- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
-
persil
nagyúr
"a jailer nem csakuygy rogzit, falat dobal kored"
Az a waller, te másra gondolsz. A jailer csak kitesz egy kis "börtönt" közvetlen a karakter köré egy körben, amiből nem lehet kimozdulni. A waller pedig u alakú falat húz fel a karakter köré.
Story: egyszer egy waller-es elit pakk tagjai egymást falazták be és ott bénáztak, amíg én szétdaráltam mindet
Amúgy én is leírhattam volna mind a hatszázat, amivel eddig találkoztam, de az adott 3-ról volt szó.
-
MegalodonS
őstag
Miii vaan?Azert valogasd mar meg amit irsz!!Majd ha ilyet irok neked akkor irjal nekem.
Lekopne huhaa es akkor miii van,nem reklamozom magamat,csak azert nezzuk meg a masik oldalt is joGondolkodjal mar egy kicsit a reszvenyekrol,a gyujtesrol,befektetesi szandekokrol,de sajnallak hogy te meg nem hallottal ilyenekrol!!
Kepzeld van olyan ora,auto,amibol limites a peldanyszam es megveszik es masnak nem jut,de hiaba magyarazom nekedMindenki tudta hogy ebbol keves lessz,ha nem en veszem meg,majd megveszi mas.Arra is kopnel mi?
-
AtHoS
nagyúr
Ebben lehet igazság, viszont ahogy észrevettem a fegyver alapsebzése többet számít a végső DPS-nél, mint a stat.
Példa wizarddal, mert csak azzal gameltem még: egy 2-3 damos gyűrű többet jelent DPS-ben, mint pl. 40 INT. Persze a kettő kombinációja a legjobb
Viszont a skilleknél nem számolódik az off hand fegyver sebzése, így csak az azon lévő statok módosítanak. Az előbbiből kiindulva csak az a kérdéses, hogy a kétkezes fegyver alapsebzése mennyivel is nagyobb az egykezesnél.
Szerk.
Kephamos
Én most melóba behoztam a telepített verziót és ugyanígy leállt az updating. Kiléptem, letöröltem a docsettings allusers appdata alól (xp rulez) a két blizzes könyvtárat, elindítottam a launchert, ami updatelte a setup fileokat, majd ezután már rendben elindult
Szerk2.
KephamosXP-nél ott ahol írtam, win7-nél alap állapotban C Users
-
mikromanus
veterán
Apró kérdés:
Mindenféle kód hozzárendelés nélkül a bnet belépésem után nem volt látható a letöltők közt a Diablo 3, viszont másik topicból közvetlen linkkel elérhető volt, lejött és fel is települt. Más próbálkozott ilyesmivel? Ha a bnet accodhoz hozzárendeled a kódot később akkor jó lesz szerintetek ez a telepítés, vagy már rosszul is ment fel a gépre ha nincs kód? (mondjuk ezt furcsának találnám)
A 37-es hibát már teszteltem. Sőt, utána továbbengedett és jelezte, hogy nincs a bnet accomhoz kód rendelve. Lebuktam így marad a hétvégi játék -
Alg
veterán
Szerintem is egész tűrhető lett, 1-2 montatot kivéve, ami igen érdekesen hangzik - igazából csak a használd fel ezer hatalom erejét bekezdés problémás... (az is csak azért mert erőltetve lett a szó szerinti fordítás, gondolom úgy voltak vele inkább ez, minthogy nagyon eltérjenek a hivatalostól) És hogy ne a levegőbe beszéljek:
Használd fel a benned lakozó erőt - küldj pusztító földrengést, tűzgolyókat, jégesőt az ellenségre, vagy idézz magad mellé túlvilági segítőket a démoni erők elleni harcban!
Minimális gondolkodást igényelt, és szerintem sokkal jobban hangzik (és biztos lehetne még jobban is)
-
Peddy789
őstag
milyen nincs első kézből információ? ott a hivatalos oldal linkje! ezek után én nem vitatkozom mert fölösleges, írj akkor blizzardnak szerintem hogy javítsák ki a hivatalos oldalukat mert nincs igazuk. Aztán azt linkeld be ide ha kijavították és akkor majd elhiszem, kösz pusz.
-
Peddy789
őstag
"We became aware of an issue affecting the previously available German and EU English versions of the digital install downloader for Diablo III, which would not download all the necessary files. If you've pre-downloaded the digital version of the game in these languages before 10:00 AM CEST (9:00 AM GMT) on Saturday May 12, you must obtain the new downloaders to be able to install properly once the game is released on May 15. We apologize for the inconvenience, and ask that you please let friends and acquaintances know so they can begin downloading the working installer that's now available."
Tehát: a digitális előrendelők, akik nemkapnak DVD-t töltsék le a + dolgokat mert a downloader "which would not download all the necessary files" nem töltött le mindent megfelelően. Ezt gyakorlatilag csak a digitális előrendelőknek írták ki "versions of the digital install downloader". Nempedig azt jelenti amit itt sokan hangoztatnak hogy "tőtsed le me a neten az ujabb verzió az van minten a DVDÍN"
-
szepi79
őstag
sajnálom, de most nem értek veled egyet. bárkinek joga van kritizálni egy dalt (mondjuk egy megasztáros vagy xfaktoros emberke produkcióját), nem kell hozzá énektanárnak lenni. mert az egy produktum, amit el akarnak nekünk adni. erről pedig had legyen meg a véleményem.
ugyanúgy van jogom leszólni egy forditást, ha azért a forditója pénzt kapott, én meg pénzt fizettem. nem kell hozzá angolul értsek. ha otthon pisti gyerek forditását nézem, azt valóban nem ildomos úgy szidni, ha én nem tudom azt szinvonalasabban megoldani. de ez nagyon nem az a kategória.
(speciel nekem a legfőbb gonoszok pont tetszik, de láttam pár érdekes mondatot. )
-
akela91
addikt
Sajnos analfabéta vagyok...
Igen, valószínű nem fognám fel, azért szeretnék angol verziót... Az összes játékot angolul játszom, a filmeket is úgy nézem. Nem szeretem a magyarítást, ennyi.
De biztos neked van igazad, hogy nagyon jó fordítás, nézz csak körül mennyien dícsérik. -
-
AtHoS
nagyúr
Ez nálam és gondolom sok más embernél is simán félinformáció, mivel nem vagyok köteles úgy gondolkodni, ahogy Ő
még szép
Gyalu előtt simán lehet copyzni, akár másik gépen is. Most ebbe ne menjünk bele. A lényeg, hogy kiemelte: "ha nem a rendszerpartícióra teszed, akkor"
Szóval kimaradt az a rész, hogy: "ha viszont a rendszerpartícióra teszed"
De mondom nincsen jelentősége, mivel mint írtam is: "teljesen mindegy hova telepíted, így is úgy is elindítható marad"
Szerk:
Persze a hülyeség gyalu ellen nem véd -
freelanced
addikt
Elnézésed kérem de tagja vagyok a Skyrim fordítócsapatának, szóval van róla hidd el...
Másrészt a Blizzard nem egy kis cég tudtommal és nem kicsi a költségvetés sem, szerintem potom pénzért tudnák lefordítani ( lefordíttatni) ha más nem egy céggel vagy saját alkalmazottakkal!Szerk.:
Egyáltalán nem hinném, hogy megfelelő létszámmal/tudással/anyagi fedezettel ( főleg a Blizzard, mint tudjuk egyikben sem szenved hiányt...)
Szóval tényleg ha érdekelnénk őket akkor lenne lokáció... -
Ghoosty
őstag
Meg ahhoz is lehet köze, hogy Ubi egy egy single player játékhoz rakta be ezt a védelmet, míg Blizzard egy alapvetően multis játékhoz használta. Ráadásul SC2-ben van offline mód is. Ide meg a program felépítése miatt dupla munka lett volna.
Amúgy volt a blizzre is sírás, meg lehet nézni jópár régi topicot. Meg SC2-ben mind a mai napig sírnak a LAN hiánya miatt. (mondjuk ez versenyeken fontos lenne.)
-
FehérHolló
veterán
Erről beszéltünk már párszor, de a kártyaadatok kötelezően titkosítva vannak a telefonszámokkal ellentétben. Ráadásul Blizzard nemzetközi szabályozás szerint csak az utolsó 4 számjegyet tárolhatja el a kártyaszámból.
A keyloggernél sokkal gyakoribbak az olyan visszaélések, amire így elsőre a goldhack nevet sütném rá. Például: Add meg a belépési adataid egy programnak, ami "feltöri" a Blizzard adatbázist és X időn belül kapsz kívánt mennyiségű aranyat (általában a mennyiséget is te szabhatod meg).
Aztán még arra is felhívják a figyelmed a readme-ben, hogy a hack során tévesen kaphatsz egy üzenetet, hogy valaki be akar lépni az acc-odra, és ezt szükség esetén meg kell erősítened.
Nagy az Isten állatkertje. -
FehérHolló
veterán
Az első bekezdésedben igazat adok neked.
Nem csak felhasználói oldalon van rizikó. Telefonszámot és account nevet (email) nem tudnak (visszafejthetetlenül/nehezen visszafejthetően) titkosan tárolni Blizzardék.
Aki keyloggerrel vadászik/vadászna, elég ha hozzáfér egy teljesen alapszintű Blizzard adatbázishoz és a védtelen okostelefonodhoz. -
Blizz
őstag
Bocsi,hogy erre válaszolok de kérted hogy,írjam ha visszaírtak
szóval ezt írták:
(mellesleg most már működik csodák csodájára)Greetings Tamás,
Thank you for your recently submitted support ticket regarding the Mobile Alerts feature.
You can set up Mobile Alerts on your account management page under the "Security Options" at: https://www.battle.net/account/management/mobile-alert-dashboard.html
If you are experiencing difficulties adding this to your account we can enable your mobile number on your account, however we will have to request that you contact us via telephone, as we will have to verify the Mobile phone number by SMS verification code.
If you could contact us with the following available, and we will process your request as quickly as possible:
- Your Battle.net account name
- Your full real name
- Your Secret Question and AnswerKind Regards
Game Master Miriyuori -
Össz-vissz ennyien.
Nagy kedvencem volt a zeal pala, sokáig azzal játszottam -barbi mellett-, csak sajna a hatékonysága nem volt túl jó.. így kénytelen voltam felhúzni 90+-ra egy hammerdin-t is.
Most mennyivel egyszerűbb lesz, ha beüt valami gebasz!! Csak áttalentelek/rúnázok és tadamm! -
szepi79
őstag
1. a wowos topguildek nem ölnek bele ennyit, sőt heti szinten kevesebbet raidelnek, mint bármely más átlagos guild. (oké, új content kijövetelekor van egy kis rush, de annak hamar vége, pár hét.)
2. egy koreai profi SC játékos napi 10 óránál akár többet is foglalkozik a játékkal, de ő ebből meg is él, TVben is szerepel alkalmanként, és megvan neki a napi "alávaló" tinilány adagja is belőle.
szerk:
(#11819) akela91:
"Wow kieg megjelenéskor, a gyerek átállította az alvási ritmusát éjszakáról, nappalra, hogy éjféltől tudja nyomni napokig egy helyben. Nekem ez már szánalmas."ez valóban az, csak mi nem erről beszéltünk, hanem az e-sportokról, meg annak is az éléről. de amit te mondtál, az tényleg gáz. nekem olyan ismerősöm volt (wowos, testvérklánból), akik hárman összeköltöztek, a két odaköltözőnek kiadták a lakását, és abból éltek 3an, és egész nap ment a wow. persze ettől még nem lettek ügyesebbek... szóval ne keverjük a két a kategóriát, a HCt, meg a nolifert.
-
Healbacsi
őstag
11809, 11812:
Ezt pont a wow alapjan tudom, tudjuk, hogy a hc gamerek egy uj content kijovetelekor kivesznek 1-2 het szabadsagot, majdnem egesz nap toljak, energia italon elnek. szabadsag veger megvan az eredmeny, ami utan minden visszaall a regi kerekvagasba, marmint szerdankent kitakaritanak mindent par ora alatt, majd mindenki megy a dolgara a het hatralevo reszeben.
A "kukibb" jatekosok meg esterol estere 2-5 oraban ulnek a monitort elott heti 2-4 este es arra megy el a szabadidejuk.Tehat a hc wowos jatekos progress idoszak utan vegez par ora jatek alatt, mig az atlag heti 15-20 orat tolnak bele abba, hogy talan haladnak elore. A ketto kozott azert eleg nagy a kulonbseg nem gondoljatok?
A gond azzal van, hogy ezen dolgok megitelese feluletes, a haver mondta, a haver olvasta, en olvastam vmit, es ez alapjan az emberben kialakul egy kep amirol igazabol fogalma nincs, de hangoztatja jo hangosan, hiszen ezt mondja mindenki.
Get a life!!... Gondolom mindenki szamara ismeros szlogen.
Ha egy lecsuszott embernek (lehet ez barki, akar mas etnikum tagja) ha lehetoseget adsz, hogy sokkal tobb penzt keressen attol tenylegesen megvaltozik az elete? Ajanlom szakirodalomnak azt az esetet, amikor egy hajlektalan nyert a lotton, es 3 ev mulva ujra az utcara kerult. Amig vki nem alakitja at a teljes eletet attol meg nem lesz elete, meg ha adott esetben mas csinal jatek helyett.
Nem vedem a jatekosokat, de a tamado demagogia is elegge tamadhato szempont.
-
Archanon
őstag
Na ezért nem vettem soha többet 15 db-nál, úgyis megtelt a könyv.
Nálam is jó pont mondjuk a scrollozás beszüntetése. Mondjuk a D1-ben mintha lett volna warriornak is többféle mágiatekercs, de ez már a D2-ben is kimaradt. D3-ban nem lesz ilyen? Vagy itt is csak tárgyak adhatnak másik kaszttól skill-t? -
lordjancso
senior tag
Én ezt használom: Blue Stacks.
-
Cybertrone
veterán
At sincs verve... szvsz az arvaltozas joga minden shopnak meg van... Elorendelesnel foleg! Nem veluk b@szik ki ha nem ott veszi meg... magaval hogy neve nincs shopokbol rendeli ami vagy megjon vagy nem! Sokan ugy tesznek mint ha 2k lenne az ami megmenti oket, az elorendeles ilyen volt mindig!
Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest