Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Szatesz.
üzenetére
Bracer-rel meg vállassal azért van könnyebb dolga az emberfiának, mert kevesebb statnak kell rámennie, hogy jó legyen.
Egy vállas sok mainstat-tal(adott), vit-tel, allres-zel meg esetleg armorral már jó is lehet. A többi csak bónusz.(pickup, lifereg például)
A bracer-en azért kell a crit chance is.
De ez még mindig semmi egy amuletthez képes. Arra annyi szemét rákerülhet, hogy sokkal kisebb eséllyel lesz jó. -
persil
nagyúr
Valóban jó kis pálca ez, de a trium mellé kevés a physical-ja.(meg a minimum dmg is borzasztó alacsony, ami szintén a + elemental miatt fontos)
Én már nem tudnék olyan slorak's-ot venni sajnos, ami adna dps-t(bár a magas 90+ crit dmg példányokat megnézném top dps-sel, de szerintem a +elemental miatt így is kevesebb lenne) -
abéla
senior tag
válasz
persil
üzenetére
200M
, az enyémet vettem lassan 2-3 hónapja 100m-ért, aminél necces sokkal jobbat találni :
armory
most sztem 60-80m között mozog. (mondjuk jó ez a vak vezet világtalant, senki nem látta az elmúlt 1-2 napot)szerk: Radiátor: jóóólvanna, ezentúl a nevét számra nem veszem
, bár jó lenne akkor, ha a név nélküli, egyértelmű célzások is erre a sorsa jutnának minimum, mint ez az ártalmatlan és nem sértő, a korábbi esetre nem utaló félmondatom... -
persil
nagyúr
válasz
persil
üzenetére
"meg itt a 1-2 száz millás chantot vedd alapul, ne a sokszáz, mrd-os..."
Mindig azt nézem, hogy X pénzért mit kapok, tehát mindegy, hogy milyen összeget veszünk alapul, mindkét tárgyból olyat nézek.(ha van persze)
Most igazából arra gondoltam, hogy egy 200millás slorak's áráért jobb rare-t is lehet(ne) venni. -
LLKobe
veterán
Üdv!
Azt hogy tudom előre megnézni hogy a socketes fegyómba a maxos emerald, vagy a maxos ruby ad-e nagyobb DPS-t? Annélkül hogy elkölteném a csilliókat a gem craftra?
-
persil
nagyúr
"de azért egy 10%AS, 80-90chd-s, socketes, 6-7 twister-bónuszos 930-950-es dps-ses Slorak, 170-180 int-tel, azért már nem olyan horror áron fut."
Annyit mondjuk pontosítanom kell, hogy most tényleg fogalmam sincs, hogy mennyi lehet, főleg 1.0.7 után.
Szóval lehet már csökkent annyit.
NA DE. 950 dps. Ez a fő probléma, hogy mindenképp top dps példányról kéne beszélnünk, hogy szóba jöhessen.
Amúgy szeretem azt a pálcát, sokáig volt is csak, amin top dps van, 90+ crit dmg-dzsel, az túl drága.(volt)"szerk: "rendes farmolós gear-eden" nékem olyan nincs"
Ezt úgy értem, hogy nem fostos skysplitterrel, amivel a kari össz dps-e 40k(ilyenek voltak az első 10-ben a listán akkor
). Meg látszott, hogy csak a lifereg-re szűrtek és a legnagyobb értékkel megáldott cumót vették meg, tök mindegy milyen volt. Én meg a rendes cuccomban, amivel öltem, a normál dps-em mellett.
Csak egy idő után(ez olyan 160k körül lehetett) már nem nagyon tudtam tartani a lifereg-et ÉS a dps-t növelni. Úgy meg a legésszerűbb volt a reget elhagyni.(allres mégis csak fontosabb, a hp-m meg már akkor is kriminálisan alacsony volt) -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
+0% XP, az nem azt jelenti, hogy nem kapsz XP-t, hanem azt hogy nem kapsz plusz bónuszt.
Annyi XP-t kapsz MP0-n, amennyit alapból adna a játék monsterek után.Ezen a képen látszik, csak elég homályosan, hogy +XP van a sor elején.
-
törölt tag
srácok, lenne egy monster power kérdésem: inferno-n mit jelent az, hogy "0" monster poweren "0" xp-t ad?
én jelenleg így játszom, és jön az xp, már léptem is egy paragon levelt.
itt találtam a leírást: [link]van egy olyan érzésem, hogy súlyos tévedésben vagyok valamivel, de nem jövök rá, mit nézek be

-
abéla
senior tag
válasz
persil
üzenetére
Ahogy érzed, de azért egy 10%AS, 80-90chd-s, socketes, 6-7 twister-bónuszos 930-950-es dps-ses Slorak, 170-180 int-tel, azért már nem olyan horror áron fut.
Meg azért ezekkel a paraméterekkel bíró rare-ekkel összvetve azért erős túlzás az a 69* szorzó
.A 7% chc, összevetve +19as-sel (~egy jó, 0,25-ös chanto-set többlete) meg a példa kedvéért egy közepes cm-wiznek (50chc, 2,5as), 6/50(mert a korrektség végett csapjunk a Twister-bónuszhoz egy 0,85 szorzót, hisz nem csak ez tölt) : 12% chc többletet ad, a (20/250) 7,5% AS többlettel szemben.
szerk: "rendes farmolós gear-eden" nékem olyan nincs

szerk/szerk: marquise-zel + brutality oculus-szal nem olyan rossz az
, meg itt a 1-2 száz millás chantot vedd alapul, ne a sokszáz, mrd-os... -
persil
nagyúr
A slorak's legnagyobb problémája, hogy fos a sebzése. 1000 a plafon és, ha 1000 dps mellé akarsz még socket-et is, meg magas crit dmg-et(ami alapból van rajta), akkor kb 69x kerül annyiba, mint egy ennél jobb rare.
Az a 7+ twister bónusz meg csak 8 lehet, mivel ez a max.Szóval jónak jó, de amikor igazán jó lenne, akkor pénzed nincs rá, amikor meg ki tudod fizetni, akkor szimplán vehetsz jobb fegyvert. +10% atk speed, meg twister bónusz ide, vagy oda.
Mondjuk csak a fagyasztás hatékonyságát szem előtt tartva igazad lehet, de dps-t is a képletbe vonva nem opció az a pálca.
"A LifeReg viszont, sztem még a LS-nél is rosszabb alternatíva..."
Majd, ha teszel magadra 3 ezret, a rendes farmolós gear-eden, akkor gondold át ezt újra.
Amúgy persze, hogy jobb a loh/lifesteal és a loh-ból még könnyebb/olcsóbb is összeszedni a hatékony mennyiséget, ez csak az én heppem volt, de ettől még nagy királyság, hidd el. -
r6man123
senior tag
Sajnos nem kapom meg a megerősítő sms-t amikor paypal ah-t akarok aktiválni. Help?

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
Becsengettek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
abéla
senior tag
Amikor olvasom a kizárólagos chantodo-set ajánlásokat, szükségét érzem a szerintem méltánytalanúl mellőzőtt, Slorak's madness melletti kiállást
(+oculus).
Tény, hogy über-gearbe nem való (tehát ahol apoc-os chanto oh + chc-s mempo is játszik), de az ez alatti szinteken faszán játszható, persze csak a chd/socket és a cm-wizeknek legfontosabb, az energy twister chc bónuszos(7+) darabok.
Ezek dps függően 30-90m között mozognak. (bár az utóbbi napokban nem jutottam játék-közelbe, azóta lehet az általános bear-hangulat lenyomta ezeknek az árát is). Szóval összehasonlítottam a chanto-settel ezt és biza hátrányban volt a chanto (kivéve a mrd-os darabok), nem beszélve arról, hogy a slorak +7(6) chc %-osan több előnyt hoz, mint a cahnto-set általi AS össz-növekmény (a cm hatékonyságot szem előtt tartva). Ezen kívül oculusnak ott van a +elit dmg% (teleport cd-redu tényleg kevéssé nyom a latban). És mivel kevésbé felkapott, mint a chanto-set, egész "olcsón" lehet hozzáférni a jobb darabokhoz, mindkettő
csúcsdarab 100m alatt van, kis szerencsével fele/harmada.
Perma-freez: itt sokan hajlamosak leginkább az AS értéket figyelembe venni, pedig az AS és CHC szorzata pontosabb képet ad a freeze (gyak: critical mass) hatékonyságáról.
Nálam -kisérő nélkül- a chc: 48,5(gear) + 5(alap) + 6(7*0,85)Slorak + 5 (pinpointB): 64.5, AS: 2,6.
Ezekkel az értékekkel SB bizony be-be mozdult(mpl9-10), persze lehet az a gond, hogy nem használok macrót/progis mouse-t, vagy csak álmos voltam mindig
.
LoH: érdekes ez a töltés, nálam 1,2Loh és 2,4-2,5as, 63-65 chc mellett iszonyat tölt, sokkal jobban mint azt a LoH*AS (~2,9/s) gondolnám...ezek szerint rosszul gondolom
.
A LifeReg viszont, sztem még a LS-nél is rosszabb alternatíva, mert pont akkor van hátrányban, amikor nagyon kell a töltés, nyugis rohangálás közben jól mutat, de "éles" helyzetekben haszontalan. Persze van az a allres/armor, csökkentett mpl szint,ahol elég lehet, de a lényeg, a többivel összevetve elfekszik.
-
mikromanus
veterán
Nagy a csend. Elindult a szerver?

-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A DPS vesztés rész kapott gellert még a korábbi hozzászólásodból a fejemben:
"Ha viszont nem akarsz 50K DPS-t bukni csak az Amun, akkor biza jó a Storm"Ukrán módszernél nem opcionális lesz-e DPS vesztés. Vagy működik a rendszer vagy biztonságos

-
simsi
csendes tag
Mp10 multibox stream akit érdekel nézze meg!
-
Gorneck
legenda
válasz
Vismajor01
üzenetére
Jahhh bocssi...saját karidnak kéne...értem...

-
Vismajor01
addikt
-
Gorneck
legenda
válasz
Vismajor01
üzenetére
Annak mi köze ahhoz, hogy van permafreeze vagy senem?
-
Vismajor01
addikt
Nem tudom, én mikor még próbáltam sokat költeni a balancre wizardomon, hogy sok dps, resi, life, akkor is megfogtam mp9en kuláékat. Most nem az a main karim, szóval átváltottam túlélősbe, 45% cc, 2.64 as, 75k life, így még nem próbáltam, de kötve hiszem, hogy bármi gondot jelentene. Talán a 900 loh karcsú egy picit.

-
Cadal
őstag
válasz
tPedro_
üzenetére
ha nem gond, hogy én válaszolok: theasiangamer (Jah és igen benne van az első hsz.-ban
) -
Kicsimix
őstag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Első sorban a skillek jó kiosztása ,hogy a fagyi közben ne mozduljon be a karakter majd az ,hogy a csapat ne menjen 4 fele. Azután a jó beállás a tornádók jó helyre pakolgatása, hogy egyszerre elkapja mindkettő űbert. 2.35-as +55 CHC vel +800 loh-al megcsinálom ha hallgatnak rám. Mp10-en szoktunk menni.
Csak az fegyót meg a source-ot cserélem ki.
De mutathatom is este...
-
-
persil
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Szerintem 800LOH-ot egyszerűbb összeszedni mint 3K liferegent. "
Határozottan. Ez csak az én hülyeségem volt
Top listában 54. volt akkor, de úgy, hogy az első 20-25 kb vicc gear-rel csak lifereg-re ment(skysplitterrel meg ilyesmi), én meg a rendes játszós ruhában raktam össze a 3k-t."Mondjuk az már elég durcán tud gondolom tölteni"
Ásziszem
"És amúgy milyen MPL-en tudsz közlekedni "csak" a regennel?"
Partyban mp3-4en játszunk, de max 6-on, mert nem éri meg feljebb menni igazából, ott a 4 fő miatti plusz hp sokszor túl sok. Hozzá kell tenni, hogy csak 30k hp-m van, hamar elolvadok, nagyon kell figyelni. Überre Mp7 szokott lenni, ott madga pillangói 1hitelnek, nagyon résen kell lenni.
Egyedül meg olyan mp6-ig jó vagyok, de szerintem a legnagyobb gond a hp-m. Mondjuk az én esetem különleges, mert a hatékonyságot leszarom, inkább csak a játéklmény érdekel.(vagyis, ami megmaradt belőle) Ez a lifereg meg már csak 1500, érezhetően szarabb, mint a 3k, azzal táncoltam a moltenben.Általánosságban elmondható, hogy kb mp4-ig nagyon jó így ls és loh nélkül is, felette pedig nagyon kell figyelnem és ügyeskedni. Ha meghalok az általában bénázásból, figyelmetlenségből ered.
A lifereg-nek amúgy két előnye van. Egyik, hogy akkor is tölt, ha nem csépelek. Ezt sem a loh, sem a lifesteal nem tudja. A másik pedig, hogy megfelelően magas reg mellett(ezt kb 1500-ban állapítottam meg, azért nem szeretnék alámenni - persze ezt a hp-hoz kell mérni, ez ugye nálam 5% life /sec) elég, ha csak kiállsz a bajból(tócsák, molten stb) és vissza is jön az a hp, amit leszívott, amíg benne álltál.
De tény, hogy hiányzik rólam kb 600-700 loh, vagy 3% lifesteal. Mondjuk most már úgysem költök erre, esetleg, ha craftból összejön olyan cucc, amin van.
Szrk.:
Mp7-8ig azért én is elcsapkodok(220k dps), csak a szar hp(30k) és a rendes hp töltés hiánya nélkül elég papírjellegű a karakter, így semmi értelmét nem látom és ezért nem is játszok olyan magas monsteren, max mókából, meg próbálgatni a dolgokat. -
Gorneck
legenda
válasz
killerjohn
üzenetére
Háááát igen...éreztem is a feszkót a levegőbe...

(#19945) Kicsimix: Sorry, hogy múltkor lépnem kellett, de már nagyon kajás voltam. Utána meg jöttek a többiek...oszt velük folytattam a napot. Egyébként volt vmi extra oka, hogy nulláról kezdtünk ACT3 mpl8-on?
Egyébként mi is ez a trükk? Helyezkedés gondolom? Mert eléggé bosszantó már...
-
persil
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Hát nem tudom..LOH nélkül nem tudom milyen nemzetiségü CM WIZ képes a Plague/molten/arcaneba állni nulla visszatöltéssel"
Én tudtam, amikor még 3k liferegem volt
Loh és lifesteal 0.
Most már csak 1500lifereg van, szóval néha kapkodni kell a seggem, de szólóban nem szoktam meghalni, mert kevés a hp-juk és hamarabb összecsuklik minden, mint, hogy baj legyen
-
killerjohn
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
ja, engem is, de nagyon... azóta akárhányszor belegondolok, elképzelésem sincs hogy lehet hogy 2 cmww, 3,23 és 2,5-2,8 (Andrish?) AS és 40-50 közötti crit%-al, slow time runával és full fagyi üzemmódban hogy nem tudja megfogni az übereket. Az egy dolog hogy a 2. kör utolsó részében azért volt szívás mert nem volt elég DPS meg a két rohadék különmászott, de akkor is, röhej hogy nem álltak be a fagyiba mint a szög...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gorneck
üzenetére
Ez solo..ez egészen más.
Nem mondom hogy én pl Soloba meg tudnám csinálni, de ha csak egy célpont van akkor nem kell attól félni hogy elmennek, mert hova mennének?
mikromanus Hát nem tudom..LOH nélkül nem tudom milyen nemzetiségü CM WIZ képes a Plague/molten/arcaneba állni nulla visszatöltéssel

De ezek szerint az Ukrán van olyan kemény
-
Kanrei
csendes tag
Sziasztok!
Eddig csak olvastam a fórumot,de gondoltam,megkérdezném a barbár szakértőket,merre induljak el,ha fejleszteni szeretném a karakteremet.
Jellenleg a kassza picit lemerült,kb 40MIL lenne fejlesztésre.
Épitő jellegű kritikákat/tanácsokat szivesen fogadok!
Battletag az aláirásban,de azért ide is beirom Kanrei#2766 -
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jóvanna. A te wizardod német, az enyém ukrán (a korábbi példával élve). Cska nem a felcuccolás módjában, hanem az erőforrásigényében

-
Gorneck
legenda
A két CMnek ennél jobb gearje volt, mint a linkelt videoban és ezt meg se közelítette. De mint mondtam várom szerettel azt aki koppra tudja őket fagyizni...oszt mesélje el mi a trükk...persze miután megcsinálta...
F-ECT$: Igen, volt makro. Mondjuk nem túl fer, hogy tiltja a Blizzz ezt.
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
babona? Kb mindenben benne tudok állni ha elég tornádó le van rakva..
Arcane sugarak? Nem gond! Molten? Refi? Naoszt! Kakilom le! És ugyan ezt 400LOHal nem tudtam megcsinálni..
Hidd el..800+ LOH nagyon hasznos...a harc kellős közepén meg nem fogom átgearelni magam hogy ne sz*rjam össze magam
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez a LoH csak babona. Minek az az Icetruck Killer karakternek? Offhand az "Zöld" nekem apoc nélkül, de van célsipka. 5 explosive blast chc, 5,5 chc, 5 ApoC. Nem nagyon lehet ilyesmit szerezni AH-ban. Elég alkalmi vétel volt. Így van összesen 15 ApoC. Elég az. Mondjuk ha lecserélem andarielre és átskillezek archon buildre akkor jobban halad.

(ha reflectes ellent látok, akkor azért hasznos némi életpótlás. Biztonsági megoldásnak van is egy 900+ LoH-os amu a tatyóban ilyen esetekre.
-
-
F-ECT$
titán
válasz
mar_tin
üzenetére
Nem feltétlenül a perma freeze most még a cél, hanem az, hogy jó legyen az effektív dps-em, és az idő nagy részében azért fagyban legyen az aktuális boss.
Archonként kb így néznek ki az überek:
-Csonti + Magda: futkosás a denevérek(?) és lézerek elöl, az idézett csontik miatt viszonylag hosszú archon uptime.
-SB+ Kulle: futkosás Kulle után/elöl, rohadtul kevés idő arhonként, és persze Kulle mindig akkor tűnik el / teleportál, amikor archonba váltasz.
-Fingósék: Talán ez a leghatékonyabb archonra, mert van idézett mob, meg nem is kell sokat mozogni. -
mar_tin
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Persze ha van 1MRD-d egy magas INT+CHC+CHD éééés 500+LOH-os amura, akkor nem kell Storm Crow.."
De lehet szerencséd is és kijön egy jó kraft.

-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mellesleg melyik OH-n olsóbb az APOC?
Az Oculus-on elég olcsó
1110es DPS+55%CHD.. De mostanában akarom lecserélni egy Socketes-re..
Ha ez aktuális, akkor lehet érdekelne jóárasítva
Ha meg nem, akkor meg csak simán egy próba erejéig. -
Ghoosty
őstag
válasz
üzenetére
Abban az időben még ismerősi körömben, senkinek sem volt internete, csak a suliban és tudtam róla. Igen cheat, amely utólagosan nem felismerhető. Ezért nem értem, miért volt nagy szám, hogy Móricka az osztályból már megölte diablo-t hellen. Ő azt mondta, talált egy tök jó fegyvert, közben meg karakter editorral csinálta magának.
Ha meg megbíztok egymásban, lehet most is versengeni, hogy senki nem AH-zik, egy karakterrel és azzal ki jut el messzebbre. Ez csak akarat kérdése. -
simsi
csendes tag
Ez forgalom még nem is durva, nézz meg a póker oldalt. Ott is csak képek cserélődnek, milliók jönnek mennek. A valós pénzen játszók jóval többen vannak, mint a játékzsetonnal pusztán szórakozásból.
Egyik térfigyelő rendszer felügyeletét azért kell folyton karbantartani, mivel az ennek üzemeltetésére kinevezett fakabátok, folyton pókereznek és rendszerint a kamerák képeit rögzítő gépen teszik, mert az jobb és gyorsabb is. Aztán meg jönnek, hogy nem vette fel a hétvégét. De nem bántom a rendőröket. Szolgálnak és védenek és mellette néha kikapcsolódnak, mint innen sokan akik munkából is játszanak. -
Sirandrish
legenda
válasz
F-ECT$
üzenetére
1110es DPS+55%CHD..
De mostanában akarom lecserélni egy Socketes-re..
Viszont ezzel is tökéletesen elégedett vagyok és ez nem is kerül olyan veszett sokba..
Igazából CM-ként a hatékonyságra megyek (fagyasztás) és nem a DPS-re..
A tegnapi Zuni ringel már majdnem megvan a 200K DPS CM-ként is..azt egy gyengébb socketessel fel tudnám tolni olyan 210-215 körülre..annál feljebb nem is akarok menni.
50%CHC-m van 2,46 körüli AS-el, ez már kb mindenre elég..a 2,70-2,80AS elérése nekem kb lehetetlen így azt nem is erőltetem
mikromanus A Storm Crow nagyon penge..CM Wizardnak kell LOH is amit az a Sapi ad..CHC megy bele, és még 100INT/VIT is van benne..
Jó az a sapi..
Persze ha van 1MRD-d egy magas INT+CHC+CHD éééés 500+LOH-os amura, akkor nem kell Storm Crow..
Ha viszont nem akarsz 50K DPS-t bukni csak az Amun, akkor biza jó a Storm
Ezerszer átrágtam már magam ezen..és még mindig így járok a legjobban..

Mellesleg melyik OH-n olsóbb az APOC? A Chantodo APOC-al kb 1-1 komolyabb gear árán mozog

-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Offhanden olcsóbb az APoC. Már akkor ha speckó igényeid vannak a sapin. Például hasznos tud lenni egy kis crit + a robbanásokra extra crit. Ha még apoc is van rajta akkor már 2, azaz két item közt válogathatsz és az egyik drága a másikon nincs se int se socket. Simán megéri.
Elég elcseszett dropok vanak wizardsapiban. Nagyon ritka a jó crit-wizard skill-apoc kombó. Ami van az meg minden másban gyér. Elég kiábrándító. Ha csak Apoc és chc kell, akkro lehet van belőle pár használható. Vagy hagyod a fenébe, veszel egy andariel sisakot, aztán a source és a wand majd termeli az áramot. 
-
tPedro_
őstag
Most, hogy ugy nez ki elult a vihar, ismet feltennem a kerdesemet.

Kene 1-2 tipp a barbarommal kapcsolatban. Melyik itemet lenne a legcelszerubb lecserelni, vagy melyik statra lenne a leghatekonyabb ragyurni?
A vallast es az amuletet nemreg csereletem, sikerult jobbat craftolni annal, mint ami volt. A 2 fegyver is viszonylag uj, jobbat csak igen dragan talalok.
Milliardjaim nincsenek, jelenleg 70m-bol gazdalkodok. -
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Neked milyen van? (A profilodon most csak az OH Chantodo.)
Közben én is látom, hogy a legdurvább cm wizek 2.73-as AS-sel és 50+ chc-vel tolják

-
Sirandrish
legenda
válasz
F-ECT$
üzenetére
Á...2es AS nagyon kevés ahhoz..
Nekem majdnem 2.50 van és azzal sem lehet az übereket PermaFreezelni
Chantodo-ból vegyél olyat mint ami nekem van..50%+ CHD-vel..buksz vele de nem annyit és nem is olyan drága mint a lukas
Hja és APOC nem kell az OH-ra..sapi+wand-ra BŐVEN elég..persze ha van elég CHC-d meg AS-ed
-
mikromanus
veterán
válasz
üzenetére
A Diablo 2-ben is az haladt jól akinek volt "pénze". Csak ott más számított ennek. Kicsiben gemekkel lehetett fizetni, hosszabb távon fg-ben. Utóbbi azért is jó volt, mert picit előnyhöz juttatta a korábbi aktív játékosokat az újakkal szemben, mert nekik már volt fg-je. Az meg ladder fordulótól függetlenül felhasználható csereeszköz/pénz volt.
Ha a single player karakteren az offline karaktert érted, akkor az sokat nem számít. Offline módban mindenki úgy csalt ahogy akart. Meg szerkeszthette a karaktert. A talált itemeket max eladni tudta és jó nagyon nem eshetett. A lényeg mindig is a multi és a ladder volt.Más: sok a hozzászólás így "kora" délelőtt. Mi történt? Áll a szerver?
Az általános szófosótémához (píz vs énnemtejelektöbbet):
A karakter húzásnál sok értelme szerintem sincs a pénzért megkapott/felhúzott 60-as karinak. Infernon már lehet értelme költekezni. Ha sokat játszol, akkor nem kell külső erőforrás. Amit találsz vagy amit csereberélsz/árulsz az AH-ban azzal gazdálkodsz. Ha viszont nincs kedved sok-sok órát farmolni egy jó itemért vagy görnyedni az AH-ban a goldért, csak élvezni akarod a fan buildedet, akkor a beleölt időt kiválthatod pénzzel. Ha nézed a 120 kilós pirospozsgás germán középkorú úriembereket és kerekded csemetéiket, akkor az ö szemszögükből ez a képlet:
- vagy elcseszem az időmet és botladozok a "komoly" nehézségen
- vagy bedobok pár ojrót ami 1-2 óra munkámmal összeszedek, veszek goldot és nem kell 100 játékórát botladozással tölteni. Olyan játékot játszok itt és most amilyet akarok.
Ugyanez Romániában vagy Ukrajnában így lenne:
- vagy farmolok mint a güzü, vagy beleölöm egyheti béremet hogy normálisabb legyen a karakterem és úgy haladjak ahogy akarok.Azért érzitek azt, hogy eltérő dolgot tart majd fontosnak a két úriember?!

-
mar_tin
tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Igen mindenképp AS növelés kell Chantando set -el. Kulle+SB páros perma freezhez állítólag legalább 2,74 kell. Az biztos, hogy 2,2 -el nem megy tegnap próbáltam, és csúfosan megbuktam. Viszont a másik kettő über csapatot simán elolvasztom egy perc alatt MP5 -ön. Ezen még balanszolhatnának.
CM módban én is bukok 50k DPS -t körülbelül. Úgy csak 166k van. -
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Chantodo OH-t én is néztem, de azon alapból nincs apoc, és ha az a random rajta az veszett drága.
A Chantodo wand jó lenne, de ahhoz meg a Trium nem passzol (és lukkal, kellő dps-sel ez is iszonyat drága).
Ha kiveszem az MW-t, hogy legyen helye a teleportnak, akkor már csak kb 150k dps-em maradna, az alá nem szívesen mennék. Nehéz ez a balance

Btw minél több az AS annál jobb, de 2.0 már elég lenne a kvázi folyamatos fagyasztáshoz?
-
simsi
csendes tag
válasz
mephi666
üzenetére
1.6nál már javították ezt a hibát. Ah stop és idő onnan folytatódik ahol volt. Csak kérdés ha előbb indul a szerver mint most mivel már megy a szerver és még csak 10:30, akkor a kiírt 13:00- hoz képest mennyien nézik meg, hogy elindult e a szerver.
Ilyenkor a rendszerint a jelzett időponting aki belép legtöbb ember csak ahzik. -
Sirandrish
legenda
válasz
F-ECT$
üzenetére
Ne foglalkozz a CD csökkentéssel...kellő CHC és AS páros mellett secenként tudsz teleportálni..azért nem kell OH-t cserélni.

Viszont ami miatt érdemes lenne az az AS...Chantodo OH-n ugye van alapba AS...azt én javasolnám, de amit mindenképp be kéne szerezned az egy Chantodo Wand 1,60+AS-el igen komolyan feltolná a jelenlegi AS-edet..
Nyilván vagy nagyon drága lenne vagy sok DPS-t buknál vele, de sajna az majdhogynem alap a nagyon magas AS miatt..
Nekem majdnem 100K DPS különbség van az Archon és a CM gearem/buildem között...de megéri.
-
Pompi
nagyúr
Úgy néz ki vége a karbantartásnak, lehet visszakockulni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ghoosty
őstag
válasz
üzenetére

A single diablo 2, ahol bármilyen karaktert gyárthattál magadnak, bármilyen fegyvert generálhattál? Ahol csak az idődön múlt, és bőven magasabb szintű lehettél, mint Diablo maga? Ahol, ha meghaltál nem gyógyult meg a boss, tehát elméletben 1 szintű karakterrel meg lehetett ölni?
Ráadásul diablo mindig is olyan játék volt, ahol többet számított a szerencse (drop), mint a képességeid.
Csak szólok, hogy régen is szerezhettél diplomát, ha volt pénzed, ez nem új dolog. Sőt, amióta világ a világ, ha gazdagabb voltál, több lehetőséged volt bármire.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, a teleporton én is gondolkoztam, de ahhoz még jó lenne egy Oculus (bár ez is dps csökkenést hozna valószínűleg), amin van teleport cd csökkentő. 16 sec az alap cd, ezt csökkentené max 4-gyel, így lenne 12, amin az evo még farag majdnem 2 secet, így 10 sec lenne és ezt csökkentené tovább a cm.
Azt én is gondoltam, hogy egy kis chc nem ártana (mondjuk egy 4.5 chc-s lacunival már 47% lenne, ami kb elég), viszont AS-t hol nyerhetnék? Tudom: nyakas, de esetleg más ötlet? (Eszembe jutott még az AS-es unity, de akkor meg a hp-m menne 40k alá, no meg az AS-es unity sem 2 fillér...)
-
tatabánya
senior tag
hát ez legyen a legnagyobb gondod, hogy nem játszol többet, mert az ipar ebbe az irányba halad lásd Dead Sapce 3 is .
tegnap a melósbuszra várva nálunk (tatabánya nem éppen előkelő környékén) az emberekkel arról beszélgettek hogy a 25000 forintos fűtésszámla másik részét vajon miből fogják tudni előteremteni. tegyük össze a kezünket azt mondom

-
Pompi
nagyúr
"A többiek vesznek, és mivel ez egy társas játék, hátrányban leszel velük szemben. Az esélyek nem egyenlőek. Egy játékban! "
Társas játék? Menjél single playerben, vagy coop-ban olyanokkal akik a te szinteden van, ismerősökkel. Nem kell azért ezt ennyire túldramatizálni szvsz. Rengeteg példa van, akár itt a topikban is, hogy össze lehet rakni nagyon jó geart külön invesztálás nélkül is.
-
killerjohn
addikt
válasz
Sárpac
üzenetére
Jajj ne viccelj már, hogy ők visszalátnak a múltba megnézni a D3 kliens tartalmát haxok után keresve...
A példa képletes volt, nem "egy nagy" flag van, hanem több, melyek a viselkedésedre vagy annak hiányára kapcsolnak be. Például egy bot soha nem chat-el, nem variál a skilljeivel, nem áll meg megnézni a kardját hogy aztán rákeressen AH-ban hogy van-e jobb. Bizonyos cselekedeteket vagy azok hiányát (inkább ez utóbbi) kötik 1-1 flaghez, és amikor banhullám van, akkor megálmodják, hogy banolják azokat akiknél X (24 órában játszik), Y (soha de soha egyetlen event-et nem teljesít), Z (fél éve nem váltott skiltt), flagek aktívak. A warden realtime ad(na) flag-et a szervernek, hogy hax van a D3 memóraterületén csak ugye a blizzard május óta lesz@rja a haxokat, nem is keresi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Elden Ring
- Medence topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ott meg is álltam

, az enyémet vettem lassan 2-3 hónapja 100m-ért, aminél necces sokkal jobbat találni :

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)