Hirdetés
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple Watch
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulmi
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Koszonom, es Neked is kiskaktusz.
Esetleg nem tudtok ajanlani valamilyen helyet vagy embert, akinek lehet ilyen ventije?
Az ebay-s rendelessel nincs semmilyen gond, csak hogy eleg lassan jonne meg. Garancia pedig mar nincs ra sajnos, ugyanis 2008. juniusi a gepem.Koszi: Fulmi
-
asadasad22
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
van azert mas gyartonal is (pl minden MBP-ban), de tenyleg nem tul elterjedt. egyebkent sztem nalam tok ugyanilyen a billentyuzet az xps 16-on, meg meretileg is (2 oldalan itt hangszoro van), egy normalis meretu numpad valoszinuleg mar pont nem fert volna el itt, de jo ez igy ahogy van.
-
McLaca
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
Én sem vitázom, csak értekezem.
Meggyőzhető vagyok, ha elmagyarázod, miért jobb nekem a 32 bites w7, mint a 64 bites.Driver szempontból egyértelműen jobb a 32, mert van egy 2004-ben vásárolt scannerem, ami az eredeti szoftverével biztos nem fog menni 64 bites rendszeren, támogatás pedig már nincs hozzá (alternatív módon persze működhet), lecserélni meg ezért nem fogom, hibátlanul és tökéletesen megfelel a feladatra, amire vásároltam.
További elgondolkodtató tényező, hogy a prociban 2MB az L2 (sajna 4MB-os T7300-as nem volt akkor elérhető, amikor rendeltem a gépet), ami a 64 bites rendszeren szűkösebb lehet. De gondolom, ahhoz már olyan alkalmazás is kell, ahol ez kibukik.
Szóval, érveket kérek, mivel etessem a V1400-asomat.

Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
A hangkártyán és a kártyaolvasón kívül mindent fel is ismert, de a quickset nem is ezért jó, hanem plusz beállításokat tesz lehetővé a hardverhez, és pl. visszajelzi a hangerőt is, ha már egyszer van a gépen dedikált hangerőszabályzó gomb, akkor ez jó lenne... Megleszek nélküle, ha muszáj... Az érdekesség: a hangkártyához a 32 bites Vista drivert töltöttem le, de tartalmazta a 64 bites drivert is. Kicsit felemás ez így... Erre a gépre (Vostro 1400) egyébként nem hiszem, hogy bármit is ki fog még adni a Dell W7 alá, elvégre több, mint 2 éves modell.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Az ebay-s rendelessel nincs semmilyen gond, csak hogy eleg lassan jonne meg. Garancia pedig mar nincs ra sajnos, ugyanis 2008. juniusi a gepem.

.
Ilyen low power meg nem tom mi van a controlvaultban. azokból kiszedem... Meglátjuk, mert sehol nem találom, hogy kikapcsolná főleg ha AC-ról megy.