- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
-
-
eastsider
nagyúr
nekem ki van 16 giga mellett, és még egyszer sem hisztizett
csodálkozom is. lehet w8.1 ficsör
egyik laboron láttam, hogy a tanárnak valami latija van. szerintem 5520, hát azért még messziről is látszik a különbség a 6420-amhoz képest. az a zsanér eléggé íííííííí.....
amúgy szerintem annyira nem néz ki szarul a 20(30-as) széria szerintem, persze egy 6x10... na az jól nézett ki szerintem
full kocka, mint egy TP vagy EB.. ehhez képest a mostaniak meg mint egy inspiron.. mondjuk engem annyira nem mozgat meg, legalább nem annyira lopják el, nem néz ki annyira drágának talán
-
-
premete
veterán
Itt a baj az, hogy business cuccok is hiányoznak belőle, félmillió forint, nagy dög, és rezsó helyett lehet használni. Az átlag üzleti felhasználónak, se 15.6", se fűtést helyettesítő vgára nincs szüksége, a tervezőnek pedig ott a Precision, Pistike pedig 120 ezerért akar venni, i7-est, játékra és f@szbukra, tehát az is talány, hogy hova szánják, melyik piaci szegmensnek.
-
Krystal_s
addikt
Szia, próbáltál Bios frissítést ?
Az Inspiron azért zúg, mert szar a Bios, nem a hűtővel van gond. Enyém is ilyen volt. Amikor először bekapcsoltam mondom ez mi? Olyan hangos volt, mint egy hajszárító...
Megfelelő Bios frissítés után teljesen hangtalan lett, kb 50°C-ig be sem kapcsol a venti és akkor is csak 2000-3000rpm között. A képen is látszik, hogy nem melegszik a CPU, mégis majdnem maxon pörög.Más:
Nevetséges, hogy sokan a legtöbb hibára, akármire azt a magyarázatot adják, hogy üzleti kategóriás gépet kell venni otthonra, mert egy 180-200ezres gép gagyinak számítLehet picit más az anyaghasználat, de attól még normálisan kéne működnie akár egy 100ezres gépnek is, ha már egyszer a nevét adja egy nevesebb gyártó. Szerintem sok szervizben nem ártana egy kis képzés, mert ismert típushibákról sem tudnak, amivel tele van net, én meg ha bemegyek és elmondom az a reakció, hogy jajúristenezhogylehet ilyennel ők még sosem találkoztak.
-
SzaboZE
addikt
Újra a hőmérséklet téma... A pch dióda a chipset része, nincs köze a cpu/gpu pároshoz, 80 fok felett kezd melege lenni, 90 fok körül kritikus. Ha már nézel hőmérsékleteket, akkor javaslom nézd meg a normál határokat is a neten. Nem a desktop gépekét! Az inspiron azért zúg, mert - igen - az i7 melegszik és ez egy alsó kategóriás gép egy alsó kategóriás hűtővel. Ha csendes gépet szeretnél, akkor mélyebben a pénztárcába kell nyúlni és latitude-öt, precision-t kell nézni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest