Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Abban tudnátok segíteni, hogy a barbimmal melyik lenne a következő item, ami felé el kéne mozdulnom? (jelenleg WWzik) Azt hiszem lassan kifogyok a tesco-s upgrade lehetőségekből. Kipróbáltam mp3-on, hát, az első elite pack reflexből belegyalult a földbe, aztán azért csak sikerült legyűrnöm, de könnyen kapok olyan pofont amivel elborulok - amolyan Bud Spenceres 1 ütéses-borulósat-.
-
mikromanus
veterán
A chc állományt és a fegyvert kellene picit szerintem felszívni. Esetleg chc-as kombós itemeket szerezni, némi ApoC és ha csak ott vagy, akkro is szarrá tudsz mindent fagyasztani az über runokban

Eddig egy gyűrűt találtam, ami önmagában is jobb és nem sajnálnék megválni tőle. Van még másik i sjó, de azt a sajátról loptam le, hogy majd jó lesz a barbinak is, azt' a ládában maradt. Sajna az olcsó fegyvereket kiszórtam. Szerintem tuti volt használható közte. Azért megnézem mi maradt. Hátha...

-
persil
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Ez teljesen parti, játékos, gear, tapasztalat stb függő

Mondom, ki kell próbálni. Meg persze az sem mindegy, hogy azért nyomod mp4-en, mert ott haladós a farm(közben meg lazán mehetne 6-7en), vagy azért, mert az a karakter "vége" és ennyit bír.
De amúgy szerintem a példádban működhet, hogy átlagos mp4 karakterek mp6 überen.

Talán a legfontosabb az összeszokott, "összetanult" parti. Kiismert barátokkal sokkal keményebb helyzeteket is le lehet zavarni.
-
Muton
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
kikérem magamnak! ez mindenhol karcsú, nem néhol!

Magatalálósról meg annyit, hogy kb mindent vettem, mert ezeknél sokkal gyengébbeket sem találok.
Ahogy szokták mondani, szar droparányt kaptam battle.net reg-kor, szóval megfeszülhetek, akkor sem esik értelmes cucc
ha van valami hasznos, annak örülnék, természetesen fizetnék is amennyit tudok, bár most chestarmorra elment majdnem minden, van vagy 150k-m...
Ptech: az jó lenne, de én csak mp2-n tudok még haladni napi 1-2 halással. bár amennyire szar a droppom, a kulcsok ennek ellenére eddig gyorsan estek

-
Muton
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
igen, van dodóm

buffolva 80k, mert nincs chc-m, elég siralmas
Integra: nekem key1 másodikra, key2 elsőre, de megszakadt a net mire felvettem volna, az is másodikra, key3 elsőre, plan vagy 8-ra ment mp2-n. jameg plan farmon első-re dobott egy amúgy fos legend amulettet, hirtelen azt hittem, hogy az is meg lett elsőre
-
persil
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Persze, a szintnek megfelelő eséllyel(10% / level) De akár no monster power-en kieshet.
"ha jól értem amit írtok, akkor mpl 3-4 körül is alig dobálnak kulcsokat a wardenek"
30-40%
Szerintem amúgy a nagy többség pont mp3-4en megy a kulcsokért, mert gyors, überezni meg olyan 7-8 lehet az átlag. Mondjuk mp5-6on azért érezhetően több kiesik.
-
Integra
titán
válasz
persil
üzenetére
ettől függetlenül kisebb szinten is lehet a kulcsokat gyűjteni? azokat dobálja mpl 3-4 körül? max a megfelelő erő szintig csak kulcs és infernal machine gyűjtögetés és készítés a feladat meg megtanulni ezt a naphalem valor-os futást
bár, ha jól értem amit írtok, akkor mpl 3-4 körül is alig dobálnak kulcsokat a wardenek -
-
Muton
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
na jó, de itt arról van szó, hogy meg kellene kérni valakit, hogy segítsen leölni a bossokat, az meg szerintem úgy nem megy, hogy még azt is mondom, hogy hozzon im-et, mert nekem nincs

-
abéla
senior tag
válasz
persil
üzenetére
Kösz, de azért bizti, ami bizti rögtön le is craftolom a cumót, amíg még megvan az nv, 30
(15?)perc ugyis elég, arra ami 1 körben DE kiesik (mondhatni bőőőőőven
), csak érdemes bevásárolni előre Brimből, mert azért az ritkább (még), mint a DE.
Igazából tudom, hogy hülyeség, de így legalább nyugodt hülye leszek
. -
persil
nagyúr
Ha mp3-on tudsz játszani, és mp4 már nehéz, akkor egyedül esélytelen.(lehet, hogy mp1-en mondjuk menne, de annak meg semmi értelme a drop ráta miatt)
Egy partiba természetesen beférhetsz. Mondjuk a legjobb az, ha hasonló karakterek mennek, nekik megfelelő monster power-en. Ki kell tapasztalni

Olyan mp6 fölött érdemes egyébként überezni, ott már esnek a szervek.
-
Andie
őstag
válasz
persil
üzenetére
Namost jól elvetted a kedvem

Épp rászántam magam, hogy benézek egy ilyen überre, mert még sosem voltam. Most néztem én is utána, hogy mi is ez a HF ring.
Dehát MPL3-on kalózkodok, esetleg 4 még belefér sok halál árán - de ezexerint semmi esélyem, hogy szervet kapot valamelyik donortól?
-
Pompi
nagyúr
válasz
persil
üzenetére
Igaz, csak a pontosság kedvéért.
Esetleg egy elhúzódó überezésnél lehet jelentősége ha szar a csapat vagy rosszul lett megválasztva az MPL. Volt már, hogy a harmadik portál előtt el kellett menjünk leütni egy elitet, hogy ne veszítsük el a valort.- Mennyi?
- 30!
- Mi 30?
- Mi mennyi?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mikromanus: 1.0.5 (überek) előtt is 30 volt
kötöm az ebet a karóhoz 
-
mikromanus
veterán
Elég egy IM is ha csapatban gondolkozol. 4 embernek kell összesen a 3 machine. Az meg könnyebben kijön, mint egy embernek. Ráadásol az "izmosabb" társak könnyebben össze is szedik a hozzávalókat. Act 1 keywarden meg többnyire beletartozik az überezős runba is. Móka és kacagás. Ingyen kulcs (lehetőség) magasabb szinten.

(#19464) persil
Mindig is 30 perc volt. Ha mégsem, akkor az überekkel együtt lett ennyi.
editedit: májusban már 30 perc volt. -
persil
nagyúr
"van / lehet ennek vlmi alapja?"
Nincs, nem is volt, urban legend.
Csak a szerencséden(meg a blizzardon) múlik a craft eredménye, sem a valornak, meg a monster power-nek nincs hozzá semmi köze."persze a mintavétel annyira kicsi, hogy lehet csak én is hinni akarok az egészben"
Sárpacék esetében is erről van. És igen, 200-300 craft is borzasztóan kicsi mintavétel
-
abéla
senior tag
szval item-érték infláció / gold defláció akart az a végén lenni

más: craftolásnál Sárpac nyomatta ezt az "5 NV-vel jobb a roll" tézist, van / lehet ennek vlmi alapja? (ha kérhetném, hogy vlmi kézzelfogható statisztika/tapasztalat legyen a vélemények hátterében, ne a hit, meg a meggyőződés, netán a fentebb említett gém-társ ellen érzett ellenszenv, köszi
)Csak azért kérdezem, mert mpl10, 5 nv-nél láthatóan jobb rollok jöttek ki, persze a mintavétel annyira kicsi, hogy lehet csak én is hinni akarok az egészben
.
De hátha valakinek birtokában van vlmi tuti teszt/info ezzel kapcsolatban. -
persil
nagyúr
Igen lehet több is egyszerre és ajánlott is eleve 3 darabbal odamenni, hogy mindhárom portál megnyíljon. Nadeviszont! Egyedül ne menj be, mert magasabb monster power-en sanszos, hogy hamarabb kikerülsz, mint szeretnéd, mp6-7 alatt meg hülyeség bemenni, mert nem fog potyogni a szerv.
Szrk.: Ha szólóban csak mp2 megy, akkor felejtsd el az egészet. Ahhoz, hogy egyedül be tudj menni(mondjuk mp2-re) szerintem kell egy olyan kari, ami mp5-6-7en tud haladni. De persze még így sincs semmi értelme, mert mp2 kis eséllyel fogja dobni.
-
Muton
addikt
Heló!
Szeretnék Hellfire gyűrűt csinálni, sikerült egy Infernal Machine-t összehozni. Mielőtt bemegyek még fejlődni kellene mp2-ről, hogy legyen organ drop esélyem.
Kérdésem az, hogy ha van már egy im-em, akkor a keywarden fog dobni akkor is, ha még nincs 'elhasználva'? Azaz lehet egyszerre több im-em is? -
Integra
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
én kérek elnézést, hogy nem gyógyultam 150%-ban rá a játékra...

