Hirdetés
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecraftoltam pár amut és bracert... a 2 legjobbat a karimon látjátok.
Szerintem eléggé op-k lettek, pedig ez még csak a kezdet. (kb 2 óra játékba tellett)http://eu.battle.net/d3/en/profile/Fahrii-1556/hero/24135335
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem is első dolgom lesz kopaszról levarázsolni azt a kurva ronda mempot...
-
Pekkk
aktív tag
Mennyi a gold most AH-ban? Beállították, hogy ne 0,25 legyen a minimum azt hallottam. Nem kicsit fognak akkor elszállni az árak gold ah-ban.
-
Kobe
veterán
válasz
mcsabee
üzenetére
Aki meg ezt elhiszi, annak a vacogo capa harapja le a toket

Kurva erdekesen mukodik az a random generator amelyik MINDEN patch utani elso napon fossa a legendet, masnap meg hirtelen alabbhagy....ugye veletlen hogy eddig a 7 nagyobb patch es az osszes hotfix utan ez ment ?

A randomnak nincs a blizzardnal matematikai keplete, a jolmeno kaszinok keverogepein is egy sokmillio dollaros keplettel osztjak a lapokat ami jol kozeliti a randomot. Pedig ott kb 1 rosszab nap alatt van akkora forgalom mint az egesz AHban 2 honap alatt kb...de majd pont blizznek sikerult feltalalnia a spanyolviaszt

Btw eleg ha megnezed a drop trendet hosszutavon es latod majd h 7vegen is szignigikansan leesik a drop, nyilvan random pont akkor amikor sokan jatszanak es a sok kiosztott cucc bedonthetne a gazdasagot

-
Sirandrish
legenda
áááá....végre csúnya sapka nélkül...
Vanishing Dye 4 President

-
Sárpac
nagyúr
Pvpben vannak új helyszínek? Sajna csak du férek majd dio közelébe de azért kivi vagyok ptr után van e változás!

-
Rayner
őstag
-
VanDaal
csendes tag
Eddig nem játszottam még egyszer sem közvetlenül peccs után, de ma van rá lehetőségem. Lényegében napok óta nem esett még brimnek való sem, most meg fél óra alatt act2-ben 3 legendary és egy set cucc... tényleg elég vicces

-
Kobe
veterán
Kvajo h ezeket a drop esoket estere mindig kikapcsoljak, aki delelott dolgozik az rohadjon meg kb
-
davidsito
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna javaslatot adni továbblépésre?
Esetleg van neki barbár cucc, ami megfelelő lenne számomra.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/SorryBlade-2718/hero/20757297
Üdv.
Dávid -
P00By
nagyúr
Első elit-ből esett recept(archon), essence és legend

-
Sárpac
nagyúr
Tudja valaki mi ez?
Pl. Szatesszal mi lett?
[link]Patch már megy, nem úgy volt 11kor lesz elérhető?

-
hokuszla
senior tag
Mentünk egy kört public mp3-on.
Van kb. 115k unbuff dps-em, mellettem egy pl35-ös DH, egy 32-es Wiz és egy 25-ös Barb.
Hát...
Nekem tetszett, 35 perc areat1-től areat2 végéig, a többiek hullottak rendesen eliteknél.
Úgy érzem mától sokaknál beindul a DPS-t mindenáron érzés. -
Drizzt
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
Oké, de a HF ringhez a cuccokat nem tudod megvenni AH-ban, ezekhez a craftokhoz meg igen(jó, demonic essencet nem, de az meg seni fog tonnaszám). HF ringet craftoltam vagy 2-t, s úgy döntöttem, hogy kösz elég volt belőle. Viszont most van 100 misim, ami craftra kb. el is mehet. Nyilván az első napokban nem fogok venni hozzávalókat, mert szakadni fognak az árak.
Na mind1, meglátju. A garantált maga mainstat mindenestre eléggé vonzó.
-
P00By
nagyúr
Az előző patch leírása és száma volt kint telepítéskor, a játékban szerencsére már 1.7-et ír
-
törölt tag
sajnos benne van a pakliban ez is, és ennél jóval durvább véletlen sorozatok is vannak.
emlékszem még a kaszinózós időszakomra, amikor a rulettasztalnál állva döbbenten néztem, amint 17-szer egymás után fekete szám jött ki, és én persze hogy megraktam a pirosat jó vastagon, és naná hogy 18-ra is fekete jött...
(ez még a klasszikus krupiés kaszinó volt, nem elektronikus.) -
Pekkk
aktív tag
Az új recepteket át lehet adni egymásnak, vagy az is accound bound?
-
mikromanus
veterán
Kulle 7 raret dobott, meg egy essence és egy plan. Amúgy egy runban 2 plan + 3 essence . Eléggé megszaladt. Sajna csak "normál" planek...
-
Gorneck
legenda
-
mikromanus
veterán
VAn refi jelző? Nem is néztem. Viszont a reflectet kissé elaljasították, nem? MAjdnem hogy az alap passzív leach is elég ellene és rend se kell. Az elektromos horda elit viszont iszonyat durván sebez. Mondjuk warcry nélkül mp 8-on

-
Sirandrish
legenda
Nah..fél kör alatt majdnem mindent meg is tudtam nézni

Refi jelző elég durca..szerintem bőőőőven észrevehető..
A legend item által minimapon hagyott csillag csöppet brutális de legalább észrevehető
Van INT-es és STR-es karim..ofc DEX-s recept esett

-
VanDaal
csendes tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Köszönöm!
Csak próbaképp betettem tegnap 2 egykezest, és röhejes 60k sebzést kaptam a Skorn 100k+ helyett.
Barbár
Ez így nyilván nem jó, csak kiindulási alapként linkeltem. Karakter itt HotA-hoz van skillezve, de ezeket a passzívokat használom WW-nél is, szóval a sebzés ott is eszerint alakulna.Ez az offhand pl teljesen értéktelen az alacsony sebzése miatt? Mert a többi statja alapján gyanítom elég jó lenne, de így...

Próbáltam egy 900 dps körüli karddal is, és bár a sebzés felment 70-80k közé (nem emlékszem pontosan), de annak meg csak socketje volt, alap chd és LoH sajnos nem.Mainhandet szintén csak viszonyítási alapnak vettem, relatíve olcsón. De ahogy néztem, a 3-4 milliós árkategóriában alig 3-4k dps-t nyerhetnék.
Lehetséges egyáltalán 100k körüli dmg elérése egykezesekkel, ha az ember nem akar 10 milliókat költeni (mert ennyiből inkább új csizmát, kesztyűt, esetleg bracert vennék), vagy inkább maradjak a Skornnál, ha ilyen olcsójános vagyok?

-
mcwolf79
veterán
A Blizzard elég szépen csipkedi most már lefele az ellen HP-ját. Még az is lehet, hogy ezután használható lesz

Amut craftolni hol kell? Mert egyiknél sem látok ilyen opciót (Act3). -
Andie
őstag
Gyerekek, azthiszem elment a kedvem a játéktól.

Ha ezt nekem mesélik, nem hiszem el, de sajnos velem esett meg: Haverral szoktam leginkább játszani, mert kettesben már tudunk MPL3-ban is szépen haladni. Neki egy PL26-os Barbárja van, nekem a PL23-as Dokim.
Hétfőn is és tegnap is kb 2,5 órát játszottunk, Act2 farm. Ez összesen 5 óra játék.
Ez idő alatt esett neki 3 Set item, és kb 4 legend. Nekem 0!!! Egy rohadt set, vagy legend nem esett, csak szemét sárgák, amikből talán 1 db volt eladható 100k gold körül. Ráadásul neki 240%MF-je van, nekem meg 280%.
Döbbenet, és mélységesen elszomorít. A végén már szegény nem is örült, mikor esett neki, mert tudta, hogy én meg csak bosszankodok. Az egyik set, ami esett neki, Talrasha armor, megnéztük AH-ban, kb 600M körül mozog a statjai miatt. De igazából nem az értékük érdekel, mert én annak is örülök, ha Brim legend esik. Mert olyan jó látni, ahogy az égig világit, és csingel (már a kisfiam is rá van állva, hogy apa!! világítós!!!)Ha neki se esett volna 1 sem, vagy max 1 valami, azt még megértem. Oké, ilyen a random, most épp neki kedvezett. Ha egyedül játszok, és 5 óra, 5 farm alatt nem esik semmi, azt is megértem, elfogadom, oké, tudjuk, hogy nem jön könnyen (bár mpl3-on??)
De hogy esne végtelen ciklusba a blizzard itemgenerátora, neki egy rakás, nekem meg egy sem??? Ez azért már több, mint gyanús.
Csak 1 dologra tudok gondolni: mindkét napon ő volt a host. Tudom, ennek nem szabad, hogy köze legyen a dologhoz, de...
Szomorú vagyok, és asszem mostanában hanyagolom a játékot...
-
Ifju
aktív tag
Beengedett!!!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Drizzt
üzenetére
azt azért ne feledd el, hogy HF ringből is egy pár tényleg jó van csak, 20m feletti gyűrűk kiváltásához már tényleg nagyon nagy mák is kell.
anno gondolkodtam a vile wardom eladásán (170+dex, 12% life, 6 pickup), aztán végiggondoltam, hogy mekkora eséllyel craftolok le jobbat, és úgy döntöttem, hogy még marad.
-
Drizzt
nagyúr
Viszont a peccs eredményeként azt hiszem kb. csak a fegyvereknek, ringeknek marad majd ára AH-ban kb. Meg 1-2 spéci legendnek. Elég durvák legalábbis a craft eredmlnyek, amik terjengenek a US fórumon. Persze nekem úgyis szar rollok lesznek, mint mindig.

-
-
mcsabee
senior tag
A Demonic Essence eshet elite szörnyekből és bossokból is infernó nehézségi szinten (csak ott). NV nem szükséges a Demonic Essence drophoz, de a magasabb MPL növeli az esélyt a dropra.
MP 0: 15.0000%
MP 1: 16.5000%
MP 2: 18.1500%
MP 3: 19.9650%
MP 4: 21.9615%
MP 5: 24.1577%
MP 6: 26.5734%
MP 7: 29.2308%
MP 8: 32.1538%
MP 9: 35.3692%
MP 10: 38.9061%Az új tárgy craftek eshetnek bárhol a nagyvilágban, akár egy kósza fallenből is, de a Skeleton King, a Spider Queen, Maghda, Zoltun Kulle, Ghom, Cydaea, Rakanoth és Izual a következő eséllyel dobják infernón, 5-ös NV mellett (csak ezek a bossok, a sima moboknál ennél jóval elhanyagolhatóbb az esély):
MP 0: 20%
MP 1: 23.2%
MP 2: 26.912%
MP 3: 31.218%
MP 4: 36.213%
MP 5: 42.007%
MP 6: 48.728%
MP 7: 56.524%
MP 8: 65.568%
MP 9: 76.059%
MP 10: 88.228%Az Archon Armor recept Squirt the Peddlertől vásárolható meg 1.5 milláért.
-
Kobe
veterán
Most akkor hogy is lesz pontosan ? A demonic essence eshet sima elitbol is magasabb mp-n, a planek meg a fobossokbol ? Meg van hatarozva h az amulet design pl csak azmodanbol eshet, vagy mindegyik dobhatja mindegyiket ?
-
hokuszla
senior tag
Jön már a drágaszág, és csak 47 megás.

-
törölt tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Szegények

-
morvaigaben
tag
Facebookról:
"Diablo
Patch 1.0.7 has been released upon the lands of Sanctuary, and is now live! Check out the full list of changes here —> http://bit.ly/V5vllY"amerikások már tolhatják..

-
Drizzt
nagyúr
USA peccs 5 perce live.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
Magasabb ChC gearrel érdekes módon nekem is az jött ki, ami neked. Ruby-val -20k DPS, Emeralddal +8.8kDPS.
Szerintem akkor marad a Marquise Emerald. -
abéla
senior tag
Még annyit ehhez, hogy mielőtt a dps gain-értékeket néznénk, a kavics-nélküli weapon állapottal kalkuláljunk (emeraldnál tehát a wepon chd értékekből -100(200), rubynal ugyanígy, csak -dmg) és újból calculate (hacsak, az armoryban nem unsocketed állapot van rögzítve).
Egyébként nekem a ruby így még rosszabb: 10k helyett 14k mínusz, az emeraldhoz képest. -
abéla
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Mostanában D3rawr -t egész szépen kipofozták, lehet követőket, skill-bónuszokat (pl: E. armor/pinP barrier, frost/bone chill stb) is kalkulálni, opció marquise gemre, meg jóféle/részletes a dps/dmg, ehp/def leírás, pvp-mód(bár ezt nem próbáltam még), armory-link, egyebek.
szerk: egyébként ugyanitt végtelen egyszerűen kiszámolható a ruby vs emerald téma is: armory-import, majd beállítjuk a csicskusz+skilleleket ( ha csak az állandókat állítjuk be, akkor armorynak megfelellő értéket kell kapnunk), majd a DPS gain fülre kattintva megnézzük, hogy mennyi 1% chd, ezt 110-szel szorozzuk, majd megnézzük a +-1 dmg értéket és ezt 300-zal (150-150) szorozzuk, amelyik nagyobb, azt vesszük.
Vagy rosszul látnám? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
Igen természetesen a 297% ChD-t átírtam 97%-ra mikor a min-max-ot növeltem 300-al (2 socket)
-
mikromanus
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Ugye azért leszedted a rubinos számításnál azt a 2*100% chd-t ami esetleg most van a fegyvereidben? Csak mert nekem nagyon minuszos a mostani fegyverzetnél a rubinra váltás. Persze az is lehet, hogy drasztikusan eltér a felszerelés szerkezetünk...
Nekem két maxos rubinnal az unbuffed dps változás -25k lenne, két maxos smaragddal +5k. Csicska és alap battle rage mellett ez +11k az utóbbinál... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
Köszi a választ.

Überezéshez használt gearnél 3600 DPS pluszt adna két Marquise Ruby a fegyverben, két Marquise Emerald pedig 8000-et.
Majd megnézem a másik gearrel is, ott több ChC-m van. -
buherka
addikt
válasz
Bahama
üzenetére
Én is azt vettem észre hogy két külön sebzésről van szó.
Successful Critical Hits cause a burst of bone to explode from the target, dealing 50% weapon damage to enemies in that area.Ahogy írja is az +50%-os sebzés a területi ellenségekre hat. Magát az eltalált célpontot nem sebzi pluszban.
Sokan azt hiszik, hogy anno mikor elérte a 60-as szintet és az utolsó rúnákat is megnyitotta az játék, azok a legjobb sebzésűek. Sajna ez nem így van. Csak egy választási lehetőség ennyi. Az Elemntal Arrow-nál is a Frost Arrow (170%) sebez a legnagyobbat, pedig azt már lvl 29-nél megnyílik.Nekem
Spray of Teeth-nél a Critical Hit -132004 - 267515
Cinder Arrow-ná a Critical Hit- 169263 - 343023A számok nem hazudnak.

De azért teszek egy próbát ...hátha ez is jó.

-
Cadal
őstag
Köszönöm mindenkinek. Tesztüzem ON!

-
Amur
addikt
"increased damage againts elite"
ez boss-ok ellen is él? Vagy csak a kékek ellen?Mert volt egy jó vétel és az echoing Fury-t sikerült lecserélnem egy sun keeperre, ami kicsit több main stattal, sockettal, és még bonus 7% elite sebzést is tud.
-
abéla
senior tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Sebzése kb. mint a descerator lecsója, legyen láva-felhő?

Akármi is, az egyik legdurvább sebzésű, ráadásul távolsági, meg sebez, amikor eltalál + ha benne állsz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De nincs is ezzel semmi baj, legalább megmozgatnak kicsit.
-
abéla
senior tag
Ahogy alant Andrish is írta nyomjad ami a ujjadból kifér
, persze emellé még teleportálj is, meg telepítsd a twistereket, meg azért kicsit az armorra is figyelni kell, ha meg jön egy refi/szemét affix-es, akkor meg gyors inventoryban item-váltás és persze az armor is legyen fent. Szóval unatkozn inem fogsz, az tuti
.Még annyit, hogy, ha diamond skinnek, ha a crystall shell runája van bent (talán az új patch-csel leváltható mpl10-en is, a refis lájtulás miatt) akkor csak a frost+chain react-ot érdemes nyomatni folyamatosan, diamon skint csak, ha elfogy vagy előreláthatólag leütik (plague, ranged, molten, stb), így gyorsabb lesz a fagyi/chain, mivel nem kell a wizednek a diamondot is megidézni (feleslegesen).
Persze, ha a diamond shards rúna van bent, akkor nyomatni kell azt is, mivel azzal össz. akár +10-15% dps lesz (1/2-1 mp-ként +210%dmg).
A 3 alapgomb (diamond sk+frost+chain) nyomogatásában érdemes valami ütemet tartani, úgy kevésbe kell megosztani arrafelé is a figyelmed.
Kb ennyi, nem őrdöngsség, de kell némi gyakorlat, meg edzett ín-hüvely
És szívesen, remélem kedvet csináltam, hogy átaljatok páran a fagyos oldalra
Sirandrish
: Fraps+Vegas, ha nem nagyon vágod, effektezed + zenével sem bohóckodsz( mint én az első vidiknél, hogy összehozni a zene ritmusát a játékbéli történésekkel
), akkor ugye le kell futni a köröket + 1-2 óra ( és ennek nagy része a render + feltöltés).
Persze, ha már van véletlenszerűen sok anyag, akkor még válogatni / kiollózni a jobbakat, stb.;
kb 10min youtube vidi átlag sum. 1 óra -
Amur
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tetszik,lehet vele feszkó nélkül haladni.Armor is maradt bőven,resikből is kb. 50-et buktam.
Hatékonyságban tényleg durva. a cirital-ok látványosan gyakrabban repkednek! -
Sirandrish
legenda
-
sunnymarcell
aktív tag
Nincs sok CMWW tapasztalatom, de tulajdonképpen folyamatosan nyomva tartod a bal gombot (energy twister) shifttel ott, ahol a legtöbb mobot sebzi, vagy a fő championra, és nyomogatod az 1-2-3 gombot nagyon gyorsan.
Ha frozen vagy desecrator jön alád, elnyomod a teleportot.
-
Bahama
aktív tag
Én csak csapatban aknázok, de akkor nagyon!

+ 20% spike trap (cloak+ring)
valley of death alá
monk egy helyre húzza
wizad megfogja
És így simán jönnek 1 millás critek robbanásonként.Cluster arrownál, a cluster bombot szoktam használni, az adja a legtöbb dmg-t, bár tény, hogy nem könnyű használni. (én is sokszor mellé lövök) Igazából szituáció függő.
Nyílt terepen nem nagyon használom, főleg ha sokan vannak, akkor ball.
Viszont zárt térben folyosókon, vagy ha egy sorban követnek, akkor azt használom.
De persze csak elitre.Még a dazzling arrow-t szoktam használni, pvp-re vagy überre, kiegészítve a bola thunderrel. Elég szépen meg lehet vele fogni bossokat, ha nincs wizard.
De a legdurvább dmg-t a rapid fire- bombardmettel (345% dmg) lehet tolni. Azt csak überre, és wizarddal.
0-24-ben tudom tolni punismenttel, marked for deadtdel. + rapid chc (ring + quiver) -
abéla
senior tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Nem sokszor rage-quiteltem, de az első screenshoton lévő szenyó -Gilgamesh the Hellion- kihozott a sodromból
.
Ez a tűzköpésük eszméletlen sokat sebez, már ha a sima verziót is meglátom a trash-mob közepén, az az első hogy ráteleportálok és ütöm, amíg szuszog
.
Ráadásul -a dúrvulat ranged támadásuk mellé- szeretnek szétszaladni és gyorsan, ezzel is megnehezítve az egyszeri cm/ww wizák dolgát.szerk: hopsz, most látom az utolsó scrrensh. nem ez a Blazing-szörnyi, nna mindegy, ők is szenyók
(néha) -
Amur
addikt
A Magda-csontikirály páros már piskóta volt.(tulzás nélkül 5perc voltak MP2ön)
Lehet csak azért éreztem nagyon erősnek az überéket elsőre mert a Siege Breaker - Zoltun Kulle duó azért elég kemény dió hozzájuk képest!
Bár a Gnomékat nem probáltam párosan.Sirandrish: Ilyen lett a barbi tanácsaid megfogadva:
konenbarbimostmár 32,5-es CHC-m van,és a vitalitym is visszatornáztam 41.8k-ra.
-
abéla
senior tag
Íme, újabb videók, cm/ww wizáknak és hogy ne csak az öncélú exibici-hajlamom kenegessem hájjal, próbáltam ismét némi közösségi értéket is csempészni beléjük, um.: /act2 Vault of Assasin/ mpl7-9-10 test-run (idő/drop/stb összehasonlítósdi) +memento az 1.0.6-os refis szörnyeknek (és viszonyítási alap az új patch-csel jövőkhöz).
Végezetül a kedvenc elit-típusom.Vault of Assasin test-run:
Érdemes megnézni, hogy egy - wizard mércével- jónak mondható ehp (650allr., 5900ar., 40k hp, 1600loh, 450life/s, 26% dodge) esetén is, folyamatosan -v1.0.6- csak a Diamond Skin/Crystall Shell rúnájával tatható egy 3-as refis elit-pack, Diamond Shards-szal már helyezkedés, ügyeskedés kell.
És végezetül az egyik legszenyóbb -szerintem- elit-típus (főleg ezzekkel az affixekkel):
(eddigi videók )
...még itt van néhány screenshot, az előbb említett szörnyről, talán még genyóbb affix-kombóval:
És persze, hogy azért áldozzunk a hiúság oltárán is
: károly (új a Lacuni és a WH) -
Face8814
őstag
Jól gondolom hogy nagyon jó vételt csináltam ezzel a Triummal 800k-ért?
1800 DPS-t adott pluszba (mondjuk ez nem olyan túl sok, de ennyit szerintem megért
). A hasonlók bőven a több millás kategóriában voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jók a reflexeid. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)