Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Ezt nem a hardware vezérli, hanem a szoftver. A hardware csak bebillent egy flaget, hogy le van csukva a kijelző, a szoftver meg figyeli ezt a flaget (ha figyeli), és beállítástól függően csinál rá valamit. De a lényeg, hogy nem a géptípustól függ, hanem az oprendszer beállításaitól.
-
törölt tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Nem nehéz telepíteni, a MD telepítője megcsinál mindent, viszont az oprendszer előtt kell feltenni - mert törli a partíciókat, gondolom. Szerintem felesleges egy dolog, de embere válogatja.
-
törölt tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
amikor felteszed a BT drivert és először elindítod ( bekacsolod a BT-t, jobb sarok -> BT icon jobb egérgomb -> Enable BT radio menüpont) akkor még egy csomó szöszt installál, lehet, hogy azok közül valami a maradék 2 cuccos. Ha nem akkor talán valamelyik Ricoh memóriakártya driver. Nem láttam ég ilyen Data Inteface-t, nem tudom igy mi lehet az
Amit írtál listát én is csak azokat tettem fel ( kivéve a BT, amit azóta megfejtettünk ). -
törölt tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
BlueTooth?
-
zulu00
csendes tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Én itt vettem múlt héten T9300-as procival Vostro 1510-et:
[link]
289 600 bruttó... -
törölt tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Graula! Hol rendelted meg vegulis ha publikus?
-
Fulmi
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
a) nem minden vasarlo nezi meg elotte a forumot
b) egy atlag vasarlo nem fog tudni/nem akar kulfoldrol rendelni gepet joval olcsobban -
PNP
őstag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Erről a gépről van szó.
-
doddencs
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Hát nemtudom, én még egy hónapja írtam nekik mailt erre: Tibor.Kiss@dunaelektronika.hu
Még reggel írtam, egy óra múlva jött a visszigazolás, s az üzenet, hogy majd egy kolléga felveszi velem a kapcsolatot. És így is lett, délután jött az árajánlat..
A pénzes, bankos ügy nem tiszta, nem értem mi a különbség h. pár nap múlva vagy egy hónap múlva oldod fel s veszed ki a pénzt.. De mindegy

-
PNP
őstag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Milyen messze vagy? Mondjuk a processzoron ez nem változtat. (CAD mennyire használja a VGA-t?)
-
doddencs
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
A szállítási határidő a gépre 3-4 hét. E-mailen felveszed velü ka kapcsolatot, és még aznap talán meg is küldik ajánlatukat.
Ha nem sűrgős annyira, akkor lehet jól jársz velük. A pénzt meg szépen addig beteszed a bankba, lekötöd vagy nemtom, ennyi pénzt úgysem otthon tart az ember..

-
doddencs
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Dunaelektornikánál kedvedre állíthatod össze..
-
PNP
őstag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Miért nem veszel tőlem holnap? Amúgy most külföldön meglepően drága lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Amit írtál listát én is csak azokat tettem fel ( kivéve a BT, amit azóta megfejtettünk ).