Hirdetés

Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz Cyberbeni #27483 üzenetére

    "vitality meg resist max arra jó, hogy reflect damaget jobban bírd, de ranged karira fölösleges dps-en kívül mást venni."

    Bár így lenne. De sajnos infernon, ahol nem slow act1 zombik vannak, nem tudod elkerülni hogy ne üssenek meg. Force armor sem ér semmit nulla ressel meg alacsony hp-val.

    Minden mob: fast, molten, lő, ugrik, teleportál, insta dmg-el a nyelvével (soul lesser) + a legtöbb helyszín zárt, kicsi, nem tudsz elfutni, beakadsz....

    Úgy lehetetlen játszani infernon hogy nem találnak el. Úgy sem lehet játszani hogy akkora dps-t tolsz hogy 1 hitelsz mindenkit és nem érnek oda. Hogyan. Act3-on is menniy sima fehér mob van 500k+ élettel. És az elit ami fast, shield, 5M hp, teleport? És úgy sem lehet játszani hogy 1 véletlen hit, és azonnal halál.
    De persze tévedhetek is. Ha valaki megmutatja Act3-ban, örömmel megnézném. Én örülnék a legjobban ha olcsó low gear-ben vita meg resist nélkül lehetne vígan szaladgálni írtani és darálni halál nélkül infen act 3-4-ben (solo-ban persze. Nem úgy hogy valaki tankol előtted...)

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Aktív témák