- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Dreamie #49104 üzenetére
A patch napján eléggé el volt brutálosítva a drop rendszer, gondolom azért hogy az embereknek visszajöjjön a kedve. Nekem is minden második cucc amit találtam überjó volt, igaz nem tudtam eladni mert másnak is ilyenek estek. Aztán hajnalban hopp jött egy hotfix és visszajött a régi xar droprendszer. Vagy lehet hogy mégjobban alámentek mert azóta semmi nem esett kb ami 20k-nál többet ér. Bár most hogy húzom a wizardot, a low lvl itemeket megveszik 20-30k-ért is.
-
Agro
senior tag
válasz
Dreamie #49100 üzenetére
nekem 1.04 óta egy árva legendary se esett 14-es pLvLen vagyok jelenleg... ez a szánalmas... másoknak meg naponta esik 1-2. Tegnap pedig belépek a wizardommal ami még csak a hell végét szagolgatja és az első csont kupacból kiesik egy lvl 55-ös legendary sapka szánalmas statokkal... Vicc kategória... Tök, jó hogy mostanra 150% körül mozgok MF-el act 3 képes gearben, de kb csak annyit ér az egész, hogy nem 15 hanem 10 percenként megyek városba kipakolni... Kezdem megint elveszíteni a játékhoz való kedvemet
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Dreamie #25625 üzenetére
csak ha nem tudom eladni, akkor jó lett volna a barbáromnak, ha meg elmegy, akkor tudtam volna venni valami jót a dh-nak vagy a monknak :S
gold collected kb 2,8 millió, szóval azzal annyira nem állok jól. (meg most is csak olyan 80-10k körül van)@25679: mindegyik normálon hunyt el.
-
headhunter86
senior tag
válasz
Dreamie #21150 üzenetére
Én igen. De még mindig vannak droppok. Hazamegyek meglesem mennyire használja a játék a CPU-t. Mert ha nem használja ki teljesen akkor ott bizony baj van. Mondjuk kétlem hogy kihasználná. A Battlefield 3 ami azért elég erőforrás igényes játék FullHD-ben max-on 50FPS a minimum.
Míg Diablo III-ban megvan a stabil 60FPS (Vsync miatt), de nagyobb harcoknál furcsán akad. Sőt ha olyan terület van ahol vízben kell mászkálni, ott is furcsán akad.
Próbáltam mindenféle beállítást, de nem segített. Most maximális beállításokkal, és AA-val játszom.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest