- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
vhunor #38642 üzenetére
Es ezt hogy fogja megtenni? A support nem hiszem, hgoy elfogadna a hello, en vagyok V. Stryker, itt a szemelyim is, Kis Pista neven...
Bankszamla volt csatolva az accounthoz? Esetleg annak az adataival erdemes probalkozni, ill. a banktol kerni egy igazolast, hogy az a szamla a te igazi neveden van. -
golance
csendes tag
válasz
vhunor #38370 üzenetére
Köszi mindenkinek a tippeket. Sikerült vennem 1-2 cuccot tűrhető áron, illetve találtam act III-on egy ilyet war cry-al (enchantress buff nélkül) 5900 az armorom, és 900-1070 között vannak a resistanceok, így tudtam haladni act 3 ban. Pársze a shieldes minionok megszívatnak
Egyedül nagyon ritkán játszok, általában 1-3 DH val, és/vagy egy monkkal megyek egy csapatbaEgy másik kérdés: AH-ban ér valamit az olyan cucc, amin sok health globe grant x life van?
találtam egy kesztyűt, amin van 12k.mpierre: nálam semmi gond nem volt, játszottam most vagy 3-4 órát.
-
F-ECT$
titán
válasz
vhunor #38441 üzenetére
Hát álmodozni lehet, attól ez a fegyver még sajnos nem sokat ér
Sajnos a fegyvereket annyian nézik az ah-ban, hogy abból sokkal nehezebb 1-1 jót kifogni olcsón, mint pl bracerből. A mostani 2h 1207 dps, socket, 105 int, 107 vit-es mace-t 195k-ért vettem, normális upgrade 3-5M körül van...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
vhunor #38027 üzenetére
waller általában nem gond, frozen/jailer ellen meg ott a végtelen wotb. shielding meg immun minionnál ráhúzol egy másik pakkot, és úgy nem megy le az életed/furyd. vagy csak kiteolod őket és előbb utóbb meghalnak a sprinttől (cikk-cakkban persze, hogy ne maradjanak le
@Ren Hoek: olyankor escape, és vársz egy darabig, utána már minden fasza és meg se halsz.
-
SSJPeter
őstag
válasz
vhunor #37922 üzenetére
Jó, persze ez igaz de hogyan jön össze a kettő?
Mondjuk a String of Ears öv kapcsán vetődött fel a téma, nem tudom, hogy egy öv hogyan adhatna +5-10k dps-t?Amúgy tényleg nagyon kíváncsi vagyok pvp-ben barbár vagy monk ellen hogyan működne...
(#37924) dobolan:
Lehet igazad van, de én csak barbárral próbáltam, wizard-al nem és mondjuk nekem 61k hp-m van mellé.
-
SSJPeter
őstag
válasz
vhunor #37842 üzenetére
Nekem 19%-os String of Ears övem van 120 strengtel,120 dex.-szel ami még 20 allrest is ad, én nem áldoznám be azt a 19%-ot mondjuk +50 allres kedvéért ami kb. olyan 1%-ban hatna az elementál sebzés- csökkentésre.
Egyébként meg mondjuk +50 allresen kívül nem is igen kaphatnék többet egy rare övtől. (jó, adhatna még némi vitát)
Szóval nekem beválik a melee sebzés csökkentés, az armor és a physical resist-en kívül is van még 28.5%, így alig érzem meg ha ütnek, még Rakanoth se nagyon fáj, vagy akár egy act 4-es Mallet Lord-tól is kibírok legalább 6-7 (bevitt) ütést.
-
válasz
vhunor #37604 üzenetére
Winners don't use drugs...
(#37607) ProEvoFan: "haladni akar" Hova? Megölöd Diablot infernon. Éééééés?
Mehetsz vissza oda ahol "haladni akartál" és ölheted a szörnyeket halomra.