-
Sirandrish
legenda
10 perc alatt 3 azaz HÁROM darab Tzo Krin's Gaze esett!
Megyek lottot venni...arra is több esélyem van..
-
mikromanus
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Rendben. Akkor nincs is több kérdésem

(elit pakkonként egy "valort" kapsz. Növeli az Mf, Gf, XP szintet/értékeket. 5 a maximum mennyiség amit kaphatsz. Értelemszerűen 5 pakk lenyomása árán. A valor fél óráig marad meg, vagy megújul egy újabb elit banda elkenése után. 5 valornál eshet csak kulcs, szerv és onnan van garantált rare drop az elit killek után. A bossok is sokkal többet és jobbat dobnak. Kb ennyi)
(#19459) Pompi
Resplendent Chest -
Pompi
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
5 elitet (sárga boss és társai vagy kék csoport) le kell ütni, akkor lesz meg az 5ös valor. [link]
Szerk: na meg is előztek. Mind1. Még side questek megcsinálása is adhat egyébként azt az előbb kihagytam.
persil: milyen láda az ami NV-t ad? és amúgy a 15 perc az 30, nem?
-
-
abéla
senior tag
Azt azért nem hiszem, hogy pikk/pakk minden slotra kidobja a BiS itemet a craft-generátor, ezért nem is craftolok kesztyűt (trifact + magas alapstatok), mivel kicsi az esélye, hogy meglépjem, craft-prioritás tekintetében az roll-esély a fő szempontom. Meg pl. amunál is, a main darabot goldért vettem.
De a legfontosabb talán, hogy pl 1 craft amu kb 150k gold(100+brim+gem), na ezt napi szinten 20-30-40x véve már nem is olyan kis mértékű gold-sinkről beszélünk.
Emellett az AH-ra gyakorolt árcsökkentő hatása sem elhanyagolható a craftnak, persze lehet ez csak ideiglenes, pszichológiai indíttatású, ez 1-2 héten belül kiderül, de nem hiszem, a látott craft-rollok fényében; persze ha letekerik ezt is, mint a droppot, akkor az infláció csökken/megáll. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Kraftolt item nem ad "lángot".HF ring igen.
Én is eladom a rare/kraftolt itemeket. mert a materialt olcsóbb megvenni AHban. -
válasz
mikromanus
üzenetére
hát akkor kicsit szomorú lennék kb 100item környékén adtam el eddig vendornak :S
#19447:
"micsinálsz a goldoddal amit nem költesz el"azzal kraftolsz
azért, hogy egyesek mákosok és elsőre kiesik egy qrva jó upgrade, azért ezzel nem mindenki így van. -
válasz
mikromanus
üzenetére
nekem eddig rare itemből 1x volt csak bs...so alapvetően jobban megéri eladni a vendornak, ha már 1x felvetted a földről és identifyoltad. amúgy én éppen hol állok, vagy vendor, vagy salvege, annyira aprópénzről van szó, meg a különbség is kb 0.
-
mikromanus
veterán
válasz
tPedro_
üzenetére
Ha lángocska szabadul fel belőle, az minimum 20k arany. Ha eladod a craftolt lomnot, akkor 1-3k arany. Igen, valóban megéri inkább a vendornak adni...

persil: ez a "csak ha felveszem" dolog meg baromság. Épp a botolást támogatná. Az ilyen csacskaságnak semmi értelme nem lenne. Jó ez így ahogy van. A megfelelő megoldás egy másik realm lenne, vagy újraindítás, csak azért itt és mindenütt menne a hiszti. Mindenesetre a sokmilliárd botolt szemetet és az utánpótlást máshog ysose fogják kivezetni. Azért egy új indulásnak örülnék. Akkor is ha nem ladder jelleggel lenne, hanem mezei "még egy" helyként szintén végtelenítve.
-
abéla
senior tag
válasz
persil
üzenetére
Szerintem is igenis jó húzás volt ez a blizz részéről, így a seftesek szívnak, aki játszik, megint élvezi, van motiváció, stb.
De pl ha hasonlót craftolsz, mint ami rajtad van, add el (persze már csak feléért/harmadáért, de ez van, viszont a többi cucc ára is csökken).
Pl.: én eladom a TalR amut (nyilván bukóval), az új végett(ami a seft-generált mrd-os tétel helyett volt 100m), ezzel igaz bukok 100vit-t, de a régi amu árából veszek egy brutális vit-s VW, amiknek az árai szintén mélyrepülésbe kezdtek, így összeségében jól jártam (kari stat/felépítés tekintetében, goldban meg kb egál).
Persze amig árulom az amu-t, craftolom az int-es vállast, hátha bejön és nem kell -egy ki tudja meddig értéktelenedő- VW-t venni.
Szóval lehet itt adaptálódni az új szituációkhoz és végre nem a sunnyoggás a legcélrevezetőbb eszköz, jáccani kő' ésssennyi
.Szerintem nem véletlen,hogy meglépték ezt blizzardnál, mivel az ügyeskedők kezdték ellehetetleníteni a játékhoz szervesen kapcsolódó ah-t/itemizációt.
Ha eladható lenne a craft-cucc, beindulna megint a csalás/botolás/etc, így viszont, mivel nincs benne mani, nincsennek kapzsi nyomik. -
persil
nagyúr
"Nem írtátok, hogy micsináltok a kuka kraftokkal?"
Természetesen felkerül a követőkre, vagy gyengébb másod karakterekre, ha pedig nincs helye, akkor salvage. 2-3k aranyért hülyeség eladni, akkor inkább bontom és van miből craftolni.(mondjuk a demonic-ot mindenképp ki kell csapdosni)
-
Andie
őstag
válasz
persil
üzenetére
Gyanítottam, hogy ilyesmi lehet. Az valóban korrektebb lenne, ha lenne olyan, hogy csak akkor ragasztódik az acc-hoz, ha felvetted. Addig le lehetne adni.
Én nemsokat kraftoltam, talán ha 5 db amut eddig (ebböl a 4. már olyan lett, ami 3000 dps-t dobott rajtam), de a maradék 4-ből 2 simán eladható lett volna pár100k-ért...
Na mindegy, nem rossz ez így se. Nem írtátok, hogy micsináltok a kuka kraftokkal?Most rámegyek erre a hellfire ringre. Lehet valahogy szabályozni, hogy INT-es legyen? vagy csak überezek addig amig ki nem jön a 3 hozzávaló, megveszem a receptet, aztán lesz ami lesz? (ha szar, akkor salvage?)

-
Horbal
őstag
Az a nagyszerű ebben az új kraft témában, hogy lett egy variációs lehetőség.
pl az én esetemben nem kellet 100+ millás skornt venni magas statokkal, mivel a kraftolt vállas, megadta annak a lehetőségét hogy a kevésbé érdekes (számomra) statot (vita) kevésbé vegyem figyelembe a képletben.
Így 9,5 milláért vettem egy másik gitárt, nagyobb damage-el, több str és több chd értékkel + némi dex-el amitől nőtt a dodge.Így 10K-t növeltem a DPS-en 15millából, miközben nőtt az élet is
. (Ha a régi tárgyaimat el tudom adni még jobb lesz a helyzet)A "régi" szisztémában ez kb 200-300 vagy még több milla lett volna.
-
mephi666
nagyúr
válasz
persil
üzenetére
ott lett elcseszve szerintem az egész, hogy a paragon level-lel összejön 300%gf a végére, ami azért adja rendesen: botok meg éjjel-nappal mennek, lépik a szinteket és termelnek állat módjára... ezt nem kellett volna engedni, mert ez azonnal azt hozta, hogy a 0.25eur/100k -> 0.25eur/1milla váltó kellett, majd már ez is kevés... figyeltem, ahogy inflálódott a gold és az lenne az ideális, ha beállna egy stabil goldmennyiség a rendszerbe... esetleg nagyon lassan szaporodna (sok-sok értelmes craftolással pl) és a gazdaság se lenne ilyen ingatag
-
VanDaal
csendes tag
Sziasztok!
Most, hogy kijavították a bugot, végre meg tudtam hallgatni Shen utolsó monológját is, viszont egy még mindig hiányzik, mégpedig a "Ruin and corruption".
Valaki meg tudná mondani, ez melyik küldetésnél, a játék mely szakaszában hallgatható meg?
Csak összeszedném már ezt a beszélgetős achievementet is
Előre is köszönöm!
-
Ptech
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Itt találsz leírást róla magyarul. Az adott zónán belül mindig spawnolnak ha Inferno-n játszol. A drop viszont nem garantált, MP és NV viszont jól jön hozzá.
-
persil
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
persil
üzenetére
másik oldalról látom: elérték, hogy legyen sink, bottereknek nem éri meg essence-t farmolni, kraftolt cuccot meg mindenki maga tudja csak használni... mi lenne itt, ha eladható lenne? botok farmolnák ezerrel a goldot, esik nekik legend is tonnaszám, amiből van brimstone... termelnék ezerrel ah-ra a táp cuccokat, a piac meg jól fejreállna
olyan szívesen megnéznék ilyen adatokat, mint: játékban levő gold mennyiségének változása, brimstone-ok száma, gem-ek száma, stbstb (blizznél tuti leszűrik belőle a tanulságot)
-
Integra
titán
hol van az 5 keywarden pontosan? van 2 órám elütni, gyűjtögetnék kulcsokat

ja és hogy lehet kikapcsolni a játék alatt a win gombot?!?!?!?

-
abéla
senior tag
Tegnapi amu-craft(25x) legjobbja (nekem, cm-ww wiazardnak):
most ezt használom refiseknél.
A másik értékelhető (érdemes az alapstatokra ráfigyelni
):
Azoknak pedig, akik szerint nincs válságban az amu-piac, ajánlom figyelmébe ezt:
ok, ez mák volt, de hasonló roll-lal 40-60m körül mennek ezek, néhány hete több száz millás tételek voltak.

-
persil
nagyúr
Csak a megfogalmazás más, de ugyanazt jelenti.
VISZONT fasza lett volna, ha az új craftolt szarok nem bind on pickup-osak lennék, hanem bind on equip-esek. Így csak az ideg veti szét az embert, amikor olyan craftolt, ami még pont nem jó neki(mert mondjuk pariban van a régivel, vagy ilyesmi) de faszán eladható lenne.
Szerintem kapufa volt a blizztől.(megint)Bind on pickup(account bound ugyanez) - amikor hozzád kerül már azonnal account-hoz kötődik
Bind on equip - csak akkor kötődik az acc-hoz, amikor fel is veszed magadra. Így, ha nem használod, akkor el lehet adni -
mar_tin
tag
válasz
buherka
üzenetére
Tőlem meg 50m kezdő biddel nem akarják elvinni az 50 CHD -s, 10 CHC -s kesztyűt. Elsőre 75m -el tettem be.
Amu kraftal még nem volt szerencsém húszból eddig egy volt amivel csak 3000 DPS buknék, viszont lenne +4k HP, meg némi védelem. Bracerből jobb a helyzet harmadikra kijött egy olyan ami 7k DPS -t adott (de sok vitát buktam), igaz egy ratyi Strongarm -ot cseréltem volna csak. Ma sikerült egy olyan amivel már nem bukok vitát, és 6,5k+ DPS -t ad, szóval ez már maradt: [link]
-
Ptech
addikt
Van elfekvőben másfél Infernal Machine-em, viszont csak MP5-6-on boldogulok, nemrég kezdtem megint játszani sok hónap kihagyás után. Valakinek nincs kedve és gearje MP8-9-en überezni este 7 fele?
Ha über nem is, akkor jó nekem a farmolgatás alacsonyabb MP-n is, csak kezdem nagyon unni a dolgot egyedül így, hogy az összes haver akivel kezdtem lemorzsolódott.
-
Andie
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezeken miért az van, hogy "Bind to account on pickup" ? Mitől más ez, mint az "Account bound" ?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha az lenne eleve nő karakter indítok. Már csak a magam szórakoztatása miatt (is)...

ll-kobe: Ment pü.
-
mikromanus
veterán
Ehhehe. Meglett az új reflectes vállasom a fun buildemhez. 3893 reflect damos. Mondjuk gyengébb az esélye a speckó támadásnak mint az elődjének, de igazi kincs így is. Évek múlva sokat fog még érni. Már ha helyrerakják addig a reflect jellemzőt és nem golyózzák ki a régi speckó itemeket. Van egy jó armor is kint, de az nem tudom, hogy kell-e Első helyért 3 misi? Eh... Nem tudom. A második legjobb nálam van

-
mikromanus
veterán
válasz
davidsito
üzenetére
Azért időnként el lehet adni pár dolgot. Mondjuk a jobbakat, csak persze nevetséges áron. Pár kombónak magas ára van, de ezek esélye elég alacsony (persze épp ezért van ára). Az olyan cuccok, ami miatt sárgulhatunk itt a fórumon mennyiért mennek el (sokszázmilla, vagy milliárd gold) az csak nagy mázlival tízezer dropból tán ha egyszer esnek, de inkább kisebb eséllyel. Egyszerűbb lecápázni őket, csak ahhoz már tényleg elvetemült mód ismerni kell a pénzes vevők perverz elhajlásait, meg szerencse is kell (azt hiszem 200 milla volt egy fegyver, amit 1,7 milliárdárt adott el egyikőnk. Sárpac???). Ehhez már persze sok-sok gold is kell.
-
Integra
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
tegnap megpróbáltam két vállprotektort craftolni, 150e aranyam bánta..

-
davidsito
aktív tag
válasz
persil
üzenetére
01.
ah-ban eladni bármit is lehetetlen .. szerintem 1 hónapja megállt ott a történet
függetlenül a frissítéstől02.
azt is hallottam, hogy nagyon sokan abbahagyták a diablo3-at, félretették, hónapok óra be se lépnek
magyarul csökkent a gamerek száma03.
a rajtam lévő combosabb cuccokat eladom euro-ért, majd abból veszek goldot
majd az ah-ban a goldból ismét valami cuccot
most ez a terv
-
Gorneck
legenda
Az Andit majd vmikor kukázhatnád...vagy mempora vagy inna-ra...elégséges vited van már lándzsa nélkül is, de jól jönni egy kis life% is. Még ha némi DPS bukóval is jár a dolog...
Jahhh és adj már neki egy kis lötyit ami elvarázsolja a fejedről, mert iszony ronda egy cucc...
-
persil
nagyúr
válasz
davidsito
üzenetére
Szerintem erre már most nincsen okosság. Kell egy combos cumó, meg egy normális árképzés. A kezdeti ügyeskedéseknek már szerintem annyi.
Könnyűnek meg már sehol nem mondanám. A top cuccok mennek jó drágán még mindig, a középszerűek viszont, amik 1-2-3 patch-csel ez előtt vagyont értek, most eladhatatlan szemétté váltak.Flipelgetni meg akkor tudsz, ha ismered a mindenkori árakat, amihez ugye folyamat figyelned kell, mert néha elég hektikus.
-
davidsito
aktív tag
Egy kis segítség jól jönne .........................
Tegnap sikerült belépnem arra a felülre, ahol euroba lehet adni-venni. (azt hiszem Rham a neve)
Sikerült elkészíteni a paypal fiókomat és feltennem 10 db dolgot kb. 250 euro összértékben.Nos a kérdésem, hol könnyebb eladni itt vagy a sima AH-ban?
Hol értenek jobban hozzá, hol lehet több sikeres üzletet kötni?
Hol vannak a dörzsöltebbek?
Tehát kevés tudással, hol tudok adni venni? jobban és könnyebben? -
Enzolord
addikt
Sziasztok!
Ezen a fórumon még új vagyok.. Lenne egy oylan kérdésem, hogy kieg mikor várható?
És mik várhatóak benne? Olyan lesz, mint a 2höz kiadott kieg új világgal és kasztokkal? -
-
mikromanus
veterán
válasz
sundorgo123
üzenetére
Elméletileg lehet. Amun a maxok: 10 chc, 100 chd, 9 AS, átlagdamból lehet akár 60 is, de az azt hiszem már 2 vagy 3 jellemző együtt. A 30-40-esek már jók. Statpontból a "sima" amun 350 a max. A friss account boundosokon ennyi azt hiszem nem lehet... Bár egy max main stat + main stat-vita kombós maxos main stattal lehet épp ennyi most is.
edit: nekem most van egy 9,5 chc 94 chd, 40+ átlagdam amum. Kicsi az esély ennél jobbra, de itt a fórumon volt 1-2 (csak kasztspecifikusabb). Bár ugye azok egy része képszerkesztés csodabogara volt...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
válasz
sundorgo123
üzenetére
Persze hogy lehet..
Lehet hogy csak a százezredik lesz ilyen de lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Windows 10
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- iPad topik
- Ubuntu Linux
- Mikrotik routerek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)