 300k-ért a hónap legnagyobb bevétele volt nálam

-
Cadal
őstag
Hali, ha komolyabb dps-t szeretnél elérni, akkor a blackthorne cuccoktól mihamarább meg kell szabadulnod. Nagyon jó dolgokat adnak resist és élet szempontjából is, illetve a gatyeszba ugye van LOH de egy idő után nem tudod majd lecserélni őket mert rengeteg mindent buksz amit már nem tudsz máshol pótolni. Hasonló cipőben járok én is, nem tudok tovább DPS-ben fejlődni, mert ahhoz szinte újra kellene gearelnem a monkom. Megjegyzem csak egy inna naci hozna 10K+ Dps-t egyszerűen nem tudok megszabadulni a Blackthorn cuccoktól... Illetve nincs annyi aranyam...

#18217 -=Libria=-: Nem a paragon szinteddel van gond, ugyan ezt megfigyeltük mi is haverokkal. Az utóbbi egy- két hétben mintha csökkentették volna a leg/set dropot. Míg korábban napi szinten este azért cuccok, mostanában alig.
-
Kobe
veterán
nem tom más nem tapasztalt e ilyet, de nekem gyakorlatilag para 40 felett mintha elzárták volna a legendary csapot
egész héten játszottam, minden nap egy keveset, és az egész heti termés 1 db natalya cloak volt. Általában ugyanennyi fér bele minden nap az időmbe, de para 40 előtt kb 1 legend / 2-3 kör az garantált volt -
-
ProEvoFan
nagyúr
20 milla még kevés, szerintem gyűjtsél még.
Ha bőven 100k unbuffed feletti Monkot szeretnél, akkor a Blackthorne's nacira figyelj oda, mert az adja az életed jelentős részét, tehát ha beáldozod a dps oltárán (veszel egy Inna nacit), nagy mennyiségű életet veszítesz.Mikor gearezed magad ezt tartsd szem előtt. -
m4rc!
őstag
Hali! Van 20millám, ti mit fejlesztenétek/vennétek? [link]
-
jjc
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
teged sem artana.
-
-
Vismajor01
addikt
kicsit pimpeltem a dhm, persze semmi extra
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Vismajor-1162/hero/7682400Milyen irányba kéne elmenni, hogy életképes legyen? Most mp0n nem vmi effektiv, wd, barb, wiz is gyorsabb nála(persze az én konfigjaim)
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Írni kell a supportnak, ők elkérik a személyi igazolványod másolatát (remélhetőleg erre regisztráltad az accountot).

HA ez megvan, akkor MP szintenként 10% az esély. Tehát Mp5-ön fele-fele arányban, MP10-en garantáltan.