- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naveno
tag
ez volt az, a leírással ellentétben jó a scorpio blue-hoz is.
wdidle3.exe /d
és disabled is a fejleállítás
azt is meg tudod nézni, hogy a gyári beállítása hány másodperc. az enyémen 8 volt, az édeskevés. netezés közben folyamatosan kattogott, disabled óta semmi.
-
Naveno
tag
WD Scorpio Blue van ezekben. Valószínűleg az lesz, nekem a 640-es variáció van.
Először hallgattam, hogy mi kattog benne, aztán megnéztem, hogy le van véve a hang is.
Na, csak azért, mert egy kis keresgélés után arra a hangra meglett a megoldás, tegnap este találtam meg..Ezek a WD vinyók úgy vannak kitalálva, hogy 8 másodperc tétlenség után leparkolják a fejeket. Ez egyrészt kattan, másrészt öli az élettartamot. Van egy WD program, ami bebootolt DOS indítólemezből indítva teljesen ki is tudja kapcsolni ezt a fej-leparkolást.
-
Zotykoresz
tag
Helló.
Azt hiszem itt vannak az általad keresett modellek.
Laptopszalon.hu
Budapest Budapest, VI. ker., Teréz körút 47.
Nyitva tartás: H-P: 9-18h, Szo.: 9-15hLaptopdiszkont.hu
(Blaha Lujza tér McDonalds után szép nagy Dell logo, zöld kirakat)
1085 Budapest, József krt. 14.
Nyitva: H-P 10-18 h
Tel: 788-1200
Fax: 788-1209WestEnd ben van egy Dell márka bolt, nevét sajnos nem tudom, remélem tudtam segíteni.
-
DarknessHope
senior tag
köszi.. leszedtem.. és utána is néztem mit csinál de ahhoz már nem igazán értek mit is tehetek ha tudom hogy a dxg.sys volt a hibás
itt egy screenshot.. a legtöbb esetben ugyanezek a fileok mutatnak hibát.
nem értek túlságosan az ilyen driverek meg illesztőprogramok lélektanához. egyszóval kicsit szájbarágósan ha lehet.. előre is köszönöm a segítséget.
-
neverDell
tag
Ember! Te kötekedni jársz ide vagy néha gondolkodni is próbálsz?
Linuxokban licencelési okok miatt nincs gyári nVidia/AMD driver.
Egy x gyártótól származó, előre összerakott gép (pl. laptop) esetében feltételezhető, hogy a gép és a grafikus kártya gyártója közt van megállapodás, hogy bepakolhatják a gépeik mellé, gyári driverként. Mi több, a különböző VGA gyártók (pl. MSI) is szoktak ilyen szerződéseket kötni a két chip gyártóval, ezért tudnak saját, a chipet gyártó driverére épülő, de módosított drivert mellékelni a kártyáikhoz. -
neverDell
tag
Bocs, de a linuxos drivereknek mi közük az egészhez?
Azért a gyártók kötnek mindenféle szerződéseket, néha még fizetnek is a beszállítóiknak, nem ingyen kérik a drivereket az általuk szerelt gépekhez.--------------------
Ettől a falnak megyek: On Screen Display nem megy a frissen létrehozott userekkel.
Comodo Internet Security egyik dialógus ablaka erősen hiányos a korábban létrehozott user alatt...
El nem tudom képzelni, mit művel a gépem v. a win7... Mert az valószínű, hogy a kettőből az egyik szórakozik velem. -
Naigen
aktív tag
Ha a telenornál a gari is hozzájuk szól, akkor lehet bukta sztem is. El kell olvasni a szerződést, mert lehet, hogy addig nem is haverod tulajdona, míg le nem tudta a részleteket/hűséget, ergo el sem adhatja.
Ha gyártói gari, talán nem olyan meleg a pite, hiszen az a géphez nem a tulajhoz kötődik sztem... -
karesz1978
tag
Most töltök 64bites win7et, majd azzal megpróbálom. Nem volt prompt csak egy ilyen _ a bal felső sarokban. Egyébként letötöttem az éjjel valami francia nyelvű win7et azzal ment. Lehet azért mert abban vany sp1? Most ilyet töltök 64es verzióban mert az 32es volt. Kipróbálom aztán jelentkezek :-)
-
gilfoyle
őstag
A Latitudekhez van nvidia driver Ubuntuhoz.
Pont az a bajom, hogy nem tudok fixen Intelt használni. Ugyanis nem tudom bekapcsolni az optimust. Ha ki van kapcsolva akkor csak az nvidia látszik - így működik.
Bekapcsolom az optimust, működik az Intel, de a következő újraindításkor megint ki van biosban kapcsolva.Na, ez a bajom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest