- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Már az sokat jelentene, ha a Cloakodon lenne Discipline. Sisakra CHC. Bracerre elemental dmg, ékszerekre CHC, CHD. Traveller nem fontos, inkább a Focus+Restraint gyűrű páros.
A ruházatba zöld gemek, a sisakban jó a kék.
Majd a Yangra és a Deadmen tegezre is létfontosságú lesz a Discipline.Amúgy próbáld ezalapján összeállítani, fel van sorolva, melyik tárgyon mik a legfontosabb statok, sorrendben.
A Followeren is csiszolnod kellene, guide hozzá.mrsnikt #2491, ha gondolod. Pontosan nem tudom mikor leszek.
Amúgy lehet TXIII riftekkel jobban járnál cuccok szempontjából.(#101967) Edge & mások: Grat. visszamenőleg is, nagyon szép eredmények születnek. Örülök, hogy szólóban is el lehet érni valamit.
-
reelc
veterán
DB= Death Breath.
A Kanai kockában lehet sárga itemből upgradelni legendaryra, vagy set itemre.
Kanai's Cube - keress rá a Youtubeon. Akad magyar nyelvű ismertető is, de az régi. Pár funkció változott, mondjuk ez pont nem. Bemutató: Kanai's Cube - van ami még használható a videó alapján.
Sárga-kék-fehér alapanyag kell hozzá és Death Breath. Az emberek általában a DB költést írják be, mert az nem gyűlik olyan gyorsan, mint a többi szükséges nyersanyag. Ráadásul a többit lehet konvertálni pl. kéket sárgára vagy fehérre, a DBnek nincs ilyen opciója.Az ékszerésznél tudsz gemért pl. gyűrűt kraftolni.
Ruházatra Kadalát érdemes meglátogatni, a BS (BloodShard) nála költhető el. Pl. az ékszer drága nála. Ahogy a fegyverek is, ezeket érdemes sárgából upgradelni. Előtte érdemes tájékozódni, hogy 1 vagy 2 kezes fegyver ami kell neked, kard vagy tőr, stb. Pl. Daggerből nem lesz Sword, csak Dagger lehet. A Diablo Blizzes oldalán van tárgylista, mi milyen kategóriájú. Ami kell azt a kovácsnál le lehet gyártani, megkapod sárgába, amit upgradelhetsz. Megfelelő kategória legyen, és lvl70-es a kiválasztott item. De lehet azt is upolni, amit pl. riftezés közben szedsz össze. A kék és fehér cuccok csak bezúzni jók a kovácsnál alapanyagnak. -
reelc
veterán
DH-ból itt vannak a buildek.
Monk itt.
PTR 2.6.1-es patch notes.
Szeteket gyűjts nyugodtan, ami tárgyakat említenek a notesben, azokat ne.Amik buffot kapnak azokat újra kell farmolni (kivéve a szeteket).
DH esetében erős lesz az Impale és az UE is. Próbáltam őket PTRen. Marát és Natyt nem, de ők is kapnak buffot. -
MrCsiT
addikt
Így teljesen egyetértek Veled: valóban gáz, hogy nem lehet nagyon merre menni, de én emlékszem, hogy pl. egy fast pakk elől mennyit kellett menekülni korábban, így azért a sentrykkel kezelhetőek az ilyenek is.
Nekem az a fura, hogy a Grift-ről nincs semmi hír, hogy valami módosulna, pedig a játékosok nagy részének még a G35 is csak vágyálom, akkor meg, minek ez így, ebben a formában? 50 Top gear player remek szórakozása? lol..
-
MrCsiT
addikt
Tegyél fel több védelmet, legyen elég T2, és nem kell mara set?!
Nem értem a fanyalgóknak azt az ágát, akik a mara ellen vannak.
A DH sosem volt melee. Ha az kell, csinálj barbit.Más: én azt rühellem, mikor egy elitpakkot megfogok Tiklandiannal, erre jön egy méneshajtó (crus?) és szétcseszi a pakkot, aminek legalább egy minionja ezek után minden sz*rt ránkvarázsol..
kecsawi: köszi,
de az mégsem a full élmény, mint bArto-é.
Horbal: P1500-ra random kiesik majd, ne aggódj.
-
rt06
veterán
"...foleg ha kocajatekos vagy napi 1-2 oraval..."
en az vagyok, es en ugy oldom meg ezt az egy build problemat, hogy pont leszarom, milyen gyorsan megy le egy rift, vagy milyen magas gr szintre jutok el, olyan build-et valasztok, ami nekem tetszik, nem feltetlen olyat, ami a leghatekonyabb, mert azert jatszok, hogy elvezzem (aztan megkerdezik neha, hogy dh-val miert allok a tomeg kozepen: mert jolesik, kite-olni meg utalok)
ehhez persze kell, hogy az ember ne akarja mindenaron masokhoz (foleg ne a diabloprogress toplistasaihoz) merni magat, vagy hogy ne erje tores, ha vissza kell valtani mondjuk t4-re, mert az porgosebb -
schwartz
addikt
Itt az en lightning buildem. Barmilyen magas GR-en eletkepes. (perma smoke screen)
wudijo Helltrapper-el profin behuzta a GR46-ot. (1 spender-el) En a Kridert szeretem mert kevesbe melos mint Helltrapper-el tolni.(#68024) Thrawn
Ushkang-al kell a Punishment es meg ugy is alulmarad dmg-ben a Helltrapperhez kepest (+2 sentry)
-
diegho
nagyúr
Ball lightning build DH-ra? Simán jó, sőt talán jobb, mint a sima sentrys.
Monkról nem tudok mit mondani, de crusára van több:
- holy shotgun
- phalanx
- condemnEzek mind jók GR35-re.
Ami szerintem nagyon akciódús az a wizard és még jól is halad, de nagyon melós, mert könnyen hal és nincsenek petek, amik sebzést fognak fel, cserébe nem igényel komoly epic gear-t, mint mondjuk a crusa. A barbár is akciódús, de vagy charge build, vagy 33 körül megállsz leap-el. -
GrooveHero
addikt
Csakis bounty. Act 1. Végignyomod az 5 küldit, aztán odamész Tyriel-hez, aki ad neked egy ládát. Ezt tudod nyitni jobb klikkel az inventoryból. Ahogy írtam az előbb is 100% az esély, hogy Torment 6 nehézségen legendary cucc esik a ládából. Na de nem biztos, hogy RoRG lesz az. De itt a legnagyobb az esély, hogy előbb-utóbb fog esni. Sajnos nekem még nincs is T6 képes karim, T4 megy úgy, hogy 1-2x azért fekszek, ha durva elitek jönnek és a hely is szűk.
Egy szó, mint száz: Act 1 és T6 nehézség, ez a lényeg. -
mikromanus
veterán
Nekem legutóbb valami egyedi ugrott elő az egyik sarokból. Könnyű lecsapni, de nem is ad valort a beste...
Esti móka. Egy kis dikéj run 553DPS-es offhand fegyverrel. Persze MP 10. Elég laza a dara. Csak némelyik elit virgonckodik. A sok futás a hosszú élet titka. Egy darabig... nekik...
Diablo 3 Act 1 Decaying Crypt run - dual wielding Wave of Light build - MP10 - solo monk -
mikromanus
veterán
Ha az adatlap százalék védelmei érdekelnek, akkro szerintem abban a dodge nincs benne, csak azok az állandó védelmek, amiket megkap minden kaszt (tehát a 30% dam csökkentés sincs benne amit a monk és a barbár kap).
A kalkulációnál régebben azt hiszem 60-as szintű ellenfelekkel számol. MP szint beállítás esetén minden monster 63-as szintű, így picit kevesebb a védelem valójában (már ha nem módosították ezt már erre).
A védelmek így működnek:
- barbár és monk 30% dam csökkentés: minden sebzésre érvényesül.
- armor védelme: minden támadástipusnál érvényesül
- resist: csak az adott tipusú támadás ellen véd (All resist mind a négy elemi és a fizikális támadásra is, az egyedi resistek csak arra az egy elemre, vagy a fizikai támadásra. Nem számool külön all resistet és egyedi resistet. Az all resist hozzáadódik resist számításnál az adott tipusú egyedi resisthez. Nem szorzatként számol)
- dodge: csak melee és ranged támadásokra hat. Elemi támadásoknál is csak az ilyen jellegűekre. Véd a fire chain, az elektromos kisülések és a jégkockák ellen. Valójában nem százalékos védelem ez. VAgy semmit se sebződsz, vagy benyeled egészben (azaz a többi resist érvényesül).
- block/pajzs védelme: ha betalál egy támadás, akkor az adott block% alapján számolódik, hogy véd-e a pajzs. Ha véd, akkor a pajzs védőértéke csökkenti a bekapott sebzést. A teljes védelmen átjutott sebzést szedi le és nem előtte számol.A védelmek számításánál a támadástipusra érvényesülő különféle védelmek szorzata lesz a valós védelem/sebzéscsökkentés. Valahogy így:
bekapott sebzés = teljes sebzés*(1- monk/barbár bónusz)(1-resist sebzéscsökkentés)(1-armor sebzéscsökkentés)(1-egyéb sebzéscsökkentés)
Az egyéb alatt számít bele a melee, a ranged és az elite dam reduction. Ha skillből van sebzéscsökkentés, akkro az is hasonló logika alapján számolódik. A teljes védelem % meg ilyesmi lehet: (1-sebzéscsökkentők szorzata)*100 már ha %-ban akarod megkapni. A sebzéscsökkentők meg a fenti szorzat csak a sebzést nem számolod bele, mert nem pontot, hanem százalékot/arányt akarod nlzni. -
Gothmog
senior tag
Tudom, hogy szubjektív, de nem olyan rossz az. Én anno minden karakterből fejlesztettem párhuzamosan egyet-egyet (totál maga találósan, abszolút AH nélkül), és elsőre nekem sem feküdt igazán. Monk volt a kedvenc, toronymagasan. Azzal le is gyűrtem Infernót (még mindig magatalálósan), majd ezt a karaktert fel is vezetgettem para100-ig. Ekkor már volt Ah-ban loot eladogatás és vétel, valamint para 90 fölött - alkalmi unaloműzés gyanánt a runok mellé - némi minimális flippelgetés is (na nem nagy vonalakban, csak nagyon alkalmi módon)
Azután október eleje táján elgondolkodtam, hogy csinálni kellene még egy karaktert a szerzetes után. A barbárt nem éreztem elég izgalmasnak, a DH nekem egyáltalán nem tetszett/feküdt (persze ez szubjektív), a WD meg nagy divat lett a sáskafelhő köpködéssel és a denevérekkel, így azt mondtam magamban, egye fene, indítsunk egy varázslót! Archon mellett döntöttem. Megvettem (megelőlegeztem) neki a meglévő aranykeretből a cuccokat level 60 utánra (az eladott lootokból, valamint a monkom totál leszereléséből lett kicsivel több, mint 1b aranyam; ezt rá is költöttem a varázslóra), majd elkezdtem a játékot. Szépen végigmentem normal-nightmare-hell nehézségen, nem húzattam a karit, semmi hasonló bűvészedés, így 33 óra alatt lett meg a level 60. És ez alatt én meg is kedveltem. Szerintem jópofa. Archon formában szétradírozni mindent lézerrel pedig nagy móka
És nem is olyan agyatlan dolog, mint elsőre tűnhet, mert egyrészt figyelni/taktikázni kell, hogy tartani tudd magad archonban, plusz ebben a formában, bár durván tudsz sebezni, de ugyanakkor eléggé kötött is vagy. És a közelharcos karakter után bizony szokni kell, hogy hiába a hasonló HP, armor és még jobb reziszt, kevésbé bírja a pofonokat. Az a 30%-kal gyengébb damage reziszt nem csak reklámszöveg a játék részéről.
Act1-et farmolgatom vele. Most para 61-es (közel 100 órám van benne)Viszont Sárpac-nak igaza van. Én kényelmesen MPL7-en, kicsit odafigyelősebben MPL8-on megyek vele. MPL9-10 környékére nem elég a sebzésem, könnyen kiesek az archon formából, mert a ritkák és elitek legyűrése relatíve sokáig tartana. 460k a buffed sebzésem, bár zárójelesen jegyzem meg, hogy én a Magic Weaponhöz az életszívós rúnát használom, nem az extra sebzőset. Utóbbival 476k lenne most az unbuffed, viszont a fegyverből jövő 2.8% LSt kevésnek érzem. A rezisztesek még a 2.8%+1.5% LS-sel is szívják a HP-mat rendesen...
Igaz, nekem az egész cuccom van kicsivel 1b fölött. Tudok is még min fejlesztgetni, csak gyűjteni kell az aranyat, illetve kraftolgatni, hátha kijön valami szerencsés konstelláció.Szóval a lényeg, kezdetben nekem sem volt szimpatikus a wizard (a beképzelt pojáca szövegelése meg pláne nem), de egyáltalán nem rossz. Szerintem szórakoztató karakter (legalábbis az archon; a fagyis billentyűcsapkodástól engem is kiráz a hideg pl. De ez tényleg szubjektív). Tetszik, még ha érezhetően drága is a karakter. A szerzetesem anno egy kb. 6-700 millás gearben röhögve farmolta MPL10-et. Kb. olyan sebességgel, mint ahogy most ez a közel dupla értékű gearben szaladgáló 460k dps-es varázslóm farmolja MPL7-et.
-
mikromanus
veterán
-
Thrawn
félisten
Scoundrel: Buriza + sok crit + sok AS + The Star of Azkaranth
Enci: Azurewrath +sok crit + sok AS + The Star of Azkaranth
Templar: nemtom, de kb mint encinél -
mikromanus
veterán
Akkor jó ha nem hiányzik, mert 3% chc bónuszt ad csak
Templar: erőforrás regenerációt adhat. Fagyasztó üzemhez azurewrath és azkarath amulet járhat. Védelemre esetleg egy lidless pajzs (a shield effect egész hasznos)
Szöszke/enchantress: Attackk speed és armor bónuszt adhat. Esetleg csirkevarázst lő el az ellenre alkalmanként. ugyanaz az item kell a fagyasztóshoz mint a templarnak. A followerek közül neki a legnagyobb az attack speedje. Simán lejegeli az ellent. über kulle-siegebreaker páros ellen erősen ellenjavalt ez a felszerelés.
Lövészegység: chc-t adhat. Fagyasztást az azkarath amulet és buriza adhat (utóbbi jó pierce értékkel és fagyhatással igen hatékony tud lenni).
XP-re hellfire ring, esetleg leoric, de szerintem inkább maradjon életben a csicska. Attack speed is hasznos lehet. Több támadás/nagyobb esély a jegelésre.
A chc meg sose elég sok. Van már 60% DH-nak? Na és. Jöhet még 40.
-
Pompi
nagyúr
Act1 - Festering Woods - Leoric - Fields - (Decay crypt ha van) - Weeping Hollow
És olyan magas MP levelen amin kényelmes a haladás.
Partiban fokozottan jobb.
Szerintem.Ha már uncsi, akkor a változatosság kedvéért lehet Act2 Vault of the Assasin - (Black Canyon Mines) - Oasis köröket is futni.
-
mikromanus
veterán
Semelyiket. A runok alatt több esett a "meghirdetett" bossokon kívül, mint a "hivatalos szolgáltatóknál". Talán 1, vagy két vitalitys recept esett ezeknél. A maxos kavics, a dexes és intes bracers meg az amu menet közben pottyant. Azóta hanyagolom is őket. Bár ha act 2 fele járok, akkor lehet betervezem Kullét is. Őt szeretem bántalmazni
-
warcat
veterán
Épp feletted írják,Ghom a leggyorsabb, 3. küldi kill Ghom, keep level 1-2 összekaparsz 4 valort,5. stacket a keep 3 waypointnál lévő packnál,aztán szét kell csapni a fingóst, reset.
De igazából olyan olcsón voltak a receptek,egyszerűbb megvenni azt amit craftolnál,aztán essence farm,a többi úgyis kipotyog. -
mikromanus
veterán
Eddig kb 50 eshetett ma. MP5-ön jobban potyog, mint MP3-on (most az utóbbin nyomulok. jóval kevesebb is van, mint reggel).
(#18741) abéla
Most már lehet színezni a set és legend itemeket is. A vanishing dye meg eltűnteti a tárgyat. A hatása persze ettől még érvényesül. Ez csak káprázat. -
mcsabee
senior tag
Most erre mit mondjak? Három kör mf és továbbra is csak az egy szál BT armorom van, ami legendary vagy set. Akkor vagy én vagyok zsiráf, vagy mindenki más víziló
. Nálam abszolút nem áll, amit te itt tényként vázolsz fel, miszerint a patch után fossa a legendary / set itemeket.
-
-
mcsabee
senior tag
A Demonic Essence eshet elite szörnyekből és bossokból is infernó nehézségi szinten (csak ott). NV nem szükséges a Demonic Essence drophoz, de a magasabb MPL növeli az esélyt a dropra.
MP 0: 15.0000%
MP 1: 16.5000%
MP 2: 18.1500%
MP 3: 19.9650%
MP 4: 21.9615%
MP 5: 24.1577%
MP 6: 26.5734%
MP 7: 29.2308%
MP 8: 32.1538%
MP 9: 35.3692%
MP 10: 38.9061%Az új tárgy craftek eshetnek bárhol a nagyvilágban, akár egy kósza fallenből is, de a Skeleton King, a Spider Queen, Maghda, Zoltun Kulle, Ghom, Cydaea, Rakanoth és Izual a következő eséllyel dobják infernón, 5-ös NV mellett (csak ezek a bossok, a sima moboknál ennél jóval elhanyagolhatóbb az esély):
MP 0: 20%
MP 1: 23.2%
MP 2: 26.912%
MP 3: 31.218%
MP 4: 36.213%
MP 5: 42.007%
MP 6: 48.728%
MP 7: 56.524%
MP 8: 65.568%
MP 9: 76.059%
MP 10: 88.228%Az Archon Armor recept Squirt the Peddlertől vásárolható meg 1.5 milláért.
-
proci985
MODERÁTOR
mp0 változó, mp5ön runonként azért legalább egy valami esik.
nem biztos, hogy nem brimstone lesz, de általában esik. meg nagy a szórás, pl ismerősnek elege van a nat cloakokból (talált három brimet két hét alatt), nekem meg esett eddig egy ami el is ment 20mért (140+dex és perf discipline).
utóbbi két hétben mondjuk majdnem annyi esett, mint előtte összesen, de ebbe valószínűleg erősen belejátszik, hogy mp5 keyfarm/alkaizerre nagyon gyors a kari az mpbónusz a 130as szint miattival pedig már egész kellemesen megdobja az mfet.
-
tatabánya
senior tag
én is így vagyok vele bár még messze a para 40-től, de semmi se pottyan sárga eladható se... AH-ban meg egyszerűen nem értem, fele/harmad annyiért rakom be a cuccokat és rajtam marad még így is... mondjuk tegnap valami legend gyűrűt (nevére se emlékszem) sikerült eladni 300k-ért a hónap legnagyobb bevétele volt nálam
-
buherka
addikt
Szokásos e-fallosz méricskélés PH módra...ennyi semmi más.
Kár hogy néha a DPS mellet lósz@r sincsen. EHP a béka segge alatt ugye...és egyebek.
Amúgy meg unatkoznak a népek és inkább ide írogatnak, ahelyett hogy a farmolnának aztán megy majd a szokásos picsogás...hogy nincsen loot. -
Kicsimix
őstag
Szerintem úgy ,hogy a jelenlegi vita mennyiségedet kell megszorozni 35-el majd az egészet elosztani 100-al.. Ezután megszorzod azt az egységet amit kaptál a % life menyiségeddel és hozzá adod a jelenlegi Vit-edhez...
Vili ?
Aztán a franc tudja mi jön ki ebből
De a lényeg ,hogy így kb jónak kell lennie...
-
mikromanus
veterán
Inkább tarts egy kis szünetet, vagy igyál egy kis kávét! A részletekkel jelenleg hadilábon állsz.
Alaphelyzetben 1 pont vita = 35 pont life. Erre jönnek a life bónuszok. Ha csökken a vita, akkor nem 35*pont lesz a minusz, hanem 35*vita*(1+százalék bónusz/100).
Azt' oszd be ahova kell! -
proci985
MODERÁTOR
egyszerű megoldás: menj ki pónira mp8-10en, az elég jó közelítéssel visszaadja, hogy mennyi abuzálást kap a kari überen, viszont nem kell hozzá machine. ha szinte folyamatosan fenn tudod tartani a gloomot, akkor nyert ügyed van, jöhet egy két sockos, steal nélküli manticore 1200+dpssel (steallel a legjobbak olyan 1100dps körül vannak). dex nélkül, dex itt kb 30-40 base damot ér, miközben árban olyan négyszeres a szorzó (legalábbis 1230 körül). ha mindenképpen kell a steal (a karid disciplinemennyiségével kizárt szerintem), akkor viszont legózni kell a statokkal.
amuleten dam+chc+chd+dexre mész ahogy látom, emellé az AR drága. tipp: strongarmot cseréld egy 60-70+ ARes példányra (15-25 körül mennek), így buksz 70 vitet és olyan 50 dexet. amuletből 6chc 60chd 160+dex dmgt keress, szokott lenni AHban még relatíve elfogadható áron. ha 190+osat is találsz, vagy magasabb chc/chdvel, akkor dam függvényében az andarielt cserélheted socketesre: perfect ametiszt +18% life, magas vittel ez jobb, mint egy socketes amulettel pótolni az életet (konkrétan nálam olyan 2-2.5 más sockettel ér fel a sisak). 7% fire szokott lenni 10m alatt, én a saját majdnem perfectemet 15ért vettem. low level farmra pedig lehet swappolni rubyt. ebben kb annyi a trükk, hogy adott statok megtartása mellett talán az amuleten adott ár mellett még tudsz hozni párezer dpst.
adott esetben a socketes andy + nat csizma cserélése egy 190+ vit nélkülire is megoldás lehet.
másik megoldás a 100+dex chc 8.5chc (craftnál ennyi a max) AS kesztyű. ezeknél érdemes egy barátnak linkelgetni AHban és nézni a dpsváltozást, nem mindig érik meg.
(1.02 óta legózok a dhmmal... adott esetben elég sokat kell swappelni attól függően, hogy melyik random stat min olcsóbb. ld pl az allresek az innáimon, ami alacsonyabb budget mellett hülyeség lenne)
-
proci985
MODERÁTOR
[kétkezes xbowokra alapozott tapasztalatok, DHval gyakorlatilag csak 1.10es base speedes weapont használtam]
szerintem amennyit ki tudsz hozni
.
igazából damot nézz. alapvetően manticoreal chd > chc > as >dex a sorrend dam növelésre. 1 as persze többet hoz, mint egy chd, de végeredményben chd talán picit jobb (több lehet belőle). +dam érdekes kérdés, alapvetően dam/chc/chd hármast szoktam nézegetni emiatt. unity/host/litany szvsz a három érdekes gyűrű, meg esetleg a natalya de abból a chcsek eszméletlenül vannak árazva, ha meg már amúgy is van két set item akkor általában nem éri meg az árát. hint: dam vs elite és damred vs elite magas mpn nagyon jól jön, 200k dpssel meg az a +4% +8k dpsnek felel meg. litany kicsit gyengébb damra, de nagymértékben növeli a kari túlélését a damreddel. kb mint a nat csizma, egész addig nem tűnik annyira jónak, amíg az ember ki nem megy mp9re tesztelni vele. AS igazából akkor érdekes, ha már nagyon nem tudsz hova fejlődni. ez olyan 160-180k unbuffed dps környéke.
lacuni alapvetően nem egyszerű eset. 120m alatt szerintem nincs olyan, ami megéri, figyelembe véve, hogy 25mért van 160+dex 70+allres strongarm. 12es movement érdekes, de csak akkor ha inna helyett valami más gatyát akarsz használni. szerintem kicsit olyan, mint a witching és a mempo, sokan használják, de úgy igazából 200mes keret alatt a töredékéből helyettesíthetőek minimális kompromisszummal, vagy anélkül.
trifectes kesztyű: mostanában ki lehetett craftoltak közül fogni jókat, de jellemzően drágák, vitality meg vagy minimális, vagy nincs. dex chc chd dam amuval párosítva gyakorlatilag kell az inna vért (jellemzően méregdrágán), mert nagyon kevés lenne a végén a hp pool. ami viszont azt is jelenti, hogy vagy nat fejfedő settel (dam bukás és még drága is), vagy discipline kell a deadmansre. utóbbi viszont megint akár 100-120 vit mínuszt is jelent.
végiggondolva lehet, hogy a kétsockos manticore a legegyszerűbb. csak azoknál meg az a baj, hogy vagy magas base dps, vagy life steal, mert egy random statjuk van.
de igazából az a kérdés, hogy mire használod, és miben érzed gyengének a karit. egy szint felett nem lehet a bizonyos kompromisszumokat kikerülni sajnos (pl nekem is volt valaha 5200+os armourom, life stealem és +disciplinem).
karakterlapod nem látom, de az elmondás alapján én az as/+dam unity/vailing host gyűrűk között néznék körül, ki lehet fogni belőlük jókat. a +elite dam miatt pedig sokkal jobbak, mint elsőre tűnnek.
buherka: köszi az infokat. talán azért következőre már lemennek... vagy behívunk egy frost wizardot is
.
Agro: azért ez már időmennyiség.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
erről beszéltem, a legtöbb DH szerint csak a DPS létezik, ezért furcsálltam, hogy proci mire célozhatott mikor használható karakterről beszélt, ha egyszer semmi plusz védelmi skill nem volt a karakterén azon kívül, ami kb ingyen jár a cuccok mellé, talán volt plusz 100 resije az átlaghoz képest, meg 5k life, aztán ennyi. egyébként nekem 250k DPS-hez van 75k lifeom és LS-em, de még ez is semmi buherkához képest, őt már láttam magas MPL-en 4-es partyban egyedül vinni kullt és siegeot, a többi DH az a 2 ütés kategória akikkel találkoztam, egyszerűen azért, mert ez is hatékony. de akkor meg ne beszéljünk már használhatóságról, mikor az maga a DPS ha nem solozol
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
ebből ami szignifikáns az az LS, most akkor nézz meg bárkit aki nem DH hogyan áll ugyanezekkel az értékekkel. és még a skilleket fel se hoztam, ezekkel van szoros kapcsolatban a plusz discipline, ugye hiába van, ha ezek nem érnek fel egyik másik kaszt védelmi skilljeihez. a többi kasztnál cooldown van a védelmi skilleknél, nem kell hozzá mittudomén mana, vagy fury, tehát a plusz discipline számokban sokkal nehezebben összehasonlítható az allressel pl
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
persze, de ez a DH-nál van legjobban eltolódva a DPS felé. egyébként a túléléshez szükségesek: allres, armor, life, LOH, vagy LS. ami kb ajándékként ingyen a cuccokon van az kb ez: 300 allres, 3800 armor, 40k life, 0 LOH, vagy LS. mennyivel vagy efelett a DH-ddal? mert ezek a legeslegalja, ha ezt nevezzük aranyközépútnak, akkor mit nevezünk mondjuk gyengének ilyen téren?
-
sunnymarcell
aktív tag
-
JSaN
addikt
A teljeseg kedveert tegyuk hozza hogy uj tulajdonsagok is lesznek, ugyanis szinte mindenki csak a zold CHD-s kovet rakja a fegyoba. Es ezt akarja a BLIZZ egy kicsit megtorni, szinesiteni. Az uj szint behozza az AS-t, ami tovabbi variacok lehetoseget hozza magaval.
Pl egy brutalis skorn amin van alapban 195% chd arra en nem tenek meg 100% chd kovet, hanem mondjuk AS novelo kovet. Hmmm fincsi lehet, maris csorog a nyalam. -
proci985
MODERÁTOR
arra gondolsz, hogy egy 8mért vett chc/sock/LS xbowot nem tudtam 2mért eladni három héttel később?
manticoreon a chd/as a kis túlzással kit érdekel kategória. chd jó, ha van, de olyan árprémiumot kérnek az egyébként közepes 85+osokért is, mint annak a rendje, 95 fölött meg átmegy nevetségesbe. AS nem annyira érdekes, a DH nem monk, se nem wizard, hatred miatt pedig adott esetben egy lassabb, de nagyot ütő fegyver akár még jobb is lehet. dex meg szép és jó, csak megint az a fránya árprémium, szvsz nem érik meg az árukat. fegyveren a fő stat továbbra is a dps, tehát egy low dps +perf as + perf chd fegyver még mindig kuka, míg egy high dps low as low chd továbbra is lehet eléggé jó.
jó roll magas chcvel, és nem megy el 5ért... namost ha abból indulok ki, hogy 9-10 körül adtam egy el 1150 körüli dexest közepes chdvel egy hete, akkor max egy 1100asról beszélünk. az a kb négy hete 5mért vett (és azóta az árát remekül tartó) jelenlegimhez képest olyan 10% dambeli visszalépés lenne.
xbowból jelenleg érzésre az LSes kategóriából olyan 1250-1300 / 60-70chc körül van a töréspont (tehát 1350dps/40chc is itt van damra), fölötte minden ultra, alatta meg a töbségnek már nem előrelépés.
-
Szatesz.
aktív tag
Sokan mint énis abból szedünk össze goldot hogy figyelgetjük mit tesznek fel olcsón megvesszük és eladjuk drágábban esetleg hétvégén. Nekem nem egyszer volt hogy 20-30 millát is kerestem 1-1 echo furyn.... És amiket veszek magamnak azokat is csak jó áron veszem meg , lehet hogy várok vele 3 napot de akkor sem kapkodom el és 3-4 hét mulva is legalább annyit kapok érte mint amennyiért vettem. Van amit 1 hétig is hirdetem és 3-4 óránként felrakom újra mert sokan az új hirdetéseket lesik....
Nekem is egy nagyobb eladásom volt 170 milla a többi talált dolgot max 40 milláért tudtam eladni abból is csak vagy 2-3 dolog volt... A többit meg ebből szedtem össze főként... -
persil
nagyúr
"Nem ugy volt hogy az item level, ill a tipus - kek sarga legend set - van igy szazalekkal belove ?"
Vagy legalábbis ez az az érték, amit a játékosokra tudtára hoztak. Ettől független "kénytelenek" beállítani, hogy mi merre, csa kiírni felesleges, mert igazából nem tartozik ránk. Ezek már olyan komoly része a játék mechanikájának, amiről a játékosnak nem kell tudni."Nem ugy volt hogy az item level, ill a tipus - kek sarga legend set - van igy szazalekkal belove ?"
És akkor mi alapján lenne a set dropból mondjuk blackthorne nadrág? "Random" ? Mert akkor előbb ugyan úgy be kell állítani, hogy ennek az esélye 0.02346 %.A diablo 2-ben is meg volt adva pontosan, hogy mire hány% az esélyed, valahogy itt is meg kell határozni, hogy mit kapsz.
drop-->kard-->legend-->devil tongue-->1. random x-->2. random y etc etc. Lehet, hogy nem ilyen sorrendben, de a lényeg, hogy a "dropból" a végére így lesz "chd, socket, int-es devil tongue", kidobolálja a játék sok oldalú dobókockával. Ehhez pedig az kell, hogy pontosan be legyen állítva minden.Gyuri27: teljesen igazad van, de, hogy jó vagy rossz, azt mindenki döntse el magának, viszont most a dropról volt szó, ahhoz meg ennek semmi köze.
-
persil
nagyúr
Ez egyszerűen azért van, mert "alapból" a fire walkers egy gyengébb tárgy, mint egy witching hour.(előbbi is lehet ultra roll és a witching is lehet szarabb, de utóbbi mindenképp eleve egy értékesebb darab)
Épp ezért (mondjuk 1000-rel felszorozva, hogy egyszerűbb legyen) - hasra ütök - van mondjuk 1% a witching-re és 5% a fire walkers-re. Ha tovább boncolnánk, akkor az is kijönne, hogy egy jó witching-re meg még 10x kevesebb az esély, stb stb.A többi meg már szerencse kérdése. Egy átlag kaparóson a nyerési esély 33%(hogy valamennyit nyerj). Ehhez képest simán lehet, hogy 10 sorsjegy-ből még az áruk sem jön vissza. De, ha megvennél egy millió darabot, akkor a harmada nyerne.(aztán lehet, hogy az az egyharmad mind 200ft lenne, de az is lehet, hogy lenne benne komolyabb nyeremény, akár több)
-
SLYM
veterán
na hát eközött az álláspontod között meg az előző között azért nem kis különbség van. ezzel egyet tudok érteni. csak egy valamiben nem teljesen, de beszéljünk róla, kíváncsi vagyok ki mit gondol erről. én most, hogy Sárpac kérdezte, elgondolkodtam, hogy van-e értelme szabályozni a dropot konkrétabban, mint a random. (a random nyilván szabályozva van, mégpedig úgy, hogy meg van adva, hogy x,y pontosan mennyi eséllyel esik). több millió játékosnál, több milliárd játékos óránál, több 100 milliárd itemnél még a random is brutál pontos (százalékokról beszélünk). nagy minta, nagyobb pontosság (általános iskola: feldobsz egy érmét, fej, vagy írás a lehetőségek 10 dobásból könnyen lehet, hogy 7 fej és 3 írás jön ki, de 1 millió dobákból 1, vagy 2%-nál nagyobb eltérés sosem lesz). szóval én csak azt nem értem, hogy minek ezt jobban szabályozni? ha egy 6 chance-es fullos mempo esélye 1 az 1 milliárdhoz és van 10 milliárd item, akkor sem esik leg belőle ennyi idő alatt 15-nél több, az meg nem dobítja föl az AH-t
-
persil
nagyúr
"Szerintem meg az uncsi, hogy na aki elhiszi, hogy tisztán random"
Játszani kell "oszt cső". Ha kiesik valami örülsz, ha nem, akkor nem. Nem kell minden nap a konspirációs elméletet keresni a játékban, ez az unalmas. Van egy működési mechanizmusa, olyan, amilyen és kész. Nem tudom mit kell ezen rágódni hónapok óta. "Mer a másiknak kigyött a 6 chc-s mempó, nekem meg nem, ez jó meg van mannipulázva".
Se rosszabb, se jobb nem lesz. -
SLYM
veterán
mi együtt toljuk öcsémmel, fejenként van kb 350 óránk a játékban, nekem a legdrágább eladás 49 misi, neki 30 misi, mégis mindkettőnknek komoly gearünk van. honnan? mert mondjuk tudunk AH-zni. máshonnan nem lesz pénzed, tökmindegy miket találsz. ha béna vagy, akkor sem lesz jó gear-ed ha találsz egy több 100 misis cuccot. eleve el sem tudod majd adni annyiért, mert felrakod olcsóbban buyoutra, vagy mégrosszabb esetben bidre és az uccsó mp-es licitekkel elviszik majd bagóért (ahogy én az összes cuccomat vettem). vagy extrém esetben fel sem ismered a sima 1 misit érő cuccokat és úgy adod el a kovácsnál ahogy csak illik. esetleg havonta 5 cuccnál többet nem adsz el, így minden cuccod elértéktelenedik mielőtt eladnád. aztán ha éppen venni készülsz nem tudod meghatározni mi mennyit ér, stb. mit gondolsz, ha mindenkinek össze-vissza potyognának a többszáz misis cuccok, azt miből és ki termelné ki? ahoz előbb valahonnan elő kell teremteni az aranyat. honnan terem az arany? mi ezalatt a 700 óra alatt összesen 72 milla aranyat szedtünk fel a földről, még mondjuk kb ugyanennyit a cuccok eladásából szereztünk amit a kovács ad. több arany nem kerül a játékba. ezt kéne megérteni a sírás előtt. másnak is ugyanennyi arany esik, egy grammal sem több. ha eladsz egy cuccot 1 milliárd aranyért, akkor ahoz valakiknek 5000 órát kell játszani technikailag (itt jön be a szerencse), de ne gondoljuk már, hogy itt mindenki szerencsétlen, aztán vannak páran a jobbak, akiknek meg esik minden. ugyanmár, kíváncsi lennék a legtöbbet sírók hány cuccot adnak el naponta átlagban, van egy erős tippem, hogy jó ha egyet. na hát ennyiből meg nem lehet aranyat csinálni
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szerintem max 2-4 hét múlva.
Lesz egy 1.0.7 patch, aztán PvP-ről Blogot is indítanak előtte.Rizzo: pedig jött
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest