- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
Ezek közül valamelyik (a google használatához pedig nem kell 3 diploma és 2 felsőfokú nyelvvizsga).
A "Network" fül alatt vannak gy.k. -
Dell XPS
veterán
Így csináltad:
GParted-el minden partíciót törölj le, amennyiben ezt választod. Utána nem is kell létrehoznod egyet sem, majd a Windows telepítő elintézi Neked, természetesen ezt nem lehet Linux alól megtenni, Live CD-ről vagy Pendrive-ról kell boot-olni hozzá. A Gparted önnálló formában, ISO-ként is letölthető: GParted Live CD/USB/HD/PXE Bootable Image )
-
Dell XPS
veterán
Letöltesz egy ubuntu telepítő cd-t, mondjuk a 12.10-est, lehet 64 bites is. Kiírod CD-re vagy DVD-re, vagy pendrive-ra, majd elindítod. Ha betöltött (biosban beállítod hogy onnan bootoljon), majd a try ubuntu gombra kattintasz és ekkor bejön egy csaknem teljes ubuntu. A bal felső sarokban lesz az "indítópult" , rákattintasz: beírod a keresőbe, hogy: gparted
ekkor feldobja a partícionáló program ikonját, majd rákattintasz és elindul.... LETÖRÖLSZ MINDEN partíciót a merevlemezről és nem csinálsz újat!!! A végén a pipára kell kattintani, hogy tényleg "tegye meg", utána "reboot". És indulhat a telepítés a Win7-el...
Hát vagy ez, vagy amit a kollégák ajánlanak, próbáltam részletes lenni....
-
Dell XPS
veterán
Töltsd le az "EaseUS Home Edition"-t és telepítsd, majd készíts vele egy boot-olható EaseUS-t tartalmazó CD-t vagy egyéb eszközt és boot-olj be róla. Az EaseUS-on belül válaszd a "Delete all partitions"-t opciót, majd végezd el a törlést. Ezek után már teljesen partícionálatlan lesz a merevlemez és indíthatod a Win7-t telepítését....
-
vilmaboy
őstag
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Ahogy írtad: 120k és csak új, hát ebben a definícióban nem nagyon tudok segíteni Neked. Van egy topic (milyen notebookot vegyek?), ott percenként ezt elemzik, kérdezz rá, ha itt esetleg nincs ajánlat.
-
Chaser
legenda
Szívesen
Muerte75: Akarod mondani egy új alaplapot, mert ha vga defektes az lappal együtt cserés.
Tudja valaki E4300-ba ha hdd keretet akarok rakni az optika helyére kell valami extrára figyelni? Kivettem, sata az optika, meg gondolom a vastagság stimmeljen. Amúgy azt hittem ez multibay, de akkunak nem látok belül csatlakozót.
-
Chaser
legenda
Már mondtam hogy csak hivatalos dell szerviz fogja ingyen megcsinálni. Külső szerviz éppen megcsinálhatja, de biztos nem ingyen és lehet tényleg a gar is elveszik ha belenyúlnak..bár nem hinném hogy látható nyoma lenne neki. Nyilván a C-szerviz volt amihez haver gépét is küldték..leírtam a végeredményt
Bármelyik dell szervizbe viheted, once again: Humansoft...lehet messzebb van de legalább korrekten megcsinálják.
-
Chaser
legenda
Mivel elromlott, megcsinálják. Nem sok dell szervizről tudok országos szinten. Ha nagyot tévednék javítson ki valaki, de 10 alatt van a számuk. 1ébként viheted nyugodtan a boltba ahol vetted, kötelességük intézni.
Haveromét nem tudom melyik szervizbe vitték, tuti nem humansoft v getronics..kijelző problémája volt a gépnek. Random produkált anomáliákat. Az egy dolog, hogy ugyanúgy küldték vissza a szervizből 3 hét után, de még az egyik hangszórót is megölték -
Szia! Hibrid alvó, szunya állapotban a memória tartalmát kiirja merevlemezre, majd a továbbiakban "életben" tartja a memória tartalmát. Ezt értsd úgy, hogy ha valamiért elfogyna a telep akkor nem veszik el a munkamenet, gyk. hibernációból folytatod. Alvás teljesen jó, én is használom, gyors és semmi gond vele. Nem árt neki mert nem működik semelyik mechanikus alkatrész - merevlemezed nem sérül.
-
lcee79
addikt
nekem OCZ van
de igazából szerintem rossz ssd nem nagyon van...Samsungot vesznek sokan, Apple is azokét használja, én az inspironba azt tettem
Volt már Kingston is nálam az sem volt rossz
adatátviteli sebesség a lényeg, egyik kicsit gyorsabb mint a másik másik kicsivel olcsóbb sok különbség nem nagyon van...Új sata 3-asok kicsit drágábbak, de 500Mb/sec-es sebességűek
2x gyorsabbak mint a sata2esek.. -
mghltm
addikt
a marka es a tipus jo, ugyanilyet hasznalok az e6400-amban csak 64gb-osat. nem tudom milyen operacios rendszert szeretnel telepiteni, de ezert az osszegert a helyedben en egy hasznalt/ujszeru 60g vagy 64g meretut neznek apron. jo aron lehet talalni megkimelt allapotut akar 1-2 ev garral. az ssd beszerelese maceras lehet, itt van hozza segedlet
-
nemcso
őstag
A Dell ControlPoint System Manager progi csak XP -re megy fel.
Ennek a proginak az N5010/Win7_64bit -es "változata" a Dell QuickSet.Csak és kizárólag IE alatt megy a letöltés, más böngészővel nem tudod letölteni az R257296.exe -t. (3,6 MB -os önkicsomagoló exe, amely tartalmazza a 32bites és a 64 bites változatot is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged