- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balagedebr
tag
válasz
DNReNTi #37712 üzenetére
DNReNTi
Nekem mondod, az melós gépem egy D630-as volt, azt is imádtam. Egyetértek, ezek voltak sztem is a legjobb gépekKöszi megnézem.
soldi3r
Köszi, megnézem ezt is. Mondjuk egy 840 evo?Amúgy kínomban már a jutyúbot nézem, ott meg egy Crucial M4-essel hasít egy ilyen gép.
Bár ezek közül mondjuk a Samu, ami lényeges olcsóbb, mint a másik kettő és azért az ár is fontos tényező. -
-
ro_bert17
őstag
válasz
DNReNTi #31371 üzenetére
és (#31372) Chaser: hallottam hírét az n5010 szerelhetőségének. Épp azt szeretném kideríteni, hogy hardver hibája lehet-e, mert akkor go to szerviz. (én hozzá nem nyúlok).
Közben megnéztem a live mini xp-vel. Csatlakozik, de teljesen nem azt a címet kapja, amit kellene. Ez jelent valamit? -
hito
nagyúr
válasz
DNReNTi #31260 üzenetére
Ok, de amikor megvettem a gépet még Dell szoftver is volt hozzá. Bár a rendszer 32bites volt. Most amikor kiválasztom a gép service tagje alapján a letöltések közül a 64bites win7-et, nem hoz semmit az ujjlenyomatolvasó részhez. Pedig elég jó kis szoftver volt, lehetett választani a beléptetési formák közül (csak bio, vagy bio + password, stb...). Tehát a win7 által kezelt fingerprint nem lenne túl jó, elég fapad.
-
geckowize
őstag
válasz
DNReNTi #29583 üzenetére
Először is elnézést, hogy ilyen régi postra válaszolok és egyúttal köszönöm a válaszokat.
Nem találok semmi arra vonatkozó információt, hogy a garancia milyen jellegű a service tag beírása után az általad linkelt oldalon. Viszont ha bevinném személyesen egy Dell szervizbe, pl Véső vagy Váci út, akkor gondolom felgyorsíthatnám a procedúrát, nem?
Mennyi ideig szoktak szöszölni egyébként? Mi a tapasztalat?
Egyáltalán van értelme bevinni úgy a szervizbe, hogy a merevlemez meghibásodott olyannyira, hogy semmilyen gép nem ismeri fel? Mennyi esély van rá, hogy kicserélik a hdd-t?
-
Mexildos
aktív tag
válasz
DNReNTi #29708 üzenetére
Szia, sziasztok!
Mi a különbség a Core 2 duo T9900 és a P9700-as processzorok között?
Tehát akkor egy Dell Studio 1737-es gépbe a maximálisan tehető memória 8GB? Azért kérdezem mert inkább pár tízezret ráköltök a meglévőre hiszen ha jó akkor nem cserélném le csak azért mert 3 éves. Feltételezem ram és proci bővítéssel és az egyik HDD lecserélésével SSD-re még legalább 2-3 évig bőven megfelel majd az igényeknek. Vagy tévedek?
mSata-t miért nem lehet a gépbe tenni? Nem úgy van hogy WWAN kártya bővítő helyére lehet tenni? Vagy valami ilyet olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Suzuki topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest