- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
paler
aktív tag
-
Roxkex
senior tag
válasz
webdeejay #39211 üzenetére
Köszi mindent !
Megpróbálom valahol megnézni magát a laptopot is élőben azért ! Kíváncsi lennék , hogy mégis csak mi lesz a kezembe évekig !premete: Persze én értem , hogy keveset volt használva , vagy akár nem is volt de sose szerettem venni így cuccot. Tényleg szép darab de én akkor se szeretnék úgy venni elektronikai eszközt, mert sajnos már jártam meg vele nem egyszer , sőt eddig 4/4 megjártam :\
Szerk.: webdeejay:Számomra mondjuk az 5537 kicsit jobban tetszik teljesítményben , meg hogy abban van 1TB vinyó és ott is rakható (?) mellé később SSD az optikai helyére.
-
Feenyx
aktív tag
válasz
webdeejay #39211 üzenetére
Sajnos nincs benne msata
Hidd el utána jártam, mert nekem is a listámon volt a gép. A ventillátortól jobbra csak a wifi kártya csatlakozója van, az hasonlít az msata csatlakozójára. A 38 oldalon pedig csak szöveget találtam sajnos semmi kép, mint ahogy írtad a hsz-ban.
-
drmazsi
aktív tag
-
kecz
aktív tag
válasz
webdeejay #37084 üzenetére
Le a kalappal a LSZ előtt. Holnap már kapom is vissza. Ők is tapasztalták a hibát több mérési pontról és cserélték a kártyát. Az újjal már jó volt. Majd holnap kiderül, hogy nálam is jó-e
De meglepődtem a gyors átfutáson, mert ilyenkor azért 1 hét a minimum. Legalábbis amihez én hozzászoktam. Mondjuk lehet, hogy közbejátszott, hogy még el tudok állni a vásárlástól és hogy kisregény szintű hibaleírást adtam mindenre kitérve. -
VGYke
addikt
válasz
webdeejay #36604 üzenetére
Avicularia, webdeejay köszönöm!
Avicularia: Nem igazán értek a rejtett partíciókhoz, de főleg nem ahoz a programhoz, amiből a képet készítetted. Akkor hány db rejtett partíció is van a HDD-nwebdeejay: mit értettél ezen, hogy: "másik az Intel Rapid Storage"? Én a régi asztalin csak azért telepítettem az IRST-t, hogy ne látszódjon mint eltávolítható eszköz az SSD.
A mostani asztalin is telepítettem, szerintem teljesen feleslegesen, mert az UEFI BIOS-ban már beállítható, az eszköz eltávolíthatósága.
DELL laptopoknál ez ügyben mi újság, ha nincs RAID és nem kell az IRST?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest