- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
Balint133 #9585 üzenetére
Nagyon szuper drivereim vannak, egy hetes trial and error végeredménye, és a touchpad driverekkel külön sokat szívtam, mert a legújabb nem támogatja a custom gesture-ket, meg úgy egyáltalán, legfeljebb scrollozni lehet vele - amúgy Vista alatt is.
Ha gondolod, átdobom. Ugyanaz fut Vista és XP alatt is, és ráadásul a Dell honlapjáról származik egyébként, mondom is a számát, az a legegyszerűbb (XP alól írok és megy minden tökéletesen - csak egyszer kell végigszívni).
Máris keresem a drivert, csak külső vinyón van - azt is meg kell keresni
... Nézz majd vissza. Pill.
-
törölt tag
válasz
Balint133 #9587 üzenetére
Igy is sok az az 1GB, csak igy kevésbé zavaró. Viszont ( nem személyes tapasztalat, fórumokon olvasgattam és ismerősöktől hallottam, hogy tapasztalták is ) játékok alatt sokkal jobban teljesít az XP. Meg gondolom más alatt is, mivel nem az oprendszer nem zabálja el az erőforrásokat.
-
törölt tag
válasz
Balint133 #9585 üzenetére
Hát csak a touchpad miatt kár volt visszaálni Vistára
Egyébként az én Vostromon is ugyanilyen sz@r a TP, néha elgondolkozik, akkor kell várni pár másodpercet és akkor észheztér, de ez nem egy vészes dolog, hozzá kell szokniHa meg otthon vagyok akkor úgyis előveszem a notebook egeret.
-
törölt tag
válasz
Balint133 #9583 üzenetére
Úgy tünik nem vagy egyedül a problémáddal, lásd Google (vista explorer restarting). Ezért használj inkább csökkentett cukortartalmú XP-t
-
spyduck
nagyúr
válasz
Balint133 #9573 üzenetére
Az elég gáz ebből a szempontból mert a kijelző felbontástól függ a dolog, jelen esetben 15 pixelhibát jelent amitől kicserélik, subpixelhiba esetén vagy 30-tól.
Ismerősöm vett egy LG LCD monitor, neki is subpixelhiba volt rajta és elmúlt, lassan 1 éve nem jött elő. Sajnos ezek olyan dolgok, h nincs előjele egyszer lesz és kész, nem lehet vele semmit se csinálni. -
törölt tag
válasz
Balint133 #9563 üzenetére
Mitől "paráztál" be? Hogy van egy rossz pixeled a több mint egymillióból? Szerintem az életben nem fog zavarni semmiben sem, tanulj meg együttélni vele
Vagy küldd vissza apudhoz (aki Californiában lakik és ott is vett), hogy cseréltesse ki, de előtte nézd meg egy hivatalos DELL oldalon, hogy egyáltalán garanciális-e egy pixelnyi hiba, mert a montirokat pl. nem cserélik ki egy pixel miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest