- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #46991 üzenetére
tényleg elég kevés az allresed, fel kéne tornázni minimum 750re az összeset buffolva (warcry - impunity 50%-al dobja meg)
relentless-t cseréld le nerves of steelre, kb. 1000-el dobná meg az armorodat.
maniac rúna csak akkor jó ha használsz earthshaket. amúgy meg a sidearm jobb.a pajzsodnak csak 15% a block chance-je, ha nem drága, cseréld le egy 19-20%-osra.
(#46994) DjDanee87: azta rohadt. az szép
-
sith7
félisten
válasz
GeneraL_XTX #46991 üzenetére
LoH kell neked
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #46986 üzenetére
25k DPS buffolva vagy buff nélkül?
esetleg egy skillsetet tudnál adni?
-
Helmoras
őstag
válasz
GeneraL_XTX #38530 üzenetére
megnéztem én is a crit chance és a dmg-en kivül semmi kiemelkedő gondolom van 1k loh is nem rossz, meghozta a kedvem a barbárhoz
" az az ulti amikor ilyen songoku lesz az miért nem jött le róla? nem vágom hogy müködik azért kérdezem.
más dolog hogy nem sok magic foundot lehet igy kirakni emberi összegből
-
kovsol
titán
válasz
GeneraL_XTX #38530 üzenetére
a video alatt ott a build, gear, statok is
-
Gorneck
legenda
válasz
GeneraL_XTX #38398 üzenetére
Ez, ha jól sejtem...
Kurva sok pénz...ha egyedül annyira nem vészes...csapathoz már nagyon sokba kerül...ha látványosra szeretnéd...
-
Sirandrish
legenda
válasz
GeneraL_XTX #38398 üzenetére
Talán jobban el tudja magyarázni az akinek van olyanja..nekem nincs
-
Sirandrish
legenda
válasz
GeneraL_XTX #38356 üzenetére
Kész volt a gearje..csak 600ba vett egy kardot és máris duplatornádó build
-
Gorneck
legenda
válasz
GeneraL_XTX #38356 üzenetére
De ebben a 600kban nem a teljes gear van benne...
Hanem ami kb kell a buildhez...
-
persil
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #33769 üzenetére
Szívesen
-
Wolverine
félisten
válasz
GeneraL_XTX #33749 üzenetére
A százalékos csökkentések kb. minden hasonló játékban szorzódnak és nem összeadódnak - így lehet ugyanis kivédeni, hogy sebezhetetlenné válj.
-
persil
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #33746 üzenetére
"A Nerves of steel adna összesen kb 892 armort."
Nem. A nerves of steel annyit ad, amennyi a vitality-d. Ha feltornászod 2000-re, akkor máris nem csak 892, hanem 2000, ami elég komoly.
-
persil
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #33754 üzenetére
De tegyszer kapsz 50%-ot, majd arra rá újabb 65%-ot stb stb.
200 sebzésre, ha kapsz 50% reduction-t, akkor az lesz 100 sebzés, majd ebből újabb 65%-ot levonva kapsz 35-öt. Szóval a 200-nak kb 82%-át elnyelted és maradt 35 sebzés, amit bekapsz.
Még a végén gyógyulnál, ha hogy szeretnéd?A bónuszokat sosem szabad összeadni, azok nem összeadódnak, hanem felszorszódnak.
Nekem például alap ~38% dodge-om van, erre jön 15% a mantrából és 15% a guardians path-ből, de csak 55% a vége, nem pedig 68%. (68-at még a mantra aktiválás utáni extra 15%-ával sem éri el) -
DjDanee87
addikt
válasz
GeneraL_XTX #33754 üzenetére
É azt hogy? Az armor csökkent mondjuk barbárbnál 70%ot meg a physical resist is csökkent 60%ot akkor immunis vagy minden ütésre? Sőt van fire stb resist is és az armor is hat azokra is, tehát akkor egy barbár 9000 armorral és vagy 700 resistel halhatatlan ugye ?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Teljesen logikus. Hogy a pékben gondolod a 115%-os csökkentést? Jó, hogy nem tölti az életed, ha ütnek..
-
SSJPeter
őstag
válasz
A nerves of steel, a though of nails bonus-szal 1115 armort adna.