Azért, hogy legyenek jobb itemeid amivel ugyanazokat a szörnyeket gyakhatod halomra, azért, hogy....(#37614) Sirandrish: [link]
-
Szasinka
tag
válasz
vhunor #36785 üzenetére
Igen, ezen az újra skillezésen teamre én is gondolkoztam utána, csak annyira hirtelen "csöppentem" bele, hogy nem gondoltam át ezt elötte.
Tényleg nem lehetett látni szart se néha, a sámánokat csak nagy néha sikerült leszedni mert azt se láttam hol van csak a nagy tűzgolyó nyomán.
Mondjuk az igaz, hogy van olyan kombó, amivel marha nehéz mit kezdeni különösen szólóban, de így teamben is kijöttek olyan dolgok amire nem is gondoltam, hogy mekkora szívás lehet. (Inv. minionok pl annyira nem gáz szólóban mert a főnőköt leütöm ss+prep (esetleg ha bejön back up plan) alatt, hogy nem találnak meg a kicsik de teamben akkora hp-ja volt, hogy ihaj.)
És az összeszokottság se egy utolsó szempont az életben maradáshoz, hogy tudd, hogy mit használ a másik és miket szokott csinálni. -
Gorneck
legenda
válasz
vhunor #36785 üzenetére
Kibaszott nagyot...de nekem nem is az a dolgom, hogy bírjam...viszont mikor a tank mellé érkezett 1 monk már nem volt vészes annyira a szitu, hátul egész jól megoldottuk a dolgot.
Mikor szopóág volt azé ott azt ne felejtsd, hogy egyszerre 2 elit pakkot rakott be...és szimpla mobokból is kurva sok volt...
Vagy épp csak 3an voltunk...2 távolsági 1 tank nem épp nyerő...
4en már kellemes volt a történet. DH életbetartása is jól ment..legalábbis sztem kurva jól elvoltunk hátul... -
Gorneck
legenda
válasz
vhunor #36748 üzenetére
Ez erősen függ attól, hogy kire veszed és az illetőnek mi a fontos, mire ált rá...nekem 750-1000k közt mozognak lassan a cuccaim (és általában ezek jóval többért mennek, csak jól AHztam)...ha még ezekhez is hozzá szeretnék nyúlni, akkor már 100+ millió is kevés lenne egy komplett cserére...
-
Gorneck
legenda
válasz
vhunor #36047 üzenetére
Volt 1-2 elit pakk, amit képtelenség volt megfogni (nem volt szerencsénk sorsolás szempontjából). Így volt azé némi baba run...de valóban jól haladtunk, főleg miután hívtam 1 monkot is.
Sok mobot lehetetlen letankolnia 1 embernek.
BBV viszont kurva hasznos még ha kamikaze mód is kellett berohannom a tömegbe, hogy letegyem.Szerencsére esetek többségében csak a dps karikat kellett vele supportálni, ami nagyon durván érezhető volt.
-
Gorneck
legenda
válasz
vhunor #36038 üzenetére
Nem is kívánok egyedül szenvedni vele...sokkal élvezetesebb csapatba menni (wd nem épp magánzó kari act2től). Bár ahogy néztem már tankolni se egyszerű act3-4ben.
Bár jó lenne kivinni ACT4et is.(#36039) Qru:
Egy dbig sztem pihi lesz...3-4 hét act1 farm alatt nem volt 1m bevételem sem AHból. Az más kérdés, hogy egy csomó szart eladtam és abból kb 1,5m bevételem volt, de cuccok eladásából kb semmi. Elnézve itt egyesek miket adnak el durva, hogy jobb statos cuccokat meg nem viszik el tőlem...1-2 hét után sem. -
mpierre
veterán
-
killerjohn
addikt
válasz
vhunor #35558 üzenetére
tegnap 39K-ért vettem egy amut és 4.5M-ért ment el 20 perc alatt
másik meg egy 300K-s mf, gf, high int és talán vita vagy allres, plusz pickup radius sisak volt, 6M-ért ment el, igaz várni kellett rá vagy 2 óráteddig nem volt olyan hét hogy legalább egy ilyen ne jöjjön be. a legjobb cuccok az armorok, mert azok act1-ben is eshetnek igazán jók, és többen találják mint mondjuk a fegyókat, viszont a userek 90%-ának még mindig semmi gőze nincs a buildekről, az aktuálisan menő cuccokról, a keresett stat kombókról, stb...
-
mikromanus
veterán
válasz
vhunor #35249 üzenetére
Vagy a huncutka futkosott a városba beváltani a fehér-low-kék cuccokat
Az elmozdítás sanszos. Jogos lenne Mf cuccváltogatásnál is, de az még csak felvetés szintjén szerepel + ha ezzel nem ügyeskedtetek akkor ez amúgy sem érint titeket... Vagy csak 8 képernyővel odébb irtotta a falleneket, bár sejtésem szerint ennyire csak nem volt eltévedve -
Gorneck
legenda
válasz
vhunor #35219 üzenetére
Ne is mond...trágya drop volt...
Persze 1-2 hét után lehet esne használható cucc is, 1 run kevés a jóhoz (bár nektek már a sokadik). Mondjuk ez alapján ACT1ben több cucc esik...és jobbak is.
Viszont amit nem értettem, hogy volt mikor nekem nem is volt valorom, pedig nem egy elit feküdt ki előtte. Ezt nem nagyon értettem...főleg mikor azt mondtátok, hogy nektek már 5 nekem meg kb semmi.Sztem is, voltam már ACT3on, ha nem 3 távolsági + 1 tank lett volna a felállás, lehet nem öltek volna annyit minket, bár jellemzően, akkor se én hullottam.
Előtte nem lenne rossz egy kis + dps (nekem jól jönne meg egy kis crit dmg növekedés is +100%), bár a célom inkább a hátvédsor védelme volt (DH messze többet sebez így neki fontosabb a talpon maradása, főleg mert messziről teszi) ami aszhem elég jól sikerült.
Macis build felejtős szvsz, ahogy a lassítós bohóckodás is...Viszont a nagyobb tömeg miatt nemtom mennyire leszünk elegek (várfalas rész). Egy próbát megér a dolog.
ui: Monk haverod fog csatlakozni esetleg? Megnézném ezt a 4est.
-
Gorneck
legenda
válasz
vhunor #34809 üzenetére
Annyiért nem kapsz értelmes fegyót wd-hez...már elég régóta...a mostani fegyverem ami van 150ért vettem, most 2-3 milló alatt nem láttam olyat amire le tudnám cserélni és akkor ez még csak a bid rá...pár óra után. És akkor még csak egy sima magic cuccról van szó...amin van crit dmg.
De ha látsz meg is veheted nekem...elvárások: 1,3-1,4, 900+ dps és crit dmg 70+ %. -
Cyberbeni
addikt
válasz
vhunor #34791 üzenetére
act1-ben az idő nagyrészét a futkorászás teszi ki, míg act2-ben az elitek ölése is elég sok időt elvesz. plusz act2-ben sokkal kevesebb a könnyen megtalálható elit, szóval magas ilvlű cuccokból ugyanannyi esik egy időegységre lebontva, de eladni- és szétbontanivaló sokkal több.
-
coccolino
aktív tag
-
oxox
addikt
válasz
vhunor #33521 üzenetére
hat...oooo....nahh...
gondoltam sunnyogok (volt mar, hogy szures utan 3-4-ik oldalon az 500-600-700k -s fegyok kozott talaltam 25k-n meghirdetett fegyvert...el is vittem vegul)...gyurukre tobben vadasznak, de gondoltam hatha...
(#33523) Huma -nem ertek a lovakhoz....act1-ben nagyon meggyozo volt....nekem mint irtam korabban nem szabad bemennem a full kontakt kuzdelembe...bezzeg a masik
"varazslo" ott all bent es daral...fajt is a mana-val *arkan engergiaval atjart szivem -
Huma
addikt
válasz
vhunor #31371 üzenetére
Igen. Az sokkal jobb mint az ősök. Én is sokat használtam. Csak sajnos sok a töltődési ideje. Emiatt tértem át inkább a leap/charge párosításra. Szinte mindenhonnan meg tudok lépni ha kell. Átugrom a falakat, arkán sugarakat. Ha jól időzítek akkor meg sem fagyok. (Ugyanis ha a fagyrobbanás előtt ugrassz fel egy tizedmásodperccel akkor nem fagysz meg.)
A szívatósabb eliteknél nem elég csak állni és ütni hanem trükközni kell. -
mikromanus
veterán
válasz
vhunor #31193 üzenetére
Tudom, de a fene se váltogatta a cuccot. Összedobtam 5 NV-t aztán ugyanabban a szerkóban mentem Belialhoz. Mondjuk nála tényleg nem számított az a minusz pár% resist amit leszedtem másodjára. Azért csak módjával csökkentettem. Biztos ami biztos
WayneGace (#31170) : nem kevered a kasztokat? Ez a wizard lehet és nem LoH hanem regen. De tegnap Jazz elmagyarázta milyne OP a barbár és szegény wizz milyen gyenge és mindig is az volt csak ő ügyes. De azért a javítási költségnél szívja a fogát. Mondjuk nem tudtam együttérezni vele amikor korábban Act 1-2-n kapaszkodtam és kemény küzdelem árán öltem az eliteket ő Act 3-4-ben szaladgált és tudott elitet ölni. Én meg ha nem is haltam azonnal Act 3-ban akkor sem tudtam elég DPS-t kisajtolni, hogy egy miniont lenyomjak... A wizz és DH volt erős eddig. MOst tán le kell tennetek a sört játék közben mert nem megy fél kézzel (?)
-
-
Alg
veterán
válasz
vhunor #30692 üzenetére
Amúgy az nagy baj, ha GF cucc nélkül alig jön majd be több pénz egy run alatt mint amit elvisz a javítás, mert akkor csak az AH marad pénzszerzésre.
Szerintem ez volt a cél...
Disznóról jut eszembe... amikor 3 fejszét-kardot lóbáló üvöltöző 2 méteres barbár üldöz egy szerencsétlen disznót... na olyat sem nagyon lát máshol az ember (jó-jó, egyes falusi disznóvágáson talán
)
-
mikromanus
veterán
válasz
vhunor #29979 üzenetére
Nekem Act 3 kedvenceim azok a csoszogó hullák amik valami böszme nagy bárdot húznak maguk után. Ezekből 1-2 kellemes üde színfolt, viszont Ghom felé fixen van egy külön "élő" népes csoportjuk. Felszívtam magam jó cuccokkal, bekészítettem a gyorsbillentyűket a jó kis csatára. A menet ez volt: leap+ignore pain+WotB pár suhintás, pár revenge és akkor ütött kb egyszerre mind egyet. Elheverés + kereszt a hullám hátában/sírján. Béke poraira
Makacs vagyok és elvből is le akartam nyomni őket (egy fehér horda nemár kifog rajtam), de sok-sok halál után feladtam. Van valami melee megoldás ezekre barbárral?
-
Horbal
őstag
válasz
vhunor #28725 üzenetére
1.0.3-at még megvárom aztán uninstall - vagy max gold farm addig míg RMAH-ból vissza nem jön a 15K, mert ez így 1xŰen lehetetlen.
1M HP-s elektromos mortar molten vampirik 3 db kígyótestű lófax a cstornában Magdi anyus leölése után a 6. küldiben 2mp-ig élek 40K HP 11K armor 700-as resistekkel, mindennel életet próbálok vissza tölteni ami csak létezik. LoH+Life/s+revenge+poti=szevasz elfutni nem tudok mert nincs hova + lassú is vagyok+10% movement speeddel is.
Act 1-et unom mintaxart - ott már senki nem ellenfél semmilyen kombóban...
Más karakterek nem érdekelnek csak a baba...
Köszi Blizz, hogy ez így sikerült - újabb pénzkidobás a SC2 után... sikerült ebből a játékból is WoW-ot csinálni és most nem a grafra gondolok (az nekem bejön).
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest