Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
paler
aktív tag
-
Roxkex
senior tag
válasz
webdeejay
üzenetére
Köszi mindent !

Megpróbálom valahol megnézni magát a laptopot is élőben azért ! Kíváncsi lennék , hogy mégis csak mi lesz a kezembe évekig !
premete: Persze én értem , hogy keveset volt használva , vagy akár nem is volt de sose szerettem venni így cuccot. Tényleg szép darab de én akkor se szeretnék úgy venni elektronikai eszközt, mert sajnos már jártam meg vele nem egyszer , sőt eddig 4/4 megjártam :\
Szerk.: webdeejay:Számomra mondjuk az 5537 kicsit jobban tetszik teljesítményben , meg hogy abban van 1TB vinyó és ott is rakható (?) mellé később SSD az optikai helyére.
-
Feenyx
aktív tag
válasz
webdeejay
üzenetére
Sajnos nincs benne msata
Hidd el utána jártam, mert nekem is a listámon volt a gép. A ventillátortól jobbra csak a wifi kártya csatlakozója van, az hasonlít az msata csatlakozójára. A 38 oldalon pedig csak szöveget találtam sajnos semmi kép, mint ahogy írtad a hsz-ban. -
drmazsi
aktív tag
-
kecz
aktív tag
válasz
webdeejay
üzenetére
Le a kalappal a LSZ előtt. Holnap már kapom is vissza. Ők is tapasztalták a hibát több mérési pontról és cserélték a kártyát. Az újjal már jó volt. Majd holnap kiderül, hogy nálam is jó-e

De meglepődtem a gyors átfutáson, mert ilyenkor azért 1 hét a minimum. Legalábbis amihez én hozzászoktam. Mondjuk lehet, hogy közbejátszott, hogy még el tudok állni a vásárlástól és hogy kisregény szintű hibaleírást adtam mindenre kitérve. -
VGYke
addikt
válasz
webdeejay
üzenetére
Avicularia, webdeejay köszönöm!
Avicularia: Nem igazán értek a rejtett partíciókhoz, de főleg nem ahoz a programhoz, amiből a képet készítetted. Akkor hány db rejtett partíció is van a HDD-n
webdeejay: mit értettél ezen, hogy: "másik az Intel Rapid Storage"? Én a régi asztalin csak azért telepítettem az IRST-t, hogy ne látszódjon mint eltávolítható eszköz az SSD.
A mostani asztalin is telepítettem, szerintem teljesen feleslegesen, mert az UEFI BIOS-ban már beállítható, az eszköz eltávolíthatósága.
DELL laptopoknál ez ügyben mi újság, ha nincs RAID és nem kell az IRST?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
köszönöm az infót.
Akkor nálad teljesen problémamentesen működik ez a típusú Dell laptop ?

Hidd el utána jártam, mert nekem is a listámon volt a gép. A ventillátortól jobbra csak a wifi kártya csatlakozója van, az hasonlít az msata csatlakozójára. A 38 oldalon pedig csak szöveget találtam sajnos semmi kép, mint ahogy írtad a hsz-ban.