Szerk. megelőztek.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
miért lenne hülye megoldás? épphogy logikus
-
FehérHolló
veterán
válasz
Az eddigi Blizzard játékokban ez úgy összegződött, hogy
0.825 = 1 - ((1 - 0.5) * (1 - 0.65)).
Tehát még 87.5% sincs meg, csak 82.5%.Az armor meg valami exponenciális, vagy magas reciprok polinomiális módon telítődött. Valószínűleg ez itt is hasonló, szóval nem éri meg az egekbe pumpálni az armort sem, mert egy bizonyos szint után az égvilágon semmi hatása nincs.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
GeneraL_XTX #33719 üzenetére
Sidearm-ot használok már hetek óta. Nagyon jó dolog.
-
mikromanus
veterán
válasz
GeneraL_XTX #33723 üzenetére
Ha a quest kell és/vagy a valor nem számít, akkor viszont a maniac rúnára váltás hasznos lehet. Amolyan célskillezésképp. Szerintem a Bossokra nem nagyon hat már a stun. Vagy igen?
"normál" harcban én is azt használom. A relentless meg lehet hasznos, de szerintem kicsit rizikós 20%-on futkározni. A jobb armor, ignore pain leach rúnával viszont többnyire ad annyit, hogy ne kerülj bajba, vagy el tudj surranni a necces helyzetek elől. Ha nem lenne elég rá, akkor az a 7 másodperc sem húzna kia szószból és 20 % alatti life kb egyhit több fehér ellennél is. -
Cyberbeni
addikt
válasz
GeneraL_XTX #33718 üzenetére
az inkább 87.5%, nerves of steellel meg simán nem megy le addig az életed, vagy amúgyis meghalnál
sidearm meg azért jobb, mert több dps (+27,5%) -
SSJPeter
őstag
válasz
GeneraL_XTX #33719 üzenetére
Én a maniac rúnával használom a frenzy-t, +20%-al megdobja a damage-t.
A sidearm baltát dobál a mobokra ütés közben.(#33723) GeneraL_XTX :
Ja, 22k dps mellett már én se használnám, de nekem úgy is csak 17k...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
GeneraL_XTX #33708 üzenetére
barbár halott, ha 20% élet alatt van, inkább nerves of steelt használj relentless helyett
meg frenzyhez sidearm jobb -
mikromanus
veterán
válasz
GeneraL_XTX #33708 üzenetére
Fura. Ennek azért elégnek kellene már lennie ha neccesen is. Talán az "extra" rúnakezelés miatt sokat kell kitérned... Nálam életszívás van az Ignore Painen és dodge a WotB-on. Többnyire belefér a folyamatos gyepálás, néha kitérés. ha necces kezd lenni vagy épp oda akar ütni ahol vagyok, akkor elnyomok egy ignore paint vagy leapet és ki se térek nagyon. Mondjuk lehet az erős LoH blokk és armor segít... 9-10k tuti van. Milyen segítőd van? A kis varázsló lányka hasznos tud lenni. Ha nem is sokat, de ad a harci értékeidhez és sebez is.
eidt: ja, látom. Az egyik passzív a kiemelten "hasznos" relentless. Inkább kis armor kellene extraként szerintem...
(#33710) vhunor válasza
Ha a skillezésen nem akarsz módosítani és kevés a DPS akkor a cuccokon kell szervezkedned. Több DPS kell. Annyival több ami kiváltja a WotB-ot. Persze ha sebzésnövelő kiáltásod van lehet hogy nem is nagyon kellene extrát cuccolgatnod... -
mikromanus
veterán
válasz
GeneraL_XTX #33702 üzenetére
Belial infernon DPS korlátos. Azaz ha kevés a DPS-ed akkor belefutsz az örjöngésébe ami már kicsit necces. Olyan 18,5K DPS mellett WotB aktív használattal is még épp belefutottam korábban. Kisebb DPS upgrade hasznos. Akár a resistek rovására is. 19-20k DPS barbárnál már belefojtja az örjöngési hajlamot... A segítség hasznos, csak ha gyenge vagy sebzésben, akkor nem csak a csapatjáték miatti extrát kell ledolgoznia a segítségnek, hanem amit te nem bírsz leütni azt is. Bár elég durva DPS karival gondolom nem gond...
-
FehérHolló
veterán
válasz
GeneraL_XTX #33670 üzenetére
Szerintem a reggeli szerveres szórakozás ezt a célt szolgálta.
-
Sonja
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #33670 üzenetére
Ki.
-
persil
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #33401 üzenetére
Közben rájöttem, hogy valami bug miatt írta így ki az invulnerable minion affix-et
Szóval befogtam a pofám
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
GeneraL_XTX #33121 üzenetére
Nem éri meg. Attól hogy van rajta loh az kevés. Lassabb, kevesebbet sebez.
-
-conrad-
addikt
válasz
Szia,
az első fegyver barbárnak szinte szemét, add el AH-ban, nyomott áron elmegy wizardoknak.
A második fegyver pedig nem éri meg, keress egy kéket sockettel, esetleg str-el vitality-vel stb, és tegyél bele gemet, azzal is megvan a 300 LoH ha arra szeretnél menni.
Illetve ha nem sürgős akkor van egy vitality + ~500 LoH-es fegyverem azt bőven 800k alatt el tudom neked adni, csak ki kel jönnie AH-ból. Délután linkelem neked, ha hazaérek és el tudod dönteni. -
scott_free
senior tag
válasz
miért akarsz egy jobbat egy gyengébbre cserélni?
-
tatabánya
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #33092 üzenetére
remélem hogy javítani akarják mert az én farmom még mindig csak kb 60k per óra ebből -30k a javítás tehát nagyjából 30k óránként azt a napi 1-2 óra játékommal beszorozva pár év múlva vehetek egy cipőt a kislánynak
-
hajsza
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #32796 üzenetére
A vitality - HP váltás képlete:
35. szint alatt:
HP = 10 * vitality35. szint felett:
HP = (karakterszint - 25)* vitality -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
GeneraL_XTX #32803 üzenetére
Milyen szorzó?
Minden karakter mást profitál str-ből, ezt pedig a details oldalon láthatod legfelül. -
dobolan
senior tag
válasz
Milyen 10?
Nálam 35..
-
Ptech
addikt
válasz
Csak kis szinten annyi, lvl60 körül én 35ös szorzóra emlékszem, de ez nem biztos.
-
törölt tag
válasz
Ha logikusan gondolkodunk,akkor kell lennie STR-re is.De ez az infó csak a józan paraszti észre alapoz,szal nem biztos.
-
Ptech
addikt
válasz
GeneraL_XTX #32801 üzenetére
Megnézed a statbeli különbséget a mostani és a kinézett között, és beszorzod a vit szorzóval.
-
Zeratul
addikt
válasz
Vitality x 10 az életerő, de amikor cuccot akarsz cserélni akkor az összehasonlításban pirossal fog megjelenni hogy mennyi HPval lesz kevesebbed.
-
Ptech
addikt
válasz
Karakterlapon meg tudod nézni Vitality-nél.
-
tatabánya
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #32239 üzenetére
ugyan ez van nálam is. coopban meg még rosszabb sokkal több életük miatt...
-
Sonja
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #32234 üzenetére
Igen, act 2-ben lenne jó gyűjtögetni, de én ott egy championnal se bírok, mindig megölnek.
-
Mumee
őstag
válasz
GeneraL_XTX #32234 üzenetére
Act1-et a legérdemesebb farmolni. Legalábbis gearfüggő, nekem a main gearem Mf gear is egyben, és nemigen halok meg sehol, de így sem vagyok biztos benne, hogy act2-3-4 jobb lenne szimplán mivel act1-ben több a kompakt helyen lévő elit és nem utolsó sorban több elit is van.
-
Huma
addikt
válasz
GeneraL_XTX #32119 üzenetére
Lehet rossz skilleket használsz. Vagy nem taktikázol jól.
-
Huma
addikt
válasz
GeneraL_XTX #32108 üzenetére
Pedig Act 2-t simán végigvertem nerfelés előtt is (1.03). 350-400 all ressel és 12-14k sebzéssel.
Kb átlag 3-5-ször haltam egy teljes act 2 kör alatt.Nerfelés után pedig egyedül is le tudtam verni inferno Diablo-t ugyanazzel a res-el és 15k sebzéssel.
Nerf előtt D1Rect segítségével vertem le diablo-t. Egyedül nem, vagy csak nagyon nehezen sikerült volna az tény. Így is nagyon nehéz volt mert...
...folyton vigyáznom kellett egy elesett monkra -
válasz
GeneraL_XTX #32108 üzenetére
Volt rajta vagy 350 allres 1.03 előtti Diablokillnél.
-
SSJPeter
őstag
válasz
GeneraL_XTX #32082 üzenetére
Még így sincs elegendő szerintem, 770 és 900 között vannak, tehát én is úgy gondolom, inkább kihagyom azt a gyűrűt, helyette egy socketes helm of command lesz a cél.
-
Huma
addikt
válasz
GeneraL_XTX #32073 üzenetére
Szerintem teljesen jó most a javítási ár. Nem kell meghalni és kész. Ha nagyon nem megy valakinek és gyakran hal akkor vissza kell menni farmolni Act1-2-t
Most hogy nerfelték infernót már tényleg nem lehet azt mondani hogy lehetetlen végigvinni. Act1-2 eddig is gyerekjáték volt (ahhoz képest, hogy legnehezebb fokozat) és most már Act 3 is egész jól játszható. Ha jó felszerelésed van akkor viszonylag kevés halállal végig lehet vinni.
-
SSJPeter
őstag
válasz
GeneraL_XTX #32073 üzenetére
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
GeneraL_XTX #31990 üzenetére
Teljes mértékben egyet értek veled. Ha az elejétől fogva irtják a botokat, nem lenne most így elszállva az AH-árazás sem. Annak idején napi 1M goldot összekaptam csak farm-ból, most már örülök, hogy ha a szemetet eladva összejön 200k. Részemről nem hogy RMAH(mert nem fogok forintokat áldozni rá), hanem már a GAH is "elérhetetlen". Kezdem a küzdeni akarásomat elveszteni, mert nincs értelme. Nincs gold, nincs cucc, csak szenvedés, a DH-mal a2-be, a barbárommal a3-ba. Tulajdonképpen mindkét karakterrel egyhelyben toporgok...
-
válasz
Coop?
A botozás tényleg súlyos probléma, remélhetőleg hamarosan kivágják a "kishalakat is".
(#31991) C4mp3r: GoldAH-ban nagyobb a kínálat.
RMAH-ban jobb itemek vannak, de a játék röhögve végigjátszható anélkül. -
C4mp3r
addikt
válasz
farmolj vagy rmah, blizzard ezt szeretne
-
válasz
GeneraL_XTX #31984 üzenetére
Túl sok a gold. Kell a goldsink.
-
Ptech
addikt
válasz
GeneraL_XTX #28779 üzenetére
Vedd meg az olcsó dolgokat, és add el őket drágábban. Friss aukciók között lehet olyanokat találni, amik ~100k körül vannak venn, de sokszor annyit érnek. Csak keresni kell
-
mikromanus
veterán
válasz
GeneraL_XTX #28779 üzenetére
Azzal csakk sz*pnal. Az ilyesmi lassan megy el es addig foglalja a helyet az aukciók közt. vagy el se megy. A bóvlit bezzeg viszik.
-
mikromanus
veterán
válasz
GeneraL_XTX #28762 üzenetére
Marad a seftelés a szajréval az orgazdáknál
Kis ráérzéssel és szerencsével vastagra keresed magad. Vagy csak nyakadon marad a bóvli ha rosszul mérted fel a helyzetet. nekem egész jól ment, bár most eléggé leült a piac. Craftban ma is elvertem egymisit, de szerintem max alapanyagnak, vagy gyártási költség felén fog visszajönni belőle bármi pénz. Én kérem szépen teszek az arany elszaporodása ellen -
Mr.Csizmás
titán
válasz
végigviszed a normalt + nm-et újra, GF-es cuccban?
-
Ptech
addikt
válasz
Ott az AH, az az egyik legjobb pénzszerzési forrás.
-
maross
nagyúr
válasz
Valassz egy kedvenc penzszerzesi lehetoseget, es valtsd at forintjaidat aranyra, es voila
.
-
Horbal
őstag
válasz
GeneraL_XTX #28682 üzenetére
Perfect square-t érdemes összerakni ha találsz hozzá Flawless-t. Infen elég gyakran dob flawless-t. 30K az összerakás 33-45+ K között megy AH-n a Perfect típustól/aktuális árfolyamtól függ. 15% mínusz persze kb 3-8K között lehet vele keresni. Nem egy hatalmas pénz de a semminél több.
-
maross
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #28682 üzenetére
Flawless square-ekbol erdemes osszepakolni, olcsobban kijon mint ah-bol. Mondjuk a felso 2koltsege mar irdatlan, es flawlessbol kb osszerakhatatlan, annyira sok kell belole
.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #28253 üzenetére
kevés a Vit, Infernon a life steal semmit sem ér, a bleed meg semmi, mivel act1 elején is közel 100k hps ellenek vannak. És kicsit lassúcska is.
Sith7: én úgy lőttem be a keresést, hogy magas STR VIT, legalább ötszáz LoH és dagger. Azok körül pedig ez volt a legolcsóbb. a többi mind jóval 1M felett volt.
ebay: hetven eur useless kékekért.. GG...
-
SSJPeter
őstag
válasz
Valakinek nem kell egy Mempo of twighlight?
Csinálnék printsrceent de valamiért 0 kb-osak a jpg-ek a könyvtárban
Nem tudja valaki, hogy miért? -
Djuree
félisten
válasz
GeneraL_XTX #28256 üzenetére
igen, az bizony jó esély
de hogy megéri-e? nemtom, majd aki tapasztaltabb megmondja.
-
Djuree
félisten
válasz
21,8%-os eséllyel a sebzésen felül plusz 1565-3093 vérzést okoz a célpontnak, ezt a dmg-t 5mp alatt szenvedi el.
-
Alg
veterán
válasz
GeneraL_XTX #28197 üzenetére
Nekem gyanús hogy a mostani karbantartásba már beteszik
maross: mintha láttam volna Trade menüt mikor jobbklikkeltem party arcképre...
-
m4rk_
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #28197 üzenetére
Szerintem a napokban.
-
Pá
addikt
válasz
GeneraL_XTX #28188 üzenetére
Jaja, két virtuális akármi már sokkal jobb, mint egy.
-
Franklin
addikt
válasz
GeneraL_XTX #28188 üzenetére
Hidd el, ha beindul a PVP is, lesz olyan ember, nem is egy!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #27928 üzenetére
"Farmolni utálok és nem is fogok, valódi pénzért meg még annyira se vagyok hajlandó virtuális pénzt/cuccokat venni mint farmolni " ezzel én is így vagyok...aki nem áldoz pénzt a játékban lévő cuccokra,annak esélye sincs előre haladni
és jó cuccokat találni enélkül,beleértve a farmolást is... nincs kedvem ott ülni és csak a goldot hajhászni..
-
Bobrooney
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #27432 üzenetére
Jó cucc!
Milyen progi írja ki a GPU hőfokot a bal felső sarokban? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #27432 üzenetére
szép darab , gratula
-
LucifeI2
őstag
válasz
GeneraL_XTX #27411 üzenetére
Először is sprintet vedd ki, mert felesleges, tedd be a Revenget és válaszd ki az utolsó rúnát. A revenge a barbár legerősebb képessége, sokat sebez és a legjobb túlélésre.
Nobrainer taktika az, hogy vedd ki a War Cry-t is, tedd be a helyére a Wrath of the Berserket Insanity rúnával, az Earthquaket-nél pedig válaszd az utolsó előtti rúnát. Odamész a bosshoz, elkezded űtni eltolod a Berserket először és ha lesz furyd akkor utána az Earthquaket is és így az is dupla annyit sebez.
Nézd meg így lemegy-e.
Ilsyde: Az a heal stun később konkrétan semmit sem fog érni, enchantress passiv armort ad és a charm is elég jó képesség. Barbárnak Enchantress a legjobb companion.
(#27413) kovsol
Ha arra érted, hogy amit kiír a fejed felett azt szerintem 0.5 másodpercenként írja ki, szóval kb. fele annyit ír oda.
-
Ilsyde
őstag
válasz
GeneraL_XTX #27411 üzenetére
Wrath of the berserker skill muszájos, immunitást ad fagyasztásra stb. Revenge is muszáj az utolsó rúnájával. Leap nem kotelezo de nem árt (ha menekulni kell vagy stunolni). Resistekre meg gyúrnod kellene, 300-400 alatt csak szenvedésbol áll a játék.
Ja és ne az enchantressel menj hanem a templarral, felgyógyít meg stunolja az ellent ha para van.
-
mikromanus
veterán
válasz
GeneraL_XTX #27111 üzenetére
- a bidelésnél ha nem jön be, akkor visszaküldi a pénzed. Új licit új tranzakciónak számít. Béna kicsit
- Ha csak az itemet akarod, akkor kivágod a képernyőmentésből és lemented külön fájlba. Én IrfanView-t használok, de win 7-ben azt hiszem van beépített képmetsző is -
DjDanee87
addikt
válasz
GeneraL_XTX #27111 üzenetére
kivágod paintben
-
mikromanus
veterán
válasz
GeneraL_XTX #27109 üzenetére
printscreen a játékban. A mentés helye a felhasználói fiókod Diablo III mappájában van. Valami hasonló elérés út ez Win 7-ben:
C:\Users\Mikroman\Documents\Diablo III\Screenshots\Beilleszteni pedig a hozzászólás alatti "Új kép feltöltése a szöveghez" résznél lehet.
-
válasz
GeneraL_XTX #23362 üzenetére
Az "értelmes" most is 20mG+...
(#23376) ProEvoFan: A D2-nek egy csomó hülyesége volt, pl. az attack rating.
Tudom, hogy sokaknak megszépíti az idő az emlékeket, de azért na... -
L4mie
veterán
válasz
ne félj menni fog a goldos AH
mert nem minden 10-évesnek van pay-pal ja meg netes cuccokhoz jó bankkártyája :]
azoknak marad a gold. -
whabaky
tag
válasz
...virtuális balta... Ezen behaltam
de amúgy igaz
-
rt06
veterán
válasz
GeneraL_XTX #22118 üzenetére
ha van mobile alerts akkor gond nelkul el tudod tavolitani a jovoben az authenticator-t
-
rt06
veterán
válasz
GeneraL_XTX #22025 üzenetére
kepet egy szemelyazonossag igfazolasara alkalmas fenykepes igazolvanyrol kuldj (szemelyi, jogsi)
-
Wolverine
félisten
válasz
GeneraL_XTX #22016 üzenetére
A régi kódot a telepítéskor mutatta meg először az app és szólt, hogy "ezt írd fel".
A support tud angolul, németül, franciául, oroszul, spanyolul, olaszul, lengyelül és portugálul is. Kb. mindegy, melyik nyelven írsz nekik.
szerk: egyébként egyetértek a többiekkel, ez user error volt és nem a rendszer hibája.
szerk2: lásd jó lelkemet... itt kell írnod. Ez speciel az angol, de válthatsz másik nyelvre a felsoroltak közül. Alternatív módon fel is hívhatod őket, az rendszerint gyorsabb... és este 22:00-ig van ügyelet. -
rt06
veterán
válasz
GeneraL_XTX #22014 üzenetére
1: mutass kerlek elfogadhato bizonyitekot arra, hogy nem ved a hack-ektol
2: a tisztelt felhasznalo onmagat szivatja, amikor nem olvassa el, hogyan mukodik az igenybevett szolgaltatas
3: ezaz, legyel kemeny, ird meg nekik is, had legyen egy jo napjuk+1; te minek hivnad azt a felhasznalot, aki olvasni ugyan nem tud/hajlando, aztan mikor megszopatja sajat magat, rendkivul kemeny? azt, hogy en minek, inkabb nem irom le, de szerintem mindenki elsore kitalalja
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
GeneraL_XTX #22008 üzenetére
amikor az acchoz párosítottad az aut, kiírt 2 kódot, és hogy hogy célszerű feljegyezni külön helyre.
sajnos te hibáztál, hogy next-next-finish módon intézted.
-
killerjohn
addikt
válasz
1) igenis figyelmeztetett, ki is írj hogy írd fel. benne van a manuáljában is...
2) authenticatorral még nem törtek accot
3) azért törik mert a jelszavak hello123 színvonalúak, meg amiért nem szúrják ki a trójaiakat a népek... -
Wolverine
félisten
válasz
GeneraL_XTX #22000 üzenetére
A régi Authenticatorod restore kódja kellett volna neked most, hogy ugyanazt használhasd tovább; de szerintem ennek felírására figyelmeztet az app is és a support megfelelő, a mobil Authenticatorról szóló bejegyzése is
A Mobile Alerts a Battle.net-accounton belül aktiválható - ha éles lenne, tudnál róla, ugyanis ezt neked kell megtenni. Ha ez sincs meg, és a korábbi verzió restore kódja sincs felírva, akkor írj ticketet a supportnak és várj türelemmel, amíg leszedik a régi Authenticatort az accountodról. Mivel a support pár órája írta, hogy megnőtt a ticketek száma, így várnod kell rá és szerintem leghamarabb holnap játszhatsz majd.szerk: ja igen, a vizsgálatok szerint olyan acc-ot nem hackeltek meg most sem, amelyiken volt Authenticator. Amelyikbe bejutottak, arra maximum az eset után tettek fel egyet...
-
rt06
veterán
válasz
nem hulladek a rendszer, tudni kellene hasznalni
a szanalom meg az, hogy sajat hibadbol kizarod magad a rendszerbol, es utana meg itt teped a szad, ahelyett, hogy irnal a support-nak -
Bazzzs
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #22000 üzenetére
Az előzőt nem írtad fel? Azzal tudnád most visszaállítani, bár még sose használtam ezt az opciót. Arra viszont emlékszem, hogy valami serialt meg restore kódot kidobott nekem is annak idején, azokat felírtam még akkor.
-
rt06
veterán
válasz
GeneraL_XTX #21995 üzenetére
azert nem fogadja el a k@rva authenticator a kodjaidat az a sz@r, mert a reset-tel torolted a kulcsot, ami alapjan generalja a kodokat
ha nincs mobile alerts, irsz a support-nak, majd rendbeteszik
addig viszont kenyteen leszel nelkulozni a jatekot -
válasz
Ha sűrűn cserélgetsz romot célszerű az authentikátorodnak a leszedő kódját leírni papírra vagy valahova, mert amikor cserélgetsz ugrik. Vagy Titanium Backup minden egyes alkalommal.
Support én úgy tudom 1-2 nap.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Van beállítva Mobile Alerts? Azzal elvileg le lehet szedni az Authenticatort a fiókról. Ha nincs, akkor sajnos marad a support.
-
kexksz
addikt
válasz
Supportnak kell írni.
-
Dreamie
őstag
válasz
GeneraL_XTX #21161 üzenetére
Próbáltam már legalább 3 félét, semmi változás...
-
szallasi007
őstag
válasz
GeneraL_XTX #20867 üzenetére
Szia így:
"Egyelőre mindenkit óva intünk a public game-ktől, mivel a csalók egy exploitot használva úgy férhetnek hozzá a BNet-es fiókodhoz, hogy megkerülik az Authenticator-t és minden egyéb védelmet." - diablohungary.hu
-
Neró
őstag
válasz
GeneraL_XTX #20867 üzenetére
Akkor kisebb az esély rá, igen. [link] - itt írtunk róla.
"Egyelőre mindenkit óva intünk a public game-ktől, mivel a csalók egy exploitot használva úgy férhetnek hozzá a BNet-es fiókodhoz, hogy megkerülik az Authenticator-t és minden egyéb védelmet."
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
GeneraL_XTX #20704 üzenetére
Sehogy, 2x egykezes, 1kezes+pajzs vagy 1x 2kezes. Ennyi a választási lehetőség.
A DPS -re már nem emlékszem mennyi volt akkor, de próbálj szerezni jobb fegyvert és sok Strength-et.UI: bocsi elírtam, 2db 1 kezest akartam írni, csak még bennem vannak a wowos emlékek
-
maross
nagyúr
válasz
Socketes fegyver kell, bele egy 1-2000 goldos kovel, meg vagy 3 +attack speedes cucc rajtad, es kesz az 1000+dps, ami maris masfelszer annyi (egy kez + shield). Ah-bol 20e-bol biztos osszerakod.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
két darab egykezes lesz az, vagy X-Mennel játszol?
sz. 'nézést, a kolléga írta el
-
Djuree
félisten
válasz
GeneraL_XTX #13878 üzenetére
ja az lehet
egyszer a fable3-at hagytam úgy amíg melóban voltam, hogy termelődjön a pénz, a tv-t nem lehetett kikapcsolni mert akkor a box is kikapcsolt a hdmi miatt, faszául be is égett, kellett pár nap míg eltűnt a beégés
Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO IDEAPAD Gaming 3 - Ryzen 5 5600H, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, Geforce RTX 3050Ti
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest