- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
formasu
tag
válasz
trinitron #10558 üzenetére
Hello!
Hiába távolítottad el, az már átírt bizonyos dolgokat! Nálam is volt, hogy a Nero nem tudta törölni a lemezt de az Alcohol igen!
Ha vissza Ghost-oltam egy régebbi állapotot, amikor még ezek nem voltak fenn, minden OK volt, jól működött a Nero is, tehát nem író gond volt.
Hiába uninstalláltam az Alcoholt, és a Daemont is, a hiba maradt! . Ekkor kellett megváltoztatni az Alcohol beállításait, és utána jó lett.
Az Ashampoo-t nem ismerem, azt még soha nem használtam, lehet, hogy az veszett össze a Daemonnal.A Daemonnak, legalábbis nálam, mindenképpen köze volt ehhez a hibához!Egy próbát még tennék: az Alcohol-lal is megpróbálnám. Ha az Alcohol 120% letörli a lemezt, és ír is rá, akkor valamelyik szoftver okozza, vagy a Daemon okozta, mert nem "tetszett" neki valamelyik másik program!
Nálam, ha betettem egy újraírhatót, látta, mi van rajta, csak nem tudtam se hozzá írni, se letörölni, mert kiírta, hogy ez nem RW lemez! -
Robert75
csendes tag
válasz
trinitron #10554 üzenetére
Szerintem nem driver.
http://support.euro.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&osl=HU&catid=-1&impid=-1&servicetag=&SystemID=INS_PNT_PM_1525&hidos=WLH&hidlang=HU&TabIndex=
Itt keresd meg a cd-dvd iród tipusát. Majd hasonlítsad össze azzal amit az everest ír. Ha kisebb a FW száma mint a mi a Dell oldalán van akkor frissítsed.
-
formasu
tag
válasz
trinitron #10554 üzenetére
Sajnos, nem Driver hiba, hanem nagy a valószínűsége, hogy Hardware hiba.
Megpróbálnék még egy másik gépen írt lemezt is, hátha azt elfogadja, ill. felismeri. Ezt a lemezt másik olvasó felismeri?
Még egy: nem volt egyértelmű, hogy nem látja ami rajta van, vagy nem újraírhatónak ismeri fel? Ha nem látja, akkor a fenti hiba lehet, ha viszont nem újraírhatónak ismeri, hanem sima CD, ill. DVD-R-nek, akkor szoftver hiba van. Ha ez a jelenség, akkor szinte biztos, hogy az Alcohol, és a Daemon Tools is fenn van a gépeden, és ez okozza a hibát. Ez esetben az Alcohol beállításában kell változtatni. -
formasu
tag
válasz
trinitron #10173 üzenetére
Szia!
Talán nem kívülről lenne értelme mérni, hanem belülről! Proci, alaplap, VGA, Winchester hőfok mennyi? Azt meg pl. az EVEREST-el tudnád megoldani. Talán egy min. 1 órás Everest stabilitás teszt után, közben mit mérsz? Az olyan lenne, mintha 1 órát komolyan játszanál. -
törölt tag
válasz
trinitron #10029 üzenetére
Az a progi is a gépből olvassa ki, de ha a gépben sincs meg akkor nincs mit kiolvasni. Meg kell kérdezni ahonnan vetted. Feltéve, hogy az eladó elérhető és nem kéz alól lett a gép begyűjtve
( nem a barátodra gondoltam, hanem, hogy esetleg nem-e egy lopott gépet vett véletlenül )
Publikus honnan vásárolta? -
Sasfészek
tag
válasz
trinitron #10022 üzenetére
Szia!
Próbátam a dell support centert amit mondtál, de az sem jutott közelebb a megoldáshoz. Azt írta ki, hogy Unavailable. Ez miért van, se a service tag se az express service code nem érhető el. Mit lehet tenni, hogy kideríthető legyen ez?
Kérlek segtís, vagy segtsetek
Ezer köszönet érte előre is. -
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
trinitron #9602 üzenetére
Elvileg a hangkártyákhoz ma már kell a High Def Audi Busznak valami windowsos illesztőprogramja, ami nekem a windows update-tel vagy úgy rendeződött, hogy megengedtem neki, hogy a neten keressen megfelelő drivert ehhez a felkiáltójelhez, Lehet, hogy hasonló jelenségről van szó, próbáld ki, annyit megér.
-
törölt tag
válasz
trinitron #9580 üzenetére
Mi a pontos tipusa a Bluetooth eszköznek? Azt mondd ami a számlán ( vagy mi a neve, az a doksi amin fel van sorolva az összetevők ) is rajta van.
update: Lehet, hogy most baromságot mondok, de úgy rémlik mintha olyat is olvastam volna a BT-ről, hogyha gyárilag Vista-val jött ki és utólag teszel rá XP-t akkor nem működött a BT. Ha neked is Vistaval jött ki gyárilag akkor szólj és megpróbálom visszakeresni ezt az infót, hogy hol olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest