Aktív témák
-
-
mikromanus
veterán
válasz
lapuli #30725 üzenetére
Ja. Act 3-on volt azért soloban szívás és taktikázás. Duoban egy DH-val már egész jól haladtunk. Pár komisz elit kombó megtréfált azért néha, de simán játszható volt. Csak azt nem szeretem amikor kitaktikázom halál nélkül az ellent, lemegy minden minion és boss HP-ja kb 10%-ra és akkor benyom egy kalózzászlót és megtérek az örök vadászmezőkre. Utána kezdhetek mindent előről. Ha rare a szörnyi, akkor tuti új kör jön tiszta lappal
-
D4v3
őstag
válasz
lapuli #27581 üzenetére
Infernora monkkal muszáj leszel átmenni defenzív módba. 1h+pajzs alap, ezen kívül dodgeos mantra, armoros rúnával, 4 seces blind, heal a plusz sebzéssel nagyon jó még, mivel 15sec a CD és 45 mpig tart a +15% dmg buff, aztán 4 seces bubi, szólóban esetleg earth ally a +10% vita miatt, ütésnek pedig fist of thunder a thunderclap miatt jó, mert a leggyorsabb ütés és max. spirited lesz mindig. Passzívnak Resolve a -dmg buff miatt (bossokra is hat!), onewith everything a rez miatt szintén kötelező, harmadiknak pedig jó lehet a dexterityből armort adó passzív. Ezek mellé szerezz be minél előbb egy life on hites fegyvert, ha socketes az a legjobb, mert abba mehet még max. 300-as gem is, olyan 600 felett már érezhető a hatása. Nyugodtan rá lehet menni a vita, rez itemekre, act2-ig teljesíthető a játék max. 15k damaggel is.
Gyűrűket pedig érdemes venni AH-ból, 70 dex vagy 70 vita, attól függően mi kell és 15% attack speed olyan 20-30k gold csak és ennél jobbat nem nagyon fogsz tudni venni ár/érték arányban. -
DjDanee87
addikt
válasz
lapuli #26754 üzenetére
Ha ez szarkazmus volt:
Szerintem valóban jól találta ki. Most a legendaryk 95%a egy rakás ****. Ezzel nyilván illene valamit kezdeniük, mert akkor minek legendary. Egyetértek velük, hogy visszamenőleg ne babráljanak vele, mert akik megvették/eladták azokat korábban lehet sokat buknak rajta stb. Szerintem jól van ez így.
Másik dolog amit írtál az attack speed nerf. Ez teljesen más dolog, mint a legendaryk, mert ez minden karakternek minden minőségű itemére érvényes lesz, tehát veszíteni nem fog vele senki, vagyis inkább mindenki akinek van, és egyformán. Értem, hogy szükséges láttam én Kungent csépelni az egykezes 1,2es attack speedes kalapácsával úgy ütni, mint egy varrógép. És tényleg hatalmas előnyt jelent a legtöbb karakternél a attack speed most. Jobb lenne ha nem lenne ilyen kötelező stat ami több ezer dps+ t ad
-
persil
nagyúr
válasz
lapuli #26438 üzenetére
Nephalem valor buff, lvl 60-tól a leölt elit pakkok után kapsz egy ilyet, ami fél óráig tart és 15% magic/gold find bónuszt ad.
Ha a 30 percen belül leölsz még egy pakkot, akkor frissül a 30perc és kapsz +15%-ot. Na, ez elmehet egészen 5-ig, ez a max, ahol 75% a bónusz.
-
errorcode06
őstag
válasz
lapuli #13855 üzenetére
Csaknem, de ha mégis, akkor eljátszom a festett tégla esetét, mint említette egy kollega fentebb.
Ne szórakozzanak. Kaptunk átvételkódot, kb email érkezése után 10 perccel visszaigazoltam a megrendelést (állítólag sorrend van és aki később rendelt annak lehet nem jut).sith7: 1 hsz / nap, mert mindenki kockulni fog
Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- Google Pixel topik
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest