- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter M
tag
válasz
somasz #39011 üzenetére
Fényévekkel jobb mint amit a Lenovo bevezetett, h csak a vásárolt országban basztathatják a garit (bővítés, kiterjesztés), érvényesnek érvényes de fenntartásokkal.
Úgy h ez sztem egy normális módszer h ne többmillió gép legyen papíron gariban az USAban, Mo-n meg kettő, de könnyen beszélek nekem 3 nap alatt megvolt.
-
-
-
Benzoldog
tag
válasz
somasz #38353 üzenetére
Itt nekem az Intel grafikus és multimédia vezérlőpultja van és ott van az energiaellátás menu pont alatt, hogy energiatakarékossági szolgáltatások: kijelző energiatakarékossági technológia, itt kivettem a pipát, remélem most már jó lesz.
Még egyszer köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
-
Bedepi
tag
válasz
somasz #38228 üzenetére
Szia. A baj az, h a honosításhoz megvan minden, csak a kinti dell, a füle botját sem hajlandó mozdítani azért, h honosítassa a gépet. A gari már lejárt róla, de ezt szeretném meghosszabbíttatni. ezt a dell.com-on meg is tudnám tenni, de addig nem akarom, amíg nem tudom, h foglalkoznak e vele. A honosításba Már a hazai dell is segédkezik, de kintről nem látom semmi jelét annak, h haladna is az ügy. Már kb 3x volt kérelmezve, és semmi. A baj az, hogy még csak azt sem tudom, h mi a problémájuk. Gyönyörű hozzáállás ez a dell részéről.
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
válasz
somasz #37997 üzenetére
"valamint a precision gondolom jobban a tartósságra van tervezve és úgy van beállítva a hűtési házirendje, hogy inkább hűvös legyen, mint halk"
Vagy ahogy akarod, a precision hűtéri házirendje felhasználó által menedzselhető.
Nekem tápon hűvös, akkuról csendes módban működik.
-
DNReNTi
őstag
válasz
somasz #37959 üzenetére
FirePro van benne (sajnos). Anno meggyőztek a tesztek és a fórumok. Korábban Quadro volt a gépeimben. A teljesítménnyel semmi bajom, de a support az fertelmes. Szerintem volt egy bő év mire az AMD kiadott egy normális drivert hozzá, addig muszáj volt a gyárival (Dell oldaláról letöltött AMD driver) használni, mert a hivatalos AMD szoftverek fel sem ismerték a kártyát... Azért ehhez még csak hasonló sem fordult elő a Quadro kártyáknál.
-
válasz
somasz #37846 üzenetére
Megnéztem aidaval is, csak a lant írja. Az realtek. Szervizkod alapján kerestem drivert. Alapesetben nincs. A google viszont talált a dell ftp oldalán de azt is hiába tettem fel. Fn+f2 lenne a vezeték nélküli de csak a bluetoothot kapcsolja. Tel ér vannak a fórumok ugyanezzel a kérdéssel. Tele ... a dellel.
-
-
Diniboy
aktív tag
válasz
somasz #37762 üzenetére
Ezt próbálom, de A00 ból csak win 7es van , nekem meg win8.1 van fent , ráadásul a DDU kijelentette hogy ő nem kompatibilis az enduroval. Most eltávolítottam a drivereket a programok eltávolításával, utánna csökkentett módban futtattam a DDU-t, felraktam a win 7es A00 intel drivert , meg a 13.9es amd-t és nincs az a menüpont ahol be lehet állítani melyik program mit használjon. Na mindegy megpróbálom újra ha nem lesz jó, megy egy format c: ...
-
-
-
-
-
kecz
aktív tag
válasz
somasz #37377 üzenetére
Az volt a bajom, hogy még egy ilyen mini usb adapteres wifi cuccot is vettem, plusz még vonatjegy, amiért felvonatoztam Szombathelyre, szóval több mint 7 ezret elköltöttem (utólag azt mondom átgondolatlanul). Szóval ezzel is kipróbáltam és bár jobb volt vele, de még így is csapnivaló. Jól felmérgeltem magam és eldöntöttem, hogy csak azért is elállok a vételtől. Arra és ahogy nem tudtam használni, ahogy akartam, szóval nem láttam értelmét, hogy mindig vissza-visszaküldjem szervizbe. Arra meg nem akartam alapozni, hogy "majd egyszer valamikor talán" a Dell vagy az Intel vagy a Microsoft vagy mindhárman együtt kijavítják ezt a hibát. Túl bizonytalannak tűnt számomra.
-
tusi_
addikt
-
DoItYourself
addikt
válasz
somasz #36949 üzenetére
Csak, hogy tisztázzuk a dolgot, ha rendelünk, akkor a házi beszállítótól rendelünk, nem vmi "boltból", vakon. Ők már adtak rá ajánlatot, benne is volt a leírásukban, h backlit-es a billenytűzet. Kedvem lett volna ellenőrizni a dell.com-on, h melyik konfigot ajánlották meg, de nincs ami alapján össze lehetne kötni az ajánlatukat a hivatalos oldalon lévőkkel. Referenciának megnéztem 1-2 kisker oldalát, de ott is csak 5-6 számjegyű cikkszámok vannak (pl. P35256), amik nem köthetők sehova.
Az már csak hab a tortán, h olyan HDD-vel ajánlották meg, ami szintén nem létezik gyári konfigba, ill. linux-al, ami ismét érdekes, mert az összes E5540-eshez min. Win7 jár.
Somasz, te úgy látom járatos vagy ebbe a bizniszbe, hogy mennek itt a dolgok? Valahol az EU-ban snitzerrel bontogatják a dobozokat és elvégzik pre-konfigurálást, majd ezt teríti a kiskereknek a Dell Magyarország? -
premete
veterán
válasz
somasz #36947 üzenetére
Bolt is tudja mit árul, ezeket az adatokat megkapja, illetve 2 perc alatt megnézheti a Dell rendszerében. Amikor a Delltől rendeltem laptopokat, ott is mindig benne volt a leírásban minden adat a hardverösszetevőkről. Igaz, angolul, de annyit illik azért megérteni, hogy például keyboard: hungarian, backlit.
Olyan boltnak nevezett helyről pedig ahol nem tudják mit árulnak, gyorsan el kell menekülni. -
Krystal_s
addikt
válasz
somasz #36447 üzenetére
Régebbivel nem próbáltam, csak a legújabb Nvidiással. Nem szeretnék próbálgatni, ezért kérdeztem, hogy akinek ilyen típus van, az melyiket használja, konkrétan melyik most a legjobb driver hozzá.
Itt a többség Latitude párti, ezért gondoltam sokan képben vannak ezzel kapcsolatban.
Bios verziót most nem tudom, de nem lehet az a gond, mert akkor az Nvidia-s driverrel sem kapcsolna be a kijelző alvó után. Addig visszaállítottam a Dellesre, de azért jó lenne, ha normálisan lehetne használni az altatást. -
premete
veterán
válasz
somasz #36423 üzenetére
Rendeltem közben egyet, headsettel együtt.
-
kavarc
aktív tag
-
mghltm
addikt
válasz
somasz #36181 üzenetére
Szóba jöhet még az E4300 és E4310 is, de ha lehet inkább 14"-ost vennék. Megpróbálok megnézni egymás mellett két típust, mennyi a különbség a 14-es és 13"-os gépek között.
ha debrecenben leszel hetvegen, meg tudom mutatni az e6400-at es az e6330-at egymas mellett ( bonusznak lesz egy e6510 is )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest