Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Jól értem?
Azt akarod mondani hogy azért nem lockolhatom a saját itemeimet magamon, hogy ha véletlenül elbambulok/sietek/családdal dumcsizik és nem figyelek, és eladom az itemem akkor azzal felpezsdül a gazdaság mert ki kerül néhány M a rendszerből?Szerintem ez butaság...mi az a 15M ahhoz a nem tudom hány száz vagy ezer mlrd-hez ami folyamat csücsül RMAH-ba? Semmi..
Kb naponta 1-3M ilyen kis véletlennek kéne történnie ahhoz hogy észlelhető legyen...bár lehet az is kevés lenne..főleg most hogy a közepes itemeket kb 20K-ért meg lehet venni..Cingáriusz Linkelj egy karit..úgy többet tudunk segíteni..
-
mikromanus
veterán
Dehogy nem. Eddig kispárnával is le lehetett zúzni, most elő kell venni a hatlövetű pallost hozzá
Ha elkezd hisztizni, akkor onnan vége a dalnak. Hamar le kell nyomni különben telesírja a zsepit, téged meg eláztat a taknyával...
Eddig se volt kihívás. Most legalább harc előtt kicsit át kell cuccolni magasabb DPS módra...
(#31215) Soni84
És akkor infernon jön egy szúnyog és belehalsz az első csípésébe. Mókás lesz ennyi DPS-sel meghalni -
Huma
addikt
A barbár nem OP. Nekem már 12k DPS-em van, meg 360 resistek 6500 armorral és még mindig csak act 3-at tudom szólózni. A 4 elég nyögvenyelősen megy.
Patch előtt kb olyan nehéz volt Act 3 mint most az Act 4.
Szerintem a DH-t és a monkot kellene nerfelni. (Különösen az utóbbit.)
(#30947) tatabánya:
Fainul néz ki. Mintha egy autó szélvédőjén kenődött volna szét. -
mikromanus
veterán
ez a life on hit a te vesszőparipád. Az hogy nem harapok lépten nyomon fűbe az csak igen kis részben a LoH érdeme. Sokat fejlesztettem az akkori karakteren. Másfélszer akkora lett a resistem, 1-2k armor is felcsúszott, a sebzésem 10k-val kevesebb lett közel azonos vita mellett és más skilleket használok. Charge helyett revenge (újra minta régi szép normál-nm idpőkben). Ignore pain és Wotb fixen + a leap nem stunnal, hanem armor bónusszal. Ezek azok az apróságok amik élehtőbbé tették a barbáromat act 2-n. A Life on hit csak amolyan "luxusfejlesztés" volt. A fegyveremet kb 2 napja cseréltem le, így lett +300 majd +400 LoH drágakőből socketben. ELőtte csak az amuból volt 191 azt meg kb a hajamra kenhetem.
Röviden: indíccsá barbárt merazjó'!
-
ProEvoFan
nagyúr
Nekem el is ment tőle a kedvem.50k egy full javítás?Ez egy vicc.Kicsit pihentetem a játékot.
Nagyon az RMAH felé akarják terelni az embereket.
Ez már Activision hozzáállás, nem Blizzard....
Remélem tele sírják a hivatalos fórumokat, és visszaállítják az IASt meg a javítási költséget. -
oxox
addikt
Tegyél fel fullos csak lvl 62-63-as itemeket, és úgy nézd hat ezek az itemek nem 200-300k-ba kerulnek....nezzunk csak engem, mert mar elkoltottem kb 1.5-2misit, de e hatar fele egyszer sem tudtam menni....
ott csesztek el, hogy az AH-t raszabaditottak a nepre, es nem teszteltek...ill. nincs semmi control...valahol jo ez a nagy szabadsag, csak eppen az emberi termeszet jobban szeretik ha iranyitjak.....meg persze a minden logika nelkuli nehezsegi valtozas is kapufa volt nekik....
szerintem.
-
-
mpierre
veterán
-
mikromanus
veterán
De egy wizzynek nem illik elhullania. Arra ott van az ágyutölteklék akiket előreküldötök (melee karik). Arra kiváncsi leszek, hogy ha a standard tömegoszlató taktikával nyomulok az mennyi költség lesz:
- beugrok csépelni az apróvadakat
- amint bekapcsol a revenge kemény tereprendezés az ellenség soraiban
Ebben az a necc, hogy azért záporoznak rám az ütések közben. Há' ez a lényeg, nem?Meglátom hogy mennyire lesz törékeny a cuccom, de aggódok picit...
-
Cyberbeni
addikt
Mostmeg már túl gyenge lesz a dh:
"Elemental Arrow
Skill Rune – Nether Tentacles
Tentacles will now only hit each target once""In Inferno difficulty, Siegebreaker will now gain the Reflects Damage affix"
és valaki még régen itt linkelt a wizardról egy leírást, mindjárt megkeresem
"Far from useless as others seem to say. Anyone who has done testing with it knows the value of it. If you are not running a Signature Spell then IAS loses much of it's value, but again there really is no reason not to have a signature spell.
With a signature spell, and more specifically a kite solo spec, IAS is a god send. Being able to cast spells while kiting, and not lose any movement time, is absolutely amazing. I would highly recommend this stat to anyone who primarily does Solo Kite strategies.""Also important note for hydras: their attack speed is constant. Increases in attack speed DO increase their tick damage, since their rate of attacks never changes
Of important note: Spells that do a set amount of damage over a set duration (Blizzard), do NOT have any increase in damage from attack speed. Their damage is pre-calculated on cast and is not applied any quicker / slower due to attack speed."achievementekkel ki hogy áll?
nekem most ilyen -
Jazz
veterán
Még annyit hozzátennék, hogy az ias nélkül cuccokból sokkal durvábbakat tudsz venni azonos áron, sokkal magasabb int-el, crit chanche-al, crit dmg-el....stb.
Így az effektív DPS-ed is messze meghaladja azét aki eszement ias-ban rohangászik, holott papíron az egyenlet szerint lehet neki nagyobb a dmg-e. (a fenti nyilván kizárólag nem sig spellre vonatkoztatva és folyamatos cast-olás AP használat közepette).(#30549) Wolverine: Milyen jó hogy ezt teszik. Gyomlálják is ki az összes robot-farm helyet. Talán az emberek játszani is fognak, nem csak ládát nyitogatni meg vázát törni napi 8 órában.
-
Cyberbeni
addikt
-
persil
nagyúr
Mondjuk eleve nem értettem már az elején sem, hogy most mi a szar van a kétkezes fegyverekkel...
Egy kalap szart nem ér egyik sem. Fele annyi attack speed, sebzésben meg kivétel nélkül mindig találni hasonlót egykezesben(hasonló szinten). Arról nem beszélve, ahogy te is írod, hogy kiesik az egyik kéz.
Rettentően elbaltázta a blizzard ezt, egyszerűen nem éri meg kétkezest használni.(most természetesen a közelharci karakterekről beszélek)
De azért az meglepett, hogy 5 ezer aranyért milyen dps-ek vannak
-
Kobe
veterán
egész konkrétan amivel összehasonlítottam, az egy kétkezes, 450 dps es cucc volt, minimális dexterityvel és vitalityvel, se fire damage, se poison, csak egy szimpla magic. 35 usd buyoutra rakták fel, és 16 dollár valamennyin állt érte a licit. Én a 2x akkora dpst indítottam 2 dollárról, és egy bid nem volt rá
-
persil
nagyúr
-
HavocS
senior tag
A HardwareClass sor utáni érték csökkentésével lehet javítani a játék sebességét. Hogy pontosan mit csinál, az egyelőre nem tiszta, mindenesetre próbálkozni lehet vele. Állítólag 1 és 6 közötti értéket fogad el, minél kisebbre van állítva, annál kevesebb speckó effektet renderel.
-
mikromanus
veterán
Csak úgy jelezném, hogy egy 6 tulajdonságos vértezet/item legyártása jelenleg önköltségen kb 150k arany. Szép dolog, hogy "gyártsuk nagyüzemben", de szerinted egyrészt kinek vana rra pénze, másrészt a 10-100 darabból hány lesz eladható? A többség crap, vagy ha el is adható, akkor se magas az ára és nem is megy el gyorsan. Az a 3 "zseb" a ládában és a néhány kari max egy accounton eléggé korlátoz ám. Hát még az AH 10 max aukciója. Egyébként is van amit nem lehet kikraftolni,. Pl a magas sebzésű fegyverek amik kellenek act 2-4-re azok craftból nem nagyon jöhetnek ki. A fegyvertípusoknak amik craftolhatók egyszerűen túl alacsony az alap DPS-e is hozzá. Bár a battle. net leírás alapján ilyen 1100-1200 DPS egykezesek nem is létezhetnek. Vagy valamit kihagytama számításból?
-
-
-conrad-
addikt
80-90k-kat sebez egy lövés, biztosan kihealeli a 15%-át a life on hit...
DH-val ha normálisan játszod akkor a reflect ellen csak az a jó, hogy ellövöd az elemental arrow-okat, mikor éppen elérik a targetet (mert lassú a lövés) akkor eltolod a smokescreen-t. Ha maradt disc és értelmes mennyiségű hatred akkor mehet megint, ha nem akkor kite amíg termelsz. -
Wolverine
félisten
Akkor a) ne rakd össze, b) keress valakit, akinek megvan az inferno bot és co-opban toljátok le
#28802: stunolj és az elején minden cucc adjon Strengthet. No meg használj két egykezes fegyvert, hatékonyabb, mint a kétkezes... Esetleg ha nagyon nem megy, akkor használj pajzsot, komolyan csökkentheted a benyelt sebzést. Build terén válassz olyan abilityket, amik több ellenfelet sebeznek és ne olyanokat használj, amik csak egyet ütnek. Az AoE roppant hatékony, amikor a tömeg közepén ugrálsz
-
mikromanus
veterán
Ne zöldítsd az agyad. Az összetevő az összetevő. Mindeg yhol szeded össze. Először összegyúrsz egy normal botot 50k-ért, aztán upgradeled nm, hell és inferno fokozaton. Teljesen mindegy milyen nehézségen szeded össze a cuccot. Mindenképp normal jön ki belőle. Vagy ha van már mindegyik szontre recepted akkor lehet közvetlenül is gyártani? Szerintem akkro sincs alapanyagban különbség.
-
Horbal
őstag
Ma el is megyek sörözni...
Van abban valami amit mondtok amúgy mert a hömbölgés azért esett most ki belőlem mert éppen 10x kinyírtak ezek a g&@+k és nagyon feltoltam az agyam rajtuk...
LucifeI2
Azért azt megengeded, hogy én ne kitetal meg rohanással ponttól pontig akarjam átvinni.
Vagy ez teljesen irreális elvárás? -
maross
nagyúr
Nincs vele bajom hogy nem megy, de eleg jo cuccokat vettem, es igy is szetpakolnak act2-ben. Haladni tudok ha epp van kedvem, neha atugrok egy champion csoportot amit egyebkent nem tartok barbarhoz meltonak
, de ha erre az egeszre gondolok, inkabb arra jutok, hogy farmolok act1 butchert, es ha az ott esett 100 sargara gondolok amibol 95 vendor 5 pedig ert osszesen vagy 400k-t, akkor inkabb bemegyek az aukcios hazba, veszek ket ringet 200-ert, es eladom 600-ert, "mert igy haladok a legjobban act2-ben"
. Es ez igy idegesito
.
-
mikromanus
veterán
Ja, wizarddal könnyű
Barbárral kis fejlesztés még és mindent túlél.... Kivéve a rare/elit ellenfelek elemi sebzéseit. 70-75% resistekkel és 20% absorb mellett is szívás. Főként ha jail/waller/vortex is van a monstrán és bezár/behúz miután szépen begyújtott mindent
Meg persze ölni nem tud elitet ami kicsit gáz. A végén rá kell szoknom a csapatmunkára. Még apróbb fejlesztések lesznek, de alapjaiban jó ez. Sisakon lehet +50allresesre csere lesz, amun és gyűrűn is lehet opcionálisan kicsi. Stormshield és string of ears valószínüleg kimarad. A rare cuccon jobbak a statok és a resistek és az armor. Bár ha látok egy jó árú 20 dam redes övet akkor azt lehet bevállalom... Stormshield az kizárt. Ennyire nem vagyok sznob -
Wolverine
félisten
A spammerek jellemzően nem veszik a D3-at boltban, hanem Battle.net-accountokat lopnak (vagy lopottakat vesznek olcsón nagy tételben), és onnan tolják. Épp ezért a ban sem olyan egyszerű dolog, mert a lopott accountokat a tulajdonos hajlamos visszakérni...
Szóval ez nem olyasvalami, amit egy ember napi 8 órában intézhetne. Inkább olyasmi, amit kontinensenként 100 GM csinál 7/24-ben...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szerk: Barbár.
Resistjeim max 300-on vannak. HP 34k, armor 8k, damage 8k.
Torso armorban két vitality kő, nadrágban két vitality kő, sisakban + life% kő, pajzsban is ilyen színű most hirtelen nem tudom mit ad az.
Fegyverben zöld kő crit% miatt. 700-as egykezes fegyverem van.Úgy tippelem, hogy mindent le kéne cserélnem inferno act2-höz. Ez minimum 50 millió de lehet több.
Jelenleg 2 ütés vagyok act2-n. -
warcat
veterán
Azt is tegyük hozzá,hogy normál esetben nem nulláról kell megvenni egy cuccot.
Nem friss 60-as kariként már van valamilyened, pl egy enyémnél jobb x-bow lehet hogy 30 millió,de az enyém is ér 15-öt ha eladom,máris 'csak' 15 millió a fegyver.
Ha olyan cuccban vagy,ami 'semmit se' ér,akkor meg szimplán át akarsz ugrani rengeteg óra act 1-2 farmolást a vásárlással,ami persze hogy pénzbe kerül,mint mindenhol.Infláció csak a nálad lévő pénzt bántja mert ugye kevesebbet ér,de ha úgy nézed,hogy a 100 milliós kardhoz ugyanúgy 10 óra itemfarm kell(amennyi idő alatt tegyük fel kiesik 20 jó rare ami elcserélhető 100 millióra),mint korábban a 10 millióshoz,akkor nincs nagy baj.
-
radi8tor
MODERÁTOR
1-2 napja vagyok Infernón de már komoly gondot okozott előtte is a cuccok vásárlása. Rendszerint lemerítettem a gold raktáromat, mert annyira elszálltak az árak.
Ha nem így tettem volna még mindig hellen szenvednék az ellenfelekkel olyan cuccokban, amik esnek a játékban.D1Rect: nem akartam nagyobbat mondani mert látod valaki szerint nincs is infláció.
Aranyat meg már 2000-ért nyomják rád. -
Cyberbeni
addikt
wizardot annyira nem ismerem, de dh-val simán 300k dps fölé lehet menni (persze drága gearben), nekem olcsó cuccaim vannak, de ígyis 50k fölött vagyok (mostanában inkább hc-t játszok, szóval nem foglalkoztam a dh-val, mert úgyis változtatnak nemsokára infernón)
szabad téren simán meg tudok ölni kb bármilyen pakkot act3-ban, zárt térben azért kicsit nehezebb, de ott sem lehetetlen (de 6x ekkora sebzéssel persze simán menne minden, mert ami most van, az kb helles gear, csak a fegyver inferno act1-2-es)
itt van stream, 291 vitalityje van a csávónak, és így is simán írt mindenkités movement speed kb alap a távolsági karikra (kivéve, ha azelőtt megölöd őket, mielőtt odaérnek hozzád)
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest