- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
Szancsó
aktív tag
válasz
whabaky #30851 üzenetére
Próbáld ki a WinAuth -ot.
( Nekem Androidos telefonom van, de kütyüt akartam ma venni: hát Debrecenben nem találtam, megrendelés alatt. Akkor mondom megveszem a Blizzardtól, úgyis csak $10 körül van az ára. Hát nem, nekünk 10 euroért árulják, míg USA, Kanada, Autsztrália, stb. megkapja $6.50 -ért. Gratulálok az átváltó algoritmusért, akkor inkább marad az ingyenes verzió. ) -
H@lede
tag
válasz
whabaky #29961 üzenetére
Lehet megfogadom a tanácsod
persze most Így nem tudom lecserélni őket hipp-hopp mert ugye benne van a buildbe meg goldom sincs rá nagyon elért engem is a gazdasági válság
lehet kicsit goblinoznom kéne act2-n tényleg valakinek lenne kedve esetleg majd ? Mostanában egyedül annyira nem nagy élmény és ugye ha többen nyomjuk gyakrabban jön! A lényeg annyira nem gondolom szarnak a barbárom cuccait végülis bírom valamennyire act 3at is inkább a sebzésem szar meg lassan ölök...
-
ooooobi
senior tag
válasz
whabaky #27743 üzenetére
ugyan olyan a drop, meg ha talälsz jo cuccot azt ugyse tudod ätadni a normal karakternek, én csak azért inditottam HCbarbärt, mert a WDre kicsit räuntam, nem volt kedvem farmolgatni, itt a HC dolog visz egy kis plussz izgalmat a dologba
csak normäl act 2ben vagyok de balealtol igy is felek mär elöre
HC barbärral mire érdemes figyelni amugy?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
whabaky #20114 üzenetére
nincs időbeni se sztorimegkötés, akárhányszor újrakezdheted, új karakter, a max. skeleton és lvl13 az egyetlen korlátozás
amúgy bármeddig centrifugázhatsz, akár rare itemeket is kihozhatsz, meg goldot ezerrel, btw. a kovácsnál elérhető az upgradevel akár lvl27-es cucc is, az más hogy nem tudod feltenni sehova
Aktív témák
Hirdetés
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest