- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Egy kis segítség, ha már nem találod a HD4400-as drivert W7 64bit alá: [link]Szűz OP rendszer telepítési menet:
- Windows telepítés
- Chipsett telepítés
- WLAN/LAN/Audio telepítés
- INTEL HD telepítés! Ez fontos, mert ha nincs fent a driver, akkor a DGPU sem fog menni.
- DGPU telepítés- Használ és örül.
Szerk.: Látom megtaláltad.
-
Damage401
senior tag
Azért kell első körben az Intel VGA-val kezdeni, hiszen, ha van benne dGPU akkor azon keresztül kommunikál a CPU-val. Létfontosságú, ha akarod használni nagyobb feladatokra(dGPU), illetve Intel VGA meg energiatakarékos már alapból indokolt, hogy kell.
Laposnál telepítést ÉN így szoktam:
Alaplap driver (Chipset driver)
Hang
Kommunikáció(LAN, Wifi, BT)
VGA, ha dGPUs( tehát van benne ATI vagy NVidia) Akkor 1. körben: Intel VGA driver, 2.körben dGPU meghajtó csomag (ATI vagy Nvidia)
Külön progik(winrar és társai)Szerk.: Ha APU-s rendszer akkor intel VGA nem kell
Üdv
-
AtHoS
nagyúr
Eléggé úgy néz ki, hogy nem jó a telepített meghajtó. Egy másikat kellene keríteni hozzá
pl. AIDA-val ki lehet szedni hardver azonosítót az eszközök - windows eszközök részen (ilyesmi szerű értéket kell keríteni: PCI\VEN_8086&DEV_1503&SUBSYS_849C1043&REV_05)Ezzel már tudunk mit kezdeni, mert pontosan azonosítja az eszközt
-
szabonagyur
félisten
Ezt nem tudom 100%-ra de a szolgáltató nem szűri MAC cím szerint a gépet és azért nincs a Dell-en net?
Amúgy nem tudom hány gépet telepítesz de más gépekhez is kell driver bőven, hiszen minden elem külön gyártó stb, ez főleg igaz az új gépekre mivel azokat az oprendszer sem támogathatja alapból.
Eszközkezelőben megjelenik a Wifi amúgy meg a LAn is? Melyik nem?
Van exe meg csomagolt formában is, azt szeded le ami szimpibb.
-
RBJ
addikt
Érdekes míg az előző hozzászólást megírtam csak csatlakozott.
De nem teljes értékű a hálózat, csak 10 Mbps lefele de felfelé is.
Most hogy figyelgetem kapcsolódik pár mp ig jó utána ledobja magát.
Valami hardveres dologra gondolok. Miért akarta a kölyök, hogy levakarjam az ubuntu t?
Lehet kapott a pofájára a gép? -
szabonagyur
félisten
Hello
Légyszíves próbálj meg helyesebben írni mivel kicsit össze-vissza a dolog így most.
LAN mivel 100Mb-es nem tudhat sehogy sem 120-at.
Ha jó drivert szedtél le annak menni kell, 3537e-n tutira megy próbáltam.
LAN neve azért lesz Wifi név mivel le tudja kérni, vagy ha fel is mentél egyszer wifivel akkor utána az is marad mivel a hálózati beállítások ugyanaz mint a Wifi-é, ez amúgy nem probléma, de olyan nevet adsz neki amilyet akarsz.
Router beállításai jók? Routeren MAC cím szűrés vagy valami? Ha normálisan be van állítva akkor mennie kell.ÉS a DELL honlapon lévő driverek jók feltéve ha jót szedsz le!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest