Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabánya
senior tag
-
adrian360
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
én továbbra sem értem, hogy egy egyszeri díjas játéknál miért kellene 2 éven keresztül folyamatosan megújuló tartalom.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Wolverine
üzenetére
Nagy szarban vagyunk ha egy "10es skálán mozgó difficulty választó" már contentnek/tartalomnak számít

Az IM meg az Über meg ugyan az..annyi hogy magához a kulcsokhoz beraktak 1-1 mobot Actonként...Persze én értem amit mondasz, de azért szerintem érthető ha a napi szinten játszó emberkék ezeket a "brutális tartalmakat" keveslik

-
Edge
veterán
válasz
Face8814
üzenetére
Hatékonyságod mértéke sztem most azon múlik hogy a chc-d elég alacsony, jó a tal amu de chc nélkül nem annyira, egy chc/chd-s rare kenterbe veri a chc nélküli tal amut és azon a slot-on nyerhetsz akár +10% chc-t is.
+ hatékonyság ha 12% helyett 24% movement-et szedsz össze, vagy lacuni bracer vagy innas gatya, nem mellesleg mindkettővel attackspeedet is nyersz. -
tatabánya
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
félreértés végett én is ahogy itt olvastalak titeket tegnap és ma is mentem egy kört act 3-ban elvoltam, de azért hónapokon át ez nem mehet így
, most számolgattam ha valaki diákmelósként a diabloba ölt órákat inkább ledolgozza abból a pénzből vehet olyan geart ami droppból sose lesz neki és überkedhet utána, mondjuk így le kell mondani a napi pár órás monotonadagjáról D3-ban, de valamit valamiért 
-
warcat
veterán
Idén biztos nem lesz kieg, ha szerencsénk van,ősszel a Blizzconon lesz már valami róla,de részemről az is kétséges.
-
Face8814
őstag
Szerintetek, merre tovább? [link]
Szeretném a DPS-t fentebb tolni mert nem érzem magam elég hatékonynak.
Nagyságrendileg még 3-4k növekedést tudnék elérni tescos árszint mellett, de utána ....
Szívesen veszek bármilyen javaslatot.
-
mcwolf79
veterán
Jól sejtem, hogy eddig potyára strapáltam magam az Infernal machine-hez az act4-ben a plan-ért, mert az csak egyszer kell megszerezni, és utána már csak a 3 kulcs kell az IM-hez?
Önként jelentkezőt keresek egy jóképességű barbár személyében ,aki a 3 überhelyen vállalná a tank szerepét egy wizz, egy wizz (vagy WD) mellett ? A 4. hely még betöltésre vár.
MPL4 vagy MPL5 lesz a téma. -
Tom5
addikt
Hogyan tudom megnézni egy itemről AH-ban, hogy mennyi pluszt ad? Az a billentyűzet kombináció kellene, nem jövök rá...
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
vettem új amut olcsóér, kicsit dobott a DPS-en
[link] -
Sárpac
nagyúr
Volt már valakinek olyan, hogy biddelt és nem került be a listába, zsét meg levonta a rendszer?
-
killerjohn
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez kész
You made my day, sir! 
-
GoTReX
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem otthonról írok ezért minden statet nem tudom leírni rendesen... MageFist(Gloves),Doombringer (sword)...Majd későbbiekben belinkelem őket.
-
GoTReX
őstag
Eddig 5 Leg. esett,de Low lvl az összes.Ennek ellenére eltettem ládába.Érdemes eladni ,AH-ba tenni,vagy teljesen felesleges ?
-
Tom5
addikt
40 misim van, mit cseréljek a monkon? link
550 all resem van, az monknak megfelelő? Tanácstalan vagyok. inna övet érdemes lecserélni? -
GoTReX
őstag
Na azthiszem énis csatlakozok a fórumhoz,bár még kezdő Paragon 6-os Barbariannal nagy dolgok nem történtek
Viszont egyre inkább érik hogy fejlesszem a gépem mert halál egy X2-s AMD-vel,és 2gb rammal,HD 3850-el a csapatmunka:S Lehet egy rendszerfrissítés segítene kicsit. -
DIMITRIUS
tag
Na, hogy ne csak Sárpac kolégáról menjen a vita csináltam egy alternatív meteor farmolós buildet a wizardhoz, akit érdekel nézze meg.

-
Kicsimix
őstag
Jajj istenkem... Ennyire benezni valamit : P

-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Rayner
üzenetére
Én sem nagyon.December 5.-én költöttem utoljára a Monkomra.DHmra sem költök többet.Amúgy meg minek is?Monkommal mpl4-et farmolom 3600 armorral, kinek kell a Seize the Initiative
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gyűjtöm az aranyat, jelenleg nekem erről szól a D3......amit egyre jobban kezdek unni...(#16651) Edge
Az
-
Edge
veterán
Description:
This is a fan made trailer(epic fail)
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
buherka
üzenetére
Már én is erre gondoltam

(#16640) kornel76
Arra leszek kíváncsi, hogy a kraftolt itemek miatt mennyire fognak AHban lemenni az árak.
Beindul a kraft őrület, mindenki felöltözik szépen, aztán ősszel jön az új kiegészítő, mellé a max lvl megemelése pl 70. szintre, és minden 60-63lvl item szart sem fog érni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A több száz milliós gearek mehetnek a levesbe![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
buherka
addikt
Lehet hogy Sárpac tesó kraftolja ezeket a bökőket...aztán nyomja itt a marketinget nekünk sunyiba, hátha valaki rácuppan és visz a portékából.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gorneck
legenda
válasz
Sárpac
üzenetére
Ok, csak ez jött le...elég rég vettem azt a fegyót (másikat is), most többet ér kb mind2, mint mikor vettem...akkor és most is ki lehet fogni olcsón csak ki kell várni a megfelelő eladót, nem kell azonnal minden szart megvenni...
A craft csítben én kételedem, az acc visszaállítás haszonszerzés miatt én se tartom vmi fernek... -
Sárpac
nagyúr
válasz
Gorneck
üzenetére
Jujj nekem csak annyit írtam te is vásároltál az is azért volt, mert ha megnézed nekem is van csak axe!
Nem kell mögé látni semmit egyébként jól tetted! Elvenni nem vehetik el tőled, max egy hét még és 5M-et sem fog érni!
Dió chatben naponta kapok dupról vagy craftról infót, pl. a fegyverek nekem fel sem tűntek, ezt is mástól halottam, csak a gatyákról írtam itt a fórumban, később másik srác írt, hogy már a kesztyűket is dupolják és töredék áron pakolnak ki űber statos kezeseket! Aztán jöttek a fegyók, majd tegnap már az innas cuccokról is kaptam infót! -
kornel76
aktív tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Japp , most is lehet óccón venni jó fegyvert, pl. tegnap épphogy outbideltek egy 1279 DPS +soc +life on hit axe-on és az én bidem volt a nyerő 20,+1 golddal a licit vége előtt 3 p-ig. (közben elmentem fürdetni a kisfiamat és erre nem rám licitáltak?
), nem tudom, h craftolt volt-e de kb lesz@rom mert a sebzésemen dobott volna nem keveset. Tehát van most is minőségi fegyver jó áron, csak vadászni kell rá és szerencse kell a bidnél. Azt pedig ha valaki meg kitesz 300-400m-ért vagy akár 1.5 milliárdért vmit és ott rohad az ah-ban megint csak le sem sz@rom mert nekem attól nem lesz több vagy kevesebb, úgysem nézegetem a csilliárd trillárd goldos übertáp életszívó,kritikusan sebző,likas,primal statos itemeket mert írigy vagyok és nem csorgatom a nyálam . -
Gorneck
legenda
válasz
Sárpac
üzenetére
De írtad...látom bevásároltál craftos fegyóból...mivel 1-2 napja írkálsz erről feltételezem akkor szted a fegyó a csítertől van (aminek létezésében igen csak kételkedem)...már nagyon régóta megvan...lófasz áron vettem és akkor volt választék is az olcsóbb szegmensbe, ahova ez a kard tartozik...csak nem volt rá goldom...90-200m közt bárki bármikor vehetett volna hasonló fegyót 1 hónappal ezelőtt is...ahogy most is...
-
Wolverine
félisten
válasz
Sárpac
üzenetére
Picim, ha nem tűnt volna fel, a D3 felépítése miatt minden cucc elinflálódik, mert mindenből olyan mennyiséget generálnak, hogy előbb-utóbb a legjobb cuccokkal is tele lesz a padlás. Amit craftolsz, az egy véges számú prefixszel és affixszal érkezhet; épp ezért ha kellően sok cuccot gyártasz naponta, akkor simán összejönnek a tökegyforma topcuccok is. Nyilván ezt csak bírni kell alapanyaggal - de az összejöhet a brutális farmolás mellett úgy is, hogy kiszeded az AH-ból a hulladék, fillérekért betett, bezúzható lootot...
-
persil
nagyúr
válasz
Sárpac
üzenetére
"Valamire felhívom a fórumozók figyelmét"
Egyszer. Vagy kétszer. Esetleg ötször. De nem napi 10-20x alkalommal ember, hetek óta. --> Igen, szándékosan túloztam. Mert kivétel nélkül minden kommented erről szól."erre neked karöltve a volt csíter haveroddal offok tucatjait generáljátok!"
Pontosan melyik csíter haveromról is van szó.... ? Bár te már biztos kiderítettél itt mindent, mi meg csak lesünk a detektív képességeiden. -
Sárpac
nagyúr
válasz
Gorneck
üzenetére
De nem is írtam, viszont te magad is írod ahogy mostanában ezek mennek, igen ezek milliárdos kardok voltak most meg 300 alatt hozzád vágják! 2 hét alatt lassan szétbarmolja a fegyós piacot is!

Persil csak tudnám te miért idegeskedsz ezen? 70x annyi off jön a kötekedő hülyeségeid miatt! Valamire felhívom a fórumozók figyelmét erre neked karöltve a volt csíter haveroddal offok tucatjait generáljátok!
-
persil
nagyúr
válasz
Gorneck
üzenetére
De még, ha úgy is lenne, akkor is nem rohadtul kurvára mindegy... ? Ah-ban megvettél egy olyan fegyvert, ami számodra megfelel, olyan áron, ami számodra megfelel...
Ezért írtam sherlock-nak, hogy most már jó lenne befejezni, nem igaz, hogy hetek óta ezen pörgeti a topikot, csak süllyed a színvonal, de előbbre nincs vele ő sem. Teljesen tönkreteszi már ezzel az állandó, mindennapos helyzetjelentéssel. Senkit nem érdekel rajta kívül.
-
mpierre
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem kell ahhoz se trutyi, se lecsó, se diszkó. Elég egy kis lag. Az meg előfordul néha...

-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kb én is erre akartam kilyukadni

Refi nerfelése miatt még nem szabad elhagyni a sok ls ill ls+loh párost.De majd kitapasztaljuk.(#16617) jjc
Ezt hívják helycserés támadásnak...
Mennyi ls-ed vagy loh-d van? -
-
Nordic
Közösségépítő
-
kornel76
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Eztet nem értem
.... Mind1 megyek craftolni
.... -
Sárpac
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére

Bírom a poénos beírásaidat, ez tényleg vicces és csöppet sem sértő vagy személyeskedő mint a másik két jóbaráté akiből az egyik volt csíter!
-
jjc
aktív tag
válasz
Gorneck
üzenetére
pont egy ilyen mempora vadászom már egy ideje. csak sajnos annyira akciósra (250m), h elég sansztalannak tűnik.
más:
black damage probléma
"Végül pedig, előkerül egy bug, ami a min, max affixokkal kapcsolatos, ez a bug tavaly júliusa óta ismert, mégpedig, hogy nem pontosan számítódik bele a min, max affix a dps-be. A fejlesztők úgy vélik, hogy ennek a bugnak a javítása hatalmas nerf-et eredményezne számos tárgyon, így nem várható ennek a javítása. A fejlesztők elmondták még, hogy a később bevezetendő tárgyak már nem lesznek ezzel a hibával ellátva, de a régieket nem fogják visszamenőlegesen nerfelni. Az új tárgyak tulajdonságai úgy lesznek megalkotva, hogy kompenzálják a régiek hibás min-max affixal ellátott értékeit."
forrás - diablo3.hu -
Edge
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
True...
Bár az is igaz hogy mindig mindenkinek van olyan ismerőse akinek jobb a dropja, lehet magadról nem is tudod de te is vkinek ilyen vagy ám
Nekem is van egy DH haverom, volt olyan mp7-en über előtt festering woodsban szedtük össze nvket és 3 set esett neki csak ott (tal source, ik helm, ik belt) és mind elég jó rollokkal. De ez a srác mindig mákgép volt elég csak ránézni akár a hf ringjére(trifecta)
Van ilyen
de ilyen ismerős sztem inkább reményt ad az embernek 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, most számolgattam ha valaki diákmelósként a diabloba ölt órákat inkább ledolgozza abból a pénzből vehet olyan geart ami droppból sose lesz neki és überkedhet utána, mondjuk így le kell mondani a napi pár órás monotonadagjáról D3-ban, de valamit valamiért 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
trükkös kis progi 

), nem tudom, h craftolt volt-e de kb lesz@rom mert a sebzésemen dobott volna nem keveset. Tehát van most is minőségi fegyver jó áron, csak vadászni kell rá és szerencse kell a bidnél. Azt pedig ha valaki meg kitesz 300-400m-ért vagy akár 1.5 milliárdért vmit és ott rohad az ah-ban megint csak le sem sz@rom mert nekem attól nem lesz több vagy kevesebb, úgysem nézegetem a csilliárd trillárd goldos übertáp életszívó,kritikusan sebző,likas,primal statos itemeket mert írigy vagyok és nem csorgatom a nyálam .
Nevetségesen hülyeség.