- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
paler
aktív tag
-
Roxkex
senior tag
válasz
webdeejay #39211 üzenetére
Köszi mindent !
Megpróbálom valahol megnézni magát a laptopot is élőben azért ! Kíváncsi lennék , hogy mégis csak mi lesz a kezembe évekig !premete: Persze én értem , hogy keveset volt használva , vagy akár nem is volt de sose szerettem venni így cuccot. Tényleg szép darab de én akkor se szeretnék úgy venni elektronikai eszközt, mert sajnos már jártam meg vele nem egyszer , sőt eddig 4/4 megjártam :\
Szerk.: webdeejay:Számomra mondjuk az 5537 kicsit jobban tetszik teljesítményben , meg hogy abban van 1TB vinyó és ott is rakható (?) mellé később SSD az optikai helyére.
-
Feenyx
aktív tag
válasz
webdeejay #39211 üzenetére
Sajnos nincs benne msata
Hidd el utána jártam, mert nekem is a listámon volt a gép. A ventillátortól jobbra csak a wifi kártya csatlakozója van, az hasonlít az msata csatlakozójára. A 38 oldalon pedig csak szöveget találtam sajnos semmi kép, mint ahogy írtad a hsz-ban.
-
drmazsi
aktív tag
-
kecz
aktív tag
válasz
webdeejay #37084 üzenetére
Le a kalappal a LSZ előtt. Holnap már kapom is vissza. Ők is tapasztalták a hibát több mérési pontról és cserélték a kártyát. Az újjal már jó volt. Majd holnap kiderül, hogy nálam is jó-e
De meglepődtem a gyors átfutáson, mert ilyenkor azért 1 hét a minimum. Legalábbis amihez én hozzászoktam. Mondjuk lehet, hogy közbejátszott, hogy még el tudok állni a vásárlástól és hogy kisregény szintű hibaleírást adtam mindenre kitérve. -
VGYke
addikt
válasz
webdeejay #36604 üzenetére
Avicularia, webdeejay köszönöm!
Avicularia: Nem igazán értek a rejtett partíciókhoz, de főleg nem ahoz a programhoz, amiből a képet készítetted. Akkor hány db rejtett partíció is van a HDD-nwebdeejay: mit értettél ezen, hogy: "másik az Intel Rapid Storage"? Én a régi asztalin csak azért telepítettem az IRST-t, hogy ne látszódjon mint eltávolítható eszköz az SSD.
A mostani asztalin is telepítettem, szerintem teljesen feleslegesen, mert az UEFI BIOS-ban már beállítható, az eszköz eltávolíthatósága.
DELL laptopoknál ez ügyben mi újság, ha nincs RAID és nem kell az IRST?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest