- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Mint írtam a egy szobára a routert épen csak látta gyenge jel volt ugyanakkor egy lenovo noti a MM model
szinte 100% volt a jelerűség.A linux azon belül is az ubuntu már működik de a 9.10 ubi után igen csak bugos volt a driver de most az ubuntu fórumban kaptam segítséget így már a 10.10 megint szépen működik wifi.
Igy már csak akor cserélnék ha a hardver aprón valaki olcsón árulna egy jobb wifi kártyát.
-
bruce20
csendes tag
Felcsatlakozás után a Vezérlőpult - Hálózati és megosztási központ - Bal sávon Adapterbeállítások - vezetéknélküli hálózatra duplaklikk, és nézd meg, hogy kapott-e IP címet, illetőleg megkapta-e az átjáró IP címét is.
Ha nem, vagy ha ennek ellenére sem megy, akkor a kolesz wifi nincs jelszóval (wep ill wpa kulcs által) védve, hanem MAC cím szűrést használnak. Ekkor meg kell keresned a rendszergazdát (egy üveg borral pl.
), és megkérni, hogy a wlan adapter MAC címét vigyel fel a rendszerbe. Ekkor már menni fog a net.
Továbbá egyetemeken még előfordul egyetemi autentikáció a wi-fihez (pl. ETR kód alapján), de ehhez már látnod kellene legalább az ezt bekérő oldalt.
-
Chaser
legenda
Melyik OS? Nálam win7 x64.
szerk: nálam is működik az x3100-zal a nem natív üzemmód full screenen, fene gondolta volna hogy notiknál ezt külön állítani kell
szerk2: win7 x86 volt a gépen mikor vettem, 1edül ha jól emlékszem touchpad scroll drivere nem volt fenn, meg a dell osd és ilyenek, amúgy minden működött rajta
-
McLaca
őstag
Milyen proci és mennyi RAM van a gépedben?
Nekem Quictime alternative kodekkel a Media Player Classic Home Cinema, és az adatlapomon látható procival az 1080 soros HD filmek is akadás-, és hangcsúszás nélkül mennek. Persze nem DivX, hanem mkv formátumúak. Kodeknek az említett Quicktime alternatíve-on kívül ffdshow van, meg egy real alternative, de az most itt nem játszik szerepet. Más (codec pack) nincs, felesleges.Üdv!
-
McLaca
őstag
A high definition nem kizárólag azt jelenti, hogy HD felbontású tv-khez van kitalálva. Előbb volt HD audió nevű hardver, mint HDMI kimenet notebookon. Lásd az én gépemet.
Csak a HD mostanában már kezd kissé elcsépelt lenni és mindenki összeköti a HD tv-kkel, pedig alapesetben bőven jelent mást is.Üdv!
-
törölt tag
HDMI kábelen keresztül csak akkor lenne hang, ha a hangvezérlő chip küldene rá jelet, de ez sajnos alapból nem szokás ( amit legutóljára összeszereltem asztali PC-t, ott is egy külön kis kábellel kellett a hang és a videókártyát összekötni, hogy legyen a HDMI-n hang is ), gondolom ezért nincs hang. Kösd a TV hangbementére a laptop audiokimenetét. A képen a betűket nem tudom elolvasni sajnos, igy arról nem tudok mit mondani
-
Polcrendszer
tag
Látszik, hogy még nem csináltál ilyet...A klónozás vált be nálam a leginkább, mert így nem akad a film. Az, hoyg nálad miért kicsi, sztem TV beállítás problem, de ebben nem vagyok otthon. A kiterjesztésnél az van, hogy át kel húznod a cuccost egyiok képernyőről a másikra. Asszem jobbra megy a dolog: egyszerűen fogod a lejátszót, és áthúzod. Ha ez sem megy, jobb gomb a tálcán a panelre és send to tv vagy ilyesmi. De asszem simán át lehet húzni.
-
törölt tag
A Media Direct valójában nem más, mint egy teljesen lebutitott WinXP ami elindulás után egyetlen programot hajlandó futtatni, a Media Direct kezelőfelületét. Annyi, hogy gyorsabban bootol, mert nem tölt be egy rakás felesleges dolgot. Szerintem parasztvakítás csak, egy marketingfogás, de ez nézőpont kérdése.
-
Palika71
őstag
Igen, lejátsza, de "csak" a 720p-seket.
Mindent, amit a lejátszásról tudnod kell: innen megtudhatod -
ertz
aktív tag
-
-
törölt tag
Nekem a vezetéknélküli fejhallgatóm csinált hasonló jelenséget, csak nálam nem a rádió szólt, hanem valamelyik szomszédom által hallgatott tömény metál. Nem tudtam rájönni a megoldásra, úgyhogy inkább megszerettem a metált és együtt hallgattam a szomszéddal
Szerintem a WiFi nem csinálhatna ilyen jelenséget. -
törölt tag
Az első találat a google-n.
"Intel integrated graphics controllers do not support hardware T&L (Transform and Lighting) so they are not supported by Codename Panzers. Try the laptop workaround (is this a laptop or desktop?) but if that doesn't help, you may need to play Codename Panzers on another system with a supported video card or buy one and install it in your PC. However if this is a laptop, you cannot upgrade the graphics, so will need to play Codename Panzers on another system."
Ennyire nehéz használni egy keresőt???
Már ne haragudj meg, de ha Te meg sem próbálsz segíteni magadon akkor miért várod el hogy más megoldja a gondjaidat, ez annyira lehangoló. És ráadásul a kérdésed is kissé OFF ehhez a topikhoz.
-
Szomj4s
tag
Huh, akkor bocs, az előző az audio busos driver volt.
a BCM2045 az a bluetooth, annak pedig ez a drivere.
Viszont az adapteres kérdést amennyiben valaki meg tudja oldani, az kérem jelentkezzen!!
(wifit nem próbáltam még, nem volt hol. Elvileg talált vele hálózatot, csak az lockolva volt:S -
Szomj4s
tag
Dettó ezek a gondok, szintúgy 1525, DE! az első felvetést sikerült orvosolni:
Tehát a BCM2045ös driver:
akinek ez a gondja, szedje!
Az adaptergondos kérdést nekem sem sikerült megfejtenem, örülnék neki, ha valaki tudná, hogy melyik drivert kell feltenni XP alá!Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest