Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
Topikgazda
válasz
kavarc #55949 üzenetére
Nem adódik hozzá.
TheProb:
Régi típusú a dokkod? Tehát semmi fancy?Ezt már felraktad? Synaptics VMM3320 MST HUB Firmware Updater
-
somasz
Topikgazda
válasz
kavarc #55946 üzenetére
Narancssárga halál szerintem videókártya driver hiba lesz, mostanában szivatott egy gép vele, ott is nvidia volt, valószínűleg a win update felrakott egy nem stabil verziót.
Én úgy orvosoltam, hogy DDU-val eltávolítottam csökkentett módban az nvidia, majd az intel drivert. Újraindítás után kinéztem az nvidia hardverazonosítókat eszközkezelőből és ez alapján hozzáadtam őket a kivételekhez:1) Run "gpedit.msc" > Computer Configuration > Administrative Templates > System > Device Installation > Device Installation Restrictions > "Prevent installation of devices that match any of these device IDs"
2) Enter the device ID of the device for which you don't want any updates to be installed. The device ID can be found trough Device Manager > [your device] > Properties > Details > Hardware IDs. For me it was enough to enter one of the IDs found there.Eztán újratelepítettem a dell oldalán levő driverekkel.
Audiód ettől mondjuk még nem lesz. Meg persze lehet, hogy nem ez a bajod a 7537-tel, de egy próbát megérhet.
-
kavarc
aktív tag
válasz
kavarc #55819 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos nem javult a laptopom állapota, sőt. A hang(kártya?) rakoncátlakodása után már egyes alkalmazások elindításakor is kékhalált kapok, pontosabban naracssárgát.
Mivel a helyzet úgy tűnik nem függ az oprendszertől, lehet, hogy valami hardware gond lehet? Van valami tesztprogram, amivel le lehetne részletesen tesztelni az egyes komponensek működését? A delles beépített HW testert már próbáltam, ill. az aida64-el is futtattam stressz tesztet, de nem mutatott hibát.A másik kérdésem: a dellnél vajon meghosszabodik a garanciaidő az esetleges garanciális javítások időtartamával? Most kb 1 hónappal vagyok a gariidő lejárta után, de annyit simán volt szervízben összesen.
Köszi a válaszokat! -
SzaboZE
addikt
válasz
kavarc #44605 üzenetére
De most mondom, hogy nincs központi szerviz.Olyan sincs Magyarországon, hogy a Dell saját szervize. Szerződéses dell szervizpartnerek vannak. Minden egyes szervizpartner ugyanazon jogokkal rendelkezik. Ezért tudok arra gondolni, hogy a Te céged átvesz és szervizel, de nem közvetlen dell szervizpatner (hanem valamely dell szervizpartner alvállalkozói). Ha nem szeretnéd közzétenni, akkor magánban megírhatod melyik szerviz ez, hátha tudok segíteni.
-
SzaboZE
addikt
válasz
kavarc #44599 üzenetére
Sajnos az új fogyasztóvédelmi törvény csak annyit ír, hogy törekedni kell a javítás idejének minimalizálására. Az 1 hónap valószínüleg azért lehet, mert nem szervizbe vitted, hanem boltba, ahol heti rendszerességgel szállítják a hibás készülékeket szervizbe. Ha mondjuk 2 hét a szerviz, akkor simán +2 hét a szállítgatás miatti várakozás.
-
rizso
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Autós kamerák
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- Eladó egy kitűnő állapotú HP ProBook x360 2in1 notebook.
- Dell Latitude E5440 Intel i3 4GB Ram 120GB SSD 3 Órás Akku Pici Esztétikai Hibával Olcsón Eladó
- Használt Acer Nitro Laptop
- HP Elitebook 840 g3 laptop, i5-6300U 8gb ram, 240gb ssd, magyar világító billentyűzet
- AKCIÓ! MSI GF65 Thin RTX 3060 6 Gb/ i7 10750H/ 8Gb RAM/ 500Gb M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest