- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
msz151
csendes tag
válasz
Tomeewap #14204 üzenetére
Hali,
köszi a segítséget.... megnyugtató volt a válaszod, reméltem hogy hasonló véleményeket fogok kapni. Az aksi üzemidőről tudnál valami tájékoztatást adni? Jellemzően hálózatról fogom használni, de a mostani Asus-om 1,5 órás kapacitása kicsit kevésnek tünik. Esetleg i7-es procikról van-e valamilyen tapasztalatod? Ha csak a teljesítményt nézném (persze nem csak azt nézem
), az lenne az optimális választás.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Tomeewap #14179 üzenetére
Nézd meg a dell support oldalán, szokott lenni HDD firmware, lehet hogy segít. Ha nem, akkor futtasd le a delldiagot, hátha kiír valami nyűgöt. Ha ez megtörténik, lehet cserélni gariban. A CHS nem mondott igazat, 5 évig lehet meghosszabítani a gyártás dátumától a garit, holnap akár meg is tudom mondani pontosan mennyibe kerül egy service tagért cserébe (privátban).
-
Rocko007
aktív tag
válasz
Tomeewap #13572 üzenetére
grat a géphez, üdv a klubban!
Garit bármelyik forgalmazótól vehetsz, max. 5 évig bővíthető a gar. A w7 oldalán a service tag alapján lehet igényelni. W7-et nem fogsz telepíteni azzal a kulccsal, mert az a vistához jó, igénylés után kapsz egy kulcsot a w7-tel és a driverekkel.
-
Rocko007
aktív tag
válasz
Tomeewap #13562 üzenetére
nem hiszem, hogy tervezési hiba, nyomja a levegőt kifele, de az alján 2 helyen is szellőzik. vettem alá egy hűtőpadot, amit főleg passzívan használok, és játékok alatt is alig van hangja. Képzeld, vidéken is van DVB-T szolgáltatás, 88%-os lefedettséggel bír jelenleg. én is digitálisan tévézem, pedig vidéken élek. a hang nagyon jó, mind tisztaság, hangerő tekintetében.
-
Rocko007
aktív tag
-
eami
veterán
válasz
Tomeewap #13223 üzenetére
nekem pont ilyesmi van nem rég óta. kb annyi különbség hogy win+9cella+4év gari, a többi stimmel.
Bill. világítás tényleg nincs és ahogy utánakérdeztem itthon ne is nagyon keresgéljünk 1555ből olyat
Anyagminőségre olyan erős közepest mondanék, bár elfogult vagyok thinkpadhoz képest nemnagyon tud senki sem jobbat felmutatni ezt illetően.
Összességében erős kis gép bár apró bosszantó dologgal. pl.: mivel a tapigombok nem váltak (15ös szériánál sok volt a hiba..) be ezért rápakolták a funkciógombokat a F1-12ig. Csakhogy a FN az alapértelmezett
Különösebben nem melegszik bár erről a ventillátorok tehetnek, mivel azon nyomban fújják is ki a meleg levegőt.
kérdezz mit szeretnél tudni?
-
nistv4n
tag
válasz
Tomeewap #13223 üzenetére
érintő valóban nincs, az az XPS-től kezdődik, a billentyű háttérvilágítás viszont készüléktől függ, van amelyikhez van, van amelyikhez nincs. Ezt csak az tudja megmondani, aki árulja. Mivel én is ezt nézegetem, tudom, hogy felénk nem nagyon szokás a backlit-es világító bill, viszont lehet szerezni bele. De hogy magyar van-e ebből, az jó kérdés, és hogy pontosan mennyi HUF.
US kiosztás ebayen például 30 dollár között mozog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest