- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
makabanan #46705 üzenetére
a 316 allres nagyon kevés.tornázd fel úgy 600ra buff nélkül.
A fegyó is nagyon alacsony DPS-el rendelkezik-cseréld.
Call of the ancients skillt én cserélném valami hasznosabbra,de ez már a te szájízed szerint tedd.
Mondjuk a warcry már csak az alacsony allres miatt is kellene hogy legalább turbózza kicsit! -
catroot
veterán
válasz
makabanan #16135 üzenetére
Engem múlthéten hívtak, hogy akkor kedden jön. Aztán hétfőn szóltak, hogy sajnos keveset kaptak (de nem csak ők, hanem eleve kevesebb jött be az országba, mint amennyit berendeltek), így szerdán hozzák. Hát sajnos ma nem jött meg, így rájuk írtam.
Utána felhívtak és mondták, hogy sajnos tegnap totál kiürültek, így ma senki sem kapott belőle, talán pénteken érkezik egy újabb szállítmány (szóval leghamarabb jövőhéten ha megkapod), vagy hétfőn még érkezhet be.
Egyébként azt mondta a csóka, hogyha tudok szerezni máshonnan, lehet jobban járok...
Így kerestem több boltot is a neten, de szinte mindenhol pangás van
(azért valahol vicc, hogy több, mint egy hónapja rendeltem elő és itt sz.rakodunk, persze érthető az is, hogy hiány van.)
@radi8tor1
Azért ennyire optimista nem vagyok, szerintem csak elfelejtették átállítani, hogy nincs készleten.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest