- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
LucifeI2
őstag
válasz
Lézerparaszt #32093 üzenetére
All Res meg HP-n kívül még elég sok stat van, így nem tudunk segíteni ha nem írsz le mindent.
-
akela91
addikt
válasz
Lézerparaszt #32093 üzenetére
life on hit kell barbnak.
700 fölött észrevehetően könnyebb.
-
Nagy.Úr
tag
válasz
Lézerparaszt #32018 üzenetére
Legyen úgy .
-
Nagy.Úr
tag
válasz
Lézerparaszt #32016 üzenetére
Szólj mikor mehet és DO IT
-
SSJPeter
őstag
válasz
Lézerparaszt #31782 üzenetére
Nekem most van 3.4 milla...rekordösszeg.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Lézerparaszt #31766 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Stamina?
-
KonzolKartel
őstag
válasz
nem sokat. 100k körül
-
Kobe
veterán
válasz
Lézerparaszt #30908 üzenetére
mint ahogy jöttek a lemeztöredezettségmentesítővel, biztos azért swappol annyit
aha, a legdurvábban töredezett partíció is 0,9-%-os töredezettséget mutat több program szerint is
nem vagyok az a fajta aki minden szart rak a gépére, a szoftverkörnyezetem nagyon állandó és biztonságos, rendszeresen újrahúzom és frissítem, furccsamód ezek a problémák a bétánál és az 1.0nál nem voltak meg, majd véletlen pont aznap kezdődtek mikor blizzard bácsi elkezdte ontani a frissitéseket ?
-
Asbee
veterán
válasz
Lézerparaszt #30900 üzenetére
7,8k dps szerintem nagyon kevés infernora.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Lézerparaszt #30497 üzenetére
akkor 10-ből 9 ember nem harcolt dh-val infernó diabló ellen a 2. fázisban.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Lézerparaszt #30497 üzenetére
..ezért a szúnyog ellen valami instant kill varázslat /sebzéstípus/akármi kell, tök mindegy, milyen kari, mert azoknak a dögöknek űbergyorsan halniuk kell..
-
sto1911
veterán
válasz
Lézerparaszt #30489 üzenetére
En meg lennek inkabb EU, mert most jatszanek, nem kellene uj karaktert inditanom... Egyebkent nem tudom miert valtott zonat a rohadekja...
Tegnap is ez volt, kileptem, meg EU volt, legkozelebbi inditaskor meg mar US.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #30058 üzenetére
a meglévő cuccokon nem változik, ha minden igaz.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Lézerparaszt #29809 üzenetére
Bocsi, nem láttam hogy 45-ös
Az enyémet 450k -ért adtam el mikor volt
-
McKnight
tag
válasz
Lézerparaszt #29809 üzenetére
na jo
de a level ahonnan lehet használni az 45
nem 60
45 szinten örül az ember a 150 dps-nek
nem 500-nak -
akela91
addikt
válasz
Lézerparaszt #29678 üzenetére
inferno 2h build össszehozható, de sokkal többe fog kerülni.
-
warcat
veterán
válasz
Van és működőképes a 2 h barbár act 3-4ben is,de igen komoly felszerelés kell hozzá.Ami normális.
-
Huma
addikt
válasz
Kétkezes fegyverrel még nem próbáltam a barbárt. Nem is néztem, hogy van e rá értelmes build. De lehet hogy ki fogom próbálni. Szerintem act 2-ben még lehet kétkezessel aprítani.
-
Huma
addikt
válasz
Lézerparaszt #29672 üzenetére
Haladáshoz viszont bőven elég. Elég gyorsan le lehet darálni act 2-ben az ellenfeleket 18e-vel. Valszeg gyorsabban mint egy hasonló árú gearral rendelkező dps karival akinek folyton menekülnie kell mert ráfújnak és összeesik. Amíg ő körbe-körbe rohangál az elitek elől addig én beállok közéjük és levágom őket.
Szólóban jobbak a tankok. De igazából akkor ideális ha co-op-ban nyomja az ember és van tank is meg dps kari is. Így nem kell annyit menekülnie a ranged karakternek és a melee karakternek sem kell fél óráig csépelnie egy extra health-os elitet. -
Huma
addikt
válasz
Lézerparaszt #29664 üzenetére
Nekem 18e dps-em van buffal. Ennyit nem nehéz összehozni egy barbárnak. Simán lehet tolni act 2-t szólóban. Act 3-tól kezdődik a sz*pás.
(#29666) dunc: Én sem tartom túl átlátható oldalnak. Mondjuk én a facebookon is fél óráig keresek valamit mire megtalálom.
Azt azért hozzátenném hogy kb két havonta lépek csak be oda. -
Realradical
őstag
válasz
Lézerparaszt #29442 üzenetére
Elindulsz Old Ruinstól a város féle vissza, balra tarts szabállyal. Találsz egy cow tetemet és beszélsz vele.
-
grex4
aktív tag
válasz
Lézerparaszt #29279 üzenetére
lvl2, ja
spawnolhat egy másik sárga boss is, azon kívül még nézelődj azért körbe.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Lézerparaszt #28513 üzenetére
-
persil
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #27324 üzenetére
Hát én már próbáltam annyi mindent, mituán átértem infernora, hogy elképesztő
Most jelenleg az jön be legjobban, hogy dodge mantra és két egykezes a dual wield-es passzívval, így alapból 51% dodge-om van, ha meg frissítem a mantrát, akkor 59%.
De az armor és all res elkerülhetetlenül kell infernon. Armorom most 5700~ és 30k hp, sebzés 17000, buffal 20k. Ezzel tudok haladni, de act 2-ben minden elit pakk minimum 1, de inkább 2-3 100% biztos halált jelent. Act 1-ben meg nem tudnak megölni. Szóval várom a patch-et =)
-
Djuree
félisten
válasz
Lézerparaszt #27326 üzenetére
bazzzeeeeeeeg
-
Sonja
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #27326 üzenetére
Tényleg működik (még).
-
lordjancso
senior tag
válasz
Lézerparaszt #27318 üzenetére
Szerintem több mint nevetséges ez a gyerek.
-
persil
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #27315 üzenetére
Ja ertelek
Nalam ugy fest, hogy a mystic ally egyedul vegig tudna vinni inferno act1-et kis tulzassal, act2-ben viszont a legyek, ha csak egy is eltalalja azonnal meghal. Elitek ellen eselye nincs.
Almost hardcore achievement nincs
Sima 60as, ket ugyanolyan 60as es ket kulonbozo 60asra van achi. -
persil
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #27308 üzenetére
"Eddig se haltam meg, de szerintem ezután sem fogok"
meg fogsz, nyugodtan beletorodhetszHa eddig jol ment, akkor lehet act 1-en nem, de act 2-re igy keszulj, hacsak addig nem jon a nerf.
-
lordjancso
senior tag
válasz
Lézerparaszt #27308 üzenetére
Normálon nekem is van már karakterem infernon.
De az volt a kérdésem, hogy sikerült-e már valakinek Magyarországról, nem azt, hogy milyen nehéz. -
LucifeI2
őstag
válasz
Lézerparaszt #27247 üzenetére
Elég sok 60 alatti all res item van, amik jók egészen Inferno Act4-ig. Nekem is van még 58-59es armorom. Szóval simán lehet venni alacsony szinten olyan itemet amit aztán később használhatsz akár infernon, habár ezek többnyire 57-59esek.
60 alatt is jó az all resist, de egyáltalán nem szükséges Hell-hez. Infernot viszont nem lehet megcsinálni All resist nélkül egy Barbárnak.
-
Jazz
veterán
válasz
Lézerparaszt #27236 üzenetére
Inferno? Csak mert nekem is van egy WD-m...
Maghda melyik quest is pontosan?
-
Gorneck
legenda
válasz
Lézerparaszt #27222 üzenetére
Látom uazt használjuk csak más kiosztásba.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Lézerparaszt #27234 üzenetére
De azt irja hogy act 1 ÉS 4 vaza nerf...5x gyengebb gold farm.
Viszont ez azt is jelentheti, hogy Hell 3-on tobb arany lehet mert konnyebb kihozni es ott nincs nerf.
-
Jazz
veterán
válasz
Lézerparaszt #27222 üzenetére
És hol nyomulsz ezzel?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Lézerparaszt #27230 üzenetére
Ezek szerint Hell-en lehet tobb arany van mint inf 1en?
-
Gorneck
legenda
válasz
Lézerparaszt #27209 üzenetére
Ok, de annál fontos kb minden! Eztt kitöltenéd és linkelnéd?
Köszönöm.
-
Gorneck
legenda
válasz
Lézerparaszt #27205 üzenetére
Milyen skilleket használsz?
-
RI/OS
addikt
válasz
Lézerparaszt #26598 üzenetére
Esett egy két cucc, amit eltóltam jó drágán.
Főleg act2-be nekem elég jó cuccok estek.
Meg a veszek/eladok is egész jól működik
-
Wolverine
félisten
válasz
Lézerparaszt #26543 üzenetére
Ma volt, de nem az 1.0.3., amiben az árcsökkenés jön, hanem az 1.0.2b minor - bugfixeket tartalmazó - patch.
#26544: és ha a választott buildedhez legjobban illeszkedő rúna nem esik ki 6 hónapig, akkor itt szidnád a fórumon a fejlesztőket
-
Jazz
veterán
válasz
Lézerparaszt #26202 üzenetére
Ja vagy úgy. Nem tudtam hogy van ilyen hogy egyedül vannak.
(#26203) K_mester: Nyilván sokat dob majd rajta a szett, de ha jól csinálják meg, akkor egy über pvp-s kocka így is úgy is szanaszét fog szedni egy noob-ot, mindegy milyen szetted van, vagy neki milyen van.
-
Jazz
veterán
válasz
Lézerparaszt #26193 üzenetére
És akkor milyen jót fogsz mulatni mikor jön szembe infen a: fire chain, jailer, vortex, shield, extra fast, frozen mob.
-
whabaky
tag
válasz
Lézerparaszt #25707 üzenetére
Köszi
(#25706) Cyberbeni: Neked is köszi a választ
-
Horbal
őstag
válasz
Lézerparaszt #24846 üzenetére
Ezt én sem értem, most néztem, hogy 100+ óra után 3,5M talált arany nálam inf act2 járok de azt feladtam.
Bemegyek a sivatagba oszt 1db kibaszott darázs simán kinyír...
Közben infer Act 1 Mészáros úgy halt meg, hogy még potit sem ittam... 4es partiban hell diablo egyedül legyakva (többieket kinyírta)... nem értem, venni jobb cuccot nemtok mint ami van mert nincs 50M goldom és nem is lesz. (lassan ínhüvely gyulladást kapok)
-
Expendable
aktív tag
válasz
Lézerparaszt #24837 üzenetére
10k, úgyhogy akkor még gyúrnom kell valamit. Köszi.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Lézerparaszt #24783 üzenetére
Értem én, hogy ne érteném.
Mint a kedves T ügyfeles aki állitja azért nincs net mert van router.
Pc-s (telefonos) aut fent, jelszó változtatva (mobil alert küldte is az sms-t).
Virus nyema, spy nyema.
Szerintem nem nálam volt a gond.
Kinti fórumot olvasgatom. Másnak is tünik el goldja, cucca.
Valamit szerintem barkácsolnak blizzék. Ez okozza a problémákat.Wolverine: spy lefutott. Nem talált semmit.
A melóhelyemen nem dolgozom géppel. Ha keresni kell épp valamit akkor se lépkedek be semmi személyesbe. -
Gyuri27
félisten
válasz
Lézerparaszt #24772 üzenetére
Hát nálam az egy kicsit nehezen menne.
Nézd én itthon tesco, ew, mm és még néhány helyen intéztem garis és hasonló ügyeket.
Szóval veterán vagyok.
Ha ezek után meg leoszt ésszel átrángatom a hálón keresztül a supportos gyökeret.persil: persze ment már két ticket. Nem gondolom, hogy valaki belépett.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Lézerparaszt #24769 üzenetére
Jelszó átirva. A virusellenőrzés minden nap van.
A szép az egészbe, hogy nem járkálok kókány oldalakra. 4-5 oldalra megyek fel. Azokra amikre évek óta. -
ttt1
őstag
válasz
Lézerparaszt #24748 üzenetére
Huh ez jó lenne wizardomnak ,de nem mostanában leszek 60 ..
-
kovsol
titán
válasz
túl kevés a dps, nem sokat
-
sittes79
addikt
válasz
Csak a fegyóról illetve itemről, hogy csináltok képet?
-
akela91
addikt
válasz
Lézerparaszt #24744 üzenetére
Én is nagyon örülnék FÉL napos Aukció időnek. Ez a másfél nap is vicc. Főleg lvl 60 előtt...
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
Lézerparaszt #24713 üzenetére
Mert a weapon attack speedje bele van kalkulálva a dpsébe. Minden más cuccnál érdemes IAS-ra menni, mert az viszont tényleg durván megdobja a dpst.
-
Dani82
senior tag
válasz
Lézerparaszt #23762 üzenetére
Tündér vagy,de már kikapcsoltam a gépem (amin játszom) és egyenlőre kedvem se lenne hozzá
-
Joker94
aktív tag
válasz
Lézerparaszt #23554 üzenetére
Rendben,köszönöm.
Milyen a Barbárom? 14000HP van a 2250 DPS mellé.
Nightmaren nem nagyon izzasztanak már meg. -
FefeeX
veterán
válasz
Lézerparaszt #23473 üzenetére
"Mondjuk a tűzből meg ki kell állni, mert az már a wowban sem adott haste -et "
-
stifi
senior tag
válasz
Lézerparaszt #23095 üzenetére
ááháhááháhááá ezen kurva nagyot röhögtem.
valahogy nekem is az jut eszembe az elégedetlenkedőkről (vagy éppen a tűzzel vassal blizzt védő aktivistákról), hogy tényleg nincs jobb dolgotok, mint a fejlesztőket szidni azért, mert most éppen nem működik a "szarjuk", amit megvettél?
idegeskedés helyett adok egy tippet: nézzetek meg egy filmet, holnap meg logoljatok be és játsszatok ahogy eddig. nem dől össze a világ azért, mert ma egy kis off van...
-
válasz
Lézerparaszt #23095 üzenetére
Neki azzal is baja van, ha a szervizet zaklatjak, ugyhogy ez a kijelentes nem teljesen igaz.
-
szallasi007
őstag
válasz
Lézerparaszt #23060 üzenetére
Hopp és beengedett !!! ms85
)
-
persil
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #23060 üzenetére
Az érdekes, elvileg pár perc(nem néztem meg soha) után mindenképp kitesz, pont azért, hogy ha nem játszol, hanem mondjuk boltba mégy, akkor ne fogd a helyet azok elől, akik játszani szeretnének.
Engem mindig ki is rakott, ha "hosszabb" ideig nem játszottam. Épp ezért csak checkpoint-oknál engedem meg magamnak az afk-t és akkor nincs baj =)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Lézerparaszt #23034 üzenetére
tudok neki egy épp szabad kondibérletet
-
mikromanus
veterán
válasz
Lézerparaszt #22961 üzenetére
Akkor értem már. Épp belépés alatt vagyok. 5 perc és betölti a hősömet is. Az első lépés már kész. Sosenemszedik ki a setét formámat innen már (remélem). Becsszó elég sötét vagyok a bejutáshoz.
Edit: Ok. Mégse. Error 73. Mi a fene az, hogy outage? Mondjuk ez új lehet mert ahol az előző leírásomat láttam ott csak 53-ig mentek. A patch mellé jött pár új hibaüzenet is
-
WayneGace
őstag
válasz
Lézerparaszt #22863 üzenetére
Ott a treasure seeker-e vadászik?
Egyébként vicces, hogy 11 ezren nézik a nagy semmit.
-
válasz
Hát elég uncsi... Meg szar gépe lehet, ha ennyit kell várjon, hogy betöltsön.
Egyébként kíváncsi lennék, hogy az a WD(Dirge) mennyiket sebez.
-
dilipok
veterán
válasz
mi van most a streamen? Melohelyen probalom nezni, de csak a gyerek hata jon be (egy kep) Kellene valami mast latnom, vagy eppen szunet van?
execute93: Nem lassu es nem is terhelt
Akkor valszeg valami tiltva van inkabb. Majd meglesem ha hazertem
-
akela91
addikt
válasz
Nah, én így soha nem fogok játszani az fix. Órákon keresztül ki/belépni... Vicc. Mi ebben az élvezet?
-
execute93
őstag
válasz
Kemény, 10kn nézik. ez a gyerek hány éves?
-
execute93
őstag
válasz
Lézerparaszt #22858 üzenetére
Streamet nézel?
-
persil
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #22854 üzenetére
Monknak messze a legerősebb skillje 1es szinttől elérhető és a legjobb rúna hozzá a legelső rúna 6-oson, amit megkap
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Lézerparaszt #22059 üzenetére
vitality
-
bpx
őstag
válasz
Lézerparaszt #21964 üzenetére
AH-ból, honnan máshonnan
igen, vicces ez a Blizzard, patch postban is írja ha nem megy inferno, menj vissza hellre farmolni, na hát azzal nem leszel előrébb mert kb. semmi használható nem esik, legfeljebb goldot lehet szép lassan
nem a 3 milliós cuccal kell indulni, 3-400k-ból kompletten fel lehet öltözni inferno act 1 solo-ra (saját példámból indulok ki), aztán eladható cucc már ott is esik, lehet gyűjteni a jobbakra, meg várni hogy essen
stat + dps meg semmi más, csak gear kérdése
szerk: változatosság kedvéért AH megint szarakszik
lejártak az árult cuccaim órákkal ezelőtt, nem bírom kivenni őket sehogy
illetve amit meg eladtam, historyban írja is, aztán gold meg sehol -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Lézerparaszt #20758 üzenetére
köszi
+rt06 köszi
akkor bevetem magam a gazdaságoshoz, hátha van
remélem kapok jattot ma vagyok holnap, jó lenne pünkösdkor zúzni
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Lézerparaszt #20687 üzenetére
Hogy lehet két darab kétkezes fegyvert adni a barbár kezébe?
Én is barbár-al játszok 37-es szinten csak 750 a dps-em, kicsit kevésnek érzem
-
Ilsyde
őstag
válasz
egykezes + pajzs = kapod a pajzsrol a sok block, defense meg attributum bonuszt
ketkezes = nagyobbat sebeznek a kepessegek, cserebe lassabban utsz/varazsolsz
ket egykezes = 15%-kal gyorsabban utszMindegyiknek megvan a haszna, de ha tulelesre akarsz ramenni akkor egyertelmuen pajzs. Ha sok sebzo kepesseget hasznalsz amik cd-sek akkor meg ketkezes.
-
megint én
őstag
válasz
Az én észrevételeim szerint attól függ mire kell.
Ha gyors kis ütések kellenek a 2DB egykezes a nyerő, mert egy picit feljebb megy a gyorsaság DE csak abban az esetben ha mind a két fegyó gyors, mert ha offba lassabb fegyót teszel akkor el is bassza az egészet. Viszont nagyon sokat számít miket ad a cucc, mert nekem az offhand is +70vita+100strenght, +30dex, stb, stb, és ezeket mind hozzáadja, viszont ehhez hasonló pajzsot fél óra AH után sem találtam.
Viszont abban az esetben ha nagy erejű fix cooldownos spelleket használsz akkor arra a legjobb a minél magasabb sebzés!!! De akkor nem tudsz annyi pluszt hozni, mert mégis csak egy valamit viszel magaddal.(#20690) WayneGace
Majd talán nyitol egy monkot... :S De azért elég szopás. -
válasz
Lézerparaszt #20587 üzenetére
Act IInél ~40k körül kapok fehérektől 1-1 jobb sallert, ha nincs immune/CC. Oly mind1, hogy 15k vagy 39.9k HPból fekszik egy ütéstől a karakter, nem?
(Mondjuk nekem is ~ 30k körül van unbuffed)
Valakinek ötlete erre és az előzményére?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Lézerparaszt #20550 üzenetére
Be kell stunolni, amikor megnyitja a portált.
Menet közben úgysem tud olyat csinálni, így ha beszorítod valahova, akkor lehet püfölni. -
LucifeI2
őstag
válasz
Lézerparaszt #19138 üzenetére
Ezt használtam.
-
killerjohn
addikt
válasz
Lézerparaszt #18372 üzenetére
amin komolyan agyalok, hogy letojom hogy az offhand spéci cucc (globe) milyen extrákat ad, és bevágok a wizardomnak egy íjat, mert ahogy elnéztem naponta 15 olyan sima kék íj esik, amivel 1K helyett 1.64K-1.8K-t sebeznék...
-
OnSeT
őstag
válasz
Lézerparaszt #18256 üzenetére
s ha még mindig kevés a hely, lehet venni egy harmadikat is, de az már 200k.
-
Integra
titán
válasz
Lézerparaszt #18256 üzenetére
legalább valamire kell a pénz. amúgy szerintem nagy hiba, hogy a pénzből nem veszít az ember halálkor. a durability meg mi? semmi... teleportálsz egyet és megjavítod a felszerelésed.. szóval a nagy aranyvesztések azért óvatosságra tartottak, visszatartó erő volt az ész nélküli rohanás ellen. ahogy az is, hogy mehettél vissza a cuccodért. most már egyik sincsen. könnyű lett.
-
Neró
őstag
válasz
Lézerparaszt #18241 üzenetére
Az előző oldalon is ugyan ez a hír van.
-
szallasi007
őstag
válasz
Lézerparaszt #18232 üzenetére
Köszi, ha majd Mr. Blizz on-re teszi a szervert megsasolom
-
Rankerz
senior tag
válasz
Lézerparaszt #18157 üzenetére
Akkor te nem ugyanúgy érted a tankot mint én. A tank nálam full vitalityre megy cuccokban. Ahhoz képest mondtam a különbséget hogy áttérsz full strenghtes cuccokra , kb x4 es dps em van alapjáraton és kb x7-x8 dps buffolva. Nem elhanyagolható. Amihez még jön a critical hit ugye^^
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Lézerparaszt #18122 üzenetére
Nightmare act4-ben a hell rifteket vedo kisbossok 12k-kat csapkodtak belem.
-
Rankerz
senior tag
válasz
Lézerparaszt #18122 üzenetére
Értem én ezt mondom azzal toltam sokáig és meglepett a változás rendesen. Biztosabb alapjáraton de a lassabb haladás miatt veszélyesebb számomra mert ha egyszer körbevesznek vagy nagy Mob pack jön,akkor ott annyi kb mindengy milyen hp-s tankkal vagy mire beütöd az ellent..
Dps stack builddel (dps buffoló spell,+25% dps full Furynél és 30% damage ha többen körbevsznek+tonna strenght) nyomsz egy bénítást és pár ütésből szétszeded a környéket. Arra a pár másodpercre meg van tankoló képességed mint Leap vagy Ignore Pain.
Ahogy írták a tank jó coopban vagy kísérővel én viszont egyedül nyomon Follower nélkül és ez maximálisan bevált^^
-
CoyoteStarrk
csendes tag
válasz
Lézerparaszt #18112 üzenetére
Tank barbár a co-op játékosok legjobb barátja. A wizardok, demon hunterek, de még a witch doctorok is imádják. A legjobb co-op karakter. Majdnem mind1 ki van a háta mögött működőképes. Sajnos ez nem mideneről mondható el. Szerintem ne solozz hanem csatlakozz be valahova. Ha mégis soloznál a followerednek (aki remélhetőleg nem a Templar
) valami nagy dps-es itemet.
-
Wolverine
félisten
válasz
Lézerparaszt #17215 üzenetére
Lehet, hogy ezért nem írnak semmit... (másik tweet)
#17218: annak épp most kellett volna véget érnie magyar idő szerint 16:00-kor.
-
Kicsimix
őstag
válasz
Lézerparaszt #17215 üzenetére
: )
-
Wolverine
félisten
válasz
Lézerparaszt #17211 üzenetére
Azért ha az egész Battle.net leáll (az USA és Európa egyszerre), azt észreveszik...
szerk: a jelek szerint elég durván elszállt a rendszer.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Lézerparaszt #17199 üzenetére
Most próbáltam indítani a játékot de nem indul nekem sem.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest