- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naveno
tag
ez volt az, a leírással ellentétben jó a scorpio blue-hoz is.
wdidle3.exe /d
és disabled is a fejleállítás
azt is meg tudod nézni, hogy a gyári beállítása hány másodperc. az enyémen 8 volt, az édeskevés. netezés közben folyamatosan kattogott, disabled óta semmi.
-
Naveno
tag
WD Scorpio Blue van ezekben. Valószínűleg az lesz, nekem a 640-es variáció van.
Először hallgattam, hogy mi kattog benne, aztán megnéztem, hogy le van véve a hang is.
Na, csak azért, mert egy kis keresgélés után arra a hangra meglett a megoldás, tegnap este találtam meg..Ezek a WD vinyók úgy vannak kitalálva, hogy 8 másodperc tétlenség után leparkolják a fejeket. Ez egyrészt kattan, másrészt öli az élettartamot. Van egy WD program, ami bebootolt DOS indítólemezből indítva teljesen ki is tudja kapcsolni ezt a fej-leparkolást.
-
Zotykoresz
tag
Helló.
Azt hiszem itt vannak az általad keresett modellek.
Laptopszalon.hu
Budapest Budapest, VI. ker., Teréz körút 47.
Nyitva tartás: H-P: 9-18h, Szo.: 9-15hLaptopdiszkont.hu
(Blaha Lujza tér McDonalds után szép nagy Dell logo, zöld kirakat)
1085 Budapest, József krt. 14.
Nyitva: H-P 10-18 h
Tel: 788-1200
Fax: 788-1209WestEnd ben van egy Dell márka bolt, nevét sajnos nem tudom, remélem tudtam segíteni.
-
DarknessHope
senior tag
köszi.. leszedtem.. és utána is néztem mit csinál de ahhoz már nem igazán értek mit is tehetek ha tudom hogy a dxg.sys volt a hibás
itt egy screenshot.. a legtöbb esetben ugyanezek a fileok mutatnak hibát.
nem értek túlságosan az ilyen driverek meg illesztőprogramok lélektanához. egyszóval kicsit szájbarágósan ha lehet.. előre is köszönöm a segítséget.
-
neverDell
tag
Ember! Te kötekedni jársz ide vagy néha gondolkodni is próbálsz?
Linuxokban licencelési okok miatt nincs gyári nVidia/AMD driver.
Egy x gyártótól származó, előre összerakott gép (pl. laptop) esetében feltételezhető, hogy a gép és a grafikus kártya gyártója közt van megállapodás, hogy bepakolhatják a gépeik mellé, gyári driverként. Mi több, a különböző VGA gyártók (pl. MSI) is szoktak ilyen szerződéseket kötni a két chip gyártóval, ezért tudnak saját, a chipet gyártó driverére épülő, de módosított drivert mellékelni a kártyáikhoz. -
neverDell
tag
Bocs, de a linuxos drivereknek mi közük az egészhez?
Azért a gyártók kötnek mindenféle szerződéseket, néha még fizetnek is a beszállítóiknak, nem ingyen kérik a drivereket az általuk szerelt gépekhez.--------------------
Ettől a falnak megyek: On Screen Display nem megy a frissen létrehozott userekkel.
Comodo Internet Security egyik dialógus ablaka erősen hiányos a korábban létrehozott user alatt...
El nem tudom képzelni, mit művel a gépem v. a win7... Mert az valószínű, hogy a kettőből az egyik szórakozik velem. -
Naigen
aktív tag
Ha a telenornál a gari is hozzájuk szól, akkor lehet bukta sztem is. El kell olvasni a szerződést, mert lehet, hogy addig nem is haverod tulajdona, míg le nem tudta a részleteket/hűséget, ergo el sem adhatja.
Ha gyártói gari, talán nem olyan meleg a pite, hiszen az a géphez nem a tulajhoz kötődik sztem... -
karesz1978
tag
Most töltök 64bites win7et, majd azzal megpróbálom. Nem volt prompt csak egy ilyen _ a bal felső sarokban. Egyébként letötöttem az éjjel valami francia nyelvű win7et azzal ment. Lehet azért mert abban vany sp1? Most ilyet töltök 64es verzióban mert az 32es volt. Kipróbálom aztán jelentkezek :-)
-
gilfoyle
őstag
A Latitudekhez van nvidia driver Ubuntuhoz.
Pont az a bajom, hogy nem tudok fixen Intelt használni. Ugyanis nem tudom bekapcsolni az optimust. Ha ki van kapcsolva akkor csak az nvidia látszik - így működik.
Bekapcsolom az optimust, működik az Intel, de a következő újraindításkor megint ki van biosban kapcsolva.Na, ez a bajom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZEN.com
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Windows 11
- További aktív témák...
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest