- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
formasu
tag
válasz
#34784256 #10253 üzenetére
A második bekezdéseddel nem vitázom.
Nem annyi garival veszed, amennyivel akarod itthon, hanem amennyivel kínálják! Ha többet akarsz, vehetsz hozzá, kevesebbet nem lehet. Ergo: ha kintről egy év garit kapsz, itthon meg 4 évet, akkor az a reális összehasonlítás, hogy a kintire is veszel még három évet, és úgy hasonlítasz árat, legalábbis szerintem. Nem a 4 év garis árat hasonlítod az egy év garis árhoz.A Windows-al kapcsolatban: Azt írtam le, ha mindenképpen kell vennem hivatalos Windowst, akkor azért adnék inkább pénzt, amit használnék is, nem pedig azért, amit rögtön törlök. Nem másról írtam!
Itt a Fórumon volt egy "ajánlkozó eladó", az Ő áraira írtam az ár összehasonlítást, hogy vajon megéri-e? Igazad lehet abban, ha Te közvetlen tudsz kintről, jó, olcsó helyről vásárolni, akkor biztos, hogy jobban megérné. Megnéztem az itt ajánlkozó embernek az árait, azt írtam le, és azt szűrtem le belőle, hogy nem biztosan érné meg nála vásárolni, mert bizonyos feltételekben nem tud versenyezni az itthoni boltokkal! Az, hogy max. 10%-al olcsóbb, nem éri meg bevállalni az ő kevésbé előnyös ajánlatát. Én erre az egy konkrét példára csináltam az összehasonlítást!
-
formasu
tag
válasz
#34784256 #10244 üzenetére
Még az előzőhöz tartozna:
Olvasd el a "verhetelen áras ent" ajánlatát, és mindjárt gondolkodsz!
1 év gari, angol Windows, angol billentyűzet, előre fitetés / egy részét /
Az ajánlott ár 275 eFt egy Studio, itthon 4 év gari, minden magyar, és bolttól függően 295-305 eFt. Ezek után választod a "kinti" behozatalt? -
formasu
tag
válasz
#34784256 #10244 üzenetére
Nem kell feltétlenül meghosszabítani, írod, de ha mondjuk egy évet ajánlanak, akkor hagyod egy év garin? A honosítás is idő, talán pénz is, stb.
Mi lenne, ha a külföldről behozottakra az importőr oldaná meg ezeket, és nem a vásárló? Akkor már nem látszana a különbség az árban, és nem tudna "bepalizni" senkit!Tehát: az árat azonos feltételekkel hasonlítsuk össze, különben csalóka az eredmény!
Nekem pl. szempont, hogy magyar Windows legyen rajta, / ha már fizetek érte, és nem tudom megvenni OP rendszer nélkül /, és ne pl. spanyol, magyar legyen a billentyűzete, garanciája.
a többség ( mármint aki kintről behozott gépet vesz ) jól elvan az angol Win-bill kombóval, írod. És ha magyarral is lehetne?
Ha nálunk adják 4 év garival, akkor igenis hozzá kell számolni az árhoz a különbözet megváltását!
Azt se hagyd ki, hogy milyen az akkumulátora! 6, vagy 9 cellás? Ott is van árkülönbség. -
törölt tag
válasz
#34784256 #10172 üzenetére
köszi, teljesen elfelejtettem, hogy a hivatalos odlalon nézzem
viszont ezek valami eszméletlen jó gépeknek ígérkeznek! kíváncsi vagyok majd az árakra (mondjuk úgysem most akarok cserélni, hanem majd talán egy év múlva), de asszem ezek minden pénzt megérnek
egy rövid ideig gondolkodtam rajta, hogy Thinkpad lenne a mostani gép utódja, de amint megláttam ezeket, úgy el is dőlt
-
catty21
tag
válasz
#34784256 #10207 üzenetére
Szia, a garancia is úgy szól, hogy tartós probléma esetén csere, vagy értékarányos gép jár. De a probléma szerintük, csak szerintem áll fent
így meg már a garancia ezen része is kérdéses.Állítólag a winchester van alatta (szervizes szerint) és emiatt gerjed. Nem tudom kerestem valami rajzot róla de semmi
Kicsavarni meg nem merem...
-
catty21
tag
válasz
#34784256 #10191 üzenetére
Az a helyzet, hogy semmi nem utal rá, hogy valamelyik progi csinálja.
Az Everesttől pl. nem zsongott be, amikor csináltam a tesztet, de pl. a kártyajátéktól most az előbb 15 perc alatt melegedett.Ma már nem jutok el a szervízbe. Egyébként ott mondta egy csaj, hogy ezzel a problémával mostanában három gépet vittek be.
Lehet, hogy szar széria?
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
#34784256 #10192 üzenetére
Ami a topiklakókat illeti hibás GPU ügyben, azt itt találjátok:Mi lesz velünk? - egyelőre ennyit tudni.
-
törölt tag
válasz
#34784256 #10038 üzenetére
Azért amit itt leírtam ne vegyél mérget
Szóval ha erre akarod alapozni a vásárlást előbb mindenesetre kérdezz rá az eladótól, hogy valóban ilyen chipsettel van szerelve, mert előfordulhat ( bár kicsi az esélye ), hogy a Core Duo-s ( tehát nem Core 2 Duo ) gépekbe más alaplapot tettek.
update: közben találtam ilyet is, nem is gondoltam, hogy ilyen is van a Wiki-n
-
m1sk4r
aktív tag
válasz
#34784256 #10027 üzenetére
Ez lenne az. Nem találtam a chipsetről infót
-
Laybee
őstag
válasz
#34784256 #9966 üzenetére
Kint van Angliában és nem tud hazajönni, felhívott hogy van egy laptop Dell Dimension 8200 40k hufért angliai boltból, 2005-ös 3havi garival Semmi kapcsolata nincs az itthoniakkal, csak teló, az meg drága. És mondta, hogy nézek utána, hogy milyen gép. És én is most látom, hogy nincs ilyen csak inspiron nevezetű.
-
catty21
tag
válasz
#34784256 #9958 üzenetére
Legyen úgy ötösöm a lottón, mint ahogy vártam, hogy ezt irod
Mindegy. Az én legeslegelső hszem eléggé cinikus hangvételű volt. És a hangnemedet bíráltam benne! Te kezdtél el utána személyeskedni!
Mindenre van tisztességes magyar szó... az angolul bekopizott szövegre is...A "ne válaszolj" rád jobban illene. Kóstolgatni? Szállj már le rólam. Már régóta te fújod fel ezt a lufit, had lebegjen és minél többen láthassák micsoda hősként állod a nem létező ostromot. Ha valóban 10 évvel vagy nálam idősebb, akkor ideje felnőni. Számtalan esélyed volt emelt fővel tudomást sem venni rólam, de te újra és újra labdát adogatsz a kezembe, mint valami óvodás.
Persze nehéz lett volna a legelején csak annyit irni: oké, bunkó voltam, de rossz napom volt és rosszkor rosszat kérdezett az illető.
Egy seggfej vagy. Paraszt és bunkó.
Viszlát.
-
catty21
tag
válasz
#34784256 #9943 üzenetére
Mondd csak rágódnál tovább valaki máson? Esetleg?
Ha sejtem, hogy férfi helyett kisfiú lakik a nick mögött eszembe sem jut a him büszkeségedet sérteni...Egy hsz-ből én nem vonnék le messzemenő konzekvenciát (ismered a szót, vagy szótárazzam?)
Talán elsurrant a tudatod mellett, de már jó pár hsz-szel ezelőtt a tudtodra adtam, hogy nem kivánok veled tovább diskurálni. Ennek ellenére TE továbbra is cseszegetsz.
Nem találsz fogást? Vagy mi? Várj ki van kötve a cipőfűzőm, köss már bele, hogy ez is fórumellenes magatartás.
Utoljára kértelek meg, hogy veszits el!
Arrogancia, nagyképűség, sértettség terén a nyomodba sem érek. Igazán fel nézek rád ezen tulajdonságaidért!
-
Palika71
őstag
válasz
#34784256 #9944 üzenetére
Akkor nekem simán lehet a 30% pusztulás. Nem tudom megoldani az akksi ki-be szerelést könnyen, mert egy szekrénypolcon üzemel a gép, egy notebook hűtőre téve,és onnan megy a seed. Mikor laptopozok, akkor meg kirántom belőle a power kábelt, azt már viszem is. Legközelebb egy 9 cellást veszek bele, mert abban bőségesen vannak tartalékok.
Az integrált VGA simán jó a HD-hez (igaz, az 1080p-t még nem néztem), ha a megfelelő lejátszóval megy a mozizás.
AZ Everesttel megnézem azért az akksim, mert kíváncsi vagyok, hogy mit ír rá. -
Szomj4s
tag
válasz
#34784256 #9916 üzenetére
Sajna nem kaptam hozzá MD cd-t, csak egy drivers and utilitys-es van, de azon meg csak a repairos cucc. Azzal nem tudom telepíteni
Egy nagy problémám az az angol tudásom hiánya:'( Tehát ha nem nagy gond, akkor össze tudnád foglalni, hogy hogyan tudnék MediaDirectet varázsolni a gépre? Csináltam már neki egy két gigás partíciót. -
törölt tag
válasz
#34784256 #9916 üzenetére
J és amit elfelejtettem: csak hogy még komplikáltabb legyen a kép, eredetileg volt a vinyódon valószinűleg még két rejtett partició, amit pedig egy Norton Ghost fájl volt, amiről egy pár klikkeléssal helyre lehetett volna állítani az rendszerpartíciót, valamint egy diagnosztikai partició. Az utóbbihoz vanCD, az előbbi viszont nincs rajta egy telepítő CD-n sem, de nem nagy veszteség, az első dolgom volt ezeket leírtani ( miután elmentettem őket persze
) Nem tudom, hogy az Inspironok is igy jönnek-e ki, az enyém Vostro, de szerintem ugyanaz a széria, csak a nevük más. ( még ez alkatrészek is kompatibilisek, pl. billentyű [ egér, monitor
] )
Közben megnéztem neked:
DellRestore, DellUtility, MediaDirect, C_drive, ezekkel a particiókkal jön ki alapból egy gép. -
catty21
tag
válasz
#34784256 #9856 üzenetére
Kedves K2,
kifogás. Ahogy az is kifogás, amiket te ide leírtál. Kifogás arra miért is kell valakinek rögtön a torkának ugranod, hogy mekkora hülye, amiért nem találta meg a google-ban az angol szöveget és az alapján nem tudta megoldani a problémáját.
Szerintem nem a te dolgod megítélni, hogy ki milyen formában segít önmagán, nem te vagy a jóisten. Ha xy itt kér segítséget, mert ez az első ami eszébejut, akkor szíve joga és nem hinném, hogy a torkát kell elharapni.
Ha valamilyen téren több tudással rendelkezel, mint bárki más - legyen ez simán csak talpraesettség - akkor helyzeti előnyöd van. Nagyon ocsmány dolog ezt az előnyt durván fitogtatni és lebunkózni a másikat.Én például tudok angolul valamennyire. Mégsem mernék bevállalni átállítgatást erre a hiányos nyelvtudásra alapozva!
Ez egy fórum, nem pedig egy blog. Kérdéseket-válaszokat, szempontokat lehet megvitatni. Nem hiszem, hogy nem fér bele, az illető kérdése!
Nem értem miért fájt neked, hogy úgy kezeli a problémáit, ahogy. Ha téged zavar hagyd figyelmen kívül, majd más megválaszolja.
Nem kell mindenkit eldózerolni. Gondolom te sem örülnél, ha hasonlóan bánnának veled! Engem az a fajta hozzáállás keserít el, amit te tanúsítasz, meg az, hogy még meg is magyarázod magadnak, hogy igazad volt ilyen otrombán viselkedniEnnek semmi köze nem volt az erkölcshöz, vagy, hogy ki a bölcsebb. Egyszerűen nem értem miért kellett bunkón válaszolni.
-
subidu
tag
válasz
#34784256 #9855 üzenetére
Dell XPS M1530 T9300 2Gb ram ,256mb 8600 GT DDR3, Vista Business.
Igaz , hogy melegedett a gép amikor hőség volt, de ha kint 20-22 fok volt akkor csak langyos volt.
Szóval én meg vagyok elégedve vele. De több illesztési pontatlanságot találtam nála mint a 2 éves Asusomnál, és ugye az asus gagyi márka -
törölt tag
válasz
#34784256 #9858 üzenetére
Ahogy olvasgatom, csak az az egy értelmes megoldás van, hogy fel kell hívni a Dell supportot, és ott bediktálod a service tag-ot, ( valamint valami bizonyítékot kérnek, hogy a gépet nem loptad, de ez nem tudom mit jelent pontosan, a service-taga alapján ugyis vissza tudják nézni, ha bejelentették, hogy azt a gépet lopták ) és akkor ott adnak egy master-passwordot amivel be tudsz lépni.
Azért ezt ne kenjük a Dell-re mint hülyeséget, ez igenis a vevő érdekeiért van, hogy védve legyenek az adatai, ha esetleg ellopják-elhagyja a készüléket. Ez inkább annak a hibája aki elfelejti a jelszót
-
luther78
csendes tag
-
subidu
tag
válasz
#34784256 #9849 üzenetére
igazad van.
nekem vista businessem van 2gb rammal mert csak így tudtam megvenni a gépet, megnéztem 800-850Mb ramot használ, mondjuk megy az explorer is. Ennek ellenére a Medal of Honor Airborne Full felbontással max grafikára állítva gond nélkül futott. Ha elakadok veszek 17000-ért 2x2Gb corsair ramot. -
Nus
tag
válasz
#34784256 #9781 üzenetére
Hello!
Lövésem nincs, hogyan tudnám vissazrakni a régebbi BIOS-t mert mint irtam a gép indul, de azon kivül, hogy a ledek világitanak semmi más nem történik. Amugy meg nemhinném ,hogy csak szakember végezhetné mert a BIOS ott van minden más(hang,vga,chipset stb...) driverek között a Dell oldalán és ajánlott frissitésként feltünteve. Holnap megpróbálom gariztatni majd leírom hogyan viszonyultak a dologhoz.
Üdv...
-
Szomj4s
tag
válasz
#34784256 #9770 üzenetére
Bocsánat, nem fejtettem ki teljesen
Már láttam, előttem írták már páran, hogy ha az eszközkezelőt megnyitom, ottmarad egy sárga kérdőjel:
High definition audio bus.
Linkelem az eddigi ezzel kapcsolatos dolgokat(nekem így nem sikerült):
[link]
De most valamilyen modem drivert láttam, elvileg működhet vele, csak senki sem írt vissza a fórumra
Majd du megnézem, mert asszonyál van kint a gép akksiformázás alatt -
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
#34784256 #9748 üzenetére
Igen, azokat a "szöszöket" felinstalláltam, de a Data interface továbbra is megjelenik az eszközkezelőben az "Egyéb eszközök" alatt.
A BT-t csak akkor jelezte, ha hardveresen be volt kapcsolva, de a két interface-t folyamatosan kijelzi.
Végülis amúgy minden működik, amire szükségem van
Köszönöm a segítséget!
-
tkazmer
addikt
-
ch4os.prof
csendes tag
válasz
#34784256 #9644 üzenetére
Igen ez relatív, nekem is múlthéten lett meg az M1530asom, és igazából nem igazán örültem, hogy TF kijelző lesz benne, mert nekem se jött be a tükröződés, de az viszont tény hogy tényleg szebb képe van. Ha tudja az ember, hogy őt nagyon fogja zavarni, akkor meg kell próbálni kerülni. Egyébként meg majd törekszem arra hogy napfénynek háttal használjam
Az szintén Vista-t lecserélőknek pedig pár hasznos link, tegnap tettem fel rá, és minden 100%ban működik, a tálcás tuch pad progitól, a fingerprint readeren át egészen a quickset-ig, össze lehet szedegetni dell oldaláról.
Plusz egy másik m1530 tulaj csinált egy oldalt, az összes drivernek, én tegnap beleintegráltam az xp cdbe és úgy tettem fel, és így telepítés utánra egy teljesen működő további driver telepítést nem igénylő oprendszert kaptam.
-
hol
csendes tag
-
trinitron
csendes tag
válasz
#34784256 #9600 üzenetére
HELLÓ!
Köszi töltöm,kipróbálom.Közben megoldódott,találtam illesztő progit.
R127314 a neve.
Már csak egy sárga kérdőjelem van ,amivel nem tudok mit kezdeni,mert fogalmam sincs mit jelenthet.
? Hangeszköz a High Definition Audio buszonHangom pedig van, látszólag minden működik már.
Köszi az eddigi segítséget!
-
-
Balint133
aktív tag
válasz
#34784256 #9588 üzenetére
igen, mert Vista jatekok alatt is futtatja ezt a csinivili assztalkezelo konzoljat, de ha kikapcsolja az ember ezt az asztalkexelot, akkor ugyanaz, be lehet allitani, hogy egyes alkalmazasok inditasakor ne futtassa, ha kilepsz bekapcsolja ugyanugy
Igen sok, csak nem annyira zavar
-
Balint133
aktív tag
válasz
#34784256 #9586 üzenetére
megeshet, de kellemeset csalódtam Vistában... jóh mondjuk mondom ha csak 2 giga ramom lenne tuti XP lenne... 4 giga ramnál bekapcsolod és semmit nemcsinálsz 25-30% used memory van, az 2 gigánál 50% lenne üresjáratban azért az picit sok, de így egész tűrhető, meg nemis lassú csak ez a spontán explorer ne indulgatna újra:S
-
Balint133
aktív tag
válasz
#34784256 #9584 üzenetére
jah elso nap legyalultam rola a vistat, majd fel az xp, csak egy gond volt vele, miutan radobtam xp-t, nemigazan talaltam drivert, toltottem le egy 110MB-s packot, elvben ez mindent tartalmazott, fel is raktam, de a touchpad drivere elegge gaz volt...(max intensity-n kb alig mozgott, meg vmikor egyaltalan nem), szval inkabb raktam vissza a vistat (4 giga memoriaval amugy egesz turheto), de ez meg most elkezdte ezt a restartolgatast, de ahogy olvasom nemvagyok vele egyedul, remelem mikrofos kitalal ra valamit!
-
spyduck
nagyúr
válasz
#34784256 #9565 üzenetére
Hát tudd meg elég zavaró az a pixelhiba, főleg sötétben, ha meg subpixelhiba akkor az még zavaróbb. Ha a kijelző natív felbontása kevesebb mint 1 millió pixelből áll (1280x800=1024000) akkor cserélik ki a kijelzőt 1 pixelhibára, jelen esetben ez több.
A másik meg az, h jobban jár ha kifizeti a 10.000ft munkabérként a Mo-i szervízben mert az alkatrész ingyenes. Az is megéri ha kb. 20.000ft-ért vesz rá még +1év garanciát és így honosíttatva is lesz. -
Fulmi
senior tag
válasz
#34784256 #9546 üzenetére
Koszi a segitseget!
Ugy tunik hogy a nemeteknel nem modi kezikonyvbe ezt beirni. Neten keresem de nem nagyon talalom, mondjuk a Dell Support Team nekem ezt a linket kuldtek, es mondtak hogy magam is cserelhetem, gondolom akkor ezek azok az alkatreszek amiket lehet hazilag is cserelni: link
-
Fulmi
senior tag
válasz
#34784256 #9509 üzenetére
huuu ezt az oldalt nem talaltam meg
pedig akkor nem is kellett volna feltenni a kerdesemet. a dellen en is nezelodtem de ott nem mondtak h ki kell kapcsolni az energiagazdalkodast, bar 1 mbpsre igy is lemegy csak amikor kihasznalom a netet akkor engedi a gyorsabb sebesseget is.
remelem nem csak idoszakos orom ez
koszi!
-
törölt tag
-
Polcrendszer
tag
válasz
#34784256 #9438 üzenetére
Utána olvastam dell oldalon, vagy nem biztos, de a lényeg, hogy 40% az optimális tárolásra. A másik dolog, hogy Dell oldalon külön ki is hangsúlyozzák, hogy ne vedd ki, mert lényegtelen, nem tgölti tovább a cuccot a gép, azt viszont elfelejtik, hogy 50fok körül van a vostro ált., és ez marhára jó tesz az akksinak...szóval én asszem továbbra is ki fogom venni. Látod, én mindig kivettem, és mégis 9% az elhasználódás, semmi köze ahhoz, hogy kiveszed vagy benthagyod. A hő lesz itt a gond...
-
törölt tag
válasz
#34784256 #9438 üzenetére
már volt szó róla az utóbbi fél évben valamikor a fórumon, hogy az Everest elhasználódottsági mutatója nem sokkal pontosabb, mint egy véletlenszám generáto
nem kell rá sokat adni. ha extrém magas értékeket mutat, és az akksi is valóban gyengén muzsikál, akkor el lehet menni vele szervízbe, de amúgy nem érdemes.
én amióta laptopom van mindig benne tartom az akksit, és nem volt még belőle bajom. pl. az előző gépem (egy MSI M673x) az fél évet ment így mielőtt ellopták, és az Everest szerint 1-2% volt az elhasználódottság. a mostanin nem tudom, mert linuxot használok, így nincs everest sem, de szerintem ez olyan paranoia, amit magadnak generálsz. mint amikro elkezdtem aggódni, hogy túlmelegszik az asztali gépem, és minden áron növelni akartam a hűtést. de a helyzet az, hogy nagyobb bordával, nyitott házzal sem ment sokkal lejjebb, és az a pár fok meg tökre nem befolyásolta a működését amúgy sem.
ez is ilyesmi. persze, az akksid élettartama csökkenni fog idővel, de attól ez nem változik, hogy keresed a kifogásokat rá, hogy miért csinálja. ha viszonylag rövid időn belül drámaian csökken a készenléti idő, akkor visszaviehted, garanciában cserélik. ennyija, még annyi, hogy általában a meleg az akksik nagy ellensége, ezért is nem szeretik a "gamer" laptopok a készenléti időt (mert ha 70-80-90 fokos a gpu és a cpu sem sokkal kevesebb, akkor az megöli az alkatrészeket a gépben)
-
törölt tag
válasz
#34784256 #9429 üzenetére
Li-ionos vagy Li-polymer akksit nem kell nullázni! nem is szabad. bár van benne olyan elektronika, ami nem engedi végzetesen lemerülni elvileg, de azért nem árt, ha nem próbálkozik az ember. ha egy ilyen akksit tényleg lemerítenél teljesen (vagyis egy bizonyos minimumnál lejjebb), akkor utána nem venne fel többet töltést egyáltalán. szóval házilag nem érdemes barkácsolni az ilyesmittúlnőtt már azon a technológia
-
Fulmi
senior tag
-
Fulmi
senior tag
válasz
#34784256 #9410 üzenetére
Vostro 1400, nem kell semmit allitani, mivel az FSB 800 szoval siman 800an fogja futtatni, vagyis nalam mar igy futtatja. Eredetileg nekem 2 x 1024 667 volt mint minden Dell gepet azzal arulnak. Mindenfelekeppen gyorsabb, foleg hogy 4 GB, azt nem tudom hogy ha 2 x 1024 800 lenne benne mennyivel lenne gyorsabb, de hiszem hogy picivel biztos.
-
Fulmi
senior tag
válasz
#34784256 #9282 üzenetére
nem kell felhivni: az ar tartalmazza es nincs olyan opcio h ohne b.system...
-
hol
csendes tag
válasz
#34784256 #9276 üzenetére
Igen bocsánat az lemaradt
153015.4"WXGA+(1440x900pixel)TrueLife™• nVIDIA GeForce 8600M GT - 256MB • WCam
• Core2-Duo T7500 (2.2GHz/4MB/800) • 2048MB DDR2 • 250GB HDD • DVD+/-RW DLay.
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth • (MgAl)fémház • Microsoft Windows Vista Business1720
17"WXGA+ (1440x900pixel) AntiGlare • GeForce 8600GT / 256MB • 2.0MP WebCam
• Core2-Duo T8300 (2.4GHz/3MB/800) • 2048MB DDR2 • 250GB HDD • DVD+/-RW DLay.
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth(v2) • Microsoft Windows Vista Business HUN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyéni arckép OFF
- Musk és az xAI beperelik az Apple-t
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest