- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Partyban elvileg sokkal jobb...
Persze hogy nagyobbat ütnek a mobok de ti is többen ütitek..#39688 Ennél azért többről van szó...pl abban a gearben amiben ACT1et ugy vittem végig hogy elaludtam közben, ACT2-n már nyakon vertek...ráköltöttem még 1-2M-et és tádááá..ACT2 is meglett...vagy skillesebb lettem?
-
maross
nagyúr
Egyertelmuen konnyebb csapatban, ratok jon 1 champion pack, ha kibirsz rajta 3 percet egyedul, valszeg ki fogsz birni 6-ot is (es akkor meg csak egyedul utned, a tobbiek csak neznenek). A keresztbuffok is nagyon jok, barbar warcry isten, wdtotem szinten...konnyebb az..
ja azt, hogy patch elott hogy mentek vegig rajta, ne kerdezd...act3-bol mindig hazazavartak patch elott, egyszeruen nem erte meg ott szenvedni egy-egy packon. Ugyesebbek, jobban cuccoltak, kitartobbak voltak.
-
priti
addikt
egyébként zseniális marketingfogás lesz, ha megnézik majd az új gém megjelenésekor kinek van a legtöbb játék a fiókjában és úgy kap kedvezményt az új gém árából, hogy megveszik valami cuccát az RMAH-ban, biztos tuti meg van oldva, hogy leírhassák reklámköltségként.
Szépen kipótolja majd az illető és játékra költi. A gém bolti árát meg lehet majd magasan tartani úgy, hogy az eladások száma nem csökken.
Szerintem már kész algoritmus van rá. Végigmegy, kidob egy főösszeget az x ezer gémert érintő tranzakcióról, a főgóré meg leokézza, ha mehet és máris több ezer ember örülhet otthon, hogy keresett ilyen 30 eurókat. -
Ren Hoek
veterán
Jah, de ahhoz hogy haladjon az ember gear kell. A gearhez pedig farmolni vagy AH-zni kell, ami nekem nem jelent már szórakozást újabb 10 órákon keresztül. Pénzt meg valszeg soha nem fogok látni ebből. Ahhoz kis hal vagyok.
Amúgy nem feladásról van szó, hanem egyszerűen nem látom értelmét, minek menjek végig újra a pályán
Hell is unalmas volt már kicsit, újra meg újra, ez a bajom. Ha legalább lenne újabb és újabb content, (sztori, lehetőségek... nem egy számmal magasabb sárga tárgyak)
Na, de nem szándékozok nyafogni, nem "adom fel" a játékot. Csak pihentetem határozatlan időre, mert most csömör van, és a szabadidőm, meg a nyár túl drága erre most. Van ilyen mindenkinek. -
Ren Hoek
veterán
"Maxoljátok ki mind az 5 karaktert, és mire ez meglesz, lesz PvP is, ami új lendületet ad majd"
Hát nekem bőven elég volt ~4x végigmenni ugyanazon... Most menjek végig a többi karakterrel ugyanazon 12x kb az elejétől? Te jó ég... Minek? Már most unom mint a fene, az a baj...
Sajnos egyáltalán nem jelent szórakozást napsütéses időben (vagy éjjel alvás helyett) idebent rohadni és kényszerből játszani, avagy farmolni. Mert, hogy az baromira nem szórakozás, az fix. Haladni pedig így lehet, de borzasztó lassan. Vagy AH hiénázással, ami most egyre nehezebben megy. Meg végtére is felmerül a kérdés, minek haladni az egésszel, mikor minden esetben legalább 3x végig kellett játssza az ember...Egyetlen cél az marad, hogy pénzt csiholjunk belőle...
Elején legalább ment az AH, de most szinte nem vesz senki semmit, értéktelenek a tárgyak és az arany is kb. Biztos szarul csinálom, de egy baklövés is másfél napra lefoglal egy AH slot-ot. Mi a f*sz az, hogy nem lehet visszavonni egy tárgyat bármikor? Óriási nagy baromság volt ez a 10 slot max és fix 1d12h Blizz részéről. Ez is csak a Blizznek kedvez, mert így sokan több acc-ot vesznek. Minden a pénzről szól, a szórakozás már kiveszett az egészből
... ez nem sírás, csak szomorú beismerni, hogy ilyen hamar meguntam és kényszerből "kell" csinálni. Sokkal többet vártam ennyi pénzért, ez fix...D3-as cimbim is így van pont sajnos.
-
Neró
őstag
Ez a leírás nem infernóra készült, csak le vannak fordítva a skillek és rúnái, továbbá a karakter története (valahogy így). Később majd jönnek a buildek is csak hát kevesen vagyunk és sok a feladat.
-
Alg
veterán
Ha átpakolnám a skilleket, akkor kétkezes felállásban nekem is lenne ugye alap 20K+30% kiáltás(26K) 15% mastery(30K), 20% frenzy(36K), 100%WotB(70K)
És ehhez csak 2 skillt pakoltam át, jöhetne rá akár +30% ha tömegben vagyok Brawler-ből vagy +25% a max fury-ból... legyen mondjuk 25%, így már 85K körül járok... persze ez dual wield, egykezes+pajzsnál 15%-kal alacsonyabbról indul az egész, de azzal is 70K fölé menne bőven.
És akkor még át sem öltöztem...(mondjuk egy 200str 6crit amulettel)
-
mikromanus
veterán
Az eddigi "elnyomhatatlan" buildnél csak 21k volt soloban a DPS (+WotB, scak azon dodge rúna volt). Csapatban 20,5k DPS volt. Most az alap 28K körül van. Ez a 65k az elit kill mód. Ennyivel kb tényleg tartható act 2-n a 30 másodperc/elit pakk norma
(#34729) radi8tor1
Az a rész necces kicsit. Vita ide vagy oda az necces is marad. Nagy a tömeg és sok a knockbackes és lövészz nyomi is. Majd megkisérlem ezzela builddel is. Lehet jobban fogja ez már őket és stabilabb a haladás. Bár nincs gond ott sem, csak kell hozzá türelem -
killerjohn
addikt
Miért? Hatékonyabb 3 ember együttműködve, mint külön-külön. Ez csak logisztikai kérdés
Juteszembe, kíváncsi lennék, hogy érdekel-e valakit, akinek sokszor van szabad AH slotja, hogy rendszeresen adok cuccokat eladásra, megmondom az árát, ő felteszi, eladja (ha nem, akkor vissza), és %-ot kap belőle. Relatív kisértékű (200K-1M) cuccokra gondolok. 100hsz-es PH! tagok kíméljenek...
kovsol: gratulálok!!!
-
Horbal
őstag
Én most tettem le egy 370LOH fegyót és vettem fel egy socketest amibe most ideiglenesen van egy 50% krit.
LOH-t nem érzem, hogy hiányozna azzal is haltam ha haltam a kitikal viszont brutál olyan 100K+ okat csapok pl revenge esetén, hogy még...
Fentebb írtam, hogy mivel kísérletezek most, ha bejön majd szólok
Amúgy most azzal stratégiázok, hogy Elit pakkoknál összeszedem a trashmobokat, beleállok a közepébe, ütöm az elitet mint állat közben a revange-el visszatöltöm az életet amikor kell, meg esnek az élet gömbök és azokból megélek.
-
Iginotus
addikt
Abban az esetben nem dob, ha az arany vagy kék mobcsoport egy láda kinyitása miatt jön elő.
Vannak ilyen eventek is de ott lila mob jön. Ha nem event akkor meg jöhet kék mobcsoport vagy arany champion-ös csapat és mivel a láda már dropolt cuccot így a mobcsoport akkor sem dob ha 5 valorod van. És mivel a blizz kivette, hogy a ládára nem érvényes az MF így bukta(ha jól tudom.)
-
Ren Hoek
veterán
Ti már nem AH - ztok, hanem tőzsdéztek ... nektek nem is kell a játék, elég lenne egy webes felület az AH - nak és hajrá ... úgyse játszotok, nem igaz ?
Mi másról szólna a játék? Arról,hogy minél jobb cuccot kiüssél az ellenségből, és felgearelj. Ehhez borzasztó sok időt kell eljátszani, hogy kiessen a megfelelő cucc. Az se játék, hogy napokat farmolsz ugyanazon a helyen, miközben a gyerekkel játszhatnál, sörözhetnél, sportolhatnál stb. Szóval nagyon is jól csinálják, akik kereskednek, mivel a játék része már régesrég végetért Hell-en. (A sztori meg normálon) Ennyi kb a játék mélysége, minél jobb geart szerezni. Már felelősség sincs, nem kell pontokat osztogatni, a szintlépésnek semmi jelentősége kb. (60-at könnyű elérni, onnantól kb ennyi volt)
D2-nél valahogy nem éreztem ezt. Lehet csak megöregedtem...
Aki meg munkának fogja fel, azt is megértem, aki nagyban játszik billenős kamazzal hozta haza a pénzeket az elején, de még most is. Sokan simán örülnek akár 150-200 Ft-os órabérnek is. Egy egyetemista diák, akinek semmi dolga nyáron, és amúgy döglene a TV előtt, inkább csinálja ezt, mint 8 óra gyári diákmunka a prolik között...Itt legalább nincs Ghom testű műszakvezető aki porba aláz, mint egy szardarab és úgy kezel mint egy zombit. Akkor hagyod abba amikor akarod, és akkor mész haverokkal sörözni amikor akarsz. Sokan csinálnák ezt 150 Ft-os pénzért is...Komolyan még én is lehet belevágok, pedig nemrég 2-4000 Ft-os teljesítményfüggő adózott órabérrel csináltam egy szakmai melót. Csak vége van, és lógatom a tökömet nyáron + a tőzsde meg a gazdaság mindig is érdekelt
-
Ptech
addikt
Van akinek ez a játék, van akinek meg az. Van aki farmolgatni szeret heteken át, van akinek meg nincs hozzá kedve és ideje. Én már WoW-ban is az AH-ban töltöttem az idő nagy részét, mert egyszerűen élveztem a kereskedést.
Nem azért, hogy irl pénzt csináljak belőle, mert a nagy részét elosztogattam amikor már túl sok arany gyűlt össze.Mindenkit a játék más rész fog meg, szerintem ezzel nincs is gond.
-
Alg
veterán
Na ezaz... először játszottam, élveztem, meguntam... aztán kicsit AHztam, összeszedtem 6-8 millát, kicsit költöttem a karira, de már azt is meguntam...
Azt hiszem kicsit pihentetem a dolgot, kétnaponta felpakolom amit még nem vittek el, néha tolok egy kis kulle runt fél-egy órában, aztán szevasz.
Valahogy nem úgy sült el ez az egész Diablo 3, ahogy sokan várták(/tuk), talán az RMAH miatt, talán a sok kis apró hiányosság miatt (másfél hónap után már illene legalább megbízhatóan működni a gold AH-nak...), nem tudom, de egyre kevésbé élvezem a játékot. (Persze az is benne van, hogy haveri körben senki nem játszik vele, szóval nagyrészt soloban megyek)
Meg ugye az is benne van, hogy sokszorosan nagyobb eséllyel találsz egy jó cuccot AHban, eminek az árát elütötték 1-2 nullával, mint hogy bármilyen ellenség játék közben dobjon hasonlót...(és talán ez a legnagyobb baj, és fogalmam sincs hogy lehetne javítani rajta)
Szerk: az is megfordult a fejemben, hogy kiárulok mindnet RMAH-ban amíg viszonylag normális áron megtehetem, legalább lesz miből megvenni a HotS-ot, ha meg játszani akarok kicsit, azt lehet alacsony szinten is, magatalálósan.
-
Bird
addikt
Pont a lényeg veszik el... Ez így egy item manager....
Én nem áldoznám fel erre az életemet...1000x többet ér a kisfiammal játszani otthon, mintsem folyton farmolni-craftolni-farmolni-craftolni.... Az az érzés amikor rám mosolyog és hozza a labdáját, mert focizni szeretne. Többet ér mint tetves 2 milliárd "virtuális" gold
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy az időmet inkább rá és nem az AH-ra áldozom. -
persil
nagyúr
"Ha a jelenlegi 780 dps -es fegyverem helyett veszek egy 980 -ast, akkor kb. mennyivel nő a dps -em .... "
Tapasztalatból mondom, hogy elég komolyan megnöveli, feltéve, hogy a +dex az új fegyón is legalább annyi lesz. Nekem kevesebb, mint +100 dps hozott kb egy ezrest az overáll sebzésemen.
Kérdés, hogy mennyiért tudod cserélni és az a plusz sebzés megér-e annyi pénzt. De, ha most így haladsz act 2-ben, ahogy írod, akkor lehet nincs is feltétlen szükséged az extra sebzésre.
-
persil
nagyúr
Persze, tudom, igazából nem is konkrétan neked szántam, hanem magához a témához.
Arra gondolok, hogy sokan alábecsülik monk-kal az armor-t/dodge-ot és sebzést.
Valaki írt 700+ resist-et, nekem csak alig 600 van(kevesebb, fejből nem tudom) de több armor és sebzés. A hp kb a legkevésbé fontos infernora. Én úgy állok hozzá, hogy ahova 30k nem elég, oda 40 se, ellenben a több sebzéssel hamarabb ölsz---> kevesebbet kapsz. Nem is beszélve a dodge és armor fontosságáról. Minél kevesebbszer kapsz, minél kevesebb ütést, annál többet viszel be te magad.
De persze ezt csak én gondolom így.
-
-
mikromanus
veterán
Nem kell több resist monknak? Há' miféle pokolfajzat ez?
Szerintem hasznos azért a resist egy melee karinak. Biztos a monk karis infernosok jobban tudják, így majd pontosítanak. Nem DH-ra írták azt a "nem kell a res" dolgot? Monknak egy resistet kell jól felnyomnia. A többi megkapja ezt a nagy értéket passzív képességből. Mondjuk ehhez all resist is kell a cuccokra ha magasat akarsz. Muris lehet a dolog, mert 100-120 resist/item simán összeszedhető. De 80-90 még könnyebben és olcsóbbanMondjuk lehet úgy értették, hogy armor és dex mellett nem kell irdatlan sok (sok dex = jó dodge, azaz el se találnak, armor meg minden sebzésre jó)
-
persil
nagyúr
life on hit = minden ütésed után gyógyulsz
life after kill = akkor gyógyulsz, ha megölsz valakit"Mit takar az, hogy after/utána ?
Miután egyet megölök, akkor ad érte x HP - t ?"
Igen.Értelemszerűen az on hit sokkal erősebb, ha jó nagy atk speed-ed van, meg persze 200-300 life on hit eleve nem ér semmit, szóval a mértéke sem rossz, ha kicsit magasabb.
A life after kill akkor jó, ha bazi nagyot sebzel és mondjuk 1-2 ütésből meg tudod ölni az ellenfeleket. -
persil
nagyúr
-
JSaN
addikt
En 1 hetig semmit nem tudtam eladni, aztan tegnap delutan is beszortam nalam levo aktualis talalt rarekat 3-4 euroert. Es estere mar 2 el is lett adva, barbar cuccok voltak amit en WD bezuztam volna. Igaz erosebb fajtakba tartozott ott virritottak az 50-100 euros cuccok kozott. Igy nem csoda hogy 1-2 ora alatt elvitek.
Nem sok, de kezdo lokesnek jo lesz.
Amit en latok hogy egyelore kuszasag van az rmahban, es latszik hogy itt nem fognak dolgok el menni 250 euroert. Kell egy kis ido mig ra jonnek hogy nem fog igy menni es normalisan be allnak az arak. -
MrCsiT
addikt
na ezért SÜN a Blizz-nek! Hogy lehetett ilyen lényt csinálni ?!
Ez nem Inferno, ez "Impossiblito" .. idióták..
Hanem, kérdés : a futó játéknál, ha X pályán vagyok, akkor azt, hogy épp az normál, nightmare vagy hell, vagy milyen fokozat, azt hol tudom megnézni ? ..csak mert szerintem Nightmare-ben vertem le Diót a most kb. 50es DH karimmal, és kapott egy új íjat, erre , úgy, hogy szerintem semmi extra cucc nincs rajta, kb indestructible lett a kari : unique 3 lövésből fekszik, a nagy többség 1-ből.
A sütögetős butcherre kb. 4x lőttem rá, hogy feldobja a pacskert.A korábbi íjjal még szívtam, és annyival szerintem nem lettem jobb, hogy meg se tudjanak ütni, szóval gyanakszom, hogy esetleg nem is hell -ben vagyok
- ezért érdekel , hogyan szerezhetek bizonyságot
gdevil : kereső nem ad találatot a titkos pályára ? Volt már itt erről szó..
-
-
Huma
addikt
Pedig melee-vel nem nagy ügy szólózni act1-2-t. Egy 30 millából ki lehet hozni a karaktert. Pl nekem 10e-s gyűrűm van még mindig a karakteren.
Act 1-et végigviszem úgy hogy egy darab gyógyitalt nem iszok. Kettőben párszor (3-4) meghalok, ha szívatósabb eliteket kapok.
Act 3-ban kezdődik a szívás. Ott úgy érzem magam barbárral mint WD-vel Act 2-ben.
Oda már nem elég az olcsó gear.(#29982) oxox:
A játék külön lementi egy mappába. Ha te akarod beilleszteni valahova akkor csak az asztalt fogod látni. A dokumentumok mappában keresd. -
vhunor
őstag
Nekünk (barb+monk, átlag (vagy alatti) gearben) kulabácsi elég sima ügy volt, de a hozzá vezető úton vért izzadtunk, az egyik seal aktiválásánál konkrétan újra kellett generálni a dungeont mert az összes elitet olyan kombóra rakta amiben volt shield/immune és legalább 2 sebzős aura, meg vortex/waller.
Nekem barbárral a cc effektek nem olyan vészesek mert WotB-t, charge-ot és leapet is használok, így elég ritkán fognak meg, csak ugye az a baj, hogy ahhoz, hogy le is verjem őket, oda kell állni, akkor meg jön a parasztlengő. Jelenleg (szégyen, nem szégyen) a monk tankol és én a barbárral átálltam dps-re amennyire még engedi a szitu, mert neki a war cry-jal 1000 resistje van (nekem 700), 4x% dodge, 650 LoH és 47k hp mellett. Így most nagyjából 20k dps-em van, plusz a maxos frenzy 75% AS.
De a monk úgy szólózza act 2-t az összesen 2 millás gearben, hogy öröm nézni...
-
kovsol
titán
Lehet jót tett, hogy WoW ban elég komolyan raideltem (alap+bc+wotlk ban) és ott hozzászoktam a mindenből azonnal álljak ki, meg mozogni is megtanultam. CD ket bölcsen kell felhasználni mellé, és fel kell ismerni azt a helyzetet amikor érdemesebb inkább futni egy kicsit és várni a CD -kre.
-
kovsol
titán
Én tegnap boosoltam végig haver DH ját (egyedül act1 -t se bírta tolni olyan gearje van még cask), act1-act2 -n majdnem végig, talán két elit pakli volt amit inkább félre állítottunk parkoló pályára a többi az ment. Pedig nekem sincs jónak mondható felszerelésem. [link] erre még rájön +50% armor mikor ütlegelek.
Viszont most inkább átálltam wizardra, de act 1-2 re alklamas a monk is, majd még eldöntöm melyiket kellene gearelni inkább. -
persil
nagyúr
"Mi ér többet ?
A +105 LoH, vagy a + 414 dps ?"100 life on hit szó szerint semmit nem ér, tehát egyértelműen jobb a 400 sebzés.
Szrk.: most nézem, hogy a loh socketben van, akkor viszont, ha van rá lehetőséged cseréld le 300asra és akkor már jóság lesz, így jobb a loh. Hírtelen benéztem, hogy a fegyver tud ennyit.
-
Horbal
őstag
SC2 on
A rush az ami nem tetszik benne - megunom hamar, hogy ugyanazt vagy ugyanannak a taktikának 3 különféle változatát használjam, és akkor nyerek... egyébként mehetek a levesbe... meg be is vagyok lassulva kisséMeg valahogy nem az én világom már... régen nagyon szerettem.
SC2 offIgazából valami változatosra vágyom... de nem kapom meg semmitől... Skyrim-mel is ez volt a bajom, végig mentem rajta, meg jó is volt, de baromi repetitív menj ide öld meg ezt hozd el azt 100x, az alap küldisor még egészen változatos volt. Mondjuk legalább lehetett istenkirály közelharcos karit csinálni. A végére nem volt senki ellenfél...
Ha bele tennék dioba a +socket lehetőséget, meg valami klasszabb craftolást encsantot vagy valamit, nem ezt a Lotto kovácsot akkor lehet foglalkoztatna jobban - nekem ez nagyon hiányzik...
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest