- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
őstag
válasz
szupermacs #103952 üzenetére
Köszi! Ha végigviszem az 5. fejezetet, tolom majd ezerrel
-
Franklin
addikt
válasz
szupermacs #103947 üzenetére
-
reelc
veterán
válasz
szupermacs #103315 üzenetére
Igen, említetted, nem is vitattam.
-
KubanitoS
veterán
válasz
szupermacs #103302 üzenetére
Pedig egy remasternek manapság pontosan ezt kellene jelentenie, mint amit írtam. Te egy FHD javítást szeretnél, ami tulajdonképpen már létezik is, keress rá és lehet kockulni tovább.
-
reelc
veterán
válasz
szupermacs #103295 üzenetére
Persze, nem sokan tolnak egy 17,5 éves játékot, aminek a folytatása is már mindjárt 6 éves.
De rengeteg csalódott ember van, aki a D3-at abbahagyta (nem magánéleti dolgokra gondolok, hanem mert nem azt kapta a játéktól amit várt), nem tetszik nekik, hogy nem a D2 által kitaposott úton jár a játék (fejlődési rendszer, grafika, stb.). Nem tartja fenn a játék az érdeklődést - sok indok lehet.
Szerintem sokan megvennék a D2HD-t, persze az már más kérdés, mennyire fogná meg az embereket - akár a régi, akár az új játékosokat? Sok minőségi játék jött ki a műfajból az elmúlt években, a D nem egyeduralkodó, mint régen.
Ugyanúgy az SC1 Remakeről sincs infó, mennyien zizzentek rá.(#103302) szupermacs: Azt ne feledd, hogy a moddolt verzióval nemigen tudnál a Bneten multizni, a remakevel igen - persze mod nélkül, de ha a felsorolt dolgokat megcsinálnák benne, nem is kellenének.
"Ezek olyan dolgok, amikért én csak akkor adnék ki pénzt, ha érdemben javítanák a szervereket és nem egy szeró lenne az eredeti játékkal, mert az egy vicc, amilyen állapotban vannak."
Biztos ölnének bele, de újra leírom, egy 17,5 éves játék szerverével nem vagy elégedett. Én elhiszem neked, hogy hulladék, de miért foglalkoznának komolyan vele, amikor az emberek már a D3-at vagy a konkurenciáit nyomják sok-sok éve? Ráadásul jön a D2HD nyilván arra koncentrálnak, nem a mostanira.
Igazából semmiről sincs adat, arról sem, hogy a Nekro tudott-e jelentős mennyiségben visszacsábítani embereket a D3-hoz, stb.A D2-őt mindig egyedül nyomtam (eredteti példány volt), nem szerettem a multis dolgokat. Nem tudom milyen volt a multija, és mikortól nem jó.
De egyre inkább azt érzem, hogy bármilyen Diablot is hozzanak ki a közeljövőben, engem már nem érdekel.Amúgy az utolsó aktív ismerősöm is mostanában adja fel a D3-at. P2500+, nemzetközi klán, magas GReket nyomott rengeteget, de már ő is elunta. Ha jól tudom a kezdetektől nyomta, előtte meg sok évig D2 multit játszott.
Én remélem, hogy a D2HD jó lesz, és azt is, hogy a D3-at értelmes módon életben tartják még egy ideg. Azért még sok ember szórakozása, hát szórakozzanak.
-
Edge
veterán
válasz
szupermacs #103300 üzenetére
egy valamiért lenne értelme és az tuti, az pedig a PvP, D2-ben az még mindig nagyon jó és a D3 egyáltalán nem körözte le abban.
-
KubanitoS
veterán
válasz
szupermacs #103300 üzenetére
Egy remaster nyilván csak akkor lenne valóban komoly, akkor érné meg pénzt kiadni érte, ha érdemi fejlesztések történnének a játékban. Egy sima widescreen patch nem ez a kategória.
Mire is gondolnék egy D2 remaster esetében:
- jelentősen megnövelt ládaméret (plugy single player módban végtelen ládád van pl)
- többi karkatereddel megosztott láda (shared stash)
- újra lehessen osztani a szkilleket
- szebb, modernebb grafikaEz persze csak álom marad, de te is beláthatod, hogy ilyen szintű fejlesztésekre megérné pénzt kiadni.
-
KubanitoS
veterán
válasz
szupermacs #103297 üzenetére
Lazán kifizetnék annyit, de még többet is, ha igazán érdekelne egy valóban jó D2 remaster. Az a "töredék" ár inkább 10 euro körül van, amiért 800x600-ban "csodálhatjuk" a játékot a mai modern monitorokon természetesen widescreen support nélkül. Kösz, de nem.
-
Pöttön
őstag
válasz
szupermacs #103297 üzenetére
Az sc bw-nél kiadtam, és nem bántam meg.
-
Pöttön
őstag
válasz
szupermacs #103295 üzenetére
Ki játszana egy D2HD-val?
Én szívesen nosztalgiáznék vele.
Annak ellenére, hogy szerintem (is) a 3 mára már egyértelműen jobb, főleg ha tényleg jön még egy Druid kaszt is. -
DaveHutt
őstag
válasz
szupermacs #99655 üzenetére
Patchre ugyanaz.
-
DaveHutt
őstag
válasz
szupermacs #99643 üzenetére
Kénytelen leszel One-ra váltani, ott minden uptodate.
-
rumkola
nagyúr
válasz
szupermacs #99643 üzenetére
360-on tudtommal valami 2.0 óta nincs peccs és 99% csal. Ha szereted a játékot vedd meg PC-re, teljesen más világ és a játék is teljesen más már mint anno. Itt még magyar klánokat is simán találsz.
-
válasz
szupermacs #99554 üzenetére
360-on csíterek? Nemá'!
-
KubanitoS
veterán
válasz
szupermacs #99545 üzenetére
GR40 még T13 sincs, szóval kb ha megvan valamelyik szett, akkor mennie kell paragontól függetlenül.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
szupermacs #99525 üzenetére
Majd ha kijön a következő DLC akkor talán leakciózzák, addig kár várni rá.
-
CzKaresz81
tag
válasz
szupermacs #97345 üzenetére
Van egy kettő de magyarokat keresnék főleg....
-
Janusz001
őstag
válasz
szupermacs #97328 üzenetére
Én sokat toltam 360 -on, nagyrészt egyedül, mert multihoz kell gold előfizu. Ladder nincs. Amúgy én is a mai napig elszórakozom 2.0.6 -al.
Majd ha lesz next gen konzolom, arra is megveszem, oda ugye jönnek folyamatosan a frissítések, szerintem fényévekkel kényelmesebb kontrollerrel nyomni, pedig 96 óta kisebb nagyobb megszakítással játszom a dioval pc -n. -
mikromanus
veterán
válasz
szupermacs #97328 üzenetére
Ettől a seasontól kezdve konzolosok is nyomulhtanak. Már ha PS4, vagy XBox1 van nekik. Ha jól értelmezem, akkor a korábbiakra nem jött.
A GR meg szerintem korábbi tartalom volt. Nincs benne a 2.0.6-ban? Vagy benne volt, csak nem a régi konzolos verziókhoz?
-
Cadal
őstag
válasz
szupermacs #94370 üzenetére
Saját tapasztalatom nincs, de úgy tudom, hogy a korábbi generációs konzolokra elég sok tartalom nem lett aktiválva. Szóval szerintem nem érdemes ré pénzt kiadni, ha pc-n is megvan inkább tedd félre a pénzt necrora.. :-)
#94362) KubanitoS: Gz nem semmi eredmény ez is!
-
dargelot
senior tag
válasz
szupermacs #94321 üzenetére
A pár napja jött mini-patch óta rengeteg lagg van és sokaknál error 33. Hivatalos fórumon van egy pár panasz. Klánban is többeknél laggol a játék. HC-ban tegnap 5 seces laggok jöttek. Nem egyedi eset.
-
Cadal
őstag
válasz
szupermacs #94203 üzenetére
Most épp akciós a SC BC 3000 Ft (WoL és HotS + 1 guide). és hozzá a LotV 4245Ft. Gyakorlatilag 7K-ból kijön a teljes SC kiegészítőkkel együtt. A BC-t megrendeltem én is. kis nosztalgiának necroig..
-
Gyuri27
félisten
válasz
szupermacs #94187 üzenetére
Nekem se.
Még lego poti se esett. -
dargelot
senior tag
válasz
szupermacs #94177 üzenetére
Uliana set dungeont felejtsd el. Inna vagy Sunwuko set dungeon sokkal könnyebb a monknál.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
szupermacs #94174 üzenetére
Kerhetsz benne segitseget, mig te a feladatra koncentralsz, addig a tars leoldosi az elmarado szornyeket.
Milyen settel probalod? -
mikromanus
veterán
válasz
szupermacs #94172 üzenetére
Nekem is. 36 óra alatt 365 para szintnél tartok.
-
czpitti
senior tag
válasz
szupermacs #94163 üzenetére
Hungarian Elitists klánunk neve.Johet bárki aki szezonban játszik ( szezonos klán vagyunk) aktiv,szezonban elért paragon 800 a jelenlegi felvételi kovetelmény.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
szupermacs #94146 üzenetére
Igazabol a kutya se igert masodik kiegeszitot.
Meg a Ros utan (vagy talan elott, nem is tudom mar) kiszivargott egy penzugyi jelentes, amiben szerepelt egy masodik kiegeszito. (de ahhoz kepes mar a RoS is csuszott legalabb fel evet)
Az meg hogy x eve mit terveztek es hogy azota mennyire latjak kifizetodonek egy masodik kiegeszito kihozasat az mas kerdes...Egyebkent a sok embernek: regen a "kene necro"-tol volt hangos a blizz forum, szoval ezert lett az...
Az hogy WD pepitaban, arrol mar nem tehetnek. -
reelc
veterán
válasz
szupermacs #94148 üzenetére
Persze, nem hülyeség az elvárás, de: reménykedni szabad, csak pár éves infót kp-nak venni nem biztos, hogy jó dolog.
Itt most nem csak konkrétan rád gondoltam, ne érts félre, bárkire, aki annyira biztos volt a kiegbe, mert "régen azt mondták, hogy lesz még".
(#94149) Cathfaern: Ahogy fentebb is írta valaki, a Blizz egyre több játékot futtat, többet, mint 5 éve, és azért azok jobban hozzák a pénzt, mint a Diablo. Mindegy mennyit adtak el a Dio3-ból abból a szempontból, hogy az jópár pénzügyi negyedéve már nincs rájuk jelentős hatással.
De éppen ezaz. Rászánták magukat (igaz most csak DLC formában), hogy pénzt hozzon a Diablo. Sőt szezon is lesz az újgenes konzolokra. Ez már nagyobb mozgolódás, mint a 2016-os év, nem?Innen kiemelnék egy sort:
Q: Which other characters were under consideration to put in the game? A: Brand new ones, or fan-favorites like Druid, Amazon, all the ones you'd expect.
Szóval előfordulhat, hogy ha a Necro sikeres lesz, akkor ez csak a kezdet?
Mert ha x lehetőségből a Necro került ki győztesen, nem biztos, hogy a 2-3-ik legjobban tetszőt elvetették, mint lehetőséget. -
reelc
veterán
válasz
szupermacs #94146 üzenetére
Ezt már hallottam mástól is. Azt, hogy 2 kieg volt a terv évekkel ezelőtt, 2 évente egy.
De azt, hogy pár éve mit terveztek, azt én nem veszem ígéretnek. Én így vagyok vele.
Biztos vagy benne, hogy ők is kihangsúlyozták, hogy ez csak terv, és változhat. De ilyen az információ, minél több idő telik el, minél több emberen megy keresztül, torzulhat. Aztán annyi marad a communityben, hogy "megígérték".
Nagy cég, változhatnak a terveik, prioritásaik. Szerintem ez bármely cégnél előfordulhat.
Felesleges a múltbéli tervezetekkel foglalkozni.
Azt már bejelentették, hogy mi lesz 2017-ben. Vagy örül neki az ember, vagy nem. -
Muton
addikt
válasz
szupermacs #93926 üzenetére
a 2016-os blizzcon virtuális jegyhez adták, normális pet, csak diablo külsővel. de nem ez az elcseszett cicis d3-as transzvesztita diablo, hanem a diablo 1-ből megismert vállalható verzió. a pet szöveg meg kb annyi, hogy nem alacsony egy kicsit? vagy valami ilyesmi, most nem tudom megnézni sajnos
-
Peppo
őstag
válasz
szupermacs #93944 üzenetére
Azt lehet többen is?
-
Bird
addikt
válasz
szupermacs #93938 üzenetére
Ööööö mi is ezt írtuk.
"Bedobod a puzzle ringet a kockába és rányomsz a transmute".
Ez nem egyenlő azzal, hogy kinyered a barna soros tulajdonságát, más recept is kell hozzá....
De egyébként nincs probléma, ezért ne kérj bocsánatot nincs miért.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
szupermacs #93934 üzenetére
1 játék 1 gyűrű 1 vault -> kilép -> 1 játék 1 gyűrű 1 vault -> kilép.....
-
Horbal
őstag
válasz
szupermacs #93931 üzenetére
Azért nem mert te kiszedted a tulajdonságot a kockával ha jól értem.
Simán minden egyéb összetevő nélkül tedd be a köv puzzle ringet és úgy katt a transzmútra - vault portál nyílik
A gyűrű megsemmisül - 1 gyűrű/1 portál
Látom előztek
-
AtHoS
nagyúr
válasz
"Valamit elrontottam?"
Igen el, nem kicsit....! A puzzle ring mellé ne rakj semmit a kockába!
"Ez gondolom csak egyszer történik meg."
Nem jól gondolod. Egy nyitott játékban csak egy portált lehet nyitni, de ki-be lépéssel nyithatod a következőt
Szerk.
A COW-os kétkezes bárddal pontosan ugyanígy kell eljárni
-
Bird
addikt
válasz
szupermacs #93934 üzenetére
Az lehetett a gebasz, hogy publikon pl. valaki már nyitott a partiban egyet. Szólóban próbáld ki...
Itt egy vidi miként is működik.
-
kökény
aktív tag
válasz
Igen,1 játékban csak egyszer lehet nyitni, aztán kilépsz, újra be és nyithatod a következőt
-
Bird
addikt
válasz
Pedig működnie kell a puzzle ring tekintetében. A portált a kocka elé nyitja meg. Szóval nem lehet nem észrevenni!
A gyűrű természetesen eltűnik a folyamat során, így gyűrűnként 1 vaultot lehet csak nyitni....
-
Bird
addikt
válasz
szupermacs #93928 üzenetére
Bedobod a puzzle ringet a kockába és rányomsz a transmute-ra, ami egy vaultot fog nyitni 3-4 manóval, rengeteg golddal ,és a végén a manókirály megölésével 2-3 legendary cucc is garantált. .
-
Bird
addikt
válasz
szupermacs #93926 üzenetére
Tökéletesen feleslegesen van rajtad. Inkább fun, mint hasznos item. Csak elszipkázza az értékes fehér alapanyagokat.... Ellenben a kockában vaultot nyit ami már annyira nem is hasztalan.
-
reelc
veterán
válasz
szupermacs #92672 üzenetére
Az ismerőseim közül többen tippeltek arra, hogy kieg. vagy Diablo 4 (én is így írtam).
Én sem tartom életszerűnek a Diablo 4-et. A 2-ik rész felújítását már korábban írták, hogy lesz. Bármelyik is jönne, megosztaná a megmaradt játékosokat.Azt beláthatod te is, hogy a 2 utolsó patch nem igazán hozott újdonságot. A kozmetikai dolgokat ne nevezzük annak, jó? Ok, most a sok nerf átrendezte kicsit az erőviszonyokat, de a nerfet nem nevezném hasznos fejlesztésnek. Mint pl. új szettet, stb-t.
(#92674) DjDanee87: Egyetértek, a Diablo 3-ban nincs pénzük, miután megvette valaki a játékot + a kieget.
A legjobb egy új kiegészítő lenne, a szokásos 1db kaszttal. Vajon mi lenne, ha bevezetnék a lvl80-at?
Kukázni lehetne évek munkáját (ki-ki mióta játssza).
Amúgy is ki kell találniuk valamit, ha megakarják tartani a játékosokat: aki rendszeresen szezonozik a ládáért, az a következő szezonban megszerzi az utolsó stasht is. A szezon exkluzív cuccok nélkül vajon meddig érdekel egy olyan embert, aki évek óta játszik, és az utóbbi x patchben nem igazán kapott semmit? Többekkel beszéltem erről, valamit csinálnia kell a Blizznek, arra tippeltünk. Egy kieg. pont jó lenne akár következő nyárra.
(#92677) szupermacs: Valóban nem írtál ilyesmit. Csak arra céloztam, hogy a mostani patchek nem alkalmasak a hosszabb időre "életben tartásra".
Egyetértek veled. -
DjDanee87
addikt
válasz
Mondjuk amit nem tudnak beletenni az egy új motor. Nem értek hozzá, lehet, hogy a brutális milliárdos számok miatt , vagy szimplán a folytonos online kapcsolat miatt, de nekem nem fut túlságosan jól a játék. Microlagok állandóan, rubberbanding rendszeresen. Ha összehasonlítom mondjuk az Overwatchal, az tökéletesen folyamatos - ráadásul 130-144 FPS körül mozog folyamatosan. Diablo3ban sem kevés az FPS, de közel sem sima a játék. Ha jól sejtem ezt egy új motorral tudnák javítani, én annak biztosan örülnék.
Lehet D3 alatt vágnák a fát egy D4-el, de D3 jelen állapotában csak új játékosok esetén hoz nekik hasznot, mi már nem fizetünk érte (hacsak nem jön 1 új kieg). Azt hiszem hoztak be valahol ázsiában mikrotranzakciókat, de csak ott, túl sokat biztos nem jelent nekik. Szóval én örülnék egy D4nek, aztán meglátjuk mi újat tudnak kitalálni
Ja és szerintem csak BlizzCon-on lesz bejelentve
-
Dinasti
senior tag
válasz
-
DjDanee87
addikt
válasz
szupermacs #92651 üzenetére
Nem, azok mindíg csak adott szezonban megszerezhetőek, utána már nem.
-
dargelot
senior tag
válasz
szupermacs #92619 üzenetére
Nincs olyan cucc amit csak seasonban lehet megszerezni. Emellett csak annak tartom remek ötletnek aki a játékot is szinte 0ról kezdi, annak érdemes lehet a season. A játékosok egy része úgy gondolom azért megy seasonba mert csak ott lehet partyban menni. Szinte mindenkinek van solo 80+ karija ns-ben, seasonban ehhez minimum 60-70 óra kell vagy még több is.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
A ládikás rész nem tudom, hogy miért annyira fontos sokaknak, én nem nagyon látom értelmét. Simán kiszórom a sok összeszedett fölösleges set és legendary itemet, vagy feldolgozom őket craft itemért a BS-nél.
Azert, mert patchenkent valtozik mi az eros set/item/build stb...
Es ha most betorod, ami szar, lehet a kovetkezo patch utan meg kaparod az arcod, mert az lesz a best item...Vannak cuccok, amiket csak seasonban lehet megtalálni.
Ez mar season 5 ota nem igaz, mar nincsen semmi season only item.
Chapter I-IV lemegy a season végéig simán, ha keveset játszol is. Az meg legalább petet és framet ad majd.
Igazabol, ha a free indulo set kell neki, akkor le is KELL tolnia, mivel most behoztak ujitaskent season 7-ben, hogy chapterenkent kapod meg az ingyen set darabokat. C2 - 2 darab C3 - 2 darab C4 - maradek (van 7 itemes set is, ott harom item)
-
Bird
addikt
válasz
szupermacs #92623 üzenetére
Nekem a barbár határterület, igaz 2 évig csak nonstop Ő létezett. Aztán megfertőzött Gorni a wd-vel.
Ahogy nézem, most ez a hybrid Leapquake Seismic Slam build a menő. Ehhez kellene farmolnod a cuccokat...
Ha gondolod mehetünk majd pár t13-as kört, vegyél fel.
A garga wd-t próbáld ki, szerintem tetszene.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Nahát , ez így már jól hangzik.
Lehet belevágok, megnézem , aztán jutok ameddig jutok.
Sajnos kevés az időm játszani , pedig kedv az lenne -
Delávégá
tag
válasz
szupermacs #92596 üzenetére
Mióta Vaultot lehet nyitni Puzzle Ring-el azóta még könnyebb sok goldot összeszedni rövid idő alatt.
-
Delávégá
tag
válasz
szupermacs #92593 üzenetére
Szerintem is vissza lehetne tenni az AH-t de szigorúan a RM AH nélkül. Viszont a goldnak meg nincs értéke jelenleg. Vagy új fizetőeszközt kell kitalálni vagy a gold mennyiséget kell csökkenteni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
szupermacs #91949 üzenetére
lada tab is elegge gyorsan megvan. ha kell jellemzoen talani embert akihez be tudsz ugrani par GRre (65ot jellemzoen ugy is stabilan es gyorsan viszik a karik ha ketten vagytok es nezelodni tudsz csak), aztan ugy villamgyorsan megvan a gear.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
szupermacs #91953 üzenetére
-
Sárpac
nagyúr
válasz
A +tab fül a ládában nem érdekel?
-
dargelot
senior tag
válasz
Értem én, hogy szenvedés de Welcome to D3. Nem lesz egy máshogy sohasem. Ha jön a season a pet meg pennant kb pár órára van a lvl70 után. Sajnos a Diablo játékban ha nem szereted meg a farmolást akkor a játékot nem szeretted meg.
-
czpitti
senior tag
válasz
szupermacs #91947 üzenetére
Kéééééész???Megkapirgáltad a felszint esetleg
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
szupermacs #91932 üzenetére
Mindet meg kell egy alatt, különben resetelődik.
-
DjDanee87
addikt
válasz
szupermacs #91928 üzenetére
Az attól függ melyik set dungeonról van szó. A legtöbbhöz nem kell kimagaslóan magas sebzés, és nyugodtan lehet túlélő legendary gemeket vagy 1-2 sebzés csökkentő itemet használni, amit nem használnál farmoláshoz.
-
Pitymaszter
tag
válasz
szupermacs #91912 üzenetére
-Unity egy item:
http://us.battle.net/d3/en/item/unity-Damage reduction: magyarul sebzés csökkentés x%-al kevesebbet sebeznek rád.
-A pillangó craft mati az pl. ACT 2 bounty teljesítésért kapod a horadric cache-ből.
Ezt ajánlom hozzá itt megtalálod mit ejt a különböző ACT-ok cache-i
http://www.diablohub.com/database/sorting/bounty-bags-a halász hálós dologgal nem tudom mire célzol....(talán leoric regret über craft matira? azok mondjuk csontok de mind1
)
-
MegalodonS
őstag
válasz
szupermacs #91909 üzenetére
Felvettelek az ismeroseim koze szivesen segitek 1-2 GR-t mehetunk ott esik azert cucc
Online vagyok most!!
-
AnginaP
aktív tag
válasz
szupermacs #91909 üzenetére
Az a legendary affix-e. Legendary follower relic. Régen úgy csináltuk, hogy unity a follower-nek, meg Neked is, és egyből van 50% dmg reduction-öd. Amíg nincs jobb, kockába egy unity, meg a follower-nek, és kész is vagy. ... de ez a relic mindenképp kell a trükkhöz, különben nem működik.
Ha van elég matid, craftolj a kovácsnál sárga 70-est, aztán kulle, és ott meg alakítsd át legendary-vá. Néhány próbából be kéne adnia.
-
AnginaP
aktív tag
válasz
szupermacs #91903 üzenetére
Átkattintasz a másik skill-jére. Folyamatosan szabadon variálható.
Tárgyaira igyekezz cooldown reduciton-t forgatni, és mindenképp keress 'your follower cannot die' relic-et. -
Zeratul
addikt
válasz
szupermacs #91901 üzenetére
Igen és skilljei közül mindegyik a 2. legyen.
-
dante3
addikt
válasz
szupermacs #91897 üzenetére
Szerintem ha ragaszkodsz a Vyr's sethez, akkor nézd át [ezt] a buildet, próbáld lemásolni! 20-as gr-t azért nem olyan nehéz lehozni, biztosan sikerül!
-
Zeratul
addikt
válasz
4 set már elég sokat segít a túlélésben, nekem volt mellette Tal Rasha set 2 darabja ami meteorokkal bombáz + egy echanter feltuningolva olyan jó 250K körülire. A GR 20 őrét archon formájában nagyon simán lenyomtam. Sokat számítanak a GR ben szerzett és feltuningolt ősi drágakövek.
Lézerparaszt: season heroval?
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Semmi hókuszpókusz nincs a dologban, a szetbónuszokat kell használni. Szezon nyitás után 1 nappal már t10-et farmoltam szinte mindegyik szezonban. A t6 kb 4-5 óra után elérhetővé vált. Semmi más, csak szetbónusz.
-
emmm
őstag
válasz
szupermacs #91894 üzenetére
Egy ideje nem diablóztam, de nekem úgy rémlik, hogy a para 100-at elérve már kb. 800-900 ezres damom volt, mert craftoltam. Neked is azt kéne szerintem, feküdj rá a materialokra és kraftolj egy jó anci wandot. Egyből kihagysz majd pár Torment szintet.
-
Zeratul
addikt
válasz
szupermacs #91892 üzenetére
GR 20 Soloban nem fog tudni neked senki segíteni, mert egyedül kell lenyomnod. Ha viseled a Deselere 4 meglévő részét akkor használni kell a slow time-ot mert felezi a bekapott damot amíg van aktív buborék. Archon tis érdemes használni mert az archon slow timejával is működik a felezett dam.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
szupermacs #91825 üzenetére
Nem azon kaptam fel a vizet hogy battle.net crash miatt meghalok. Előfordul. De üres szobában haltam meg t6-on, úgy hogy t10-en kb 5 percig álltam a mobok között és azok meg ütöttek, mire észrevettem hogy nem állítottam le míg elmentem zenét keresni. Fél hp-n voltam és még a passzív sem ment el. Ezzel szemben t6-on fél perc alatt ledarált a semmi. Monkkal, szóval ha rám is jött volna 1-2 mob akkor is megfogják a klónok.
Most meg nem tudom mit kéne csinálni, hc-tól elment a kedvem, sc-hez meg már késő hozzáfogni. Se karakter, se alapanyag, se paragon.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
szupermacs #91825 üzenetére
Ezért megyek a hcs idő 95%-ban csapattal. Életet mentenek ha közben te épp dcbe vagy.
A maradék solo gr ami rizikós oda valóban kell némi szerencse, de wd egész jó petekkel ha van elég loh. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
szupermacs #91812 üzenetére
alap, jatekok szoftverfejlesztoi melok, vezetoi pozicioba meg jellemzoen olyat erdemes rakni aki tudja is mit csinal.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
szupermacs #91799 üzenetére
két kieget terveztek.
mondjuk kulcspozícióban lévő ember cseréje általában nem szokott segíteni, bár rendesen is át lehet adni a stafétabotot.
-
KubanitoS
veterán
válasz
szupermacs #91799 üzenetére
Én nagyon örülnék egy új kiegnek. Nagyon kellene valami újítás, amely feldobná a játékot. Sajnos a season valóban abból áll, mint amit feljebb már kibeszélésre került. Minél nagyobb GR-ek, lehetőleg csapatban, ha egyedül vagy, esetleg kihagysz egy-két hetet, akkor már annyira lemaradtál, hogy kár is erőltetni stb stb...
A T10 meg marha unalmas, de előre borítákolható, hogy a T13 is egy vicc lesz rendes builddel. Ha meg "nem rendes" builddel tolod, mert neked XY szkill tetszik, akkor meg alapból marha nagy hátrányba kerülsz a többiekkel és szenvedős lesz a gém. Szóval nem valami jó irányba halad a dolog.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
szupermacs #91797 üzenetére
kiegeszitoig ez konkretan eselytelen. az egesz halozati kodot tippre at kene hozza irni ha tobb jatekost akarnanak egyutt jatszatni.
egy fullos skelemancer pedig offline soloban is laggolt fullra specelve (avagy 3-4 aura + 80 leny).
-
Peppo
őstag
válasz
szupermacs #91771 üzenetére
"kitették a botokat multiból"
Ez új. Pár hónapja játszottam utoljára, akkor még tele volt velük a szerver. Mi történt azóta?
-
TeeBee73
veterán
válasz
szupermacs #91771 üzenetére
Évente új kaszt? Akkor lenne igazán káosz. A meglévőket sem sikerül rendesen balance-olni, hátmégakkor'...
MOD: (Mondjuk, egy Nekrónak én is örülnék.
)
-
reelc
veterán
válasz
szupermacs #90132 üzenetére
Röviden: az a nyerő felállás. A legerősebb, a legjobb. Így nevezik.
Most ebben a patchben 4-es felállásnál: twisteres wiz, supp monk, supp wd, supp barb. -
reelc
veterán
válasz
szupermacs #90101 üzenetére
A tabot ott kapjuk, ahol előző szezonban.
A patch adott +1 tabot, amit pénzért fel lehetett oldani, mint eddig.
+1-et meg Season Journey majdnem komplett teljesítéséért járt.Az én véleményem: a szólózás talán a legjobb a játékban.
Mert azt csinálsz amit akarsz. Mert nem kell követned a METAt, ha saját eredményt akarsz elérni. Olyan karival játszol amilyennel akarsz, olyan szettel amilyennel akarsz. Persze az a jó, ha összeakadsz hasonló szemléletű emberrel, aki nem feltétlenül a Paragonokat hajszolja, hanem van egy kaszt amit szeret, és azzal akar játszani, bármennyire is menő/nem menő.
Nem szeretem a METAt, ez nekem nem játék, hogy 1 karit 3-nak kell pátyolgatnia, hogy magasabb eredményeket elérjen az ember, és szinte mindenki ezt csinálja. Ráadásul jelenleg egy tornádó beállítással, amire valaki véletlenül jött rá, szóval nem is igazi képesség (pl. gombnyomásra álló tornádót rakna le bárhova).
Nekem a GR70 meglépése nagyobb örömöt jelentett, mintha csapatban csináltam volna bármennyit.Az én szememben a Diablo sorozat mindig is egy sztori vezérelt szóló játék volt, erős multiplayer lehetőséggel.
Tudom, népszerű volt a Diablo 2 LoD is multiban és az is a mai napig, nos én nem multiztam, pedig megvan gyáriban.
A Diablo 3-mal persze már multizok, és csak nézek milyen csőjáték az egész. Sok szett és karakter vagy gyenge, vagy nehéz vele játszani, nincs kiegyensúlyozva az egész, stb. Igazából nem sok választási lehetősége van az embernek.
Ne értsetek félre, nem szólom le a játékot, ez a véleményem kemény 1 év játék, és ki tudja hány óra (1000+ fölötti) után. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
szupermacs #90127 üzenetére
Az adott karakter játékidejét akkor látod, amikor rámész a switch hero-ra, kiválasztasz egyet, és jobb oldalt alul/középen, a hero level alatt.
Az accodon lévő kasztok játékideje pedig ott, ahol AnginaP írja. Ráviszed az egeret a kaszt nevére és kiírja, hogy összesen mennyit játszottál azzal a kaszttal, ebbe benne van az összes olyan hős, ami oda tartozik. -
AnginaP
aktív tag
válasz
szupermacs #90127 üzenetére
Játékban nyomsz egy F10-et, Heroes fül, és minden karinál láthatod.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
szupermacs #90125 üzenetére
Ha új season jön, akkor is tiszta lappal indulsz seasonben. A karakter cuccai, paragonja is újraindul, de ami rajta volt rebirth előtt, azt a belső levelezős rendszerben megkapod.
Nem veszik el semmi, csak amit non seasonben, vagy korábbi seasonben kifarmoltál, azokat nem viszi tovább, de a non seasonos ládába el tudod rakni, vagy tudod használni őket olyan karakterrel. Csak a karakter típusa, neve marad, illetve a játékórák számolását folytatja a játék.
Majd season 6-ban rebirth-eled a season 5-ös karaktert. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
szupermacs #90121 üzenetére
Tudsz non season karaktert indítani seasonben, nem kell mondjuk törölni egy ns karaktert és csinálni egy seasonosat, hanem csak rebirth-el átviszed seasonba, ott level 1-ről indul, de pl folytatólagosan számolja a játék a vele játszott órákat.
Mondjuk most jól jön, ha pl season 5 zárás után a seasonos karik is non seasonosok lettek, és nincs több szabad hero slotod, akkor csa rebirth. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
szupermacs #90114 üzenetére
Amit egyszer elérsz (mindegy milyen kaszt milyen karakter), és feloldódik az accodra, az már örökre oda tartozik. Nem adott karakterhez van kötve, hanem acchoz, tehát megmarad minden, esetleges karaktertörlés után is.
Esetleg meghagyhatod az előző seasonos karit következő seasonra, és csak rebirth funkcióval folytatod azt. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
szupermacs #90103 üzenetére
Igen 2 tab jött. 2.4 élesedése után lehetett venni 500k goldért +1et,a ztán season jouney conqueror teljesítése után automatice jött megint +1.
Tehát az eddigi 5 tabhoz +2, és season 6-ban ismét lehet +1et szerezni az eddigiekhez szintén a conqueror teljesítésével. -
Cadal
őstag
válasz
Korábban is előjött már ez a probléma másnál is, Granini válaszolt rá kb. a valóságot jól megragadva. Második bekezdés 1) ponttól lényeges (értsd kasztfüggetlenül).:
-
Mirman
őstag
válasz
A Legacy of Nightmare set pont erre való mint amit te leírtál. Hatékonyan saját ötletből összepakolhatsz magadnak buildeket amivel hatékony lehetsz ( egyes classok esetén a legerősebb buildek iylenek). Megjegyzem azt ne várd hogy ugyanarra képes legyen az általad összetákolt build mint az éppen aktuális top set buildek.
-
sandor906
tag
válasz
szupermacs #90103 üzenetére
2 plusz tab volt s5-ben, az elsőt rögtön kaptam, a másodikat a journal teljesítésekor...., de lehet az elsőt a 2.4 patch adta, már nem emlékszem. Tehát az első oldalán a láda-képnek asszem 5 táska, a másodikon most nekem kettő táska van.....
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
Előző seasonban is ott kaptuk a tabot, mint most:S5
-
törölt tag
válasz
szupermacs #90084 üzenetére
röviden tömören mit kellett csinálni az 5-ös szezonban a stash tab-ért?
a hátralévő időben meg tudom csinálni?
egy kicsit lemaradtam a témában, és még csak kapkodom a fejem. -
reelc
veterán
válasz
szupermacs #90084 üzenetére
Kattints a Journey fülre, ott lesz.
PTR-en alapul, nem tudom, változik-e még? -
KubanitoS
veterán
válasz
szupermacs #89722 üzenetére
Tab = extra tárhely a ládában, kettő "fülnyi". Ezt a season journey teljesítésével lehet elérni a mostani seasonben.
A conquestek szintén teljesítendő season-os feladatok, amelyeket az achievementek menüpontból tudsz megnézni. Az extra ládahelyhez kettőt kell megcsinálni.
A paragonra visszatérve: többet kell játszanod. Én emlékszem annó, amikor elkezdtem szinte repültek a paragonok. Egy-két nap alatt megvolt a 150-200, ekkor már kiestek a cuccok is és ment minden tovább. Ha te belépsz néha-néha egy-két órára T7 riftre, akkor nem igazán fog jönni a paragon. Érdemes csatlakozni public T10-es rift runokra, ha más nincs.
A set dungeon pedig azért nem megy, mert gyenge a karaktered. Az invokert 400-as paragon alatt annyira nem erőltetném. Az egyik kitétel a masteryhez, hogy az eliteket úgy kell megölni, hogy közben aktív az Iron skin. Ez utóbbi 7 másodpercig tart maximum és ha nem elég erős a karaktered, akkor még ez az idő is kevés lesz arra, hogy lenyomd.
Játszani kell, gyűjtögetni a tárgyakat és a paragonokat, akkor menni fog a dolog.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
szupermacs #89712 üzenetére
HunPHban hely van, jellemzően klán cseten érdemes rákérdezni hogy valaki fel tud-e húzni, elég sok UE DH van klánon belül és jellemzően 15 perc alatt meg szokott lenni level70.
extra tab megvan két hét alatt esténként játszva szvsz.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
szupermacs #89716 üzenetére
Akkor még csak gearelődnöd kell aztán simán lemegy majd. De sokat sebeznek thorns crusaderbe? Az lényegében halhatalan.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
szupermacs #89709 üzenetére
10 nap sok idő diablóban ha aktívan játszik az ember
Stash tab-eket simán meg tudod még szerezni sztem.
Set dungeonnél a masteryt hagy szerintem a fenébe annyit vesződést nem ér meg az a hülye szárny. -
Cadal
őstag
válasz
szupermacs #89712 üzenetére
PH-s klánokról itt olvasgass kicsit onnan hogy: "Akik hosszabb kihagyás után térnek vissza"
Amúgy a <HunPH> klánt ajánlom, mert a PH guild klánvezér már lassan egy éve inaktív. -
Vikus
tag
válasz
Szia!
Ahogy látom a karidat, pár észrevétel.
- Satyekon tekerd át a Fist of the Heaven damage-ot vitality, vagy x% life-ra, és a követ cseréld le kékre, hogy a cooldown menjen.
- Vállason Condemn damage-ot cooldown of all skill-re.
- Kesztyűt rakd be a szetteset, mert ha megkaptad mind a 6-ot, akkor kéne az is. Ott is str, vit, cooldown, resist.
- Csimmába lévő Shield Bash dam-ot is tekerd vagy resist vagy armorra.
- Bracer-en a fire skill-t tekerd át physical skill-re.Skill-ek közül pedig a lovasnál a spiked bardingot állítsd át endurance-ra. (ez szokott inkább menni sztem).
A többi meg farm, farm, farm. De ha nincs legendary, akkor sárgákból csinálj gyűrűt, amut, fegyót. Bloodshardot meg költsd pajzs, vagy övre. Ami még kellene a karidhoz: gyűrűből justice lantern, és a compass rose. Amu meg a compass párja a Traveler's Pledge.
Öv: Belt of the Trove, pajzs: Akarat's Awakening, és fegyó pedig:pig sticker. Igazából bármilyen megteszi, sztem invoker-el aránylag egyszerű a történet. A lényeg, hogy mindenen szinte str, vit, cooldown, resist meg armor legyen.. Jah.. Kanai's cube-ba meg: Blood Brother a fegyóba, Heart of Iron az Armorba, és a Convention of Elements pedig a gyűrűsbe..Ahogy elnézem semelyik karakterednél nincs benne semmi, szóval érdemes minél hamarabb beszerezni a kockát, ha még nem tetted meg, mert igencsak megnyomja a képességeid..
Az pedig a Ruins of Secheron-ba a level 2-őn kapod, ACT III-ba.
Kell egy-két dolog még, de van elvileg 10 napod zárásig.. Szerintem ha ráállsz kicsit simán megcsinálod még, amit szeretnél... Persze nem bizti, hogy fullra kinyomod..
ahhoz még sok dolog kéne... De ládáig el tudsz sztem jutni.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Az Invokerbol a Season mastery kellene gondolom.
Ott a lenyeg, hogy a ket kello skillt elitnel akkor aktivald, amikor az utolsot utod az elitre (gondolom ezen a reszen verzel el) ha pedig az a baj, hogy nem tudsz mindenkit kinyirni idore, akkor kerj meg valakit, hogy segitsen oldosni. (Multishotos DH erre a legalkalmasabb, de kb barmi jo ha pluszban gyilkolaszik melletted)
PTR alapjan az Invoker eros lesz kovetkezo patchban, tehat azt tarsd meg, meg akar fejlesztsd is, amennyire tudod.
Lepjel be a PH klanba, ha nem vagy tag, es segitenek meg talan, akik meg s5oznek, hogy meglehessen a lada, bar elegge necces mar, de nem lehetetlen -
solyomb
tag
válasz
szupermacs #85056 üzenetére
A kikapcsolodni vagyo kezdo jatekos es a komoly eredmeny kozott en erzek nemi disszharmoniat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest