- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
EstiloL2
tag
válasz
m.tomi4 #20699 üzenetére
Nem mindig hűt 10 fokot, de általában igen, de van amikor többet is. Játék közben is hűt kb 8-9-et, ami nem rossz, de volt hogy akkor is 10-11-et. Mi 10k-ért vettük, mert már másnap nyaralni mentünk, és nem volt időnk megvárni, mire kihozzák. Ezért egy ezüstöt kaptam fekete helyett. :S Csak 1 boltban volt raktáron....
-
Norbi-01
csendes tag
válasz
m.tomi4 #20696 üzenetére
Nekem tegnap hoztak ilyen hűtőt![link]
Hát nekem nem nagyon jött be.Csak középen van 1 db hűtő és ennyi.
Halk forgatható,csak az nem tetszik hogy te állíthatod a magasságot.
Feleslegesnek tartom.[link]
Máshol nagyon dicsérik ezt a hűtőt.Nekem is tetszik,mert igény szerint pakolászhatod őket, a szellőzőknek megfelelően.
Amúgy neked hol lehet be kapcsolni a webkamot?
Én csak msn el tudtam kopróbálni....n5110 -
Pilgrimo
csendes tag
válasz
m.tomi4 #20617 üzenetére
nem egészen
amit kicseréltettem az már volt használva - persze csak szerintem
a wifi problémás totál origin voltviszont megoldódott a probléma
nem túlzás, ha azt mondom, van egy kis "X-aktás" behallása a dolognak
Visszavittem, mondottam a problematikát a géppel - elég hozzáértő tag volt - no meg azt, ha lehet, inkább itt helyben szervizeljünk, a gépcsere mindenkinek több munkát okozNa most akkor jön Mulder ügynökösdi:
A szerelő srác hátravitte a gépet, hogy drivert próbáljon bele - persze, ha nem megy, úgy kicserélik a kártyát - én addig kimentem valami üdítőt szerezni. Kb 5-8 perc múlva visszatérve a srác is végzett, épp rebboton volt a gép és aszondta szerinte sikerült feltennie a megfelelő drivert. Nos tényleg működött.
Ami számomra mégis X-akta marad, hogy ugyanazt a drivert tette föl, amit már én is próbáltam (ott volt letöltve a gépre), ám neki mégis megoldódott a helyzet.Összességében nagyon segítőkészek voltak, probléma megoldódott, én nagyon boldog vagyok, ami picit zavarja a csőrömet, hogy nem sikerült lokalizálnom a problémát... X-akta
-
Z86
őstag
válasz
m.tomi4 #20418 üzenetére
Elvileg 2 kimeneted van: VGA és HDMI, 3 külső megjelenítőhöz kellene még egy.
Itt egy hasonló kérdés. -
Blax
tag
válasz
m.tomi4 #20509 üzenetére
Nálam a konfigurálatlan gép azt jelenti, hogy szűz win telepítve, driverezve. Sokan kb. ennyit csinálnak, mással nem foglalkoznak. Ezt meg ugye talán még jóanyám is meg tudja tenni.
Egy finomhangolt rendszert már némileg érdekesebb téma... Feleslegesen futó service-k letiltása, pár felesleges registry kulcs törlése (vagy módosítása), lapozó file minimalizálása (vagy teljes kikapcsolása), cache és superfetch kikapcsolása, felesleges hardware komponensek, gyártó specifikus szoftverek elfelejtése, satöbbi satöbbi. Így egy jól belőtt alap(!) rendszer RAM használata kb. 700MB. A szokásos használt szoftok feltelepítése után (vírusvédelem, PS, VMware, mittudomén, ki mit használ) - amik nem indulgatnak el összevissza maguktól - nem éri el az 1GB RAM használatot.
Jahogy miért így? Azért van a RAM a gépben, hogy azt használja, ne a vinyót tekerje!
-
-
randras
veterán
válasz
m.tomi4 #20407 üzenetére
Ez ezt tölteti le veled. A linkelt oldalon jól láthatóan nem szerepel a gépünk a kompatibilitási listában. Szerintem ez a program ehhez a géphez nem létezik.
Ez 2 dolgot jelent: az egyik, hogy abszolút nem is fog működni, akármit raksz mellé, a másik pedig, hogy épp ezért nem is kell semmi mást sem felrakni, mivel úgysem lesz a Windows alap drivere nyújtotta lehetőségeken túl (kvázi h működik a webcam) több lehetőséged. De cáfolj meg, engem is érdekel.
-
soldi3r
veterán
-
-
SzaboZE
addikt
válasz
m.tomi4 #19705 üzenetére
"milyen messze vagy a routertől (ideális esetben semmi köze hozzá, gyakorlat minél messzebb vagy annál nagyobb a zavar a jelben)"
Már miért ne lenne hozzá köze ideális esetben? Minden esetben változik a jelerősség a távolsággal, rádiós jelátvitelnél nem tudsz mit tenni ez ellen.
"a utorrent általában a teljes elérhető sebesség tized részét használja "
Állítsd be a secure connectiont, mert az UPC korlátozza a torrent adatátvitelt. Nekem Digivel fullon megy a torrent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest