- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
CsiguszMaxim #33216 üzenetére
Ne vegye el a kedved, ez egy nagyon jó játék, én sok örömömet lelem benne, mégha az elmúlt 3 hétben csak az act1 - et farmoltam, mert nem tudtam act2 - ben haladni ... szóval fel a fejjel, és ne nézz a fórumra, csak játssz
mikromanus, Ptech
Megértelek benneteket is, végülis csak kihasználjátok, ill. használjátok a játék adta lehetőséget, csak sajnos a mai elanyagiasodott világban, ez már messze nem a játékról szól, és ez sok embernek így keserű pirula.Bird
+1Meg valljuk be őszintén, nem is hagynának nyugodtan gépezni minket ...
-
F-ECT$
titán
válasz
CsiguszMaxim #25668 üzenetére
Igen, erre nagyon alkalmasak a Blizzard játékai, de hát ezért szeretjük őket
-
Bird
addikt
válasz
CsiguszMaxim #25668 üzenetére
Én is pontosan ugyanezen tüneteket érzem magamon, pedig nem vagyok amúgy egy hardcore gamer! Tlaán még nem is volt ezalatt a 20 év alatt olyan, hogy elkezdek valamivel játszani és nem tudom abbahagyni! Valamit nagyon tudnak ezek a Blizzes srácok... Tisztára olyan, mint vmi tudatmódosító szer... Nehéz lejönni róla!
Azon kapom magam este amikor 8-kor lefektettük a gyereket, hogy "nem sokkal később" már fél 12 és maradt még egy dungeon vissza van mára. Félelmetes!
Sonja: Becsüld meg, a gyűjteményedbe még jó lesz az unokáknak mutogatni!
mephi666: De ha már gyerek és család is van a közvetlen közelben akkor nehéz ezt megoldani!
-
L4mie
veterán
válasz
CsiguszMaxim #25654 üzenetére
yah mondjuk még szerencse, hogy az új asztalomat vastagra csináltattam...
az előzőt 2 naposan szétvertem alterac valley-n 2008 banaztán eddig bírtam a horpadt IKEA-s asztallal.
Infernon immun-láncos behúzós fireball-t dobálós csontiknál letszteltem a 3 éves lachesis em is előszőr kapott. Asztal, egér is bírta -
szallasi007
őstag
válasz
CsiguszMaxim #25654 üzenetére
letörölted a játékot???????????? wtf??????
-
Alg
veterán
válasz
CsiguszMaxim #24657 üzenetére
agresszív bolyhoska
-
rt06
veterán
válasz
CsiguszMaxim #23433 üzenetére
eddig meg nem derult ki, valoszinuleg csak poen
-
frame>24
addikt
válasz
CsiguszMaxim #21742 üzenetére
Ha ez egy új feature, hogy inferno-n sehova se menekülhetsz, akkor nagyon tetszik..
-
sith7
félisten
válasz
Hogyan tudnak a városba bemenni ???
-
SzalaiG
addikt
válasz
Túl színes....
-
ígyvanferi
addikt
válasz
CsiguszMaxim #15169 üzenetére
Én arra jöttem rá így a 11. szint tájékán, hogy nem kell veszettül kattogni az egérrel, szépen nyomva tartva a gombot is csépel, fut, teszi a dolgát...
Egyébként, ha valaki Diablo III-azik, már nem is ehet értelmes, emberi kaját, nem ihat, csak cukros sz@rokat? Nem az első ilyen képpel találkozom itt.
-
headhunter86
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #15147 üzenetére
ÉS az nem lehet hogy Started Edition-ja van azért van ez a dolog? (Csak kérdezem, nem tudom a választ.)
-
LÁZ
addikt
válasz
CsiguszMaxim #14872 üzenetére
megjelent a játék
-
Sonja
nagyúr
válasz
CsiguszMaxim #10740 üzenetére
Amíg oda nem adják a futárnak, tehát szvsz 14. előtt.
Szerk.: Látom pesti vagy, így gondolom még hétfőn lemondhatod?!
-
Archanon
őstag
válasz
CsiguszMaxim #10415 üzenetére
Tanulság: 15 év múlva a Diablo 4-et már a bejelentéskor elő kell rendelni.
-
Mukorka
addikt
válasz
CsiguszMaxim #10415 üzenetére
Az nem rossz ...
-
Wolverine
félisten
válasz
CsiguszMaxim #1959 üzenetére
A nagyszínpadon az első program a megnyitó után egy D3 gameplay lesz - szerintem az 5. kasztról fog szólni
-
Wolverine
félisten
válasz
CsiguszMaxim #1956 üzenetére
A BlizzCon a Diablo 3-ról fog szólni. És 2,5 hét múlva lesz...
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest