- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Plazmacucci #404 üzenetére
A textúra élességért felelős opció az Anisotropic Filtering. Én ezt alapból minden játékra ráeröltetem a CCC-ben.
Amúgy tény, hogy nem a legszebb játék bizonyos szemszögből, de itt végre nem csak papíron létezik a tesszaláció és maga a világ nagyon hangulatos, kidolgozott és a részletekben van a lényeg. Ez nem Crysis ahol mindent az arcodba tolnak. Az atmoszféra mindenért kárpótol.
-
Mukorka
addikt
válasz
Plazmacucci #404 üzenetére
Na valahogy így is kell kinéznie. Nem tudom mit rontottál el először de ez a játék korántsem ronda
És végre értelmes tsz is van hozzá, persze egy 5770-nek szerintem az is szép ha elviszi folyamatosan maxon.
-
Mukorka
addikt
válasz
Plazmacucci #398 üzenetére
-
czundermák
aktív tag
válasz
Plazmacucci #398 üzenetére
Hát akkor már értem miért mondod kritikán alulinak a grafikát.
Driverben állítgass kicsit a dolgokon, jobb ötletem nincs így hirtelen. -
czundermák
aktív tag
válasz
Plazmacucci #392 üzenetére
Még driverben is feltoltam mindent, tovább nem bírom fokozni.
Legfeljebb a felbontást, de akkor kettéreped a monitorom, 1680x1050-et tud csak. -
Mukorka
addikt
válasz
Plazmacucci #379 üzenetére
Érdekes egy teszt sem említi hogy szar a grafika
Épp az előbb lett megbeszélve hogy a grafika átlagon felüli...
Amúgy a főszereplő hangja vs rossz grafika alapján én nem is játszanék vele hiszen minden irritálna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest