- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
Balint133 #9585 üzenetére
Nagyon szuper drivereim vannak, egy hetes trial and error végeredménye, és a touchpad driverekkel külön sokat szívtam, mert a legújabb nem támogatja a custom gesture-ket, meg úgy egyáltalán, legfeljebb scrollozni lehet vele - amúgy Vista alatt is.
Ha gondolod, átdobom. Ugyanaz fut Vista és XP alatt is, és ráadásul a Dell honlapjáról származik egyébként, mondom is a számát, az a legegyszerűbb (XP alól írok és megy minden tökéletesen - csak egyszer kell végigszívni).
Máris keresem a drivert, csak külső vinyón van - azt is meg kell keresni
... Nézz majd vissza. Pill.
-
törölt tag
válasz
Balint133 #9587 üzenetére
Igy is sok az az 1GB, csak igy kevésbé zavaró. Viszont ( nem személyes tapasztalat, fórumokon olvasgattam és ismerősöktől hallottam, hogy tapasztalták is ) játékok alatt sokkal jobban teljesít az XP. Meg gondolom más alatt is, mivel nem az oprendszer nem zabálja el az erőforrásokat.
-
törölt tag
válasz
Balint133 #9585 üzenetére
Hát csak a touchpad miatt kár volt visszaálni Vistára
Egyébként az én Vostromon is ugyanilyen sz@r a TP, néha elgondolkozik, akkor kell várni pár másodpercet és akkor észheztér, de ez nem egy vészes dolog, hozzá kell szokniHa meg otthon vagyok akkor úgyis előveszem a notebook egeret.
-
törölt tag
válasz
Balint133 #9583 üzenetére
Úgy tünik nem vagy egyedül a problémáddal, lásd Google (vista explorer restarting). Ezért használj inkább csökkentett cukortartalmú XP-t
-
spyduck
nagyúr
válasz
Balint133 #9573 üzenetére
Az elég gáz ebből a szempontból mert a kijelző felbontástól függ a dolog, jelen esetben 15 pixelhibát jelent amitől kicserélik, subpixelhiba esetén vagy 30-tól.
Ismerősöm vett egy LG LCD monitor, neki is subpixelhiba volt rajta és elmúlt, lassan 1 éve nem jött elő. Sajnos ezek olyan dolgok, h nincs előjele egyszer lesz és kész, nem lehet vele semmit se csinálni. -
törölt tag
válasz
Balint133 #9563 üzenetére
Mitől "paráztál" be? Hogy van egy rossz pixeled a több mint egymillióból? Szerintem az életben nem fog zavarni semmiben sem, tanulj meg együttélni vele
Vagy küldd vissza apudhoz (aki Californiában lakik és ott is vett), hogy cseréltesse ki, de előtte nézd meg egy hivatalos DELL oldalon, hogy egyáltalán garanciális-e egy pixelnyi hiba, mert a montirokat pl. nem cserélik ki egy pixel miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest