- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Rankerz #44233 üzenetére
A One with Everything rúnával elégedetlenek?Ezek szerint nerfelni akarták ,de nem merik....hála istennek.Az egész gear mehetett volna a kukába.
Nem értem mi bántja a szemüket.A kettő resistet tartalmazó tárgyak ez miatt is drágák, tehát anyagilag annyira nem előny ez a Monknak ha act3 fölött is akarsz játszani.
Közben elolvastam pár hozzászólást a hír alatt...azt mondják imba skil, meg ez miatt 2 millából össze lehet hozni egy olyan Monkot, ami más kasztnál 20 milla...esze az nem sok van a csávónak
.Igaz, imba skill de akkor ennyi erővel nerfelni kellene a Barbi War Cry impunity rúnáját is!
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Rankerz #43362 üzenetére
Kellett neked leűznöd a kapuig
Amúgy ilyenkor ha belepörögsz whirlwinddel a tüdejébe, akkor is átlép a másik pályára?
... Nehéz kérdés, ilyenkor rossz nézni, ahogy eltűnik a varázs-vaginában
Nekem még szerver lag miatt ugrott bele a magicvulva kapuba, miután visszatértem a lagból...Szerk.: Ja látom nem ww volt a másik skill...
Szerk2.: Nekem az egész játékban a Gec*manó üldözés volt a legnagyobb mókaMikor WoTB-be lépve ütöttem az asztalt, leap-ot, sprintet, mindent hogy átküldjem a pokolba
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
Rankerz #43248 üzenetére
ez még mindig nether tentaclessel nyomja
valaki szólhatna neki hogy már nerfeltékamúgy én is gondoltam kb. másfél hete, hogy indítok HC karit, mert abba legalább van valami kihívás, de mikor inferno act 2-n egy láthatatlan arcane sentry megölt (még SC-ben), valahogy meggondoltam magamat
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
Rankerz #43112 üzenetére
Bármi ellen kifejezheted a nemtetszésed, csak az álláspontod jellemez.
A lényeg az, h botolás ellen tűntetni jogos és kultúráltan téve ELFOGADHATÓ, a tűntetés ellen tűntetni meg szarkavarás és értelmetlen.(várj, nem ez a fő "érved" a felszólalás ellen? "értelmetlen"... fura dolog az a vélemény megosztás..)
Ha nincs álláspontod a dolog mellett, ne szólalj meg. És várj arra a bizonyos "témára"...."Na jólvan inkább megvárom míg valaki feldob egy témát ez már kezd uncsi lenni"
Ez pedig passzív agresszió és többszöri a részedről. Ne frussztrálj másokat."Jobb lenne ha mindenki egy oldalon állna, a csalók ellen, véleményben is..."
Ezen nemtudom mit nem tudsz megérteni, vagy mi ellenezni valód van vele. De biztos van valami értelme, h kommentelsz. -
Ren Hoek
veterán
válasz
Rankerz #43112 üzenetére
Szerintem is kezd unalmas lenni, én hagyom is. Itt csak arról van szó, hogy ha lehurrogod, azokat akik kifejezik a nemtetszésüket, azzal úgy érezheti az illető, hogy a csalók pártján állsz. Még ha biztosan nem is így van... Ez pedig nem jó érzés, elhiheted. Jobb lenne ha mindenki egy oldalon állna, a csalók ellen, véleményben is... de ilyen úgy sem lesz, úgy hogy mindegy
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Rankerz #43110 üzenetére
Mondom semmit, mert lehetetlen, ilyen a világ, mindig a csalók győznek... DE, ha beír valaki egy "basszamármeg!"-et, akkor teljesen jogosan írta be..és ezért nem kéne még őt lecseszni. Legalább a nemtetszését hadd fejezze már ki mindenki...
Nem miattad idegeskedek, miért is tenném? Csak általánosságban, látni a trendeket, hogy mindenhol ez megy. A valós életben is.
(#43109) sunnymarcell: Igen ez a fő probléma. Sokan, nagyon sokan itt a fórumon is egy gazdasági eszköznek tekintik. Többek között én is sajnos. A játék szórakoztató része nagyon nagyon kis része.
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
Rankerz #43104 üzenetére
milyen "vita"? Én elmondtam a véleményem, te pedig nem cáfoltad, "kigúnyoltad" azt. Ergo, te nem fogalmaztál meg semmit ami továbbvinné a dolgot.
@Lézerparaszt:
"Akkor miért lenne ezen a fórumon helyénvaló a sok ehhez hasonló felesleges írás?"
Ott kiabálsz, ahol tudsz. Annak aki hallja.A te karaktered nem fog tudni geart cserélni az inflálódás miatt, pl. A gold kevesebbet ér, de nem te leszel az akinek több és több lessz. nem azt mondtam fel kell őket jelenteni, de ne bratyizzunk csalókkal, és ne oltsuk le azt aki felszólal ellenük. Mindenkit érint aki D3azik. Az hogy menni a hatása vagy az értelme, ant nehéz behatárolni. Valszeg semmi. Kitudja.... én minden esetre kibírok egy-két "húzzáá el, k*csög csajó!" kommentet. Persze ez szubjektív.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Rankerz #43096 üzenetére
Amúgy komolyra fordítva csak egy kérdést tegyél fel magadba. Szerinted azt az embert aki gátlástalanul , illegálisan botol nem törődve a következményekkel, milyen szinten kavar fel az hogy itt pár sorba elküldöd a picsbe? Segítek: semennyire.
+1.
másik oldalról pedig kb látszik, hogy ki botol a topikban, ha az ember a sorok között is olvas. egyébként én egy részről örülök is, hogy írnak, mivel.:
1.: ha nem írna is botozna
2.: pár olyan infot is tudnak, amire normál játékos nem gondol, pont az eltérő játékstílus miatt. programozói szemszögből ezek nagyon érdekes tapasztalatok.információ jó dolog. a botozókat pedig a blizzardnak kéne tiltania, ha akarná. meg tudnák csinálni. automatizálva is. illetve egy picit szerveroldali extrával meg lehetne oldani, hogy a bot olyan helyzetbe kerüljön, amire biztos nincs felkészítve.
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
Rankerz #43096 üzenetére
Fotelforradalom? jah ha úgytetszik.
Figyu, felszólalni ellene szerinted értelmetlen... Korántsam biztos.
Viszont telibeszarni egycsillió százalék, h nem ér el semmit.
Szal "határazatlan/szubjektí/valószínűtlen, DE kitudja" Kontra "csendes semmi".
Az én voksom tudod hol van..."Ha meg kulturált légkört akarsz a játékról szóljon a topik ne flame party"
ha jól rémlik nem álltam a flame mellé, sőt. Szal túl-kommunikálni nemkell.
mint mondtam, a közvélemény legyen egyértelmű, ergo elutasító. A flame meg flame.Nem akartam a "persze ez a baj a mai magyar társadalommal, csak ül a seggén és hallgat..."
De kitudja.@ Ren hoek:
"és ez miért hippiség?"
Semmiért, csak gondoltam kell az önirónia, mielőtt kapok egy "fotelforradalom" meglyegyzést. nem működött. -
KicsiPaszuj
tag
válasz
Rankerz #43092 üzenetére
Engem az ilyen "törődj bele" jobban irritál, és most minimálisan sem szeretnék személyeskedni, nem ez a konkrét komment bánt.
Nem állítom, h élmény harsogó flameket olvasni, de egy jól megfogalmazott "basszamármeg!" szerintem helyénvaló. Sosem célszerűtlen olyasmin bosszankodni és ellenében felszólalni, ami helytelen, káros vagy akár sértő. Ha te nem is tudsz tenni ellene, legalább halálra idegesítesz valakit aki tud...
Botolni csalás, és az a tény, h a játék realmani-val jáccik nem egy "ok-okozati lánc kelléke" ami elfogadhatóbbá vagy megmagyarázhatóbbá teszi a csalást, "mer megéri szal úgyis lessz". Más rendes játékosok súlyos pénzt és lehetőséget buknak a botok miatt szal tövig belehet kapni a fa... fakerítést.
Igen is lehet és kell is tűntetni a csalók/károkozók ellen, ...kultúráltan.
Egyetlen közösség sem tűrhet ilyen embereket magában. Pont.
Ha a szabályok vagy a fórum-felület nem is tesz ellene semmit, akkor lépjen a közösség, és emelje fel a szavát.nem sokat lehet tenni, ahogy többen is mondták, de ez a minimum.
Hmmm... sose éreztem magam hippinek... Első alkalom.Szerk.:
A kommentem igazi lényege, h hangsúlyozzuk az egyértelmű elutasítást a dolog felé.
ne legyenek olyan kommentek, amik akár minimálisan is melléjük állnak, vagy a "harsogók" ellen. A köz-vélemény legyen egyhangú ilyen tekintetben...szerintem. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Rankerz #42940 üzenetére
azért a szörnyeket és skilleket is írták.
pl a fehér kétkezes bárdos csontváz kb 20kt üt. vagy ott a kis pók, amiből a kékek 30k life mellett 1hitelnek.
skilleknél érdekes lesz látni, hogy tényleg nem lesz e nerf. mondjuk lehet óvatosabbak lesznek, communityben a "use it before they nerf it" kb visszatérő hozzászólás. teljesen legit skilleknél is (pl retributive shot DHnál).
Mumee: meg volt végtelenített smokescreen/crystal shell is.
5m se mindegy melyik karakterrel, A1en annyin végig lehet menni, A2 ok, de A3mon a kb 3-4mes wizardommal akkora falba álltam, hogy öröm volt nézni.
K_mester: sokminden.
-
válasz
Rankerz #41561 üzenetére
"Én most "pénzmosósat" játszok veszek HC goldot 1:1,5 arányban és eladom 1:3 arányban. 10 perc alatt kerestem vele 7 millát
"
Lehet, hogy csak én vagyok öreg, de ezt nem értem. Kifejtenéd?
Mindenki:
Az értelmetlen vitákat hagyjátok az ajtó előtt - majd a szeméttel leviszik. -
mikromanus
veterán
válasz
Rankerz #41558 üzenetére
Act 2 megy a feljebb említett őrültcsirke builddel. Ott is jó vigyázni, de lehet taktikázni és nem szabad elbambulni. A tankszerkóban act 3-on is szerintem ha otthagynám a mobok közt a barbit, kimennék egy üdítőért, visszajönnék és még nyugisan visszavehetném a irányítást halál nélkül. na jó. Ez túlzás, de amilyen lassú kari annyira elnyomhatatlan is
A pörgős kétfegyveres jobban tetszik, de az nálam életképtelen act 3-tól, vagy lehet épp haladni, de nem full támadóskillezéssel (alacsonyabb DPS). Meg nem is érdemes erőltetni. Act 2 nem kétszer, hanem sokszor gyorsabb és a drop nem annyival rosszab, hogy ezért váltsak. Act 1-nél meg sokkal jobb.
A futkosó build az nem erre szólt hanem a sprint-ww-re szerintem. Az meg a skill neve alpján is futkosó. -
mikromanus
veterán
válasz
Rankerz #41551 üzenetére
No. Meghajolok a nagyságod előtt de ez a védelmi szint act 3-on a képességeimmel nem tartható. Nevezz casual gamernek, fakezűnek, halmozottan hátrányos helyzetűnnek, de eddig csak szivatnak az elitek. A második pakk a PG fajtából illúzionist, reflect damage arcane mortar. 9k armor 8-900 alres, de kb tökmindegy mert úgy megnyúznak, hogy öröm nézni. Kétszer ennyi élettel akár még +2 másodpercem is lenne, de kb mindegy ha akadályozzák a mozgást, az arcanet kitakarják, nyakamra teleportálnak és osztódás utján annyian vannak mint a rosseb. Azt hiszem maradok a hibrid megoldásnál. Amolyan 10-12k armornál. Tudod. A hülyebiztos build.
Edit: a cuccaid ára pedig tényleg vetekszik bármelyik hozzám hasonló elmeroggyant AH hiéna cuccainak árához. Armoron spórolsz, de a critic sokkal drágább mulatság. Abból meg "picit " több van rajtad...
ediedit: ja, nem erre volt kihegyezve a hozzászólás. Illendőség kedvéért benthagyom a mellészólásomat -
Sirandrish
legenda
válasz
Rankerz #41551 üzenetére
Most tényleg én vagyok a hülye meg a gagyi mert Barbárral van DEF-em?
Hát ne röhögtesd már ki magad ember...
A kardomon meg a shieldemen kívül meg minden max 1M...miről beszélsz?"Hálisten a drága kedves Blizz elérhetővé tette hogy aranyért játéktudás/tapasztalat nélkül is lehet haladni"
Ezen meg már sírva röhögök...
Mindened JÓVAL több a DEF-en kívül..a geared látatlanba 5ször annyiba van mint az enyém és te papolsz nekem játéktudásról meg gearől? -
Sirandrish
legenda
válasz
Rankerz #41545 üzenetére
Nem...nekem azért kell a def hogy barbár létemre ne kelljen minden 3. elit mellett fülemfarkam behúzva elkullognom...
Cyberbeni A Trashmobokat ott kell hagyni hogy ráfeküdhess a jobbklikkre és elaludhass játék közben..mert erről szól a builded.
Nem vágom te mit szólogatsz be nekem folyamat mikor a kutya nem szól hozzád...És az elitekről beszéltem zsenikém..azokat kell megölni..."writeonly" 4ever
-
mikromanus
veterán
válasz
Rankerz #41545 üzenetére
Hehe. Én is mindig belevágok a következőbe, aztán mikor már körbevesznek és látom milyen genyóságot tartogat már késő a futás. Nagy ritkán emiatt halok ha halok. Mindenesetre meghoztad a kedvem az önpusztító kisérletezésre. Le is porolom a vérfoltos kardot és dárdát és belevetem magam a pókleányzó körüli részeknek amolyan biztonsági öv nélküli felállásban. A halálozás számát szerintem nem fogom közzétenni itt
-
mikromanus
veterán
válasz
Rankerz #41537 üzenetére
Mivel kitakarta a karakterlap így elkerülte a figyelmemet (milyen felbontás ez?). Szép és jó amit írsz, csak kb így két perc egy elit ha van rossz képessége, mert ennyi a wotb cooldownja. És tízből nyomlcszor lesz rossz képessége. Ilyen a "véletlen" generálás. Milyen szép is a magas DPS
A Frozen pedig csak érdekes, de nem veszélyes annyira. A jailer nagyobb szívás, a nightmare pedig sokkal idegesítőbb.
Amik ellen jól jön az armor az a tremor, a swift csonti kupac és minden ami eltalál (machine of waron röpköd minden utánad a háttérből). Pontosan hol is szoktál runolni? (nem kötekedésképp, csak érdekel. Ebben a felállásban nem semmi játékismeret/rutin mindenképp az act 3)(#41542) Cyberbeni
Az én csodafegyverem a kisétálás szokott lenni a frozen ellen. Elég durva cheat -
Cyberbeni
addikt
válasz
Rankerz #41539 üzenetére
Basszus, ezt még észre sem vettem
Azt hittem csak végtelen wotb-vel lehet ellenállni a fagyasztásnak.
@hackeeeee: locust swarm - pestilence a válasz a kérdésedre.
@mikromanus: nem félsz, hogy bannolnak exploitolás miatt? csak wotb, serenity, mirror image, smoke screen, spirit walk használható fagyasztásból való kiszabadulásra.
-
mikromanus
veterán
válasz
Rankerz #41530 üzenetére
Én meg ebbe a "felesleges" kategóriába sorolnám az 50k+ life és 1000-1100 resistes barbárokat. Hm. Izé. Mennyi is van neked warcry után? Mondhatni semmivel se kevésbé hülyeusererrorbiztos a tiéd mint az enyém
A "nem áll bele" az mit jelent? Kihagyod, vagy elkerülöd a támadásait? Nem mindegy, hogy jól tudod kezelni, vagy tudod mikor olcsóbb elfutni... Az elképzelés jó, csak akkor borul picit ha jail, vagy extra gyors ellenről van szó a molten, fire chain, vagy desecrator mellé. Én se azt mondom, hogy jéátszhatatlan, hanem, hogy labilis. Kis lag, kis hiba, vagy kis jail amikor épp cd van és jönnek a temetkezési vállalkozók érted.
Más téma: menet közben gagyibuild+zsenge cuccban lenyomta a DH-m act egyet. Lassan megnézhetném milyen skillezés javallott és szerezhetnék resistet, mert tízből hét elit reflect damos volt
-
mikromanus
veterán
válasz
Rankerz #41519 üzenetére
Tudom milyen az agresszív build. Mostanában én is azzal nyomulok. Csak az armort nem nagyon cserélgetném, így a passzívokkal tudok gyengíteni és plusz DPS-t szerezni. A resist viszont probléma. Majdnem hogy az a helyzet, hogy meglát egy méregtócsát act 3-on és már meg is hal ha se absorb, se armor nincs. EZ a "nincs" ez kb 9k armor kiáltásokkal. Ha te nem halsz ezzel a builddel akkor gratula. Az a gond, hogy túl gyorsan ölök és a wotb nem aktív minden elitnél (cd). Amikor nem tudom aktiválni és komisz kombó jön, akkor laza szívás van. Sok-sok órányi munka után holtfáradtan nem is próbálkozok ezzel act 3-on
edit: mondjuk nekem van 24k life a karakteremen neked meg több minta duplája. Nekem ezért kell kis extra armor. Lehet a vita olcsóbb lenne, de én ezért nem építem át a karit, soktízmillát meg nem szánok egy-egy itemre hogy minden jobb legyen.
editedit: 47-49k most az alap dps, 67k a normál és 75k a full furys utazósebesség. A wotb 155-167k. Tudom milen az aprító haladási mód
-
mikromanus
veterán
válasz
Rankerz #41512 üzenetére
hm-hm... MIlyen az "üzemi" teljesítményed? Ezt így nehéz felébecsülni mennyire életképes. Ha csak ennyi lenne, akkor úgy lecsapnak mint egy szúnyogot. Semmi élet utánpótlásod nincs felszerelésből és a resistjeid warcry nélkül nem kiemelkedőek, de warcry mellett elég brutálisalk lehetnek. A vértezet is emelkedik a kiáltások után, de lusta vagyok utánaszámolni mennyit. Nem vagy szerintem sokkal karcsúbb mint én az act 2 ejtőernyőmentes ugrás jellegű buildem. . No, muti magad harci vérmérsékletben!
Act 3-ra azért 10k körüli armor hasznos. Resisteken tán emelhetek picit még, de néhol az elithorda elég szivatós. Meg kevés armornál a swift bandák is. Esetleg ha eléggé morcik, akkor a machine of war kis közlegényei is. Meg a tremorok. főként az elit verziók
edit: a magas resist nálad ott figyel. Annyi warcyr nélkül majdnem mint nekem a +50% warcry után(#41513) Cyberbeni
pörgettyűhöz se armor se skill nem kell. azért is nyomják annyian. Rankerz buildjéhez már kell kis reflex ha ennyi az armorja. -
Sirandrish
legenda
válasz
Rankerz #41512 üzenetére
Nem tudom hogy ti vagy nem figyelitek ami történik körülöttetek vagy olyan a mozgásotok mint egy 30kilós Kínai jégtáncosnak..
Én rohadtul észrevettem +1K DEF-et (9>10K)és +100 all resit is(800>900-1000) és ugyan ezek nélkül is lehet haladni meg játszani de szerintem a Barbi pont ettől barbi..hogy oda lehet vele állni és jól tarkónb*szni vele mindenkit.Nem pedig futni mint egy DH...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Rankerz #41490 üzenetére
Rosszul gondolod.Ebbe kell egy70% chd kavics + a LoH ami benne van + 295 dex, és a fegyver egy isten.Én kipróbáltam.Majdnem +6k dmgt kaptam fegyver/pajzs párosnál...pedig az én fegyverem sem szar.Két kezessel mentünk act3ban, hullottak mint a legyek...Ez minimum 25 milliós tétel.De ez a 25 millió nagyon a minimum.
Én 40 millióról indítanám AHban... -
mikromanus
veterán
válasz
Rankerz #41485 üzenetére
Á meg is van. Act 3 volt barbárral. ghom előtt próbáltam valort szerezni. Hét elit csomaggal találkoztam, abból mind nightmarish volt. Az melee karaktereknek nem kifejezetten a kedvence
Az első négy azért lement halál nélkül. Ötödik és hatodik összecsúszott. Volt nightmarish-health link azonosság köztük. A többi eltért. (jail, frozen, elektromos, desecraftor, molten volt az tuti). Jó sorozat. Kétzszer haltam ezeknél, de meghaltak végül.
-
Amur
addikt
válasz
Rankerz #41238 üzenetére
(#41238) Rankerz:
Köszi.
A ground stomp ott van a skillek között,használom is.
Gondolkoztam még a -20% sebzés kiáltáson,de az csak -20%,ez meg nulla sebzés amig stunnolva van(nak).igaz kevesebb ideig.
Akkor Diablonak vége lesz mint a botnak!(#41243) Arhquis :
köszi,AH-t folyamatosan böngészem neki,meg pakolok is fel mindent még a kékeket is,mert itt a low-level cuccok is hamar elmennek.(sőt,itt ugye kevés a level60-as farmoló... bot meg csak a wizard kezében esetleg.)
Látod az armort sikerült felnyomni rendesen.de szerintem ugy egészében (szándékosan nem ánblock) jó kis karinak érződik. -
dobolan
senior tag
válasz
Rankerz #40616 üzenetére
Na jah, ebben nagy igazság van. Pont hétvégén néztem meg 300% feletti GF cuccomban milyen most a gold drop, és szánalom ahhoz képest , ami a játék indulása után volt. Blizzard akciója a botok ellen, csakhogy a bot ígyis-úgyis farmol, ami eddig neki 20 óra volt az most lehet, hogy 100, de magasról lesz@rja, míg a szerencsétlen muksó vért izzad, ha goldot akar farmolni.
Szóval a botok elleni ilyen harc inkább az átlag usert sz*patja meg.
-
oxox
addikt
válasz
Rankerz #40609 üzenetére
marakit zavar...ezzel pont ugy vagyok mint a pokerral...jatszok, szorakozok..leszarom, hogy mas mennyi ido alatt mennyit szed ossze...pokerstarson is mar van vagy 5-6 vasarnapi tovabbjuto akarmim (5000-6000 ezer emberbol benne kellett lenni az elso 72-ben, vagy 64-ben), de nem stresszel az sem, hogy az egyik cimbim nulla forintal ket honap alatt csinalt 200k-t...sot orulok a sikerenek, nem sajnalom tole, eloben meg mindig elkenem a szajat
. ez meg aztan tenyleg csak egy jatek tamagocsi feelingel, akinek van napi 20oraja AH-t figyelni az figyelje, en inkabb lenyirom a fuvet, meg dongetem az asszont
...aztan ha megunom a farmolast, akkor sc2-zok helyette...
jahh kerek egy pirospontot az utannam kommentelonek a korabbi korrekt uzletert
-
Thrawn
félisten
-
Kobe
veterán
válasz
Rankerz #32932 üzenetére
ez kicsit másfajta probléma, nem a játék természete húz fel. Itt egész konkrétan arról van szó, hogy kifizettem majdnem 15K forintot egy kiadós kalap szarért. Nem a játékkal van a problémám, hanem azzal, hogy 3-4 hete egyszerűen nem vagyok képes játszani vele, és baromira meguntam az erőlködést, és a véglény droidoknak való irogatást.
Van egy állandó társaságunk, akikkel esténként leülünk, 1-1 sör társaságában jáccunk 1-2 órát, és dumálunk ventrilon. Én ezért vettem meg a játékot. Ezt a célját ez fostalicska képtelen kiszolgálni. Ha visszajönne valamilyen formában legalább az ára, rituális körülmények között elégetném a dvdt, a maradékot leszerelném jó csillámosra, és postán elküldeném a Blizzard CEO-jának, hogy dugja fel jó mélyen a valagába. Nem azért mert szar a játék, sőt kvajó, hanem azért mert amit a blizzard supportnak nevez, az a vicc kategóriát is alulról súrolja. Nem vagyok programozó, de az hogy Gupta, a bangladesi gettómilliomos, aki munkaidőben John az USA-ból, folyamatosan hülyének néz és ontja a plíz rísztart dö divájsz típusú fantasztikus okosságokat, baromira piszkálja a csőröm, és teszi ezt a fejlesztőgárda is.
Nvidia 540m karim van, előtte fHD ban simán ment a játék highon, most 1366-ban másodpercenkénti mikrolaggal csak singleben alig játszható. Ugyanezzel a problémával és hdd swap issueval tucatnyi oldal van telefosva blizzard oldalán, mégsincs érdemi reakció rá több mint egy hónapja.
Hogy mit próbáltam ?
- router firmware frissítés
- vga driver frissítés
- vga driver kalibrálás
- proxi alól játszani
- játék reinstall
- beállítások alacsonyabbra vétele
- pref file kalibrálásaSzerinted bármelyik is használt ? És megjegyzem 1 alig 1 éves, majdnem 300K-s notiról tolom, ehhez képest haveromnál 3 éves notiról 1280ban röccenésmentesen megy a játék.....
3-4 hete kénytelen vagyok hanyagolni a közösségi játékot, mert 4-5 fpssel és 1800 mses pinggel nem igazán élvezetes. A saját haverjaim néznek hülyének, mert 1 normal mob ellen is képes vagyok 3x meghalni, és mire felélednék és spawnolnék, emgint murder van. Mázli hogy eddig nem találtam olyan logot, ami kiírná, adott karakter eddig hányszor halt meg, szerintem az 1000-et nem alulról súrolom....A smoke screen, ami azonnal aktiválódik, nálam 3-4 mperces laggal, ha egyáltalán reagál rá, és mgé sorolhatnám.
Ezért van tele a hóbelebancom, de végleg....
-
-conrad-
addikt
válasz
Rankerz #32719 üzenetére
Hát igen, csak sajna 8milla alatt nincs gyűrű hozzá.
Chest meg fejes még nem gáz, de a cipő meg a ring az nagyon drága.Más:
Nektek is kidob és újra be kell lépni, ha resume/leave game-t nyomtok sűrűn? (pl. goldfarm act1)
Tegnap nekem sokszor csinálta igaz public game-ben. -
kokov
tag
válasz
Rankerz #32361 üzenetére
Ha hord a föld a hátán akkora idiótát aki valós pénzt ad azért, hogy egy játékban, aminek minden pályáját végigtolta már ki tudja hányszor ne x legyen a kezébe rajzolva hanem y ahelyett, hogy a pénzből venne egy új játékot (ha már játszik), akkor nem hogy nem undorító dolog eurót kérni ezért, hanem egyenesen kötelező!!! Pláne hogy bármikor eshet radom bármi ingyen úgy, hogy még goldba sem kerül nem hogy EUR-ba. Ezeket az embereket kötelező lehúzni!
A gond inkább az, hogy ez eredményezheti azt, hogy lesznek akik abból fognak élni, hogy játszanak, ami egészen addig oké, amíg az élet extrém helyzetbe nem hozza az illetőt, amely helyzet belegondolva sokakkal megesik, így nem is olyan extrém és kiderül, hogy az ember nullát ér a valós világban, ahol senkit nem érdekel, hogy mennyit ér egy item a RAH-ban. Vagy extrém helyzet se kell, csak teszem azt a vonatkozó állam nem tudja tovább fizetni a magasabb szoc segélyt amit ő keresetkiegészítésként fog fel.
Ki tudja? Lehet tele lesz pár év múlva az utca agymosott zombikkal akiknek egész nap azon jár az eszük mennyit ad a crit.damage-hez valami szar és azon mennyit fog keresni, aztán egyszercsak kipukkad a lufi, de hogy akkor ezekkel az emberekkel mi lesz azt nemtom. -
warcat
veterán
válasz
Rankerz #32378 üzenetére
Bizony,bár a critdmg kicsit alacsony.
Viszont más:érdekes,hogy mennyire nem veszik figyelembe az emberek,hogy milyen jó az armor...
Mintha rajta sem lenne a tárgyon.Most vettem a kategóriájában bagóért (4m) egy 'standard' /mindenki erre keres rá kb/ 141 int, 73 allres, 31 vitalitys vállast bonusz armorral.Nem olyan nagy szám,de van rajta még 254 bonusz armor ,meg 91 str,ami szintén 1 armor.
Force armor,archon is mind bonuszt ad rá,ehhez képest a sima társaihoz volt árazvaÉrtem én hogy 3 statra keresünk rá,nade 250+ bonusz armort azért illik figyelembe venni
-
rongyi
aktív tag
válasz
Rankerz #32361 üzenetére
Ezektől az emberektől is pénzt kértél vagy ingyen segítettél? Most a craftolásért pénzt kérni az jól értem, hogy azt jelenti, hogy te az anyagáron felül kérsz goldot azért mert összeraktad a tárgyat? A hajléktalanos példa pedig rossz, nekik nem pénzt kellene adni, hanem egy új lehetőséget az újrakezdésre, de ebbe ne menjünk bele.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest